איך הכרתם את אטל טיים לואו?

חחח אני זוכרת! ../images/Emo6.gif

ואז אמרנו שניפגש ונקנה אותו XD לאמשנה. גנבתי אותו מזייניקית רנדומלית ^-^

AdiA12

New member
מה? היה פוסטר שלהם?!@$#$!%? ../images/Emo2.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני מנויה לראש1.. אני תכף רצה לבדוק בכל העיתונים ששמרתי.. בטוח יש לי את זה, אבל אני לא זוכרת ששמו פוסטר שלהם

AdiA12

New member
יש לי את זה, בטוח ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אם זה אותו גיליון שרשמו בו על הsoundtrack של alice in wonderland...

StayAwake

New member
אין לי מושג! באתי לחברה וחיפשתי את העיתון

כי רציתי את הפוסטר ודווקא את העיתון הזה לא היה לה
ואז ביקשתי ממישהי כאילו חברה אחרת מהשכבה שלי והיא לא זכרה איזה ביקשתי אז היא הביאה לי את כל הפוסטרים וכל כך שמחתי*-*

AdiA12

New member
חחחח היה רק 1 לא? ../images/Emo2.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

AdiA12

New member
מצאתי!!!! DDDDDDDDDDD: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ידעתי שיש לי את זה
איזה מזל יש להם שהפוסטר של אדם הוא יחד עם כריס. כי את אדם אני אוהבת, את כריס לא, אני לא אשים פוסטר של שניהם ביחד אם אני אוהבת רק אחד מהם.. אז כמובן שאני אשים את הפוסטר של ATL !
יאייי

StayAwake

New member
כן.. וכדי שלא תטעו!

הם לא הזכירו אותם אף פעם, לא יודעים על קיומם, לא שמו תמונה שלהם אבל יום אחד הופיע האפשרות לבחור פוסטר שלהם ונעלמה... ואז אחרי כמה זמן שמו את הפוסטר

AdiA12

New member
חח כן.. זה מה זה מוזר ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אבל לפחות בגלל הפוסטר הזה הם אולי קצת יותר מוכרים
אה אבל מה שכן.. נזכרתי.. הרבה לא מכירים אותם, אבל מכירים את השיר weightless ! בגלל ה"maybe it's not my weekend but it's gonna be my year" אז הם יותר מוכרים
אבל.. זה שאוהבים את השיר הזה לא אומר שאוהבים / מכירים את שאר השירים, וגם הרוב אוהבים את זה רק בגלל המשפט המסוים ההוא, לא בגלל שאוהבים את הסגנון הזה של מוסיקה.. וחבל. זה אומר שאם הם יבואו לארץ לא בדיוק הרבה יבואו להופעה, ובגלל זה זה אומר שהם בכלל לא בדיוק ירצו לבוא לפה בשביל להופיע מול 100 אנשים.. או משהו כזה..

StayAwake

New member
הבעיה היא ש.. אטל מוציאים סינגל חדש בקרוב

ולנו יש את חן (שלא ממש כתבה פה עדיין
) שמשרתת בגלגל"צ! והיא הולכת לדחוף אותם חזק חזק! חוץ מזה שהם היו כמה פעמים ב"מסור" אבל זה בשעות מאוחרות והיו עם אלחנדרו בסינגלז אבל הזאתי שם די ירדה עליהם
זאת אומרת.. זאת לא בעיה אבל זה כזה צריך לבוא בדרמטיות

AdiA12

New member
כן.. הבעיה היא רק שלא ממש ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

סגנון כזה של מוזיקה.. הרבה מתחברים יותר לפופ וזה.. אבל כאלה שאוהבים להקות טובות אחרות כמו.. סימפל פלאן, פארמור וכו'.. אולי יאהבו אותם, אז צריך קצת לפרסם אותם והכל ילך חלק
הרי עובדה שהם קצת התפרסמו בגלל weightless, רק חבל שזה רק בגלל שמתחברים למשפט אחד ולא אוהבים בכללי את הסגנון והשיר ושזה הרוב כאלה שאוהבים פופ טהור וחושבים שזאת מוזיקה ולא ממש מבינים במוזיקה וזה..
אבל אם נצליח לגרום להם להתפרסם, זה יגיע גם לאנשים שכן מבינים במוזיקה ואוהבים סגנונות כאלו

StayAwake

New member
כן, יש בזה משהו! אני חושבת שאנחנו צריכות

לפרסם אותם בהתחלה בפורומים שיש כבר בתפוז וכן יש סיכוי למצוא בהם כמה מעריצים כמו סימפל ופראמור
אם אטל כבר הגיעו לרדיו זה כבר טוב. אם השיר יהיה קצבי וכיפי (ובואו נסמוך עליהם שהסינגל הראשון שלהם יהיה כזה), אין סיבה שהם לא ייכנסו לרדיו... ואז ייצא עוד סינגל והאלבום ובצ'יק צ'ק כל הסינגלים יהיו שם. היינו יכולות לעשות את זה עם וייטלס ולוסט אין סטריאו אבל היינו קטנות ותמימות (לפני שנה
) ולא הבנו כלום מהחיים

AdiA12

New member
חחחחחח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אממ אני בעיקרון בפורום סימפל, אז אני אעזור ^____^ בכללי כבר די התחלתי לעזור.. אלב הפורום די מת, הרבה עזבו והוא ממש ממש מת.. אם תכתבו בפורום פארמור יותר יעזור נראה לי.. חח ו.. אממ זה שיש בלוג זה מעולה, וצריך טוויטר כזה.. ATL israel ובעזרת זה לדבר עם כל מיני אנשים מישראל עליהם וזה.. בקיצור אם את יודעת כמו שעשו מקפליי פרוג'קט זה ממש נהיה מפורסם מה שהם עשו, כתבו על זה אפילו בכמה מגזינים (ראש1 , מעריב לנוער..) וזה מאוד עזר, והם מאוד התפרסמו בארץ בזכות זה (כן הם היו מפורסמים גם לפני, אבל עדיין זה עזר מאוד)

StayAwake

New member
@alltimelowisrae

זה המשתמש
כתבתי בפורום פראמור שהם מוזמנים, בסימפל עוד לא יצא לי... גם לא נעים לי לבוא לפורום ולכתוב הודעה לא קשורה לחיים למרות שאני מכירה את יסמין. פשוט בפראמור בדרך הצטרפתי... אם את רוצה אני יכולה לתת לך להיות אחראית על הטוויטר כי אין לי כוח להיכנס אליו כל פעם כי הוא דופק לי את המחשב...

AdiA12

New member
חח אממ.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

האמת ידעתי על המשתמש אבל ראיתי שלא ממש עושים איתו משהו.. לדעתי צריך לתת את הפרטי כניסה לכמה אנשים כדי שכולנו נוכל לעשות משהו וזה.. אני לא כזה בנאדם שיש לו כוח להתעסק עם דברים כאלה, אבל מדי פעם יהיה לי כוח אני אשמח.. לכן נראה לי צריך לעשות כזה .. ATLProject ולפרסם את ATL בבלוג, בפורומים, בטוויטר וכו'.. אין לי מושג ממש איך עושים את זה, אבל אני יודעת שזה אפשרי.. עובדה מה שהיה עם מקפרוג'קט ^^

למעלה