איך הכרתם את אטל טיים לואו?

StayAwake

New member
כן אבל לא יפה להעתיק את זה ולכתוב אטלפרוג'קט

אני אפתח את הפינה הזאת של ההבאה של אטל לארץ ביום שישי ונדבר על זה כבר שם D: חבל לחפור על זה פה כשרוב הסיכויים שלא כולם יקראו

AdiA12

New member
אז שם מקורי אחר.. XD ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

חח אוקיי נדבר על זה כבר בפינה ההיא

2MayaN2

New member
במקפרוג'קט פשוט העברנו את זה ../images/Emo221.gif

מאחד לשני. זה פורסם בישראבלוג וכל מעריץ של מקפליי שפגשנו סיפרנו לו על וככה זה עבר הלאה..היו די הרבה אני חושבת. הדבר העצוב עם מקפליי זה שבאמת עשו הרבה כדי להביא אותם לפה וזה בכל זאת לא עזר...אני מקווה שעם ATL זה יעבוד. (מטאליקה ו30STM באו בגלל יוזמות של מעריצים)

AdiA12

New member
מקפליי לדעתי שונים מATL ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

לא ידועת איך ובמה.. אבל שונים.. ואני מקווה שזה יעבוד איתם יותר מאשר מה שהיה עם מקפליי..

2MayaN2

New member
הם שונים מאוד בהרבה דברים ../images/Emo221.gif

אני לא יודעת..אני מניחה שזה לא עניין של השוואה כי יש להקות שבאות ויש כאלה שלא. נקווה שהם יבואו

2MayaN2

New member
הרבה עושים את זה ../images/Emo221.gif

פשוט כותבים בפרומים שאנשים מזומנים לפורום ועדיף שתיהיה תמונה עם שם ומספר הפורום (שלי אין שמץ איך עושים) . ובעיקרון לפי מה שאני יודעת יש טוויטר של paramoreisreal שזה גם האנשים מהפייסבוק, והם כל המזן מעדכנים על הלהקה ועל דברים חדשים..אפשר גם לעשות את זה אבל זה מצריך עבודה. ואנחנו צריכים לעשות את זה גם פה בפורום אז זה קצת בעיה...

2MayaN2

New member
אכן../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

ואני גם צריכה לדבר איתם על לעשות מפגש ענק ולקדם את כל העניין של פארמור...הפורום שלנו בתפוז לא מספיק בשביל זה.

AdiA12

New member
אממ כן גם לפארמור יש.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

וזה מצריך המון עבודה, בגלל זה אני אומרת שאין לי כוח לגמרי להתעסק עם זה, ולכן צריך שקבוצה של אנשים יהיו מוכנים לעזור, ושנעשה את זה כולנו ביחד ולא רק מישהו אחד ינהל הכל..

AdiA12

New member
גם אני ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

2MayaN2

New member
האמת שאין הרבה בפארמור ששומעים אותם ../images/Emo221.gif

בפורם דמדומים אאל"ט יש כמה אז אני אכתוב שם
המקפרוג'קט הלך טוב אבל בכל זא לא הצלחנו להביא אותם לארץ
אבל קיבלנו תגובה מהמתופף:)

2MayaN2

New member
נכון?../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo221.gif

מאז לא קיבלנו שום תגובה
למרות שפעם (אבל זה היה לפני אני חושבת) מישהי שאלה את טום אם הוא שונא את ישראל והוא ענה לה שלא ועוד כמה דברים

AdiA12

New member
כן בפורום דמדומים ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

זה הכי טוב.. אני ידועת שהפורום הזה די מלא, לא? ^^ זה יעזור לנו
לא נורא.. זה פשוט בגלל שמקפליי קצת יותר קשה להשיג אותם, אבל אני בטוחה שיגיעו מתישהו.. ועם ATL אולי נצליח יותר

2MayaN2

New member
כן הוא מאוד מלא../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

ויש שם אנשים ששומעים ATL וThe maine וכו' אז שווה לנסות
ואני מקווה לראות את שתי הלהקות

מה החצופה אמרה עליהם? ../images/Emo2.gif

שמעתי את הפעם הראשונה שהם היו והיא לא אמרה כלום...

StayAwake

New member
היא אמרה שכל כמה זמן להקת רוק חדשה

מנסה את מזלה בלעשות קאבר לליידי גאגא ובדר"כ זה גם פחות מוצלח ועברה הלאה.. אני מקווה שזה היה לי.. השרשור כל כך מבולגן שאני לא מבינה מי למי

למעלה