תסתכלו על זה כעל נעילת השרשור.

O L g i T

New member
סטורי אוף דה ייר היתה אחת הלהקות הראשונות

שהכרתי כשנחשפתי לכל זרם ה"אימו", אז אתה לא מחדש פה בהרבה. אני בטוחה שאני בעצמי מכירה הרבהה יותר להקות ממה שאתה מכיר, ואני לא אומרת את זה בקטע מתנשא, אני אומרת את זה בקטע של -תצא מהסרט ותבין שהדברים האלה לא קשורים לגיל, ולא לאופי או וואטאבר. אז אתה "לא חש" ויותר מבוגר מאיתנו, נגיד, זה לא עושה אותך יותר טוב מכל אחד אחר פה בפורום ובמיוחד לא העובדה שפגשת אותם, או שהתנשקת עם ברט, או שיש לך תפלאפון של ג'ף או לאדעת מה. לא אכפת לי גם. פשוט, תבין, גם אם הייתי בת 9 כשהכרת את דה יוזד לא אומר שאתה יותר טוב ממני או שיש לך את הזכות להתייחס לאנשים פה בזילזול. דרך אגב, אני שונאת את העובדה שאתה מכליל פה את כולם, אתה בכלל מכיר אותי? יש לך מושג מי אני ומה אני שומעת בשביל להגיד שאני לא מבינה בכלל מה זה מוזיקה? יענו פאק מי אתה בכלל? מכיר את דה יוזד 6 שנים אז זהו אתה עכשיו המלך שמבין הכל במוזיקה ויכול ללמד את כולנו?

GD ROCKS

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ובגדול!

קודם כל לא נראה לי שמישהו כאן לא מכיר את ילוקרארד וסטורי אופ דה ייר הם ממש מוכרים. לא חידשת פה לאפחד. כמו שאולגה אמרה הם בכלל בין הראשונים שהכרתי שנחשפתי לכל הגאנר. באמת מעניין אותי לדעת איזה להקות אתה שומע מעבר לילוקארד כי עם כל החפירות של "אני כלכך יותר טוב ממכם. אני שומע מוזיקה הרבה יותר טובה ממכם. אתם אפסים אני האלוהים ואני יודע הכל" אז אני רוצה באמת לדעת אם בכל זאת יש בסיס לכל החרא הזה. באשמלי אני לא רוצה לפגוע אבל אם אתה בן 23 זה מוגחך שאתה מעלה כל פעם מחדש את התמונות שצילמת ואומר "זה בשבילכם :) תקנאו" כי כל פעם מחדש אתה יוצא עוד יותר מגוחך. גם כל הקטע של "יופי אני שומע דה יוזד 6 שנים" סבבה לך. זה לא נותן לך את הלגיטמציה לרדת פה על כל העולם ולהכליל שכולם מעפנים שלא מבינים במוזיקה. בכלל ממתי יש לך את הזכות לקבוע מה כל אחד פה בלי להכיר אותם בכלל?

זה בגלל שהוא אלוהים../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif

ושהוא התנשק עם ברט ושיש לו את הפלאפון של ג'פה!D:

O L g i T

New member
עזבי אותו, חבל על הזמן שלך באלוהים.

בנאדם בן 23 שיושב בפורומים ומתחיל עם ילדות בנות 16 לא שווה את הזמן שלך עזבי שהוא גם טיפש לגמרי וכל דבר שמישהו יגיד לו שלא יראה לו כמו הערצה תעצבן אותו. והכי מצחיק אותי שהוא בטוח שהוא בוגר..פעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!

furfur23

New member
../images/Emo108.gifדאמ^#$&^%#תפסיק כבר!

למה אתה חייב להשוויץ עם זה בכל מקום?!?! תפסיק כבר%!#$די&^%$ נמאס, באמת שנמאס.

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifXDDDDD

"כל אחד פה מרגיש כאילו הוא ייסד תמוזיקה"-נה, לא כולם. רק אתה. כי אתה מכיר את דה יוזד כבר פאקינג 6 שנים! ואתה מבין כל-כך הרבה באימו כשכולם פה פוזרים ששומעים את דה יוזד רק כדי להרגיש מאאאאגניבים. ודאמ, מה הקטע כל הזמן עם "יש עובדות"? זה שאתה החלטת שאתה גאון מוזיקלי, זו לא עובדה.

furfur23

New member
../images/Emo108.gifלא, הוא לא מספיק חכם בשביל זה

ולא מספיק בוגר

Rose131

New member
תאמת שאני מכירה את שתי הלהקות שציינת../images/Emo12.gif

תפסיק להתנשא כבר. אוקי, אז אנחנו בני 15. לא נראה לך קצת אידיוטי ולא בוגר להתנשא מעל ילדים שאתה גדול מהם ב6-7 שנים? כאילו, ברצינות, אתה גולש בפורום שרובו אנשים בני 15. לא נראה לך קצת מפגר לרדת עלינו שאנחנו קטנים בעוד שאתה בן 21 וגולש באותם פורומים שאנחנו גולשים בהם? תמצא אנשים בגודל שלך

AvLaViGnE

New member
אני לא מגיב למה שאתם אומרים

כי הרי אין פה אובייקטיביות... לא משנה מה אני אגיד אני עדיין לא אצא צודק... אז על הפאפו שלי תמשיכו לדבר שטויות בערמות.. כאילו אנשים פה קוראים ראש 1 ומחפשים איזה שורה על דה יוזד כדי להרגיש קולים.. אני מוכן לא להבין כלום על כלום ולא לעשות את מה שאנשים פה עושים הייתי שמח אם לא היינו ממשיחכים תשיחה כי נמאס לי.. אהה ובקשר לאוניברסיטה.... יש לי כבר תואר ראשון שעשיתי דרך הקורס שעשיתי בצבא, תואר בפוליטיקה ואזרחות לכל הדואגים להשכלה האקדמאית שלי :D

whatascene

New member
שאלתי אותך שאלה שנראית לי מאוד אובייקטיבית

אני לא מבינה מה הבעיה לענות עליה. אתה מנסה להגיד אתה מכיר אותם מהתקופה שהם הקליטו דמואים ואף אחד לא שמע עליהם? שגדלת ביוטה? אני באמת רוצה להבין.

furfur23

New member
../images/Emo108.gifXDXD טוב.

תואר ראשון. אתה מספיק חכם בשביל זה?

whatascene

New member
אתה פשוט מקשקש כל כך הרבה שטויות

שאני לא יודעת מאיפה להתחיל.. ההודעות שלך לא מוציאות אותך מוצלח בשום צורה. מעבר לזה, תפסיק לזלזל כאן באנשים.

למעלה