שרשור כלולות

הגרי3

New member
הטבעת שלי

היא סמל לקשר שלנו ולהחלטה לחלוק את חיינו ביחד ואני אוהבת אותה מאוד מאוד (היא גם הטבעת היחידה שאני עונדת). אני עונדת אותה מחוץ לבית ומורידה אותה יחד עם השעון והבגדים כשאני מגיעה הביתה. ידעתי בדיוק איזו טבעת אני רוצה והלכתי לחנות עם דרישות מאוד ספציפיות. הטבעת מעוצבת (אך בפשטות) ואני מקבלת עליה הרבה מחמאות (פעם באמצע דיון סוער בבית המשפט, מצאתי את עצמי מנהלת שיחה עם עורכת הדין של הצד שכנגד על הטבעת הזו). לערן יש טבעת מכסף דומה מאוד בסגנונה.

וואלה איזה סקר נחמד!

יש לי שתי טבעות - אירוסים ונישואין - אוהבת את שתיהן מאוד ולא מסירה אותן כמעט לעולם - מרגישה עירומה בלעדיהן
. הטבעות שלי פשוטות מאוד בכוונה - זהב רגיל מעוגלת ופשוטה והאירוסים אותו דבר רק עם שתי זרועות זהב לבן שמחוברת להן אבן ספיר לבנה . והטבעת שלי הזמנה מיוחדת בעקבות טבעת האירוסים לא השקעתי המון זמן- הלכנו לצורף הסברנו ואחרי כמה ימים היא היתה מוכנה . המשמעות של הטבעת עמוקה מאוד - מסמלת עבורי את היום בין הכי מאושרים בחיי ומקשרת אותי עם הבעל (שלא עונד את שלו בגלל העבודה ) והילדים .

עתליה9

New member
יש לי 2 טבעות

באנו לבחור טבעת רגילה אבל התאהבתי באחת מושקעת עם יהלום שאינה "כשרה" ומאחר ואין לי טבעת אירוסין החלטנו שמהטקס אני אענוד את שתיהן. אחר כך קשה היה לי למצוא טבעת שייבה שתשב לי יפה על האצבע. שתיהן מזהב לבן. ודאי שיש להן משמעות מעבר לתכשיט ובעבר כל פעם שהייתי שוכחת אותן הייתי מרגישה ממש עירומה. בעבר הייתי מורידה בלילה, במקלחת ובאוטו. הן המשיכו להיות עלי גם בהריון ורק עכשיו אחרי הלידה המשמעות שלהן הצטמצמה וגם בגלל שלא נוח לי לטפל בקטנה איתן + גם ככה אני רב היום בבית אז הן חזרו לקופסא

עוד מותר לענות../images/Emo35.gif

בעיני יש לטבעת משמעות, לא מעצם היותה תכשיט, כמובן, ואף לא כ"אזיק" אלא כתזכורת לשבועה שלנו. עד להריון האחרון ענדתי באופן קבוע (למעט בסופי הריון הם אני בצקתית). לאחר ההריון הזה, משום מה, למרות שחזרתי למשקל של לפני ההריון, האצבעות לא חזרו לעצמן (בהתחלה הייתי בטוחה שזו בצקת, עכשיו אין לי מושג). הטבעת שלי קטנה עד מאוד וכך יצא שלא החזרתי אותה עד עצם היום הזה (ואולי אם אשתכנע, אחרי שנה וחודשיים להיווסדו של המופלטה, שאלו הן מידותי החדשות פשוט אגדיל אותה). היה לי די קל לבחור, טבעת מסויימת, די קטנה ועם חריטה, נשאה חן בעיני. בשל דקות אצבעותי (בעבר...) ובשל דקותה היא, היא יצאה ממש זולה ולכן כשבאנו לקחת אותה, החלטנו לקנות עוד אחת (בעיצוב אחר) ולמעשה יש לי שתי טבעות נישואין...

מעיןבר

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifשרשור כלולות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

החלטתי, שהיות ששני השרשורים על טקסי הנישואין והטבעות משכו כ"כ הרבה תגובות. לשרשר רותם יחד ולאפשר לכולכן להמשיך ולהשיב על הכל באותו המקום - בסוף נכניס את הכל לטאגליין
אתן מוזמנות לצרף לנו כמה שיותר תמונות מרגשות ותמונות של טבעות.

מעיןבר

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifהטקס../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עינבלית

New member
../images/Emo23.gifכתבנו את הכתובה בעצמנו

וקידשנו זה את זו בנשיקה הנה חלקים נבחרים מהכתובה, אותה הקראנו בטקס לקהל שלנו: ".... ועתה, בנישואינו זה לזו, אנו מברכים את אדמת גננו, אדמת אהבתנו וביתנו המשותף: שתהייה פורייה ולא יחסר לה דבר, שתצמיח אושר , בריאות ושגשוג, שתהייה אדמתנו אדמה של שלום, של אחווה. וילדינו – פרי האהבה, שיגדלו באושר, בריאות ושמחה.. שנדע להתחשב זה בזו, זו בזה, לכבד, להוקיר, לנשק, לחבק, להתאהב כל בוקר מחדש, לעזור בכל עת, רק לתת ולתת. יד ביד, לב בלב, אהבתנו תגדל, בשמחה, בכאב, שנוכל להעניק למי שזקוק, ושכל בעיה תיפתר בחיבוק. אדמתנו תצמיח דבש וחלב, בביתנו 2 חתולים שנאהב, נהייה 2 עצים, אלון ואלה שונים זה מזו, אך צומחים בקרבה. אמן...." בסוף הטקס להקת כנען הנפלאה (חגית רוזמרין, גיל בוהדנא וליטו) עשו קונצרט של שעה.

ה ו ב י ט

New member
ואנחנו

התחתנו בטקס אורתודוכסי "רגיל". אבל התחושה לא היתה רגילה... החופה היתה הרגע המרגש ביותר. הסתכלתי על כל המשפחה והחברים שמסתכלים עלינו והרגשתי מוקפת ועטופה באושר וחמימות. מדהים.

בחצר של הורי במושב

180 אורחים,טקס אורתודוקסי מסורתי,פשוט פשוט,וכייפי כייפי-אמא של ואני בשלנו ואפינו הההכככללל לבד.

מה שאפשר מקפיאים מראש

פרוסות חצילים מטוגנות,שקיות עם בצק שמרים,בסיס למרק-ירקות מאודים עם בצל מטוגן-רק להוסיף מים ולבשל. בימים שלפני-מבשלים תפ"א וקולפים,כנ"ל ביצים קשות,סלט כרוב יומיים מראש וכו' וביום הארוע+אחיות+דודות,מארגנים הכל בטרוף.

יעל י

New member
חתונה כדת משה בישראל

גן ארועים ליד כפר רופין היינו ארוע שני של הגן שהיה חדש אוגוסט וכל מה שני זוכרת זה שהיה חם מאד ולח

מעיןבר

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifהטבעת../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

קרניר

New member
התחתנו בגן אירועים,

מקסים בעיני, חתונה רגילה, היה לנו רב צבאי ובקשנו שיזרז את העניינים ככה שלא היינו 5 דקות בחופה... הייתה חתונה כייפית עד עלות השחר...

ה ו ב י ט

New member
הטבעות שלנו

נבחרו בקפידה... לקח לנו זמן לבחור אותן. שנינו עונדים אותן באופן קבוע (אצלי הן שתיים - אירוסין + נישואים). עד היום כשאני מסתכלת על הטבעת שלי אני מתמלאת אושר.

יעל י

New member
הטבעות

שלי עבודת יד זהב צבעוני משולב (לבן=נחושת=צהוב) קלוע צמה זוכרת שהיא הייתה יקרה (לפני 15 שנה) עונדת אותה שיוצאת מהבית עם תכשיטים תמיד שלו זהב פשוטה לא עונד בכלל ולא מפריע לי

מעיןבר

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifהשמלה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נכון שזו הזדמנות להוסיף תמונות של שמלות
(לאלה מכן שלבשו שמלה
)

lulyK

New member
נאה לי שכולן לבשו

חליפת מכנסיים לבנה של קום איל פו.

עמית@

New member
חחחח ../images/Emo3.gif

דווקא אני לבשתי שימלה של כתומנטה
אבל רק בגלל שבעלת החנות עיצבה לי במיוחד כי הבן שלה נשוי לחברה הכי טובה שלי