שרשור כלולות

lulyK

New member
מה פתאום בגלל זה

זו פשוט סדרה נפלאה ונהדרת, ואני מחכה בקוצר רוח לעונה החדשה.

orlyfu

New member
צ'טערת, אין לי יס, לא ראיתי אף פעם.

אבל כל הכבוד לו בכל אופן.

rona25

New member
מתעלקת ומשוויצה גם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ה
הפרטי שלי עושה חיל מדי יום שני ב"עובדה" עם אילנה דיין (חלק מצוות הצילום הקבוע של התוכנית) מצד אחד זה קידום מטורף לרזומה של הבחורצ'יק, מצד שני פחות זמן איכות עם אמא ותומר

התחתנו במעלה החמישה

אירוע מקסים. הטקס הוא טקס יהודי אורתודוקסי - לא מתחרטים לרגע אחד על הטקס הזה. קידש אותנו רב מיוחד, שגרם לטקס להיות מרגש, יפה ולא מעיק (אפילו הוא ארגן שירה בציבור לקראת סוף הטקס של "שבחי ירושלים").

משוש30

New member
התחתנו בארץ בטקס קונסרבטיבי

לא שיש לי איזו משיכה לקונסרבטיבים דווקא אבל סתם שיהיה קצת שונה כולם הרי מתחתנים רפורמי
היה לנו רב מקסים שזו הייתה חתונתו הראשונה והחברים אמרו שזו הפעם הראשונה שהם ראו רב שמתרגש יותר מהזוג.הוא היה מקסים והטקס היה מקסים.(גם הודעתי מעל במת הנישואין על ההריון שלי הייתי שבוע 10...הרב כמעט התעלף אם כי הוא ידע על ההריון כמובן). ישר אחרי החתונה טסנו לקפריסין והתחתנו בשיטת "הסרט הנע" שם. היה מצחיק ונחמד ואפילו אז מרגש. אחר כך היו לנו 3 ימים מקסימים שם "קדם ירח דבש" ולירח דבש עצמו טסנו לברזיל והשאר כבר כתוב בדברי הימים של הפורום...

orlyfu

New member
איזה מגוון... ממש מעניין לקרא.

אנחנו לעומת זאת, התחתנו בטקס אורטודוקסי סטנדרטי, בגן ארועים. אין הרבה מה להרחיב, היה יפה ולשביעות רצוננו.

nonaa

New member
גם אנחנו "סטנדרטיים"

250 איש בגן ארועים ממש על הים - היה מאוד שמח ומוצלח !

עמית@

New member
במקום שכבר לא קיים (נשרף.. פרויד

אייכה?) טקס מסורתי (למשפחה זה היה חשוב, ולי לא היה מספיק חשוב כדי לעדות מזה מהומה, שלא כמו הברית הפוטנציאלית שלא תהיה..)

למעלה