שרשור כלולות

2 טקסי חתונה

הראשון בבית- עם רב וחופה. (לבשתי חליפה כחולה) עם משפחה וכמה חברים קרובים. השני- ארוע בו החלפנו שבועות, בגן ארועים, עם שמלה כמו שצריך ועוד 300 איש........

עתליה9

New member
התחתנו בבית

בפורום משפחתי מצומצם. דווקא נורא רציתי חגיגה וגן וכו' אבל כבר עבר לי.

התחתנו (די מזמן ../images/Emo3.gif)

בקיבוץ במרכז הארץ. טקס אורתודוקסי עם רב שהוא חבר ומכיר את האיש מילדות. ומכיוון שאין מניעה שגם האישה תעניק במעמד החופה טבעת לאיש, כך עשינו.

בימבילי

New member
אנחנו התחתנו בטקס פרטי

שהמצאנו במוחנו הקודח, ביום שישי במסעדת פסטהלינה (תודה ללוליק שהצילה את כבודי האבוד בהודעה האחרת). היתה המשפחה הקרובה ו - 2 חברות שלי שמתפקדות כאחיות שלי. למחרת בערב עשינו מסיבה ב - 18.00 בפורטולוקו בנמל ת"א, רק לחברים. בלי מבוגרים (אז עוד לא נחשבנו מבוגרים) ל - 120 חברים (100 של א' ו - 20 שלי). היה מדהים. למחרת בבוקר טסנו לתאילנד לחודש (עונה כבר על המשך הסקר)

בולי27

New member
התחתנו ב-"על הים" בקיסריה ../images/Emo41.gif

חתונה לפי כל כללי הטקס היהודי, רק האוירה היתה מאוד "לא רישמית" אלא יותר "מסיבתית" אנחנו קיבלנו את האורחים, המשפחה שלי לבשה בגדים יפים אבל לא היו שמלות ערב מפוארות... אני בעיקר ווידאתי שכל האורחים טעמו את הכבד אווז, היום לא הייתי מכניסה את זה לתפריט בכלל...(בשם האווזים המסכנים
)

אמברון

New member
אנחנו התחתנו בקפריסין

ונשארנו שם 5 ימים עם זוג חברים וג'יפ. 5 חודשים אחרי עשינו מסיבה וטקס רפורמי (בשביל הצד הפולני) במקום שנקרא "בקתה ביער" בקיבוץ בית אורן. היה דיסקו
(זוכרות את הפרסומת?)

אנחנו בריחנית בירושלים

בצורה המסורתית עם 350 משפוחה וחברים = היה היום השמח ביותר בחיי (עד שהגיעו הילדים) ונהניתי מאוד ! רק התחרטתי שלא יכלתי להעניק לו את הטבעת בחופה עצמה אבל פיצינו על זה בטקס פרטי אח"כ של שנינו לבד
במלון .

dorlim

New member
בסקר הזה אנחנו ממש יוצאי דופן ../images/Emo3.gif

חתונה בגן אירועים עם רב אורטודוקסי אבל מאד ליבראלי ואיש מקסים
חתונה לפי כל "כללי הטקס" אבל שהיה בה הרבה מהטאצ' שלנו כמו דברים שאמרנו אחד לשני (שנינו!) מתחת לחופה

מאז

New member
כל חתונה היא מיוחדת...

אצלנו מה שהיה מיוחד היה האורחים. התחתנו בטקס אורטודוקסי שערך, לבקשתי, רב שלמדתי אצלו שיעורים במשך שנים והוא אדם מדהים, כך שזה עצמו היה בעל משמעות עבורנו. מכיוון שאני דתיה (כפיה סרוגה) מבית, ובעלי חוזר בתשובה, שמשפחתו מושבניקית וחבריו היי-טקים, אבל הוא גם בקשר עם חבר'ה חרדים, היו אצלנו בחתונה כל עמישראל... חברים שראו את הוידיאו אמרו שזה נראה כמו תשדיר בחירות - חילונים, דתיים וחרדים רוקדים ביחד באקסטזה

isidora

New member
על הדשא בקיבוץ

של האיש. אני דווקא מאד רציתי להיות כלה וללבוש שמלה לבנה ויחד עם זאת תמיד ידעתי שאתחתן על הדשא באיזה קיבוץ ולא באולם. יצא די בזול כי על המקום לא שילמנו, על האוכל שילמנו כמו שעולה קייטרינג של קיבוץ (וקיבלנו אוכל נפלא מפני שאחות שלי, שהייתה בעלת קייטרינג בעצמה, בנתה את התפריט) השמלה היתה מתנת חתונה (מעשה ידיה של, שוב, אחות שלי שהיא סוגשל אשת אשכולות ולמדה גם עיצוב אופנה בעברה) הזמנו צלם סטילס (והיינו מאד מרוצים
) אבל את הווידאו צילמו האחים שלנו, וקצת חבל לנו על זה כי יש לנו אולי 15 דקות של סרט
התחתנו ב 6.9.01 וטסנו לטנריף ב-13.9.01 (יומיים אחרי נפילת התאומים - טיסה מפחידה
) ולא היה ממש כייף. אנחנו מחשיבים את הנסיעה לפראג, שנה אחר-כך, לירח דבש האמיתי שלנו

sipi1

New member
חתונה במושב אורה, על רקע השקיעה

יש לנו תמונות חופה ממש לא מבוימות למרות שהן יצאו כאילו מסטודיו - זוג צעיר (טוב, זה היה באמת מזמן
) על רקע השמש השוקעת וצובעת את ירושלים בזהב... היתה חתונה מאוד פשוטה, מאד שמחה.

sael

New member
לנו היתה חתונה טקסית דתית

אנחנו דתיים אז זו היתה באמת חתונה דתית (לא חרדית שהכל נפרד אבל חתונה דתית). התחתנו בנס ציונה באולם בשם "ויטראז".

rona25

New member
התחתנו חתונה קונפורמית למדי

בגן אירועים בקיבוץ, עם כ 200 ומשהו אורחים (לא גדול מדי) הרוב חברים ומשפחה שלי היתה מסיבה מגניבה ויום אחר כך נסעו לירח דבש מדהים ורומנטי באיטליה

סטנדרטית אך מרגשת

לפי כל כללי הטקס היהודי האורטודוקסי עם, תחזיקו חזק, 800 אורחים שאת רובם לא הכרתי בכלל (מצד האבא של האיש שמתפקד כאיש ציבור) לא התראינו או דיברנו במשך 10 ימים לפני החופה, מה שהפך את המפגש למרגש ביותר.

1במיה

New member
בפעם הראשונה (עם חתן אחר) התחתנתי

בנצר סירני עם איזה אלף מוזמנים שמתוכם הכרנו רק 100 במקרה הטוב... נו טוב גם הנישואים לא היו משהו בפעם השניה במסעדה עם 25 איש שכולם חברים שלנו בליווי מוסיקה שקטה ואוכל גורמה

מעיןבר

New member
גם אנחנו בנאליים

האמת - לא רציתי טקס אורתודוכסי, אבל דווקא האמא הקיבוצניקית שלי לחצה. בסוף ויתרנו. עשינו באמת הכי בנאלי (בלי זיקוקים ובלי כניסות אבל גן, עם DJ, צלם סטילס בלבד, פרחים וכ- 300 מוזמנים) נהניתי מכל רגע - ההכנות, חיפוש השמלה (הטבעת
) החגיגה. אהבתי להיות במרכז העניינים לערב ואהבתי את שמלת הכלה שלי

ornaok

New member
התחתנו בקיבוץ של בעלי

בחתונה אורטודוקסית, עם רב הקיבוץ שהוא מ"צוהר" והיתה חתונה מקסימה. הקיבוץ, משפחתו של בעלי והאורחים מהצד שלו - דתיים. הצד שלי - חילוניים. היו גם אורחים לא יהודים מהצד שלי. דוקא הסתדרו מצוין עם הריקודים הנפרדים בהתחלה (עד ברכת המזון רקדנו בשני מעגלים נפרדים, ריקודי מצווה. זה בסגנון הורה
) אחרי ברכת המזון רקדנו לתלילי מוזיקה שאני בחרתי - רוק ישראלי, ומוזיקה של שנות ה70 וה80, והיה נורא נחמד לראות את הדתיים והחילוניים מפזזים יחד...
היו לנו מעל 400 אורחים, אוכל פשוט, אולם עם רצפה ירוקה, דיג'יי שהיה אמור לסחוף את הקהל בשירה בציבור אבל לא הלך לו, אח שלי וחברתו דאז צילמו סטילס (צלמים מקצועיים) וחבר שלהם צילם את הוידאו. למחרת החתונה נסענו ליומיים לטבריה (חצי שעה מהקיבוץ) היה די מגעיל, ובעיקר ניצלנו את הזמן לישון. בסוף השבוע עשו לנו שבת חתן מגעילה בקיבוץ, וחודש אחרי נסענו לשבוע כייפי באילת. וזהו, בפשטות.

אדר שלי

New member
התחתנו פעמיים../images/Emo141.gif

פעם אחת בטקס אורתודוכסי בבית, על המרפסת עם המשפחה הקרובה בלבד. הטקס היה קצרצר, אבל להפתעתי מרגש ונחמד ואחר כך היה הרבה זמן לשבת ולהנות עם המשפחה. בחתונה עצמה, שהייתה ביום שישי בצהריים, עשינו טקס רפורמי יפה שהיינו שותפים לכתיבתו, קידשנו זה את זו בטבעות, בירכנו יחד ושברנו כוס ביחד. היה כיף ומיוחד.

למעלה