שרשור כלולות

עמית@

New member
אכן ../images/Emo13.gif

מקום מקסים, התחתנו באמצע החורף והיה קר והיה גשם זלעפות בחוץ והכל היה סגור בזכוכיות והיו לנו אלפי נרות (אמא של יוסי אמרה שזה נראה כמו יד ושם.. ובעצם, אולי בגלל זה הוא נשרף אח"כ
יד קלה בעניין הנרות..)

nurilu

New member
טקס רפורמי בבית הירוק בת"א

אנחנו עדין חיים בחטא ורווקים לפי תעודות הזהות שלנו.

galiaS

New member
אנחנו התחתנו בטקס אוטודוקסי כשר

בחוות רונית. 300 איש. בקיצור החבילה הרגילה. כל כך נהנינו, היתי שמחה להתחתן שוב (אולי ככה אני גם ארזה).

galiaS

New member
אוטודוקסי = אורטודוקסי כמובן

אנחנו לא משתייכים לזרם חדש ביהדות.

בלינקה

New member
טכס אורתודוכסי

בישוב הקיבוצי בו גדלתי. ממש לא רציתי טקס ועוד פחות מזה מסיבה, וממש ממש לא רציתי טקס שם. אבל האיש נורא נורא נורא נורא נורא נורא רצה גם טקס וגם מסיבה. אז אחרי שביטלתי (בפני האיש בלבד) שלוש או ארבע פעמים, לאט לאט הסתגלתי לרעיון, ואפילו נהניתי מלבחור שמלה וטבעות. בכל השאר אמא שלי טיפלה, וזה היה לי מצויין. ובישוב בו גדלתי זה היה מאד זול. וגם מאד יפה. נהניתי מהקבלת פנים, הרגשתי מטופשת מתחת לחופה, ושנאתי את המסיבה. אני מקווה שהאיש לא יקרא את זה, כי הוא נהנה מאד מאד.

תומרלי

New member
בגן ליד כפר ויתקין

חיפשנו גן פשוט פשוט במזג אויר נוח ונדלקנו על המקום. החתונה לא הייתה גרנדיוזית.אולי קצת מיוחדת בגלל התאריך (11 בספטמבר 2001) הייתי כלה פשוטה למדי והחתונה הייתה לפי כללי הרבנות, למעט טקס החלפת טבעות בינינו.

דפנה מי

New member
טקס רגיל בחברת 180 איש

רוב הצעירים היו מהיחידה הצבאית בה שירתתי (כי הייתי עדיין בקבע). חיתן אותנו רב צבאי של מודיעין (עם מדים וכומתה והכל) בקיצור ולעניין. ללא 7 ברכות ושאר ירקות וכולל חדר התייחדות לאיזה 3 דקות

דפנה מי

New member
וזה היה בגן ארועים הרחובות

באזור הפרדסים, בין עצי תפוז (עם תפוזים עליהם) ב20 לאוקטובר ובחוץ

yaelia

New member
התחתנו אזרחית

בכפר קטן בטוסקנה, על ראש הר. היה רומנטי להפליא ומקסים מאוד. המשפחה שלי היתה בסוד העניינים (היה לנו הרבה כסף לבזבוזים, כי ההורים שלי נתנו לנו את הסכום שהם היו שמים על חתונה בארץ לנסיעה), ההורים של ש. לא (הם מסורתיים וזה שבר את ליבם, שתוקן בברית של הלל ושבר את לבי בתמורה). היו עשרה ימים מדהימים של טיולים וXXX. אחרכך עשינו ארוחה מקסימה למשפחות הקרובות וארוחה נפרדת מפוארת לחברים הטובים. היה שמייח.

nurilu

New member
זה בדיוק מה שרצינו וכבר אי אפשר

בדיוק כשהתחלנו לברר את הבירוקרטיה של חתונה בטוסקנה התקנות של משרד החוץ הישראלי שונו כך שלא ניתן יותר להתחתן בנשואים אזרחיים באירופה (חוץ מקפריסין). במקום זה עשינו את ירח הדבש בטוסקנה.

u z a

New member
התחתנתם בצ'רטלדו?

כי זה כפר קטן בטוסקנה, והמצודה נמצאת על ראש ההר. שם אנחנו התחתנו, אחרי טקס רפורמי בארץ

yaelia

New member
אכן../images/Emo9.gif

סעודת החתונה שלנו היתה ראגו (גולאש) וכמויות ג'לאטו היסטריות, מה שלכם?

הגרי3

New member
גם אנחנו התחתנו בצ'רטלדו ../images/Emo13.gif

בארמון המקסים שבעיר העתיקה ואחר כך חגגנו במסעדה נהדרת בכפר סמוך (באותו היום הם לא עבדו אבל הסכימו לפתוח אותה במיוחד בשבילנו).

u z a

New member
איזה הזוי הטקס, נכון?

עם פקיד העיריה שלבוש בסרט עם צבעי הדגל, והשמפניה בסוף
לעניין האוכל - באותו יום לא מצאנו אף מסעדה פתוחה (בטפשותנו חיפשנו אוכל בשעה 14:00 בערך...), אז אכלנו בבית קפה מקומי שאירח מלבדנו כמה זקנים שצפו בטלויזיה, ואנחנו שתינו קפה ואכלנו סנדוויץ (סנדוויץ זה קצת הגזמה - שתי פרוסות לחם עם פרוסת פרושוטו. וזהו.). היה שם כ"כ משעשע שהיה שווה. חוץ מזה שהאוכל בשאר הטיול פיצה על הסנדוויץ ההוא...

yaelia

New member
לגמרי, אבל חמוד מאוד.

אנחנו נסענו לפירנצה אחרכך לאכול. חוץ מזה התקיימנו רוב הזמן על דובדבנים ואננס שהיו בשפע וטעימים מאוד אצל רוכלים בצדי הדרך ועל לחמניות עם חמאה וגבינה ופרושוטו. אנחנו נורא רוצים לחזור לשם מתישהו.

הגרי3

New member
התחתנו בכפר קטן ורומנטי בטוסקנה

בטקס אזרחי, מקסים ומרגש בנוכחות רוב המשפחה הקרובה. היה נהדר והייתי עושה את זה שוב, בדיוק אותו דבר.

הגרי3

New member
לא עשינו ארוע נוסף בארץ , אבל

חגגנו במשך שלושה חודשים, המון חגיגות קטנות עם חברים וקרובים.

למעלה