ציפורי לילה מזמרות

יותר עניין הפקתי לדעתי.ההפקה חותרת לסיום של..

זוג מול זוג להשערתי האישית. את אתי הם צריכים בשביל הקישוט,וליהי תזכה מההפקר כרגיל כמו שהיא זוכה לאורך כל התכנית. ליהי תגיע בחסד לא בזכות.יש לי הרגשה שקרן חסינה לצערי ,ויש לי הרגשה שדניאל תעקוף את אורטל,אוהדי דניאל ישנו קצת,אבל הם קיבלו את המכה שלהם שבוע שעבר.

לא תורם שקל להפקה מושחתת אבל כן אתרום

את הקולות שלי באתר וואלה לדניאל.היחידה שבאמת מגיע לה לצאת עם ראש מורם מהראלטי הזה.

דיי3

New member
מחקנו אותך:). אתה כבר לא בבית ספרנו.

אתה מעוניין להעניק לדניאל שמספרים שהיא עשירה-עוד מליון? שיבושם לך.

adiyon2

New member
דיי3 זה לא קשור

אנחנו בוחרים לפי מי שמצא חן בעיניינו ולא לפי מי שהמיליון מצוי בכיסו. אני מחבבת את אורטל בגלל מי שהיא ולא בגלל שהיא ענייה. אני מקוה שהיא תנצח כי היא איפשהו הפתיעה אותי, סיקרנה אותי, התפתחה, עברה כל מיני דברים. דניאל פחות. וכל השאר לא בא לי לדוש בהן.

ראשית חצי מיליון,וגם איתן הוא שיקול,רחמיי

כלפיו וכלפי מה שההפקה מעוללת לו,לאותו אדם שהיה אמור לשאת את הראלטי הזה עליו ושהושקע בו כל כך הרבה ציפיות. השיקול שלי להעניק זכייה לדניאל הוא לא כלכלי אלא מוסרי.אורטל כבודה במקומה מונח לא עשתה משהו יוצא דופן שמעניק לה ייחודיות יתרה על פני אחרות.

KEEK

Member
אני מסכים איתך לגבי דניאל

אני גם חושב (ומקווה) שהיתה קצת שאננות בקרב הקהל שלה ולכן היא הועמדה להדחה ואולי במקרה שלה זה דבר טוב כי עכשיו הקהל שלה יתעורר בזמן. אני דווקא חושב שמבחינה הפקתית הם כן רוצים את אורטל בגמר היא כן מביאה משהו משלה לתוכנית והעריכה נותנת המון יחס אליה ואל אורן. ליהי למשל לא מעניינת בכלל.. גם ההפקה לא מתייחסת אליה בעריכה. אם אכן דניאל וקרן יהיו חסינות, זה יהיה מאוד מעניין לראות את אם ישמרו על אורטל. אני חושב שאורטל וקרן חסינות. וליהי מודחת ע"י הרווקים.

ליהי חלשה מבחינת אסמסים

בגמר הם לא ירוויחו הרבה אסמסים. על אורטל הם יכולים להרוויח הרבה אסמסים

KEEK

Member
אני גם לא רואה בזה הגיון

לכן אני בטוח שהיא עדיין תהיה הבחירה של הקהל, יחד עם קרן. דניאל ליהי ואתי יהיו מועמדות להדחה.

למעלה