ציפורי לילה מזמרות

nani45

New member
אני לא מבינה מה עשו סיפור מזה רק אורטלמתאימה

מכל הבנות בווילה להצטלם כך. היא פשוט פצצה.

sunflower11

New member
לא. הקהל ימשיך להיות נאמן לה. ההפקה תדאג לזה

שדניאל תקבל יותר קולות מפעם שעברה וגם התומחים בדניאל יסמסו לה יותר. וקרן - נו, אנחנו יודעים מה קורה עם קרן וגב.

טלומרז

New member
אוהדי דניאל יצאו מהשאננות,

ואוהדי קרן וגב הולכים ומתרבים ואף פנאטים יותר. ההפקה מאד עוזרת להם באוירת המיסתורין סביב הקשר, ובכוונה מצלמת מזוויות לא ברורות נשיקה/לא נשיקה מבוימת, ועוד מורה למנחים לדבר על זה ולתהות בקול רם אם הם התנשקו או לא. הם גם מצטיירים שלא בצדק כזוג המנודה משאר חברי הבית, מה שרחוק מאד מהמציאות. יש סיכוי גדול שדניאל הפעם לא תועמד להדחה, למרות שזה מיותר לסמס לה כי היא לא תודח בכל מקרה.

easternstar

New member
ההימור שלי קצת שונה../images/Emo13.gif

אורטל וקרן זוכות לחסינות. דניאל אתי וליהיא מועמדות. ליהיא הולכת. סגרנו על התערבות?

תקרא מה שכתבתי לך שרשור קודם בקשר להתערבות.

אם התרחיש שחזית אכן יתממש מדוע שאיתן ישאיר את אתי ולא את בת-זוגתו של חברו הטוב? איתן כבר הצהיר כמה פעמים וגם בפני אתי שהתכנית מהותה זוגיות.

דיי3

New member
כי יוני האמבה יצמד לו לצוואר . איתן גם לא סוב

סובל את אורטל.

easternstar

New member
אם כך נסכם את ההימור ואח"כ ההסבר על ליהיא

ראשית ההימור: ההימור הוא לא על הקהל של אורטל אלא על ההפקה ולכן מה שהקהל יעשה פחות רלוונטי. אני אומר שגם אם הקהלים של קרן ודניאל יתפסו תאוצה פתאום אורטל לא תודח ולכן ההימור: אם האוהדים של אורטל לא יסמסו מספיק עדיין אין מצב שיתנו למישהו להדיח אותה. זה פשוט לא נראה טוב. זה נראה ממש רע ואין הפקה שתרצה דבר כזה לפני גמר. ההפסד הוא אם מדיחים את אורטל ואז אני מסכים להימור. המפסיד מסנגר על קרן מתום המשדר עד לחצות.
(אני כבר רואה אותך מגן בחירוף נפש, כמו שאתה יודע,
על קרן..) בקשר לליהיא: כולם יודעים שהקהל מדיח אותה כל פעם. לדעתי איתן ישכנע את בן לוותר עליה לכמה ימים ולליהיא לא תהיה ברירה. לדעתי אתי קיבלה הבטחה מההפקה שהיא בגמר.

מוסכם,אבל רמת הסינגור נתונה בידי המסנגר.

לגבי ליהי אל תזלזל ברמת הרגשי שהיא יודעת להוציא מהבנים.

meytula

New member
אורטל תהייה מועמדת להדחה

1.זאת תוכנית לזוגות ,אורטל נחשבת כרווקה.ההפקה לא תרצה אותה לגמר ולזכיה כי זה כמו לירות לעצמה ברגליים 2.אם אורטל מודחת המליון של קרן וגב בלי להתאמץ בכלל

למעלה