ציפורי לילה מזמרות

meytula

New member
ביום שאקשיב להפקה ואאמין להם אני אשרוף את

הטלויזיה

sendibar0

New member
הזכייה בהגדרתה עשוייה להיות לבחורה ולאו דווקא

בת זוג של אחד הרווקים. זה היה ידוע מאז תחילת התכנית, אז איך בדיוק ההפקה יורה לעצמה ברגל?

meytula

New member
זה מה שהם חירטטו את הקהל

אבל תאכלס ההפקה תצא פרשית אם תצא משהי שבנתה זוגיות יציבה בתוכנית.כמו גב וקרן למשל שהיו אפילו ביוון יחד ומימשו את ''אהבתם'' בנשיקה של כיתה ב'.

andy181

New member
אני מאוד אשמח אם דני לא תהיה מועמדת

אבל אני לא רואה מצב שהיא עוברת את אורטל.. אולי היא הייתי עוברת את קרן לולא הייתה התערבות מצד ההפקדה, אבל כנראה שגם זה לא יקרה.

meytula

New member
את צודקת מבחינה הגיונית

אבל ההפקה תתערב בטוח ותגרום לדעתי לאורטל להיות מועדמת להדחה.לא יודעת זה עלה בראשי

meytula

New member
מקווה מאוד שאורטל לא תהייה מועמדת

לא מגיע לקרן וגב כלום כלום כלום

andy181

New member
כל התוכנית עד עכשיו הייתה צפוייה, הם עושים

סיכול ממוקד לדניאל ואיתן ולפי דעתי הם מנסים להוריד למטה עוד יותר את התומכים שכבר קיימים ולכן קשה לי להמאין שדני תהיה חסינה. אני עדיין מקווה שבגמר משפחת אורבך ומשפחת טרקאי יתחילו להתעורר וליחצן את דני ואיתן אחרת זה יגמר בתבוסה לצמד שחם פשטי .

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהמישפחות שלהם שאננים

לעומת אימא של קרן ואבא של גב שמייחצנים את הילדים שלהם בכל חור אפשרי את צודקת,אין סיוכי בכלל

תודה סוזי האמת שרוקט מן יותר מתאים לגב,עם

המלצה חמה שיקח מזוודה ובאמת יעלם לחלל.. ואם צריך לעשות סקרפייס עם קרן אז שיעשה כי תמיד אנחנו סטיל סטנדינג.

abigl

New member
זה נראה כאילו שום דבר לא מתוכנן. הם קובעים

את החוקים והשלבים לפי התנאים בשטח. הדחה של הרגע האחרון לפי הפרסונות וכשנתונים ידועים מראש. אם אני הייתי ממשפחת אתי והיתה לי יכולת, הייתי שופכת עליה סמסים ומוציאה אותה חסינה. רק זה היה באמת טורף הם את כל הקלפים...

דיי3

New member
אביגייל זה מה שהכי מרגיז. הם לא פועלים בשקיפו

בשקיפות. הם צריכים להודיע על צורת ההצבעות מההתחלה, אז נוכל להחליט אם בכלל להצביע כל העונה.

למעלה