הודעה חשובה לכל חברי הפורום

ציפי

ברור שחינוך לקוי גורם לבעיות ומתח בין החברה "הרגילה" לבין החברה "הנכה". כמעט כולנו צעירים, [כולל אני], יש בינינו גם מבוגרים כמוך וכמו אבי. זה נכון שאם לא עוברים חוויה קשה, לא לומדים. ליאת.

../images/Emo22.gif לדעתי חברה...

הקטע של החינוך הלקוי בחברה ה"בריאה" הוא מושרש ולצערנו יקח הרבה זמן לשנות אבל לדעתי אסור לנו בשום אופן להכנע ולא לנסות כי כמו שכולנו יודעים מטעויות לא מתים ומה גם שגם החברה הרגילים מצד 1 לא מושלמים ומצד שני יש המון נכים מוצלחים מאוד ! קחו דוגמא בשנים האחרונות באופן כמעט רצוף כל חתני התנ"ך העולמיים היו מוגבלים! ונא לא לשכוח שאמנם אין הרבה אבל יש היום זוגות מעורבים שנשואים והקימו משפחה לתפארת אני מכירה לפחות 2 ר' נחמן אמר : לא להתייאש - רק לשמוח יש!

alonpaz

New member
תמיד תהיה רתיעה מאדם נכה.....

כי הוא נכה - גם עם הראש עובד. ואני מתכוון לקשרים יותר דיסקרטים כמו חברות ואהבה. יכוים לשבת אית ולהתפעל מכישורייך, ידיעותיך וחוכמתך, יאהבו להיות בחברתך שעות וימים - אבל - רק כידידים ולא יותר , דבר לא ישנה את העובדה שאת נכה וזה המחסום להכל. לדעתי החינוך הלקוי של החברה לא ישתנה ל ע ו ל ם ! כמו שכתבת זה שורשי.

ציפי 44

New member
אלון היקר../images/Emo24.gif

אלון שלום אני רואה שאתה בחור אם ראש על הכתפיים. ואתה כל כך מציאותית כל מילה שאמרת פה כל כך נכונה . קשה מאוד לחנך את החברה שלנו כניראה ולצערי הרב זה היקח עומד שנים מספר אולי הם יקבלו קצת לא הרבה אבל קצת בראש כדי להבין שאנחנו לא סוג ב' או ג' ושלא יעשו לנו טובות כאילו הם מקבלים אותנו אני רוצה להרגיש שמקבלים אותי כמו שאני עם התכונות הטובות והשכל הישר ולא ביגלל שאני נכה. האם עוד מישהו חושב כמוני פה? מציפי

alonpaz

New member
ציפי היקרה....

פשוט אני שם הכל על השולחן ולא מתייך או מיפה את הבעיה. אני לא משלה את עצמי - אני שם את המציאות מול עיניי - עושה 1+1 והמסקנות מול עיניי. עם כל הקושי והצער זה המצב ואין אפשרות לשנות למרות כל מה שמנסים ה"בריאים" לספר לך, שאת סתם מדברת ותמצאי חתן וזה וזה וככה וככה........ בילבולי מוח! מסכימה?

אלון

זה חשוב לשים את הדברים את על השולחן, ולא לטייח ולטאטא מתחת לשטיח, כדי שלא נתאכזב, והבועה תתפוצץ לנו בפרצוף, ליאת.

../images/Emo54.gifהיי../images/Emo107.gifוגם לכל השאר

תגידי כלב וחתולה יש לך משהו נגד היושבים בכיסא גלגלים
כך ניראה לי משירשור עם אלון...וחוץ מזה גם דיברנו פעם... אני מסכימה עם אלון בקשר לזוגיות ועם ליאת אני מסכימה בקשר לרשלנות הרפואית כי גם נכותי ניגרמה בגלל רשלנות... ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות שמענינות אותי מה אתם חושבים אז ככה האם יש לכם אמון ברופאים
האם נתקלתם ברשלנות רפואית נוספות פרט לרשלנות הגדולה
לאורטל 7 גם אני מכירה אותך מפורום של אמיר איזה כייף שאת פה...ואני הולכת לכתוב לך מסר... סקיטוש איזה כיייף היה לפגוש אותך
ממני אליך ענבל
עם החבר מכל ה
לילה טוב אנשים

alonpaz

New member
נשמה פצועה......

אני לא חושב שכלב וחתולה (יש לכם שמות משונים) התכוונה לרע. בקשר לשאותייך אלה תשובותיי. לי יש אמון ברופאים - הרי בלעדיהם רבים לא היו שורדים, הם עושים עבודת קודש, עבודה חשובה ומועילה לכולנו. כבר שוחחנו על כך במסינג'ר אבל לע שאחרים גם יוכלו לראות, לדעתי הרופאים עושים ככל יכולתם לעזור ולהציל, הם לא אלוהים הם בני אדם!, נכון שרשלונויות קורות מדי פעם ע"י רופאים אבל לא בכוונה או זדון. דעתי אין להם אינטרס לגרום נזק, זה קורה, אין דבר מושלם. יכול להיות שיש מס' רופאים שצריך לקחת להם את הרישיון, רופאים שעושים יותר מטעות קריטית אחת. לכל רופא יש "זכות" לפקשש פעם אחת, זה יכול לקרות. לצערנו בתקופה האחרונה זה קרה יותר, אולי צירוף מקרים כי מקרים של רשלות קורים פעם ב... אני מקווה שאתם מסכימים. אשמח לשמוע תגובות.

אלון

יש בזה משהו. אבל הרופאים צריכים לשנן שוב ושוב את שבועת היפוקרטס, [שזוהי למי שלא יודע, השבועה שהם נשבעים כשהם הופכים להיות רופאים, לאחר 7 שנות לימוד]. [אם אני לא טועה]. זה נכון שבתקופה האחרונה זה קורה יותר מדיי, ראו תכנית "עובדה" ששודרה בערוץ 2 במוצאי שבת האחרון. ליאת.

alonpaz

New member
השבועה לא קשורה-הם לא עושים ......

בכוונה. גם שופט נשבע והוא טועה לפעמים - לא קשור לדעתי.

מיכל ע

New member
רשלנות רפואית

לדעתי, אתה סלחן מידי. נכון שהרופאים הם בני אדם ומותר להם לטעות אבל לצערי הטעויות האלה שמבחינתם הם שוליות משנות לאנשים את החיים ולפעמים אפילו הורגות אותם. זה מתחיל בדברים הקטנים כשרופא במרפאת קופת חולים לא בודק ביסודיות וסתם הצטננות מתגלה לאחר זמן כדלקת ריאות שלא אובחנה בזמן. יתכן ואיני אובייקטיבית אבל מעניין אותי מאוד מדוע כשהולכים לרופא באופן פרטי ומשלמים הרבה כסף אין טעויות? ובטח שאין רשלנות. יש כאלה שיגידו שהעומס על הרופאים רב מידי. לדעתי מחובתו של רופא להתנגד לראות מספר רב של חולים ביום ואסור לו לשתף פעולה עם המרפאה או בית החולים שבו הוא עובד שכל מה שמעסיק אותם הם שיקולים כלכליים. פעם, רופא היה דמות הרואית ונערצת, וחבל שזה השתנה.

מיכל יקרה

סליחה על האיחור בתשובה. כתבת שאת לא אובייקטיבית, למה, אגב? זה נכון שפעם רופא היה דמות נערצת. אני מסכימה איתך, ליאת.

מיכל ע

New member
לליאת

כתבתי שאולי אני לא אובייקטיבית וההתייחסות שלי לרשלנות רפואית היא כזאת בגלל המקרה שלנו.

למעלה