הודעה חשובה לכל חברי הפורום

ציפי 44

New member
למיכל יקרתי

יפה מאוד תשובה לעניין אני חושבת בדיוק כמוך לכן פתחתי בנושא הזה מציפי

תחשבו הלאה

הועלו דעות על כך שיש קושי כשבןזוג אחד נכה ,יש מצבים שבהם אחד מבני הזוג הופך לנכה לאחר תאונה או פגיעה קשה אחרת,מה אז? לעיתים הם ממשיכים יחד עם כל הקושי ויש כאלה שמתגרשים,מה לעשות ? ושוב אני חוזרת ואומרת תלוי באישיות!!!

ציפי 44

New member
לאורה שלום

אורה יקרתי פגיעה או תאונה קשה זה גם סיפור קשה ועצוב ופה יש שאלה קשה ובאמת פה יש השאלה של האופי של האדם עצמו אני בהחלט מסכימה איתך בנקודה הזאת מציפי

מיכל

זו דעתך, והיא לגיטימית לחלוטין, אני דווקא בעד קשר עם אדם מוגבל, ואת יודעת שהיה לי קשר עם בן-אדם מוגבל, ליאת.

ציפי יקרה

בחרת בנושא מצויין לדיון. זו שאלה קשה, אבל אני יכולה לומר שאני הייתי מעדיפה לחיות עם חבר נכה, כי הוא יכול להבין אותי הכי טוב, [היה לי דבר כזה בעבר]. ולכן, אני מעדיפה את זה, ליאת.

ציפי 44

New member
לליאת היקרה מכל

שבוע טוב בחרתי את הנשוא הזה כי הוא ניראה לי נכון לעכשיו לדון עליו כי אני רואה איזה חברה אנחנו חיים לצערי הרב . אני בהחלט חושבת שהבחירה שלך נכונה והכי בריאה בהצלחה מכל הלב מציפי

ציפי יקרה

כפי שכתבתי לך, זוהי בחירה מצויינת, [לצערי, נפרדתי מחבר שלי, לפני כמה זמן, אבל אני מתגעגעת אליו מאוד], ליאת.

ציפי 44

New member
ליאת יקרתי../images/Emo24.gif

לצערי הרב הפרודות תמיד כואבות צר על על הפרדה מהחבר שלך . אבל תמיד צריך להיות אופטימיים וצריך להיות בתקוה שמחר יהיה יום חדש וטוב יותר מציפי

ציפי

אכן כך, הפרידות כואבות, ובמיוחד הפרידה הזו, כי זה גם חבר ילדות. תודה על החיבוק, שולחת חזרה
, ליאת.

asloma

New member
זהו ציפורה, נמאס לך מבעלך?../images/Emo3.gif

סתםםםםםםםםם האמת, מה זה גבר בריא? האם בהזדקנו הוא עדיין בריא ? עברתי את הדילמה הזאת בהיותי צעיר [ויפה] והחלטתי שאני נישא למי שתתפוס אותי ראשונה... ללא קשר אם היא בריאה, נכה וכו'. מה שכן חיפשתי, אשה עם יכולת השתכרות ותפקוד. ועוד דבר שתהיה אשה חמה ותומכת ואם טובה לילדיי אם יהיו.. יצאתי וחייתי עם אשה בריאה... אבל בחיים משותפים רואים את הדפקטים של בן הזוג והיא עד היום עדיין לא נישאה ולא ילדה ילדים. תחושת הבטן שלי אמרה לי לנתק מגע. מצד שני, יצאתי עם נשים נכות שיתוק מוחין כמוני, אבל כנראה שלא "הלך" משהו... נישאתי לאשה נכה פוליו קביים מכשירים ושאר ברזלים... אז מה? עכשיו כשאני אב לבת 16 ולבן 13, אני חש "שעשיתי את זה" הכי טוב שידעתי לעשות. טיפלתי, רחצתי חיתלתי האכלתי הלכתי לרופא ולחדר מיון ולאשפוז כשהיה צריך. שותף מלא בגידול. לגן, לבית הספר לאסיפות לטיולים וכו'.. כיום שבתי מופיעה במחול קלסי- מודרני בסוזן דלל או בלהקה היצוגית של העיר, ומביאה תעודה משעממת בלי ציון נמוך מתשעים.. אני סומך עליה מעריץ אותה וגאה בה. ואני הולך למשחקי הכדורסל של הבן כל שבוע כמו כל הורי הקבוצה ואני גאה בו ביכולת המשחק ובלימודיו טפו טפו בלי עין הרע.. אני חש כמו כל הורה [פולני] גאווה. אז מה אם אני נכה שיתוק מוחין. מעבר לנכות יש את הקטע מה הבאתי למשפחה שלי, מה הענקתי לה וגם מה קבלתי ואני עדיין מקבל... שלכם בכנות אבי סלומה

ציפי 44

New member
אבילה היקר../images/Emo187.gif

אבי תסכים או לא תסכים בריא או בריאה אחרי תקופה של חיים משותפים כשמתחיל השיגרה והשיעמום .כל דבר מעוות ניהיה יותר גדול פה מתחילה הבעיה.יש מעט מאוד {בריאים} שיש להם את האופי הטוב {תסכים איתי שאפילו הבריאים בינם ובין עצמם אחרי תקופת זמן פוזלים לצדדים} מדוע? תבין ביגלל זה עדיף לחיות אם אחת או אחד שווה בשווה שלא יבלוט אחד אצל השני אפילו שלבעלי היו לו הצלחות רבות אם בריאות לא רצה מראש .כי הוא ידע מה יהיה לו בעתיד כי הוא ניתקל בדברים האלה . אפילו אצל נכי צה"ל זה אומר הרבה. וזה המציאות. וכל הכבוד ישי לך נחת מהילדים זה המתנה הכי גדולה שלנו. דבר שני שאדם צעיר הוא לא חושב הרבה על מה שיהיה לו בעתיד במיוחד אנחנו כנכים בריאים לא מסוגלים לחשוב ככה שהם מזדקנים כמו שאתה כותב אבל זה נכון מאוד לך תסביר להם בתודה ציפי

היי ציפי

לכל אחד/אחת יש את הזכות לחיות עם מי שמתאים/ה לו/לה. אני מסכימה איתך בעניין הסיפור של אבי, ליאת.

אבי

כל הכבוד על הסיפור האופטימי, איזה כיף לקרוא דבר כזה. קבל את ה-
+הצל"ש היומי. לפי דבריך, אפשר לנחש שהיה לך הרבה נסיון, וזה טוב, [למרות שאהבה יכולה להיות לפעמים דבר כואב]. ליאת.

p_nurit

New member
הרבה חשבתי על נושא זה

ואני חושבת שדבר כזה אפשרי, אך קשר כזה יכול להפתח רק בהדרגתיות. על הגבר להכיר טוב את הבחורה ורק אז יכול להיות משהו אומנטי. לא מאמינה שלמשל בליינד דייט בין בריא לנכה יכול להצליח

נורית יקרה

הדרגתיות זה דבר חשוב, ובתחום הרומנטי זה דבר מאוד חשוב. את צודקת בנקודה שיש פערים, אבל לפעמים ישנם מצבים הפערים הולכים ונעשים קטנים יותר יותר, ככל שחולף הזמן. בסיכומו של דבר, הכל תלוי בבני הזוג, ליאת.

פאני יצ

New member
אהבה אהבה אהבה../images/Emo23.gif

ערב טוב אז הינה סיפור אהבה אבא שלי הוא חולה בשיתוק ילדים ויש לו יד אחת משותקת ומאובתית. הוא כך מגיל שנה. ולכן תמיד הולך עם חולצה עם שרבול ארוך. אמא שלי היכירה אותו כך והיתאהב בו למרות הכול כי הוא יהי מאוד שרמנתי ( אבא שלי???) ומאוד מואד חכם. אז הם נסואים כימאת 40 שנה והנחות זה לא מה שמשגעה את אימה שלי. אני דרך אגב אף פעם לא רעיתי בו ניכה (נידניק כן טוב הוא אבא שלי ) אז נכון שהנכות שלו כתנה אבל יש כאלו שזה כן היפריע להם. לדבר בוא היה דון ז'ואן לא קטו. ובנימה אוהבת זו לילה טוב.

היי פאני

איזה סיפור אהבה יפה. סיפור אופטימי לתחילת השבוע. שיהיה להם רק טוב. תודה על שיתוף חברי הפורום בסיפור המרגש, ועל הכנות, ליאת.

לציפי

קשר כזה יכול להצליח ויכול לא להצליח אני למשל יושבת בכיסא ויוצאת עם גבר מקסים ובריא כבר שלוש שנים ויש אהבה נהדרת ואני מאחלת לכולכם את אותו הדבר

למעלה