זהו ציפורה, נמאס לך מבעלך?../images/Emo3.gif
סתםםםםםםםםם האמת, מה זה גבר בריא? האם בהזדקנו הוא עדיין בריא ? עברתי את הדילמה הזאת בהיותי צעיר [ויפה] והחלטתי שאני נישא למי שתתפוס אותי ראשונה... ללא קשר אם היא בריאה, נכה וכו'. מה שכן חיפשתי, אשה עם יכולת השתכרות ותפקוד. ועוד דבר שתהיה אשה חמה ותומכת ואם טובה לילדיי אם יהיו.. יצאתי וחייתי עם אשה בריאה... אבל בחיים משותפים רואים את הדפקטים של בן הזוג והיא עד היום עדיין לא נישאה ולא ילדה ילדים. תחושת הבטן שלי אמרה לי לנתק מגע. מצד שני, יצאתי עם נשים נכות שיתוק מוחין כמוני, אבל כנראה שלא "הלך" משהו... נישאתי לאשה נכה פוליו קביים מכשירים ושאר ברזלים... אז מה? עכשיו כשאני אב לבת 16 ולבן 13, אני חש "שעשיתי את זה" הכי טוב שידעתי לעשות. טיפלתי, רחצתי חיתלתי האכלתי הלכתי לרופא ולחדר מיון ולאשפוז כשהיה צריך. שותף מלא בגידול. לגן, לבית הספר לאסיפות לטיולים וכו'.. כיום שבתי מופיעה במחול קלסי- מודרני בסוזן דלל או בלהקה היצוגית של העיר, ומביאה תעודה משעממת בלי ציון נמוך מתשעים.. אני סומך עליה מעריץ אותה וגאה בה. ואני הולך למשחקי הכדורסל של הבן כל שבוע כמו כל הורי הקבוצה ואני גאה בו ביכולת המשחק ובלימודיו טפו טפו בלי עין הרע.. אני חש כמו כל הורה [פולני] גאווה. אז מה אם אני נכה שיתוק מוחין. מעבר לנכות יש את הקטע מה הבאתי למשפחה שלי, מה הענקתי לה וגם מה קבלתי ואני עדיין מקבל... שלכם בכנות אבי סלומה