הודעה חשובה לכל חברי הפורום

ציפי 44

New member
בוקר טוב לחושנית היקרה../images/Emo50.gif

הסיפור שלך מאוד יפה ומצולח ואני מתרגשת בישבלך ואני מקוה מכל ליבי שזה יצליח עד הסוף. ושוב אני חוזרת .באופן כללי זה יכול להצליח וגם לא והכל תלוי באדם עצמו ובאופי שלו שהוא צריך להיות אדם חזק כדי להתמודד עפ ההורים והמשפחה. ואני באמת תקוה שתצליחו קיבלי חיבוק ממני מציפי

היי ציפי

אנחנו אומנם שלוש שנים יחד אף פעם אחת אפילו הוריו ה"מופלאים" לא רוצים לראות אותי ולהכיר אותי הם אפילו גרמו לפרידה בינינו אבל הגענו למסקנה שאנחנו לא יכולים להיות אחד בלי השני והם עדיין לא קיבלו זאת אבל אנחנו רוצים חיים משותפים וזה מה שחשוב וזה אומר שאהבה מנצחת כל מיכשול

ציפי 44

New member
../images/Emo24.gifהיי מתוקה

כל הכבוד לגבר שלך תני לו את כל האהבה שאת יכולה להעניק לו, זה גבר אמיתי וזה רק ממחיש את מה שאמרתי קודם לכן הכל תלוי באופי של האדם . באמת תהיו מאושרים ותחייו יחדיו לעדדדדדדד!!! :) זה סיפור אופימי ומשמח את הלב באמת מציפי

ציפי יקרה

כל הכבוד על העידוד, קבלי
, זה באמת סיפור אופטימי ומחמם לב. אוריתוש יקרה, יישר כח! ליאת.

../images/Emo22.gif קודם כל אגיד ש...

אני עכשיו בעיצומו של קשר כזה שהולך טוב בנתיים ב"ה ולדעתי כמו שכבר אמרו פה הכל תלוי באישיות של בני הזוג ועד כמה הם מוכנים להשקיע בו אבל הדבר הכי חשוב שעליו יקום ויפול הקשר לדעתי הוא כנות כי כולנו נראה לי מכירים את הסיטואציה הכואבת שהקשר נמשך ופתאום הבחור מתקפל וטוען:" לא אמרתי כי לא רציתי לפגוע ..." אני לא יודעת מה איתכם אבל אני הבהרתי מהתחלה לחבר שלי שאני מצפה ממנו שיגיד ישר אם לא נראה לו ושלא ירחם כי זה שאני מוגבלת פיזית לא עושה אותי ילדה זכוכית ! בהצלחה לכולנו

ציפי 44

New member
לענבל שלום

ענבל יקירתי את צודקת . אבל לצערי הרב החיים לא תמיד משחקים כפי שהם רוצים. אני קודם כל מאחלת לך הצלחה מכל ליבי . אבל לא תמיד את יכולה לדעת אם הכנות היא אמיתית . אני מאוד בעד כנות ופתיחות כלפי בני זוג זה חשוב מאוד ומחזק את הקשר אבל החיים הם אחרת . לצערי הרב ושוב בהצלחה מציפי

ציפי

נכון, לצערנו, החיים זה לא פיקניק. זה נכון שלא תמיד אפשר לדעת אם הכנות היא אמיתית. גם אני בעד כנות, ליאת.

סימונה4

New member
זוגות מעורבים.

מה רע בכך,יקירתי? את התנסית בזה. ולא יצא מזה דבר. אבל אני זוכרת שיש לך חברה נכה נשואה לבריא בגופו.זוכרת? הייתי אצלם בדירה איתך. הם נראו לי מאושרים ביחד. וחוץ מזה איזה ערובה יש לך בזוגיות של שני נכים? את ואני הרי יודעות שזה לא קל אפילו כך. זה תלוי באדם עצמו. זוכרת את זה מעפולה? שרדף אחרי הרבה זמן עד שנשבר לו ממני? אני לא יכולתי לסבול אותו . אז מה שאני אומרת, שזה תלוי באדם עצמו. בין הוא בריא או נכה.

ציפי 44

New member
לסימוש יקרתי

נכון שהייתי צעירה רציתי בריא וגיליתי מהר מאוד את המציאות לכן אני חושבת אחרת היום. ולגבי החברה אני ממש לא זוכרת שיש לי חברה שנשואה לבריא ? זה לא קל אבל גם לא קל אם בריא יש הרבה אנשים שהם דו פרצופים העיקר להגיע למטרה מצטערת להגיד את המילה אבל זה המציאות. דבר שני הכל תלוי באמת באדם עצמו ובאופי החזק שלו ............ מציפי

סימונה יקרה

קודם כל, ברוכה השבה לפורום. קבלי
. אין שום רע בזוגות מעורבים, להיפך, ישנם מקרים שבהם האהבה יכולה לפרוח. זה נכון שזה תלוי באדם ובאופיו. ליאת.

סימונה4

New member
זוגות מעורבים

אני לא מכיחשה שאני נכה. נכה קשה אפילו. אבל זה לא אומר שאין לי ראש טוב על הכתפיים ושאין מה לדבר איתי,חוץ ממה שלומך ומה נשמע,10 פעמים. לכן אני מאמינה שאני יכולה להיות בת-זוג של אדם בריא לא פחות טובה מאישה בריאה בגופה. הכל תלוי בבני-הזוג. לא צריך לעשות הכללות לפי ניסיון אישי זה או אחר. האם אני צודקת או לא ? לכל אחד ההשקפה שלו, המזל שלו. נכון?

haim 490

New member
סימונה סליחה על הביטוי את מרחפת|טמב

ראש יש אבל מצאותי?לא=את לא יכולה להיות כמו אישה בריאה נקודה-לכול נכה יש את הנכות שלו בריא יכול להימשך לתכונה שאצל נכה הוא בסדר ונותן את זה בהרבה אני לא מתכוון למין כי זה מתישן מהר?אז מה נשאר התכונה הטובהלא צריך לעשות הכללות במה?יש אישי-ויש ראיה במה שקורה החברה שאת אומרת בעלה הבריא מזמן זרק אותה לכלבים?יש שזה הולך אני רואה?אבל תאמיני לי אני חי יותר טוב מהם כי אני רואה העקיצות שלהם במשך הזמן כי אצלי אין יותר טוב במרכאות אני מכיר נכים קשים שהם מציאותיים שהם חיים את מה שיש להם זה לא אומר שאין להם חלומות?==תכונה שאני מתכוון שיש לפחות דבר אחד עובד אבל לא הכול אפילו נכה לא יסכים לדבר הזה הרבה זמן זה המציאות===אין לי שום כוונה לפגוע במישהו זה החרה בחיים כול אחד יש את השקפה שלו אבל לא מזל זה מתמסמס מהר האדם נכון אם אופי אצמאיולא מסתכל סביבו יכול אם נכה שהוא נימשך אליך מבחינות אחרות לפעמים קשה לראות את המציאות כפי שהיא???????????????

למעלה