תגובה

../images/Emo35.gif

האם מערכת יחסים לא יכולה גם להיותמצויינת וגם להיות נגועה בכעס עללל הבטים מסוימים למהכעס הוא כל כך רע בסך הכל ישבו הרבה אנרגיה מניעה

דינה שלום../images/Emo140.gif

רק עכשיו קראתי את השרשור ואני חייבת להגיד שאני קצת מבולבלת אז אני עושה קצת סדר בדברים. בסדר? תקני אותי אם אני טועה, טוב? את אומרת שבעלך עזב למען אישה אחרת. את אומרת שהבנות לא באות אליו ושהוא רואה אותן אצלך פעמיים או שלוש בשבוע. את אומרת שאישתו החדשה לא כל כך אוהבת, או מסתדרת אם העובדה שיש לו בנות מהנישואין הקודמים. ואת כועסת על זה שהגעתם למצב שהבנות לא באות אליו אלא נמצאות בביתך והוא רואה אותן אצלך. האם צדקתי בכל העובדות? אחרי שתעני לי, אמשיך כי יכול להיות שלא הבנתי משהו או שפספסתי משהו. סליחה אם אני קצת מטריחה אותך אבל השרשור היה נורא מבולבל ולא ברור. וכדי לנסות להתייחס אני צריכה לדעת אם הבנתי נכון...

blonda3

New member
שחר-אני לא דינה אבל../images/Emo8.gif

אם אני הבנתי נכון אז דינה כועסת על בעלה ואולי גם על האשה האחרת שלקחה לה כביכול את בעלה. כל השאר נראה לי נלווה לכעס הבסיסי הזה. ואם טעיתי-אז.....סליחה.

../images/Emo88.gif

למה כביכול אם משהי ננכנסת במקום שיש משפחה אין בזה בכלל לא כביכול לא כאילו ולא כלום זו החלטה ברורה

blonda3

New member
הכביכול היה

לא מהצד שלה אלא מהצד שלו כלאמר מהצד שלך נראה לך שהיא לקחה לך את בעלך שאולי זה נכון אבל תמיד אומרים-ומה איתו? איפה החלק שלו בסיפור? היא לקחה אותו והוא נתן לה לקחת אותו..... תמיד אומרים לאשה שכועסת תכעסי על בעלך ולא עליה הוא היה צריך לשמור על עצמו ולשים לזה סוף או לא להתחיל עם זה בכלל.... אבל אני מבינה אותך ואת כעסך והוא מוצדק.

../images/Emo88.gifהאחריות היא גם על

האישה שמרשה לעצמה לקחת בעל של אחרת.נכון הבעל מחוייב לא לבגוד אך יש ערכי מוסר בסיסיות שהגברת שלקחה את בעלה לא עמדה בהם. וזה בהחלט כואב ומעורר כעסים מוצדקים גם כלפי הבעל וגם כלפי הבחורה שלקחה בעל של אחרת ושברה משפחה

rolan

New member
ממש לא מסכימה איתך, אסתי

האחריות היא רק ואך ורק על מי שעוזב את הבית - אשה או בעל... וכאן מדובר על נטישה לטובת... ולא על עזיבה מתוכננת... האשה לא לקחה אותו, הוא לא חפץ הוא בן אדם עם רגשות, אחריות, מחשבות, נסיון וכל מה שיש בו... הוא זה שהחליט שיש משהו שבשבילו הוא יוצא מהבית ולכן, הוא זה שאחראי למה שקורה כעת... לומר שזו אחריות של האשה זה פספוס אחד ע נ ק

../images/Emo142.gifאנחנו אנשים עם מוסר

ואני חושבת שאשה שיודעת שמולה ניצב אדם נשוי עם מחוייבות יכולה לא לפתח אתו מערכת יחסים. נכון שהיא פנויה אבל חייבת להיות מערכת ערכים בחברה. אני כגרושה מוצאת את עצמי לא פעם מבהירה לגבר נשוי שהוא כבר מחוייב לאחרת.

אסתי האחד ../images/Emo41.gif

אנימסכימה עם כל מלה שכתבת כאן ושב תודה רבה להד שאני מוצאת אצלך זה לא פשוט למצוא כזה הד כבר כתבתי מקודם אבל זה לא התחבר להודעה שלך אני מקווה שהפעם זה ילך טוב יותר

../images/Emo24.gifאני מסכימה עם כל

מילה שלך וכואבת את כאבך.קל מאד לפתות גבר נשוי עם ילדים. מוסרי יותר לא להתפתות ולותר.יש מספיק דגים בים. ושוב אני חוזרת על כך שלא תזיק לויאליות בין הנשים

יש נכון ככה אני מרגישה לויאליות בין

נשים יש אנימאמינה שכל אחד מקבל מה שהוא שולח לכן יום אחד מי יודע אולי משהו או מישהי אחרת ילמדו אותה לקח אחד או שניים בחיים אין ואקום הכל חוזר ומסתדר ככה אני ראיתי עד היום בחיים אין לי טענות ואני לא רוצה שאף אחד לא יעמיד פני תמים וצדיק

אסתי

תרחיבי מעט את ראייתך,לא תמיד הכל מתנהל כמו שקורה אצלך,אישה שמחוזרת ע"י גבר לא תמיד יודעת שהוא נשוי,זה א. ב.גם אם יודעת אולי לא רוצה אך הוא עיקש ולבסוף היא מתאהבת. ג.אולי הוא מתאר מצב שרע לו מאד והוא רוצה לפרק בלי קשר אליה? אסתי יש מליון אפשרויות ולא נכון לעשות הכללות בגלל מקרה אישי.

../images/Emo127.gifמקובל עלי שיש כל

מיני מקרים ןכל מקרה לגופו של עניין. אני רק אומרת שניתן לעתים קרובות לפני שקופצים לקשר לפחות אם מודעים למצב למנוע. ואינני תמימה אני מכירה את סיפור הלא טוב בבית וכו. אני מדברת ברמה העקרונית.בודאי שיש מקרים יוצאים מהכלל.

../images/Emo42.gif

הי אסתי בוקר טוב חשבתי שרק אני ערה בשעות כאלה אשמח לדבר אתך בבקרים....כשכולם ישנים עמוקות...

יונה לבנה 1 שלום כדי להיר צל של ספק

האחרת ידעה ויודעת שיש כאן ע נ י ן משפחתי כי עובדה שעד היום הוא בא ה ב י ת ה וא נ י כ א ן והוא לא מנסה לעשות שום סידור אחר ולפעמים רק אנחנו כאן כי כולן פורחות להן לעיסוקהן אז מה היא חושבת?.....עידן התמימות מת כשהיא בחרה בגבר בעל משפחה כל היתר זה שטויות לא חשוב מי התחיל עם מי הם שניהם בעסק הוא המפרק והיא שבלעדיה הוא לא היה עושה את זה כי הוא לא היה עוזב לגור לבד ועל זה הוא ואני דברנו רבות מאוד

מקווה שהתגובה תהיה במקום הנכון לרול

נכון אבל היא נכנסה לזה בעינים פקוחות אז מה יש לומר על כל ההשלכות זה לא צחוק זה החיים של הילדות שלי זה לא משהו פשוט ברור שאם העזיבה יהתה בגללה אז הכעס זורם אליה

../images/Emo46.gifחלקי את הכעס

בינה לבין בעלך.מה שכן לבעלך יש מחוייבות יותר גדולה מאשר לה

blonda3

New member
דינה את צודקת../images/Emo20.gif

ונדמה לי שהכעס הזה יעבור לך מתישהו נדמה לי שניתן לעבד את הכעס הזה נדמה לי שהזמן עושה את שלו יש מצבים שמעז יוצא מתוק אין לי מושג איך היו חיי הנישואין שלכם אבל אולי בסוף תגלי שברוך שפטרני מעונשו של זה אולי תגלי שהרבה יותר טוב לך בלעדיו אם תשכילי להפנות את האנרגיות שלך כלפי עצמך והבנות ולא כלפיו וכלפי האשה אולי רק תרוויחו מכל העניין. לא יודעת איזה אבא הוא היה. ואיזה קשר היה לו עם הבנות לפני שעזב....

rolan

New member
דינה, אני מבינה שהתכוונת לדבריי

על בת זוגו של בעלך ועל אחריותה... אני שוב חוזרת ואומרת, וכולכם יכולים לא להסכים איתי: האחריות היא רק ואך ורק על מי שבחר לעזוב/לנטוש את הבית אם עזב בגלל אשה אחרת או what ever.... זה לא חשוב לעצם העניין. זה שאת מאשימה אותה, זה חסר תועלת, את יכולה לכעוס עליה ומחר היא לא תהיה שם, מה תעשי עם הכעס שלך
... דרך אגב, אומרים גם שזוג שמפרק משפחה (כמו שקרה עם בעלך), נפרד בסופו של דבר ולא ממשיך עוד זמן רב.... אז התמקדי במי שקשור אליך ישירות, מי שאחראי לחייהן והתבגרותן הבריאה של בנותייך... מקווה שלא הייתי בוטה מדי ואם כן, מתנצלת...

למעלה