תגובה

תודה../images/Emo25.gif

אני כל כך שמחה שמצאתי אתכם -אתכן הלוואי שהייתי מוצאת אתכן קודם למרו שאני מאמינה שכל דבר מגיע אך ורק בזמנו ואפילו לא רגע קודם תודה רבה על כל המילים שנכתבו כאן זה חשוב לי לשמוע הכל

כאבך נוגע ל../images/Emo23.gif מאד

ערב טוב דינה כאבך נוגע מאד ללב ואינו קשור לשום לויאליות מגדרית . כאבך נוגע בלב כל איש/ה מרגיש/ה. אשמח אם תבהירי - אם מתאים לך כמובן את הדינאמיקה בין הבנות לאביהן. ויש לכן את מלוא הלגיטימציה לכעוס ... זה אנושי. הרבה כח יוסי

איך זה נשמע לך שאת הלא מכיר אותנו ?

אבאנפלא מלא קסם הקשר עם הבכורה נפלא עם שתי האחרות מלווה ביותר התנגדויות מגיל צעיר ולא בגלל העזיבה מכוון שהוא טיפוס של מורה שמרוב שהוא מנסה להראות את הדרך לפעמים "קצת" כופה את עצמו ניסיתי לעשות לטובת הקשר אתו ועדיין אני מנסה מאמינה שזה חשוב לטובתן, גם אם כאילו אני מוותרת על נוחיותי או כבודי או השד יודע מה לכן ההסכם ביננו שהוא יבוא הנה כמה פעמים בשבוע כי הוא גר בעיר אחרת עכשו ,כדי להקל עליהן ולא לקרוע אותן מחיי החברה שלהן וכ"ו , וזה יעבוד כל זמן שהן לא יראו אלטרנטיבה אחרת או יגידו משהו אחר כל אחת בתורה במשבר, כל אחת בתורה כועסת ,וזה מובן לי יותר,ולא פחות.הוא דורש להמשיך בחיים כרגיל זה לא חדש זה מה שיש וזה בסדר הן יכולות להתמודד עם זה אחרת לא היו נולדות לאדם עם עוצמות שכאלו לטוב ולרע

את מעוררת הערכה וכבוד

דינה שלום, צריך לטעמי הרבה תעצומות נפש לנהוג כפי שאת נוהגת , שטובת בנותייך מהוות עבורן סמן . הערכה זו גוברת בעיני שבעצם אנו מדברים על פצע שעדיין מדמם מבחינת עיתוי התרחשותו , שבעה חודשים ??? משברים צפויים תמיד - לא תמיד ניתן לקשרם לנטישת האב ... גם ילדים ב"משפחות רגילות " חווים משברים ,יחד עם זאת אינני מתעלם מנסיבות חייהן שמשבר ההתבגרות יועצם. ואגב , כתבת שמוסכם ביניכם שיגיע מס' פעמים בשבוע . האם מדובר בעיתויים קבועים ? בברכה יוסי

../images/Emo60.gif

כן העיתויי קבוע פחות או יותר תלוי גם בלוח הזמנים של הילדים שלה אבל פחות יותר בלוח הזמינם המאוד עמוס של הילדות העזיבה טרייה אבל הסיפור התחיל לני שנתיים ומאז אני יודעת

../images/Emo140.gifהכעס טבעי ולגיטימי

וטוב שלמרות הכל את מתעלה ונותנת מקום ליחסיו עם הבנות. את אישה חזקה. מה שכן עם כבר שנתיים את במצב תתחילי לחיות את חייך. האם את בטוחה שטוב שהוא נכנס אלייך הביתה?האם לא עדיף שיפגוש אותם במקום אחר?או שאת פשוט לא רוצה שילכו לביתו ויפגשו שם את האישה שבקשר? מה שבטוח נראה לי שבמצב עניינים זה את חייבת להמשיך הלאה.....

יש ל רעיון ?

אני יודעת שאני לא רוצה שהן תלכנה לשם אני יודעת שכל זמן שהוא בא הנה אני בבחינת תוקעת מקל בגלגלים ..אני יודעת ..... להמשיך הלאה בחיי בתכלס כרגע אני עדיין מחפשת פתרון להחליף עבודה, מקום מגורים ......מחפשת כמו כולם

../images/Emo128.gifכל זמן שאת משלה

אולי את עצמך שאת תוקעת מקל בגלגלים. הוא עושה וממשיך בשלו בעוד את נמצאת שם כתוקעת מקל בגלגלים. אם תמשיכי אולי תעוררי בו עניין חדש.כך הוא מבין שאת שם בשבילו ורק ירמוז שוב תהיי שלו. אפשר שנים להוליך שולל את עצמנו.בתכלס הוא אתה........ ואשר לבנות שיחליט בעצמו איך הוא פוגש אותם.את נותנת לו הכל על מגש של כסף ולא נראה לי שהוא לא נהנה משתי העולמות.

../images/Emo47.gif אסתי

או קי אני מסכימה עם נקודת הראיה הזו לפחות במצב רוחי בימים האחרונים ....... אז מה? צריך לחזור למשבצת אחת שיפגש עם הילדות מחוץ לבית וזהו
ולא יבוא הנה בכלל
או שיפגש עם הילדות כאן אבל אני לא אהיה כאן
זה קשה אחרי יום עבודה אני רוצה בית וגם בסוף שבוע לא תמיד יש לי חשק ללכת לחברים
"אני רוצה לעורר בו ענין" אולי כדי לרפא אגו פצוע ובכלל קשה לילתאר את עצמי חוזרת לחיות אתו

../images/Emo140.gifאני הייתי מרחיקה

עד כדי שיקח אותם למקום שלו ואפילו עם הגברת הזו. קחי לך את הזמן לבד.פנקי את עצמך ופשוט אל תתני לו לראות אותך וליצור קשר איתך.שיתגעגע. ואם אינו מתגעגע-אז אולי די. תתלבשי יפה ותארגני לך חוגים ותעסוקה. לפי מה שנראה לי או שיבדוק איפה האישה שהיית בשבילו למרות ואף על פי.ואם לא-אז פשוט תעשי לך חיים משלך. תהיי תלויה בעצמך לא בו.

../images/Emo53.gif

תראי " התאוריה " מני רבות אומרת שגברים שעוזבים מתגעגעים לחיים שהיו להם לא לאשה הוא לא יחזור אני מכירה אותו כל הבדיקות הללו כבר עבר זמנן, אולי לא, אבל כרגע הן לא רלבנטיות, אולי פעם בעתיד אחר לגמרי זה ברור ששנינו, הוא ואני, ממשיכים בקשר בשם המשפט המאוד מוצלח "למען הילדות" נראה שהוא מרוויח מהכל בקשר אלי ? זה תמיד היה נראה שאני זו שהפסידה אני ממש לא בטוחה בקשר לזה מה אני מרויחה ?שקט מה אנ מפסידה את חיי? זה מה שכולם אומרים לא מסוגלת לומר לו לא אמרתי והצטערתי כבר כמה פעמים

../images/Emo24.gifכשתהיי בשלה זה יגיע

כמובן עם תרצי. כל זמן שהמקום הזה נוח לך ומתאים לך כך יראו פני הדברים. אך נראה לי שאת כאן כותבת כי אולי את מרגישה כבר את הצורך בשינוי?

אני יודעת בקשר לבשלות../images/Emo187.gif

אני לא יודעת ,כבר כמה פעמים חשבתי שאני בשלה והתברר שלא

../images/Emo65.gifיום אחד תקומי קלה

והנה מה שנראה לך בלתי אפשרי יהיה כל כך אפשרי שלא תביני איך חשבת פעם שלא.בהצלחה בכל מקרה.

../images/Emo16.gifנר|../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

רק עכשו צטטתי אתכםלחברה שגרה במרחקים במצב מסובך עוד יותר בהרבה תודה רבה שבת שלום שבת מהנה שרק יהיה טוב לכולנו ושוב תודה רבה על הכל

saritoosh22

New member
דינה האחת

אני חושבת שיש כאן עוד זוית ראיה, ברגע שהוא בא אליכן הבייתה, בכדי לפגוש את הבנות ולא לוקח אותן לביתו, זוהי תשדורת, אני לא מעוניין שתקחו חלק פעיל בחיי. זה הבית שלו ושלה, נכון. אבל, זה לא נשמע נורמלי, שהוא רק בא אליהן ולא לוקח אליו. ובקשר אליה, שתלמד להתמודד, כאשר אדם מתחיל קשר עם בן/בת זוג עם ילדים, הוא צריך לדעת הראש שהילדים זו עסקת חבילה, חלק בילתי נפרד מהאהוב/ה.

תגידו, את חושבים שאני בוטה?../images/Emo141.gif

בכך שאני חושבת שהשרשור הזה מוצה קצת? אולי אפשר להמשיך להתדיין במסרים אישיים. זה דוחק שרשורים נוספים חשובים וחדשים. סליחה אם פגעתי בחופש הביטוי של מישהו אבל לא זו הכוונה. אני פשוט חושבת שהנושא נידון די והותר ואפשר לשים נקודה ולהמשיך הלאה. הרי כל שרשור פה יכול להימשך לנצח ולא להסתיים אף פעם. אלה הם חיינו וזהו פתיל חיינו, השרשור שאנו פותחים. אבל לפעמים צריך לדעת לפנות קצת מקום ולתת זכות דיבור לעוד אנשים במצוקה כאן. תודה ושבת שלום

blonda3

New member
שחר הערה../images/Emo92.gif../images/Emo50.gif

אם אינני טועה יש מספר הודעות שיכולות להכנס בכל דף ורק פתיחת הודעה חדשה דוחקת הודעות אחרות למטה.... תוספת של תגובות לא דוחקת אף הודעה לכן לדעתי הערתך היתה מיותרת. ישנם בפורומים אחרים שהכרתי שרשורים מאד ארוכים לפעמים והם לא דוחקים אף שרשור אחר....... זה סודו של שרשור ואם לאנשים יש עוד מה לאמר ומה להוסיף זאת זכותם. זה לא בא על חשבונך. מצד שני אם פתחת הודעה חדשה עם נושא חדש שמציק לך ואת רוצה התייחסות את יכולה להקפיץ אותו מחדש כל רגע.... ע"י כך שתכנסי ותשרשרי לעצמך תגובה עם כמה מילים בגוף ההודעה וכך היא תוקפץ לראש הדף.... להראות לך איך? רגע, חכי.... בהצלחה!

למעלה