תגובה

../images/Emo47.gif

נכון את צודקת אבל בגלל זה כאן הכל כל כך מ ו ר כ ב כי הדמות הזו לא סתם חולפת אורח יכול להיות וכמו שאני מכירה את עצמי שאם תגיע דמות אחרת שלא קשורה לעזיבה אלא לחייו שלו תתקבל בחיבה כאחת מהחברות אין צורך להתנצל אנישמחה לשמוע כל דבר מהכל אני לומדת ומתקדמת

rolan

New member
ברור

שאינך צריכה לקבל אותה בשמחה, היא הרי חלק מהמשבר ואולי גורם מכריע בו... אך היא חסרת חשיבות, מי שחשוב באמת זה את והבנות

דינה

הוא נכנס בעיניים פקוחות ,והבנות הן שלו ,וקודם כל שלו,לכן הכעס צריך להיות מופנה אליו,אם בכלל. בעלי הראשון השאיר אותי עם שני בנים קטנים והלך ישירות לאישה מבוגרת ממנו ב 11 שנים. מעולם לא כעסתי עליה,היא לא צד בעניין,האמת שגם לא כעסתי עליו,רק הבנתי שנצחתי ,והרווחתי בגדול...................

מסכימה איתך רולן

האחריות היא של העוזב,רק שלפעמים קשה לנו לכעוס עליו באופן ישיר אז כועסים עליה .....

../images/Emo108.gif

שלום לא טרחה בכלל הכל נכון עד אשתו היא לא אשתו אלא חיה אתו ואני כן רואה כאן הבדל במינוח לה לאשה אין נגיעה לילדות וזה יותר בבחינת דעה שיש לי על מצב שכזה

blonda3

New member
דינה אני לא מבינה

למה את מתכוונת כשאת כותבת שלאשה אין נגיעה לילדות את מוכנה להסביר?

../images/Emo121.gif

הן לא פוגשות אותה אז אין לה שום קשר אתן או מעט מאוד הגדולה יותר בקשר כשזה קורה הקטנות פחות

../images/Emo123.gifהכעס............

כעס רגש לגיטמי נחשב לרגש "מטריתי" מלשון מטריה תחתיו נמצאים בדרך כלל רגשות אחרים אכזבה עלבון דחייה וכו' מודעות שלנו למקור הכעס עוזרת להתמודד איתו. אפשר לשאול למה צריך להתמודד איתו? ומהי התמודדות עם הכעס? צריך כי כעס לא מעובד יוצר אנרגיה שלילית ומחבל באיכות חיינו. התמודדות הינה ביטוי לגיטמי שלו וזיהוי ועיבוד הרגשות היושבים תחתיו. לדעתי קשה לקיים מערכת טובה לאורך זמן כשיש כעס כל כך גדול אפשר להדחיק להתעלם אבל זה פורץ החוצה ומעכיר את היחסים הטובים לכאורה. כמובן שזו רק דרכי עמדתי וסגנון חיי באהבה

../images/Emo41.gif

אני מסכימה אני מרגישה שאם יש זכות לכעס אז הוא יוצא ונגמר ומפנה מקום לרגשות אחרים מבחינת לתת לו לגטימציה ומקום ברור שיש כאן עלבון ופגיעה ודחייה אין ספק אני חושבת שאפשר הכל גם להיות חברים - מערכת יחסים טובה וגם לגולת כעס במצבים מסוימים לא הכל שקט ושלו גם במקומות שלכאורה הם הכי מושלמים וגם האנרגיות לא מאוזנות כולנו שואפים לאיזון אבל באמת באמת אנחנו כל הזמן שואפים לאיזון ואף פעם לא שם ...אחרת הכל היה נראה אחרת

blonda3

New member
נכון-החיים הם דינמיים......./images/Emo45.gif

את יודעת היו נשים שהצליחו כעבור זמן לתקן... ולהחזיר את בעלן הבוגד לביתן..... כמובן שעשו זאת בצורה חכמה אולי נעזרו באיש מקצוע אבל קראנו ושמענו על סיפורים כאלה..... נראה לך שיכול להיות כזה מצב?

אי אפשר להחביא כעס יותר מידי זמן..

כשכעס מצטבר , הוא נערם כמו כדור שלג ... אחרי זה הוא כבר מתפרץ על כל דבר קטן ושולי..ואם כעס קיים לא צריך להתעלם ממנו. אני מניחה שהאקס שלך יודע שאת כועסת וזה ברור , אנחנו תמיד משתדלים לא להראות את זה ליד הילדים , אבל כמה אפשר להתאפק לעזאזל ?? מה שמדהים הוא שכעס יכול בהחלט להיעלם...אחרי שעושים סדר בדברים. אני מאוד כעסתי על האקס שלי שנטש את הבנות והפסיק כל קשר ומגע איתן.. כעסתי המון זמן , לפעמים לא יכולתי להתאפק וסיננתי קללה גם ליד הילדות . ( מזל טלה אופייני ).. היום אחרי מספיק שנים אני כבר לא כועסת, הכעס נעלם עם ההבנה שלא כולנו אנשים שיכולים להתמודד, לא לכולם יש שכל..( מקרה האקס שלי ).. עצוב לי בשביל הבנות שלי , ואני מקווה שהנזק שלהן לא גדול מדי (ברור לי לגמרי שנזק יש ..) מקווה שסיגננתי נכון כתבתי מהר.. לילה טוב סיגל

blonda3

New member
נכון

אבל תלוי איך את מוציאה אותו החוצה והאם בכלל אם כעס מודחק אז הוא חוסם אותנו ועוצר אותנו ומבזבז לנו המון אנרגיה אם הוא יוצא בדרכים שליליות אז הוא הורס פוגע ואם הוא משמש כמנוף אז זה מצויין.....

blonda3

New member
הנכון שלי היה לדינה, ושילה

כתבת דברים מאד נכונים ומאד חכמים זה גרם לי לחשוב על הבת הבכורה שלי שמאד כועסת ושבגלל הכעס שלה מאד קשה לי לתקשר איתה

../images/Emo46.gif

למה התגובות לא נצמדות למה שאני רוצה יוצא כאן בלגן אייום בתשובות שלי הצילו

למעלה