../images/Emo26.gif../images/Emo205.gifאוו..דני ג'ונס:]רק השם גורם לי ל..
האיש,והאגדה. זה באמת אחד המשפטים שיכולים לאפיין אותו. אני לא יודעת אם אני יצליח לסכם הכול ב-5 סעיפים כולל סעיף בונוס.זה קשה.
תהיו בטוחות שאני לא יחפור בטירוף,כי כול מה שאני רוצה להגיד עליו לא יתבטא יפה במילים.זה נשמע יותר יפה כשזה עובר לי בראש. here we go
: 1)
הוא הנשמה של הלהקה,מכניס את הקצב למילים: תכלס,דני הוא הנשמה של הלהקה,הוא מכניס את הקצב
החיים
היופי וכד' לשירים! הוא מסוגל להפוך את השירים וההופעות ליותר מסתם שירים רגילים,יש לו את הכוח להכניס בהם
חיים. 2)
החיוך+המבטא+הצחוק:
החיוך שלו גורם לי לשכוח למה אני אל אוהבת לחייך,כול פעם שאני רואה אותו מחייך אני מחייכת ביחד איתו. יש לו כזה חיוך מהפנט שגורם למי שרואה אותו להביט בו די הרבה זמן. השיניים הלבנות שלו!הוא פשוט מהמם!
המבטא שלו-זה כול כך סקסי,
המבטא הבריטי הכבד הזה
. רק לשמוע את זה יוצא מן הפה
שלו..זה גורם לי לחזור על המילים שלו,ולצחוק יחד איתו!
הצחוק-אני אל יפרט,זה אחד הדברים
היותר בולטים בדני.הצחוק שלו היסטרי[כמו שמיכל אמרה]וחזק,והוא באמת שבא מ
הלב
..הוא צוחק באמת באמת עם כול הלב,הוא לא צבוע! 3)
הקול המרגש: לדני יש את הקול הכי מרגשים\סקססים\נוגעים ללב\חודרים\עוקצניים\סנוביים\שמחים\רוטטים\מדהימים שיש!. עד כמה שזה נשמע מאוד..
מאוד..
מאוד..
מאוד.. ........................
קיצ'י
הקול שלו הוא כול כך מדהים בצורה שמילים לא יכולות לתהר!. זה נשמע פטאטתי כמו החיים!אבל זה לא!. כששומעים אתה קול המחוספס,והצרוד הזה אי-אפשר לטעות!זה חודר אל תוך הלב וגורם לכול מילה להישמע יותר ויותר מיוחדת. 4)
המראה+הגוף:
המראה-פצצתי!יש לו סטייל חדש בכול פעם,הוא מצליח להפתיע אותי ולגרום לי לתהות למה האנשים שסביבי לא מקבלים טיפת שכל לחוש אופנתי.אבלז את רק אני כנראה...
השיער החלק-שגרם לו להיראות כול כך ילדותי,ומשעשע!
השיער המתולתל-שכול כך ביגר אותו1זה לא אותו הדני שלנו...לא באותה החיצוניות,אבל בפנים בפנים-הוא לעולם לא יתבגר
.
הגוף-כמו שמיכל אמרה,המשולש הסקסי הזה.
לא מעניין אותי אם י שלו גוף מנופח בשרירים,או שמן כמו בלון...הוא עדיין ישאר סקסי! תמיד!
וזה הקסם שלו כנראה:] 5)
הביטחון העצמי+אישיות:
הביטחון העצמי-
דני,הוא היחיד מבין כול החבורה הזאת,שבאמת אומר את כול מה שעומד לו על הלשון. הוא מוכן לעשות הכול,בלי שום גבולות,הוא זורם,הוא מצחיק,הוא כול מה שהייתי רוצהXDDD
אישיות-אני לא יכולה לפרט על זה יותר מידי,חוץ מלהגיד שהוא פשוט מקסים אותי בכול ראיון\הופעה\כתבה\תמונה\תמונותפפראצי וכו'..שיש!.דרך הדבריםה אלה לומדים טיפה על האישיות שלו:]] וזהו. החפירה ניגמרה:]]אתן יכולות לנגב את הריר מזוויות הפה שלכן=] XDDD ועוד תמונה:]]