5 דברים הכי אהובים בדני

YuvalJones

New member
לא השארת לי ממש מה לומר.

כי זה בדיוק מה שאני חושבת על הבנאדם המדהים הזה. אז כן- הצחוק הזה, האישיות הזו, היופי הזה, הקול שלו, המבטא, כישרון, סטייל. פשוט הכל

Thet Gil

New member
עכשיו תבינו באמת עד כמה הוא מיוחד

זה מפחיד, הקול שלו גורם לי לרעוד כשאני שומעת אותו הידיים שלי רועדות הגוף שלי ניקפא במקום מהקול הצרוד והיפה שלו לדעתי הוא יכל להשיב בנאדם לחיים עם הקול שלו. כשאני שומעת אותו אני מרגישה באוויר, כאילו אין עבר ואין עתיד, רק הווה. זה מדהים פשוט.

purple floyd

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

+חיוך דבילי על הפרצוף שגורם לאמא שלי להשתמש בביטוי WTF

Shir Girl XD

New member
אני ../images/Emo9.gif

אני אכתוב בקצרה 1. כי הוא חמוד ותמיד מצחיק אותי בסירטונים כי הוא (טיפשון כזה חמוד!!) 2. מוזיקאי מדהים מנגן מהמם עם קול צרוד
גאש... ומלחין ממש ממש טוב
3. עיניים כחולות שיער חום (מתולתל או חלק עדיין יפה)
וחיוך כל כך מקסים 4. מבטא בריטי..
חח חמוד!! אני מתה על מבטא אצל בנים 5. גם שהוא מתלבש הכי פשוט הוא יפה ברמות בונוס 6. כי הוא פשוט חמוד.. כזה הוא... דני

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo205.gifאוו..דני ג'ונס:]רק השם גורם לי ל..

האיש,והאגדה. זה באמת אחד המשפטים שיכולים לאפיין אותו. אני לא יודעת אם אני יצליח לסכם הכול ב-5 סעיפים כולל סעיף בונוס.זה קשה. תהיו בטוחות שאני לא יחפור בטירוף,כי כול מה שאני רוצה להגיד עליו לא יתבטא יפה במילים.זה נשמע יותר יפה כשזה עובר לי בראש. here we go
: 1)הוא הנשמה של הלהקה,מכניס את הקצב למילים: תכלס,דני הוא הנשמה של הלהקה,הוא מכניס את הקצב
החיים
היופי וכד' לשירים! הוא מסוגל להפוך את השירים וההופעות ליותר מסתם שירים רגילים,יש לו את הכוח להכניס בהם חיים. 2)החיוך+המבטא+הצחוק:
החיוך שלו גורם לי לשכוח למה אני אל אוהבת לחייך,כול פעם שאני רואה אותו מחייך אני מחייכת ביחד איתו. יש לו כזה חיוך מהפנט שגורם למי שרואה אותו להביט בו די הרבה זמן. השיניים הלבנות שלו!הוא פשוט מהמם!
המבטא שלו-זה כול כך סקסי,
המבטא הבריטי הכבד הזה
. רק לשמוע את זה יוצא מן הפה שלו..זה גורם לי לחזור על המילים שלו,ולצחוק יחד איתו!
הצחוק-אני אל יפרט,זה אחד הדברים היותר בולטים בדני.הצחוק שלו היסטרי[כמו שמיכל אמרה]וחזק,והוא באמת שבא מהלב
..הוא צוחק באמת באמת עם כול הלב,הוא לא צבוע! 3)הקול המרגש: לדני יש את הקול הכי מרגשים\סקססים\נוגעים ללב\חודרים\עוקצניים\סנוביים\שמחים\רוטטים\מדהימים שיש!. עד כמה שזה נשמע מאוד..
מאוד..
מאוד..
מאוד.. ........................
קיצ'י
הקול שלו הוא כול כך מדהים בצורה שמילים לא יכולות לתהר!. זה נשמע פטאטתי כמו החיים!אבל זה לא!. כששומעים אתה קול המחוספס,והצרוד הזה אי-אפשר לטעות!זה חודר אל תוך הלב וגורם לכול מילה להישמע יותר ויותר מיוחדת. 4)המראה+הגוף:
המראה-פצצתי!יש לו סטייל חדש בכול פעם,הוא מצליח להפתיע אותי ולגרום לי לתהות למה האנשים שסביבי לא מקבלים טיפת שכל לחוש אופנתי.אבלז את רק אני כנראה...
השיער החלק-שגרם לו להיראות כול כך ילדותי,ומשעשע!
השיער המתולתל-שכול כך ביגר אותו1זה לא אותו הדני שלנו...לא באותה החיצוניות,אבל בפנים בפנים-הוא לעולם לא יתבגר
.
הגוף-כמו שמיכל אמרה,המשולש הסקסי הזה.
לא מעניין אותי אם י שלו גוף מנופח בשרירים,או שמן כמו בלון...הוא עדיין ישאר סקסי! תמיד!
וזה הקסם שלו כנראה:] 5)הביטחון העצמי+אישיות:
הביטחון העצמי-דני,הוא היחיד מבין כול החבורה הזאת,שבאמת אומר את כול מה שעומד לו על הלשון. הוא מוכן לעשות הכול,בלי שום גבולות,הוא זורם,הוא מצחיק,הוא כול מה שהייתי רוצהXDDD
אישיות-אני לא יכולה לפרט על זה יותר מידי,חוץ מלהגיד שהוא פשוט מקסים אותי בכול ראיון\הופעה\כתבה\תמונה\תמונותפפראצי וכו'..שיש!.דרך הדבריםה אלה לומדים טיפה על האישיות שלו:]] וזהו. החפירה ניגמרה:]]אתן יכולות לנגב את הריר מזוויות הפה שלכן=] XDDD ועוד תמונה:]]

butbut

New member
אוי לי!שכחתי להזכיר שהעיניים שלו..מהפנטות.../images/Emo70.gif

><

lovemcfly1

New member
שליי~!

דני הוא הפייב שלי וזה בגלל ש... 1. הוא חתתייייךךך!!!:):):) 2.יש לו קול מדהים... 3.יש לו צחוק חמוד של תרנגולת שחוטה... 4.מוכששרר בטירוףף!! 5.יודע לנגן מעווולללההה!!!! *6.חולה על המבטא המקססייםם שלוו!!! *7.הוא כזה שקסיי!!!

kelly7i

New member
כתבת את זה בהודעה חדשה..../images/Emo122.gif

הייתא מורה לשרשר למקום שאיליו הודעה שייכת.

ShellyJones

New member
דני! כ"כ חיכיתי לזה! חלק א' (זה מסרב לשלוח..)

אממ.. אוקי, זה הולך להיות קשה... ולא בגלל שאין לי מה לכתוב אלא בגלל שיש לי יותר מדי דברים לכתוב ואת רובם אני לא יודעת איך להסביר בכלל! ^^... ואני חייבת לציין שלמרות שאני מונה סיבות לאהבתי אליו, אלה לא הסיבות היחידות, פשוט אני מרגישה שאני חייבת לכתוב כמה סיבות כלליות, שסביר להניח שתמצאו את רובן דומות מאוד, כי אני אוהבת את דני בגלל שהוא דני, ובאמת אפשר להביע הרבה בכתב חוץ מאהבה מסוימת לאדם שאינו קורא זאת. זה לא מכתב אהבה, כי אז הייתי מוצאת את זה מוזר ביותר, וכרגע אני מרגישה מוזר ונראה לי שאי השפיות שלי משתלטת עליי חמישית ביום זה, כי אני כבר לא מבינה מה אני כותבת אבל שיהיה.בקיצור, אלו לא הסיבות היחידות ללמה אני אוהבת את דני, ואני לא יכולה להביע הכל בכתב, כי יש דברים שאני פשוט אוהבת בו ואני אפילו לא מודעת להם! ולמרות שאני אוהבת כתיבה ואת העניין הספרותי והפיוטי, אני לא חושבת שאני אצליח. 1. הקסם האישי שלו- אני מניחה שניתן לתאר זאת כך. בפעם הראשונה שראיתי אותו בJML, למרות שהוא שיחק דמות, גם אם הדמות הייתה עצמו, השורות שלו היו כתובות והוא לא יכל להכניס הרבה מעצמו. אבל החיוך קורן האושר, המבטים המחייכים שלו ושפת הגוף שלו, שעד היום לא הבנתי מה אני כ"כ אוהבת בה (למרות שיש לי חשד שקלילות,ילדותיות וחופש כלולות ברשימת הסיבות) גרמו לי להבין מי האדם הזה, אבל לא עד הסוף. בראיון הראשון של מקפליי שראיתי ביוטוב (מן הסתם) הם רקדו ריקוד מוזר למדי. ליד שולחן כדורגל. התנועות לא היו מוגדרות אבל ראיתי שדני לקח את זה ברצינות (אבל לא ברצינות רצינית,יותר בקטע של עד הסוף), בתנועות המוגזמות והמטופשות ביותר, הוא לא פחד להשתטות. זה משך אותי עוד יותר. לאחר מכן בראיונות אחרים ובקליפים ביתיים של מק למיניהם, הכרתי את האדם המדהים הזה עוד יותר. עד כמה שיכולתי. הוא הסיבה העיקרית שנמשכתי למק כשאני חושבת על זה (חוץ מהעבודה שגם הבנים האחרים מדהימים וגם הם סיבות עיקריות למדי! אבל מבלי לפגוע בכבודם, דני הוא דני). אף פעם לא טרחתי להתעניין בחיים הפרטיים של האמנים אותם אני מעריצה, לפחות לא להקות. (אלא אם כן מחשיבים שחקנים אחרים למיניהם, אבל אני לא אטרח לציין סיפורים שלא קשורים לדני, כי הקטע עכשיו הוא על דני, דני ורק דני!).הקסם האישי של דן הוא מה שמשך אותי מלכתחילה אליו, אני מניחה שזו הסיבה (או אחת ממיני הסיבות הרבים!) 2. חוש ההומור המפותח ביותר שלו- חוש הומור הוא התכונה העיקרית שאני נמשכת אליה. ודני ללא ספק מפגין הרבה מכך. חוש ההומור שלו הזוי מאוד וכשאני אומרת מאוד אני מתכוונת מאוד! הוא מצחיק אותי כמעט בכל דרך אפשרית. מילים, מבטא, שפת גוף (עוד פעם אני עם זה?!) ודרכים אחרות שאפילו לא ידעתי שהן קיימות! אז מן הסתם אני לא יודעת כיצד לתאר אותן. הוא יכול להגיב על כל דבר וכל אחד. כשצוחקים עליו הוא צוחק על עצמו בצורה קשה יותר משהאדם שצחק עליו צחק (אני מבלבלת את עצמי כאן!) וגורם לכם לצחוק, ולא לראות זאת כדבר רע. כשהוא אמר שהוא סתום, התחלתי לראות סתימות כדבר טוב (חוץ מחוסר איטלגינציה של מספר אנשים למיניהם, המתוארים כסתימות אך בעצם נחשבים כתופעה קשה ממנה). כשהוא רוקד (כמו שכבר טרחתי לציין ב"סעיף" הקודם) הוא לוקח את זה עד הסוף ובצורה המוגזמת והמגניבה ביותר. וכשהוא פשוט עושה דברים מטופשים, בשביל לעודד אנשים (ואת זה אני אציין בעוד מספר "סעיפים"..) או הוא סתם במצב רוח מטורף, הוא עושה את זה כמו שצריך עד הסוף, ללא פחד שיצחקו עליו הוא יקראו לו מוזר/מטורף/ אידיוט ואני מניחה שכבר הבנתם את העיקרון^^. ואם להגיד את האמת, חוש ההומור שלו מזכיר לי ממש את חוש ההומור של אחי הגדול (הי! שניהם מזל דגים!), שללא ספק אחד האנשים החשובים לי ביותר בחיי ובעל חוש הומור מצוין ומצחיק אותי כל הזמן, ועד עכשיו לא פגשתי מישהו שמצחיק אותי כמוהו, אבל אני חייבת לציין שדני ברצינות מצליח להוכיח לי שיש עוד אנשים מצחיקים בעולם כמו אח שלי! אז כפי שכבר טרחתי לציין לדני יש חוש הומור נפלא. את חלק ב' ניתן למצוא בהמשך^^ זה סירב לשלוח וכבר קיצרתי!

ShellyJones

New member
חלק ב' (= [מקוצר=/]

3.הכתיבה שלו- באמת שלא ציפיתי מבחור כ"כ צעיר להבין ואפילו להצליח לכתוב שירים בעלי משמעות, מילים שאולי חלקן קשות, אבל הן כ"כ נכונות! הכתיבה שלו ממש שונה מכל מה ששמעתי עד היום, כמו הקול שלו (וגם לזה נגיע!), תמיד ראיתי ואני עדיין רואה את הכתיבה שלו כמשהו שמזכיר לי את סרטי שנות הבלשות של שנות ה60, מעילי עור חומים וארוכים, גשם מטפטף בעוצמה בערב לילה קר ופנסי שמן דולקים במורד הרחוב. זה פשוט כ"כ מזכיר את סרטי לוס אנג'לס שנות השישים. וזו כתיבה שהולכת ונעלמת מעולמנו כיום.היא באמת מראה על עומק וגרמה לי להעריך אותו הרבה יותר כמשורר,והוא אכן משורר מוצלח. הכתיבה שלו לא בנוייה מיותר מדי מילים, אבל היא עמוקה והפזמונים בה שנויים ממשפטים חזקים שסוחפים אותי למחשבות, אבל למרות שהכתיבה שלו לא מכילה מילים רבות מדי, היא אינה שטחית כמו שיר המטריה של ריהאנה. השירים שלו משאירים מקום לדמיון וגורמים להרבה מחשבה. הם מכילים הרבה זעקות נפש וגניחות. אלה שירים באמת חזקים, וממש אהבתי אותם. הם באמת בעלי משמעות. אולי אני לא יכולה לבחון אותם מבחינות מוזקיליותמקצועיות כיוון שאיני משוררת, אבל בתור בת נוער בתחילת דרכי הם בהחלט גרמו לי לסערת רגשות, ובהחלט הרגשתי את האמת החבויה שם. הוא מצליח לרגש אותי כל פעם מחדש. 4. הקול שלו- מעולם לא הייתי מעריצה גדולה של קולות צרודים, או קולות גבריים בכלל. למען האמת עד לפני שנה ככה, הייתי שומעת ואוהבת רק קולות נשיים, בדיעה הטיפשית שרק הן יודעות להביע רגש ושרק קולותיהן כה יפים ועדינים. ברגע ששמעתי את מקפליי ובפרט את דני ידעתי שטעיתי. קולו הצרוד גרם לי לצמרמורות נעימות שלא יצא לי להרגיש בהן או להיות מודעת לקיומם בעבר. קולו העבה גרם לי לדמעות בשירים מסויימים ובאחרים לפשוט שמחה, חופש, ללא מחשבות יתר. בשירים אחרים הוא פשוט גרם לי לחשוב. הגניחות העדינות שלו בזמן השירים והנשימות הקצובות שלו בחלקם, כאשר הוא מטה את קולו לעדין וכאשר הוא נותן לעצמו להשתחרר וגורם לקולו לפרוץ בעוצמה. זו הסיבה שאני אוהבת מק יותר מכל. סיבה אחת מרבות, אך באמת חשובה. השילוב של הקול החזק והצרוד של דני לעומת קולו העדין והגבוה למדי של טום. מאז ששמעתי אותם (ושוב-בפרט את קולו הייחודי של דני, שמעולם לא הייתי מודעת לקיומם של קולות כאלה בעולמנו, בעודני בטוחה שאנשים צרודים, אפילו מעט, אינם יכולים לשיר- כן בטח!) אני בהחלט מעדיפה את הקול הגברי על פני הנשי וחוזרת בעצמי בגאווה מדעתי הקודמת. את חלק ג' ניתן למצוא בעוד הודעה! תפוז-אררג!!!

ShellyJones

New member
חלק ג' (כבר מיואשת)

5.האופי שלו-קווי אופי זה משהו שמאוד קשה להגדיר אותו, גם כשמכירים את האדם עליו מדברים אישית ועוד יותר קשה כשמכירים אותו רק משמועות, ראיונות במגזינים ושבועונים למיניהם ומעט קליפים וראיונות חיים ביוטוב. אבל כמה שדני רחוק ממני אני מרגישה קרובה אליו. אני חושבת ואני איאלץ להסיק מסקנות כל ה"סעיף" הזה כיוון שאין לי מושג אמיתי אבל מילא. דני נראה כאדם שלא איכפת לו מה חושבים עליו כל עוד הוא יהיה שלם עם עצמו. ההומור המטורף שלו חושף אי שפיות (יאיי!) והמבטים שלו חופשים שמחת חיים רבה טמונה באדם אחד. הוא נראה כאדם איכפתי, ולפי סיפורי שסיפרו עליו חברי הלהקה הוא מנסה להצחיק אותם בכל דרף ולעודד אותם בכל דרך כשהם עצובים, לא משנה עד כמה טיפש זה גורם לו להיראות. והוא כשהוא בכה בYHGAF,באוגנדה, זה באמת שבר את לבי. כי הוא נראה האדם הכי שמח ומאושר בעולם, מעודד אחרים כשהם בוכים, הוא לא אמור לבכות! אבל הוא בכה, וזה גורם לי להתגאות ולהגיד בבטחון שהוא אכן אדם איכפתי ונראה גם כאדם רגיש מאוד. שיריו חושפים הרבה עומק שבד"כ אין בכל האנשים בעלי ההומור, המסתפקים בשטחיות דבריהם בלבד. אבל דני אכן הוכיח שניתן לדחוס כ"כ הרבה באדם אחד ועוד הרבה יותר. הוא נראה שובב וסיפורי ילדות שלו מוודאים שהוא אכן היה ואני מקווה שהוא עדיין,לפחות טיפה(=. הוא לא מפחד להיות שובב ולהיות הילד של הלהקה (או אחד מהילדים, כמו חברו הבלתי שפוי כמו כן-פוינטר, למרות שדן מבוגר ממנו). אני יודעת שזה נשמע ממש ממש קיטשי ושזה "אימרת עומק נפוצה ונדושה" כביכול, ושאמרתי את זה די הרבה, אבל אני באמת אוהבת והכי מתחברת לאנשים שלא מפחדים להיות עצמם בכל רגע נתון. למשל הוא קיצר את שמו המלא לדני, ולא לדן כמו שדניאל רדקליף עשה למשל. 'דני' מצביע הרבה יותר על האופי של דני (ווואו, זה נשמע מוזר, לא?), זה נשמע יותר ילדותי וקומי בנסיבות כאלו ואחרות^^ עוד משהו מדהים באופיו של דני, שהוא יכול להיות הכי רציני כשזה באמת חשוב. יש אנשים שנתקעים במצב אחד לכל חייהם, עד שהם נכנסים לדיכאון, אבל אצל דן זה שונה (וטוב!). וגם העובדה שהוא מ אז זה בקיצור האופי של דן על פי דעתי, או יותר נכון על פי תקוותי.6.הדברים הקטנים והמגניבים שהוא עושה!- בעצם כל הדברים הקטנים שאני אוהבת בו (הושפעתי קשות מהשיר של SOD,אה?) ואין לי מקום להכניס אותם... אוקי, קודם כל הוא מלחין שירים מצוין, ובאמת כל הכבוד לו על כך שהוא מנגן בגיטרה מגיל כ"כ צעיר, כי נראה שהוא באמת קשור לכלי הזה. והוא גם יודע לנגן במפוחית שזה ממש מגניב בהתחשב בעובדה שהרבה אנשים לא מודעים לקיומו של הכלי, וכיום אין אנשים רבים שיודעים לנגן בו. הוא מלחין שירים באמת לפי רגש וזה מדהים אותי כל פעם מחדש שהוא אוהב את העבודה שלו, שזה דבר שלא קיים הרבה בעולמנו גם, ושבאמת יש לו את הסבלנות ללשבת ולהלחין את השיר עד שזה ייצא כמו שצריך. ואני מניחה שזה גם לוקח די הרבה זמ מן הסתם. אמ, הוא גם אוהב כדורגל, ולא שאני מעריצת כדורגל גדולה או משהו, פשוט הייתי מכורה ל'מודחי רנפורד' בחודשים עברו, ואכן עדיין יש בי את האהבה הקטנה למשחק. הוא אוהב בובות פרווה (אהמדילןבובתהקוףאהמ) וזה גורם לי להרגיש כאילו אני לא לבדי בעולם. ועוד קטע אחד שהוא די גדול, אבל לא הייתי בטוחה איפה לכתוב אותו לכן אני מניחה שכאן זה הרעיון הטוב ביותר- הוא מופיע בצורה מדהימה! כלומר הוא נותן שם את כל האנרגיה שלו, מקפצץ על הפסנתרים של טום ומחריב גיטרות של 'הלו קיטי' למינהן ועוד רבות אחרות. הוא קופץ על בימתו הקטנה של הארי ומארח לו לחברה. והקטע האהוב עליי הוא כשהוא מזיז את ראשו כשהוא שר לתוך המיקרופון, כאילו הוא מלקק גלידה בתור מטאפורמה. מן רעד קליל כזה באזור הראש. אני מניחה שאת עניין הגניחות והרגש בזמן שירים עצובים/מרגשים כבר הזכרתי בסעיפים קודמים לזה, אבל אני מרגישה מחויבות לציין אותם שנית (או שלישית) כי הוא באמת מופיע מנשמתו בעודו נותן את כל כולו. גם הדרך בה הוא מרקד על הבמה (לא מילולית אבל..) בהתאם לקצב השיר וגורם לכולם לשמוח (וחזרנו שוב לאהבתי אליו על כך שהוא לא בנאדם דיכאוני ואחרים..) [= אז,בקיצור אלו חמשת הטופ שלי, או שלא. כי אני מרגישה שיותר כתבתי את 'מה שכולם אוהבים בדני' ולא את מה שאני אוהבת. כי אני באמת אוהבת את הכל בדני, חלק מהדברים מאוד אוהבת ואת חלקם מקבלת מתוך הבנה. אבל אני באמת לא חושבת שאני יכולה להגיד מה אני הכי אוהבת בדני. כי כל ה5 טופ האלו די כלליים. כלומר אם יופיע בחור שיתנהג כמו דני וע"פ ההוראות האלו, ואפילו ייראה כמוהו (לא טרחתי להזכיר ב5 הטופ מראה ותיכף אני אגיע גם לזה^^) אני לא אוהב אותו כפי שאני אוהבת אותו, כי הוא עדיין לא יהיה דני! כי דני ייחודי,לפחות בשבילי... אממ... אוקי. עכשיו אני אגיע ללמה לא הזכרתי את איך שדני נראה. אני מניחה ש"וידוי העומק" הזה נעשה שטחי בשנים האחרונות, אבל לא איכפת לי איך דני נראה. כלומר מן הסתם זה משפיע על דעתי, כמו כל בת +13 אחרת, אבל זה שהוא שינה את התסרוקת לא שינה אותו עצמו,נכון? כי אז זה היה מבלבל מאוד, כי כפי שיוצא לנו לראות לדור כוכבי הפופ-רוק הזה, יש חיבה מסוימת לשינוי תסרוקות מהיר מאוד... וזה לא שאני לא מרוצה מאיך שדני נראה (אני מרוצה מאוד למען האמת- חלק או מתולתל עדיין-
) אבל אם נניח הוא היה שפוי או היה מאבד את האופי (יש אפשרות כזו בכלל?!),או את ההומור, אני לא חושבת שהייתי אוהבת אותו כמו עכשיו. כי אני באמת אוהבת אותו כמו שהוא, ואני מניחה שגם אם הוא יישנה תספורת או יחליט להפסיק למחזר בגדים ו/או ללבוש חולצות שלא מזכירות מפות פיקניק (למקות שלדעתי זה חמוד^^) אני אשרוד ואתגבר(= אה! ודבר חשוב מאוד מאוד שגיליתי! אין לי שום חשק לרצוח את דני (לא שאי פעם היה לי, אבל בנסיבות אלו... אני צוחקת! שום תכנון מוות קרב^^) כשהוא שר SEXY BACK של ג'סטין טימברלייק, בניגוד לחשק העז לקרקף את ראשו הכבר חצי מקורקף של טימברלייק, כשהשמיעו היום בהפסקה ה"פעילה" חצי נרדמת שהייתה לנו היום בבצפר, את השיר המחרפן הזה... ודרך אגב, הדברים נכתבו ללא סדר מסויים. זה לא שאני מעדיפה את הקול של דני על האופי שלו, אבל פשוט כתבתי לפי הסדר שהיא לי נוח יותר לחשוב בו (ואני שוב נשמעת מוזר...יאיי!) מסקנה- אני אוהבת את דני, ומקווה שיישאר מגניב ומדהים כמו שהוא^^ (אממ... מישהי תתנגד אם אני אאיית את שמו כ'דאני'? זה פשוט יותר מסתדר לי עם דרך הביטוי של השם שלו... ^^)

למעלה