5 דברים הכי אהובים בדני

The Psycho Girl

New member
../images/Emo2.gif ילדה אני סוגדת לך

את כותבת כל כך הרבה וכל כך יפה איך הצלחת לכתוב כל כך הרבה ?! והגעתי למסקנה אני לא בטוחה שאני צודקת שאת ממש אוהבת את דני

m i c k e y 15

New member
אמאל'הה! יותר ממני XDD

אני עדיין אוהבת אותו הרבה הרבה
וחשבתי שאני חרפתי חחחחחח
דרך הביטוי היא אותו הדבר לדעתי גם אם זה דני...

Lex 1

New member
בלאדי הל.

אזלו לי הכוחות לקרוא משהו נוסף אי פעם בחיי. >< כבוד על השקעה!

Lex 1

New member
זה אף פעם לא מאוחר מדי נכון..? ../images/Emo9.gif

מיכל י'חופרת ><
מממ אני אשתדל לא לחפור, זה על רגל אחת כפי שנאמר בביטוי המקובל.. ><": 1. יש לו את אחד הקולות המדהימים ביותר ששמעתי מעודי.
כלומר, יש הרבה זמרים בעלי קול מדהים אבל זה מיוחד במינו. הצרידות שבקול ועם זאת הסקסיות שבקול והיכולת להגיע לטונים מטורפים, קול מיוחד, חזק, מרגש ומרטיט [את הלב כן..?
]. קשה לא להינמס בבלדות קורעות לב עם הקול שלו [ע"ע THNL, BW ועוד] ובאותו הקשר לקול - הצרחות שלו!
זה פשוט יכול לשבור לבבות מהשמיעה, אני מתקשה לא להזיל ריר על זה. קולות מדהימים עושים לי את זה יותר ממראה חיצוני, מודה. 2. כשרון מטורף. כי מי במק לא בעל כשרון יוצא דופן משלו? דן ניחן גם הוא בכך, אם זה בכתיבת שירים מעולים מביעי רגשות, הוא גיטריסט בחסד ויש לו את כל הקטעי סולו למיניהם שמפציצים! [ע"ע טרני, HIWTHI (כי אני בדיוק שומעת..) ועוד רבים וטובים, דיסטורשיין זה טוב.. ><], His Little harmonica שנורא קשה להפיק ממנה צלילים נורמליים של שירים זה ידוע, ואממ פספסתי משהו..?
3. הוא רגיש לסבלם של אחרים [ע"ע הסרטון באוגנדה] (אני נותנת הרבה דוגמאות היום..
) וההצלחה לא הכי עלתה לו לראש (למרות שלפעמים הוא תופס מעצמו טיפה יותר מדי..
) אבל הוא עדיין הוא עצמו ולא איזה סלב חש, כי אפשר לראות שהוא אומנם התבגר עם השנים אבל האישיות שלו לא לגמרי השתנתה. ושהוא לא הכי מבזבז כספים כי הוא ממחזר חולצות חופשי.. XDD 4.כל מה שקשור להומור הטפשי והילדותי שלו >< נכון שתמיד רציתן חבר שהוא קצת ילדותי? (או שזאת רק אני..? טחח) אניווי, דני עם החיוך השובה לבבות+הצחוק המתגלגל והחמוד+הטיפשות שלו גורמים לבידור כל פעם מחדש.. טוב החיוך שלו זה לא הכי הומור זה יותר להימרח על המסך, אבל היי! חיוך מביע הומור.. (אני כ"כ גרועה בהסברים זה לא יאומן!
) וכל השטויות שהוא עושה - להפליץ, להגריפס [=לעשות גרפס. כן, שוב המצאתי מילה
] ועוד כל מיני כאלה ואחרים [לא עולה לי כרגע, דיל וויט' איט.
]. 5. חיצוניות. מי הוא דני ג'ונס ללא עיניים כחולות-אפרפרות ומה מסתתר מאחוריהן? XDDD אני משוררת במסווה. אוקיי ברצינות עכשיו. עם תלתלים, עם פן, זה לא משנה. האף החמוד ובעצם כל מה שנמצא שם.. >< הגוף השקס שאמור להיות צ'אבי [עפ"י דאג] והידיים הענקיות שיכולות לעשות פלאים
, סתם די. טוב נו באמת, פשוט ,סתכלו עליו, אין צורך להרחיב במילים. בונוס - בקצרה, כי כבר חפרתי מספיק: מבטא, הזקנקן והנמשים השקסיים ><, החגורות ניטים שלו שאני לא עומדת בהםם
(קניתי משהו דומה מ'טופ טן' אבל שלו עדיין יותר יפה..), הלבוש (כל מה שכרוך בזה וכן, גם חולצות הפיקניק) והקעקוע המדהים שלו.. [יש לי חולשה לקעקועים, סורי
].
אוו גאד בכל זאת חפרתי..
סלחו לי. ולא אכפת לי שלא רואים את הפנים בתמונה, היא אומנותית. XDD

McSon of Busted

New member
חחחחחחחח די הפסיכומטרי הפסיכומטרי הזהDD:

גורם לך לדבר במילים גבוהות מדי DDDDDDDDD: אגב פסיכומטרי, אני שונאת אותו.
ו"הידיים הענקיות שיכולות לעשות פלאים , סתם די." XDDDDDDDDDDDDDDD את כזאת תחת\!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!11

Lex 1

New member
אה, סליחה. הייתה לי שפה גבוהה גם לפני כן. ../images/Emo11.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלעזאזל, זאת אחת התמונות../images/Emo99.gif!!

Danny Jones- hell, he's toned!

Don't Know Why I love Danny Jones, but be sure that he's Not Alone... אוקיי, אז דני-בוי; מה עושה אותך המקפלייר שאתה? או יותר נכון, מה עושה לי לאהוב אותך? א. ההזיות וחוסר ההגיון המושלם שדני חי בו, בין אם זה "the woman" או "my hairy woman" או אפילו "Dougie, let's buy a house on a lake like that!", אין מה לומר; הבחור פשוט חי בסרט, במובן הטוב של הרעיון, כמובן. אני אוהבת את דני בגלל כל הגיגיו הטיפשיים, פליטות הפה המוזרות והצחוק ההזוי למדי. דני ג'ונס גורם לי לחייך גם ברגעים הכי קשים. ב. הקול שלו, לגלות לכן סוד? - הסיבה היחידה שבאמת התחברתי למקפליי בהתחלה היא הקול של דני. בלי הקול העמוק, הצרוד, הסקסי והנעים הזה- בכלל לא הייתי אוהבת את מקפליי, לא הייתי מכירה לא את טום, לא את דאגי ולא את הארי. דני היה ההתחלה של הקול בעיניי, ואני מניחה שאני צריכה להודות לו על כך :)
thank you, Dan, mate. ג. בגלל שהוא איש ישר ותם, בגלל המוטו שלו- "התייחס לאחרים כפי שהיית רוצה שיתייחסו אליך". כי הוא מקיים את המוטו הזה, מכיר את המעריצים שלו, כותב להם, משמח אותם- אותנו- ותמיד עם חיוך על הפנים. הוא נדמה לי כאדם רגיש שנראה רק במעט קשוח. כי הוא נשאר הדני שהוא היה מההתחלה, כי הוא לא סנוב. כי הוא דומה לחברים שלי, כי אם היינו באותו גיל- בטוח היינו מסתובבים יחד P: (ממשXD)... ד. בגלל הכתיבה שלו. וההלחנה. והכשרון העצום. בגלל שיחד עם כל מה שכבר צויין, הוא גם נאמן לערכים שלו- נבחן לV ולא המשיך עם האודישן כי רצה להקת רוק-פופ-פאנק כמו מקפליי או הבוס, ולא כמו ווסטלייף (עם כל הכבוד..!). הוא גורם לי להעריך אותו מאוד, ולראות בו כיותר מסתם ראש יפה (בתרגום חופשי XD). ה. בגלל שבלעדיו, חברי הלהקה היו די משמימים. הוא הדבק בין דאגי, הארי וטום, ובלעדיו- (לא רק בגלל הקול שלו, אלא מבחינת יחסי אנוש), אני לא יודעת אם כל הקונספט של 'מקפליי' בתור להקה היה מצליח.... וכמובן, בונוס- כי הוא האדם הכי מצחיק, מטורף ושרוט שיש בעולם. כי הוא גורם לי לרצות לדעת לנגן בגיטרה בכל פעם שאני רואה אותו בקליפ זה או אחר. כי הוא גורם לדברים טובים לקרות:) **שמתן לב שעל הארי לא כתבתי. לפחות חלק מכן הייתן צריכות לתהות... [אהמסיוננוגהקליאהמ.]

*מסבירהמשהוששכחתי*

"דני היה ההתחלה של הקול בעיניי" הקול-- בתרתי משמע, כן?! [כלומר גם קול וגם הכל...]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואו, אני ממש מסכימה איתך

את כותבת ממש יפה :] אוח גםאני רוצה כזה כישרון

m i c k e y 15

New member
וואי מאז ששמעתי את המוטו שלו../images/Emo26.gif

treat others like you would like to be treated אי מאזה חייה לפי זה זה כל כך נכוןן זה כמו בערך "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך" בערך חח ואממ דני נבחן ל-V בטעות XDD זה לא שהוא רצה.. וצודקת בהכל

kelly7i

New member
חי בסרט..

כמה פעמים שמעתי אנשים אומרים לי את זה..XD כמה פעמים עבר בי להפוך דברים לסרט.....

kelly7i

New member
לא בדיוק שמתי לב על מי כתבת באמת

בפינה הזאת, חשבתי שאת כן כתבת=| יש לך הסבר למה לא?

m i c k e y 15

New member
אעאעאעאעאעעאעא../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

אמאאאאאאאאאא אמאאאאאאאא אמאאאאא אמאאא אמא יו יו יו יו יו
תראו את הגוף הזה.. השיער החיוך.. והטיפשות [כי כי הוא לבש את החולצה בזמן שהקולב עליה והוא לא שם לב XDD]

Dirty wings2

New member
OMG../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif

למעלה