זה אף פעם לא מאוחר מדי נכון..? ../images/Emo9.gif
מיכל י'חופרת ><
מממ אני אשתדל לא לחפור, זה על רגל אחת כפי שנאמר בביטוי המקובל.. ><":
1. יש לו את אחד הקולות המדהימים ביותר ששמעתי מעודי.
כלומר, יש הרבה זמרים בעלי קול מדהים אבל זה מיוחד במינו. הצרידות שבקול ועם זאת הסקסיות שבקול והיכולת להגיע לטונים מטורפים, קול מיוחד, חזק, מרגש ומרטיט [את הלב כן..?
]. קשה לא להינמס בבלדות קורעות לב עם הקול שלו [ע"ע THNL, BW ועוד] ובאותו הקשר לקול - הצרחות שלו!
זה פשוט יכול לשבור לבבות מהשמיעה, אני מתקשה לא להזיל ריר על זה. קולות מדהימים עושים לי את זה יותר ממראה חיצוני, מודה.
2. כשרון מטורף. כי מי במק לא בעל כשרון יוצא דופן משלו? דן ניחן גם הוא בכך, אם זה בכתיבת שירים מעולים מביעי רגשות, הוא גיטריסט בחסד ויש לו את כל הקטעי סולו למיניהם שמפציצים! [ע"ע טרני, HIWTHI (כי אני בדיוק שומעת..) ועוד רבים וטובים, דיסטורשיין זה טוב.. ><], His Little harmonica שנורא קשה להפיק ממנה צלילים נורמליים של שירים זה ידוע, ואממ פספסתי משהו..?
3. הוא רגיש לסבלם של אחרים [ע"ע הסרטון באוגנדה] (אני נותנת הרבה דוגמאות היום..
) וההצלחה לא הכי עלתה לו לראש (למרות שלפעמים הוא תופס מעצמו טיפה יותר מדי..
) אבל הוא עדיין הוא עצמו ולא איזה סלב חש, כי אפשר לראות שהוא אומנם התבגר עם השנים אבל האישיות שלו לא לגמרי השתנתה. ושהוא לא הכי מבזבז כספים כי הוא ממחזר חולצות חופשי.. XDD
4.כל מה שקשור להומור הטפשי והילדותי שלו >< נכון שתמיד רציתן חבר שהוא קצת ילדותי? (או שזאת רק אני..? טחח) אניווי, דני עם החיוך השובה לבבות+הצחוק המתגלגל והחמוד+הטיפשות שלו גורמים לבידור כל פעם מחדש.. טוב החיוך שלו זה לא הכי הומור זה יותר להימרח על המסך, אבל היי! חיוך מביע הומור.. (אני כ"כ גרועה בהסברים זה לא יאומן!
) וכל השטויות שהוא עושה - להפליץ, להגריפס [=לעשות גרפס. כן, שוב המצאתי מילה
] ועוד כל מיני כאלה ואחרים [לא עולה לי כרגע, דיל וויט' איט.
].
5. חיצוניות. מי הוא דני ג'ונס ללא עיניים כחולות-אפרפרות ומה מסתתר מאחוריהן? XDDD אני משוררת במסווה. אוקיי ברצינות עכשיו. עם תלתלים, עם פן, זה לא משנה. האף החמוד ובעצם כל מה שנמצא שם.. >< הגוף השקס שאמור להיות צ'אבי [עפ"י דאג] והידיים הענקיות שיכולות לעשות פלאים
, סתם די. טוב נו באמת, פשוט ,סתכלו עליו, אין צורך להרחיב במילים.
בונוס - בקצרה, כי כבר חפרתי מספיק: מבטא, הזקנקן והנמשים השקסיים ><, החגורות ניטים שלו שאני לא עומדת בהםם
(קניתי משהו דומה מ'טופ טן' אבל שלו עדיין יותר יפה..), הלבוש (כל מה שכרוך בזה וכן, גם חולצות הפיקניק) והקעקוע המדהים שלו.. [יש לי חולשה לקעקועים, סורי
].
אוו גאד בכל זאת חפרתי..
סלחו לי. ולא אכפת לי שלא רואים את הפנים בתמונה, היא אומנותית. XDD