אדם בראיון למיי ספייס

nini18

New member
../images/Emo69.gif

אני לא אומרת שהיא לא טובה אבל גם לא צריך להסחף הקליפים שלה וההופעות יותר טובים מהמוסיקה והקול לדעתי. אדם צריך ללמוד להופיע כמוה ואז הוא יהיה מושלם ואצלו זה שילוב של הכל מוסיקה קול והופעה ואז היא צריכה להתחיל להזיל ריר עליו.

mayarel

New member
זהו שאני גם חשבתי ככה

אבל אחרי הAMA הקשבתי לכמה דברים שלה ביוטיוב.. והיא באמת ממש מעולה. היא כישרונית בטירוף טירוף. לא להאמין שהיא עושה הכל.. כותבת מנגנת שרה.. מעצבת הרבה מהתלבושות... תקשיבי היא ממש גאון ולא בובה של תאגידים... ומה את רבה איתי מי יותר טוב אדם או היא..? אני מתה על אדם למקרה שפספסת... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
לא אני לא רבה איתך אני פשוט לא

מתלהבת מגאגא כמוכם. היא מוכשרת נכון אבל לא צריך להסחף. אני התאהבתי בהופעות שלה מאז פאפרצי בטקס של MTV וגם ראיתי יוטיוב ושוב כמו שאמרתי הקליפים וההופעות שלה בהרבה יותר טובים מהמוסיקה והקול.

mayarel

New member
אוקי באמת עניין של טעם ../images/Emo25.gif

אני אוהבת גם את הקול שלה.

nini18

New member
והטעם שלי מנצח../images/Emo106.gif ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח

lama ken

New member
../images/Emo45.gif אני גם גיליתי לאחרונה את הגאונות שלה

אני חשבתי בהתחלה שהיא עוד זמרת פופ שגרתית עם קצת יותר פוזה מהממוצע. אבל אחרי קצת יותר הקשבה אני חושבת שהיא בליגה אחרת משאר זמרות הפופ שיש היום. יש משהו שונה וגאוני אצלה, לא מבחינת מילים לדעתי, אבל מבחינת הלחנים והביצוע. קשה לי לשים על זה את האצבע.

t r e c o o l

New member
חחחח כ"כ חמווודדד, הקטע שהוא חיקה את לידי

גאגא היה גדול
והוא באמת נראה מדהיםם! ממששש. וגם הראיון עם שקירה היה חמוד, והיא נראתה ממש טוב..

mayarel

New member
כן היא נראית טוב.. אבל המוסיקה שלה זוועה..

אבל ממש ממש ממש זוועה. טוב שהיא רוקדת כמו שהיא רוקדת.. זה עוזר.

nini18

New member
../images/Emo69.gif

את שומעת לידי גאגא נראה לך שיש לך הזכות לשפם אותי על ביונסה??????

mayarel

New member
../images/Emo69.gif

ברור מה את רצינית????????????????????????????????????????????????

nini18

New member
../images/Emo69.gif

ברור שאני רצינית!!! מה את צוחקת?? למה בגלל שעכשיו את אוהבת את גאגא אז היא יותר טובה מכולן ממש ממש ממש לאאאאאאאאא

mayarel

New member
טוב בואי נגיד שביונסה לא עושה לי כלום.

(אוקי אני מדברת עכשיו עלי ועל הסנוביות המוסיקלית שלי שהחלטתי לאמץ). לא מבחינת השירים, התוכן, המראה, האומנות... אוקי יש לה טוסיק מאוד מאוד יפה. וקול טוב. לא אוהבת את הסוג של הזמרות המתחנחנות כמוה... וממש לא אוהבת את איך שהיא מתלבשת. דווקא גאגא קצת הוציאה ממנה משהו יותר מעניין מלהיות המותק או הזנזונת..

למעלה