אדם בראיון למיי ספייס

t r e c o o l

New member
אבל ממש לא סובלת אותה חחח../images/Emo3.gif נו תשפמי אותי

כמה שאת רוצה..אני גם לא אוהבת אותה בתור בן אדם אז בכלל.. נו אני אשמע את פיג'י מחר כמו שהמלצת..

nini18

New member
מה נסגר עם מונטה בטויטר? התלהב מהריטוויט

ועושה את זה על כל הודעה שניה
ולמה אין ציוצי טומדם???
ולמה טומי לא מצייץ מה הוא עושה? יופי עכשיו במקום לחזר אחרי אדם הוא בטח מדייט את כל הבנות והבנים שרוצים אותו מאז הנשיקה המדהימה ההיא חח

mayarel

New member
כל עוד זה עובד עבורו.. ../images/Emo6.gif שימשיך.. חחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

גם נכון חחחחחח אבל אם הוא שובר לאדם את הלב. אני שוברת (חותכת) לו את ה......חחחחחח

mayarel

New member
../images/Emo32.gif אני פשוט מאוהבת בגאגא. סופית.

קניתי את הדיסק שלה אתמול ואני פשוט לא מפסיקה לשמוע. אפילו את האלקטרוני שלה אני ממש ממש אוהבת... אבל יש שיר אחד במיוחד מדהים שהיא שרה גם בAMA עם הפנסתר speechless וואו הוא כל כך יפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זהו. רציתי לחלוק

t r e c o o l

New member
אין שום דבר מיוחד במילים של השיר, והיא לא

מלחינה או מפיקה את השירים, רק כותבת.

mayarel

New member
היא ורד וואן כתובים על רוב השירים..

אז לא הבנתי הוא המלחין? ומה לא היא הלחינה את השיר של אדם? בדיסק כתוב written by ואין פירוט של מילים ולחן בנפרד. אני חושבת שזה כי היא זו שעושה את שניהם.. היא הרי גם כתבה לאחרים.... את בטוחה שלא היא מלחינה? הרי היא היתה בבית ספר למוסיקה ומנגנת מגיל 4...

magenta73

New member
בטח שהיא מלחינה,

היא למדה פסנתר קלאסי מגיל 4. היא אולי לא עושה את העיבודים הסופיים אבל היא חופשי מלחינה. תאהבי אותה או לא, she's a force to be recon with ואני דווקא די מחבבת אותה. למרות שאני חושבת שהיא מתלבשת לא משהו, ולפעמים מוגזם מידי וסקסי מידי. אבל אם אני אבוא בטענות עליה ועל האובר סקסיות שלה, אז מה אני אגיד על אדם?

magenta73

New member
היא גם מלחינה.

כנראה ש song writer מתכוון לגם וגם. כמו עם אדם.

nini18

New member
טוב רשמית ירדת מהרשימה של סנוביות במוסיקה

כי מילא להוריד אבל לקנות????????????

למעלה