אדם בראיון למיי ספייס

mayarel

New member
../images/Emo46.gifמה פתאום להוריד

היא ממש טובה. וכיף לי לשמוע הרבה שירים שלה. אז מגיע לה הכסף.

nini18

New member
טוב כל אחד וטעמו חחחח כל עוד היא לא

אדם אני מרשה שיהיו טעמים שונים חח
ובקשר לכסך כן אני ממש מרחמת עליה חח בטח חסר לה חחחחחח

mayarel

New member
שמעת שאת מדברת????

קרצייה את עכשיו רק עושה פרנציפ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
לא אני לא!!!!!!!

וכן שמעתי הורדתי את הדיסק שלה לאייפוד. בגלל זה אני אומרת מה שאני אומרת. למשל באד רומנס בלי הקליפ המגניב לא כיף לשמוע.

mayarel

New member
איזה קטע .. אני ממש ממש אוהבת...

דווקא תחת הקטגוריה של מוסיקה שכיף לרקוד איתה.. היא לגמרי שם.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם בדיסק של אדם פיבר הוא אחד השירים האהובים עלי.

nini18

New member
בדיסק של אדם הכל אהוב עליי דיסק מושלםםםםם

וכן אני לא אומרת יש לה שירים מגניבים אני גם אוהבת לשמוע את חלקן ולרקוד אני אוהבת לצלילי כל מוסיקה חחחח אבל שוב אני לא חושבת שהיא כזאת מעולה.

mayarel

New member
טוב אני לא יושב ראש חבר המעריצים שלה

אבל ממש ממש נהנית ממנה.. וממש ממש כיף להנות ממוסיקאית צעירה מקורית.. ועם כל הפופ אלקטרוני שלה .. היא ממש רוק אנ רול.

roxxxy

New member
גאגא מלכה, החדש שלה מעולה

וגם הראשון. ובאת ספיצ'לס הוא שיר אדיר. אני מתה גם על אלחנדרו, למרות שהוא נשמע אייס אוף בייס. או שמא עליי לומר, בזכות? :)

mayarel

New member
משהו! הפסנתר שם כל כך יפה!!!והכינורות..

והקול שלה .. מהמם.

mayarel

New member
אוי היא פשוט כיף צרוף ../images/Emo6.gif

איזה אושר.. כל פעם שראיתי הופעות גלאם כאלה של בואי או אפילו אלטון ג'ון מזה אכלתי את הלב שלא הייתי בזמן שלהם חחחחחחחחח היא ממש חוויה מתקנת

אוי היא מדהימה!!!!../images/Emo47.gif

הקליפ החדש שלה אחד המדהימים
ובכלל היא מעולה ומיוחדת מאוד.. ממש אוהבת אותו. וגם אני חשבתי לקנות את הדיסק שלה אפילו שאני בד"כ לא קונה דיסקים.. :)

magenta73

New member
אני לא אגיע למצב שאני אקנה דיסק שלה

אבל אני בהחלט חושבת שלבחורה הזו יש כישרון ויותר מהכל "בייצים של ברזל" ורק על זה אני מורידה בפניה את הכובע. היא היורשת של מדונה, כשמדונה בשנים האחרונות די קילקלה לעצמה את מה שהיא בנתה לעצמה בעצמה, לדעתי. שלא כמו הבריטני והקריסטינה, הבחורה הזו יודעת מה היא רוצה, יודעת מי היא ומה היא ולאן היא רוצה להגיע, והיא תגיע לשם, בגלל שיש לה נחישות ובגלל שהיא לא תהיה בובה של אף אחד. אני ממש אוהבת את זה. את המוסיקה שלה פחות. למרות שfever זה אחד מהפייבוריטים שלי.

nini18

New member
../images/Emo23.gifטומדם ציורים חח ../images/Emo99.gif

אני רוצה שיעשו להם גם אנימציות כמו שעשו לקראדם :)

nini18

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

למעלה