בעוד 40 שנים כמישהי תשים פפיון שיער בלונדיני.. או שמלות מסויימות ידעו למי היא מכוונת. כמו שזה פסיכי לצייר לעצמך ברק על הפנים והינה 40 שנה אחר כך זה סימן ההיכר שלך ורק שלך.. וזה רק ציור ובכל זאת יש לזה המון משמעות ותוכן בגלל היצירה שלך שנתנה לציור הזה חיים. בגדים הם לא רק כדי להיות כוסיים. היא יוצרת אומנות ויזואלית. זה אספקט יפיפה בדמות שלה. אני אוהבת טאטרליות.
לא מסכימות איתך אז אנחנו מקופסא ואת מחוצה. לא אוהבת איך שהיא מתלבשת לא אייקון בשבילי סתם פסיכית וזהו נקודה. המקוריות שלה והמגניבות שלה הם בעיקר בקליפים ועל הבמה. שם היא יכולה ללבוש מה שהיא רוצה אני לא בטוחה שעוד 40 שנה ידעו מי היא היתה אלא אם היא תכתוב מוסיקה קצת יותר איכותית. ולא רק מוסיקה מגניבה.
עוד כמה- ממה שאני אוהבת.. אולי משהי תעניין אותך בראש הרשימה אצלי- סוזן וגה שינייד אוקונור איימי ויינהאוס טרייסי צ'אפמן אוהבת גם את- ארית'ה פרנקלין מריאן פיית'פול הפריתנדרז אנני לנוקס (לא הכל אבל מה שכן- מאוד אוהבת) קייט בוש (שוב לא הכל) סקאנקקנסנסי טוב בטח אני שוכחת מלא אבל יש גם רוק נשי יפה.
יש גם את פיונה אפל אן קלארק מוסיקה יותר אלקרונית, אבל אלטרנטיבית ואני בזמן האחרון ממש אוהבת את לילי אלן, היא מלכה. fuck you, fuck you very very mu-u-uch