אדם בראיון למיי ספייס

nini18

New member
ואיך שגאגא מתלבשת את אוהבת??? היא פסיכית

וסורי התואר נשלל ממך בשרשור זה. מי ששומע גאגא כבר לא נחשב לסנוב מוסיקאלית

mayarel

New member
היא מקורית ואייקונית.

בעוד 40 שנים כמישהי תשים פפיון שיער בלונדיני.. או שמלות מסויימות ידעו למי היא מכוונת. כמו שזה פסיכי לצייר לעצמך ברק על הפנים והינה 40 שנה אחר כך זה סימן ההיכר שלך ורק שלך.. וזה רק ציור ובכל זאת יש לזה המון משמעות ותוכן בגלל היצירה שלך שנתנה לציור הזה חיים. בגדים הם לא רק כדי להיות כוסיים. היא יוצרת אומנות ויזואלית. זה אספקט יפיפה בדמות שלה. אני אוהבת טאטרליות.

t r e c o o l

New member
חחח את יכולה לאהוב את המוזיקה שלה וזהו

את לא צרכה להצדיק את העובדה שהיא תולעת צומת לב, ושהיא לובשת צפרדעים.

nini18

New member
מה יש לצאת מהקופסא אני לא מבינה אם אנחנו

לא מסכימות איתך אז אנחנו מקופסא ואת מחוצה. לא אוהבת איך שהיא מתלבשת לא אייקון בשבילי סתם פסיכית וזהו נקודה. המקוריות שלה והמגניבות שלה הם בעיקר בקליפים ועל הבמה. שם היא יכולה ללבוש מה שהיא רוצה אני לא בטוחה שעוד 40 שנה ידעו מי היא היתה אלא אם היא תכתוב מוסיקה קצת יותר איכותית. ולא רק מוסיקה מגניבה.

t r e c o o l

New member
גניס היא כמו 3 גברים..חח נו, אין עוד חח

ובאמת שחיפשתי זמרות, אבל לא אהבתי, ניני אל תסתכלי עלי ככה.

mayarel

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif../images/Emo194.gif../images/Emo192.gif../images/Emo193.gif

עוד כמה- ממה שאני אוהבת.. אולי משהי תעניין אותך בראש הרשימה אצלי- סוזן וגה שינייד אוקונור איימי ויינהאוס טרייסי צ'אפמן אוהבת גם את- ארית'ה פרנקלין מריאן פיית'פול הפריתנדרז אנני לנוקס (לא הכל אבל מה שכן- מאוד אוהבת) קייט בוש (שוב לא הכל) סקאנקקנסנסי טוב בטח אני שוכחת מלא אבל יש גם רוק נשי יפה.

t r e c o o l

New member
לא ממש אוהבת את איימי ווינהאוס, למרות שאני

מאוד אוהבת את הקול שלה. לא אהבתי את השיר של סוזן שהבאת לי כ"כ, אבל אני אשמע עוד שירים, ומעולה, אני אשמע, תודה על הרשימה.

magenta73

New member
שכחת את פי ג'י הרווי המלכה

יש גם את פיונה אפל אן קלארק מוסיקה יותר אלקרונית, אבל אלטרנטיבית ואני בזמן האחרון ממש אוהבת את לילי אלן, היא מלכה. fuck you, fuck you very very mu-u-uch

mayarel

New member
מכירה רק שני שירים שלה.. והאחד עם ניק קייב..

יש הרבה זמרות שאני אוהבת שיר פה שיר שם... איזה דיסק של הרווי את אוהבת??? אשמח להכיר יותר לעומק..

magenta73

New member
את בטח מכירה את down by the water

little fish big fish swimming in the water come back here and bring me my daughter 2 אלבומים שלה שאני אהבתי הם Rid of Me, To Bring You My Love

למעלה