ענבר מובילה ב27% דניאל-26%

דקל69

New member
אתי לא יודעת מכלום, היא היתה במטבח

המודעים לזה הם בן ויוני מהבנים וגם ענבר ואיילת. אני חושבת שקרן לא מבינה מאיפה הצעקות מגיעות ולמה - היא לא ממש יוצאת נגד אתי (אלא רק בנסיון להתרחק מימנה). היא לא מנסה להרע לה, להתנכל לה או לפעול נגדה. היא מבינה שמישהו מבין מההתרחקות שהיא מנסה לפגוע באתי ולא מבינה למה הצעקות האלה מופנות כלפיה. היא במצב סופר מחורבן מבחינתה, היא בקשיים מבחינת החוץ (הקהל) ובסוג של נתק מאיתן, גם העובדה שהקהל בחר בדניאל כזוגתו לגידול הכלב מקשה עליה. אני חושבת שהצעקות לא הוגנות, אם רוצים לצעוק שיצעקו בעד מי שאוהבים דברים חיוביים. המצב גם ככה רגיש שם כל אמירה לא ברורה יכולה לזעזע בטעות יחסים.

קשקשה9

New member
אם הבנתי נכון ,בן שלח את איתן לקרן והוא כרגע

איתה בשרותי הבנים

KEEK

Member
אני חושב שלא מראים כי קרן בסוג של התמוטטות

נפשית. קרן במצב רע ראינו את זה כבר אתמול בלילה שישבה במקלחת לבד ובכתה במשך דקות ארוכות היא גם כל שניה הזכירה שהיא צריכה את הפסיכולוגית דחוף. אין לי ספק שעכשיו אחרי ששמעה מה צעקו לה בחוץ זה גמר אותה.

דידי 9

New member
עצוב לי כל כך על קרן..ממש לא מגיע לה כל העליה

העליהום הזה שעושים לה...באמת שלא

KEEK

Member
את צודקת. הצעקות לא צודקות.

אבל קשה לרחם על מישהי שטנית כמו קרן שעד לפני שבוע התנהגה כאילו היא מנהלת את הבית התעללה נפשית בליז, השפילה את לירון, דניאל, ובמי שרק היא רצתה יחד עם 2 המכשפות הנלוות. אז כן הצעקות לא צודקות, אבל אולי כן מוצדקות. גם מה שהיא עשתה במשך יותר מחודש לא היה צודק כלפי שאר הבנות. היא צריכה לעשות חשבון נפש עם עצמה בדחיפות היא עדיין לא מבינה למה הגלגל הסתובב והכל נופל עליה פתאום

KEEK

Member
לפחות היית שמה קישור לחיץ ../images/Emo9.gif

אם כבר אז כבר

KEEK

Member
פשוט תשימי בגוף ההודעה ולא בכותרת ../images/Emo13.gif

KEEK

Member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד. מחר נלמד איך מוסיפים תמונה

KEEK