16 עובדות!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאני ממש ממש אוהבת את השם הזה מיה../images/Emo99.gif

ותמיד חח רציתי לקרוא לילדה שתיהיה לי ככה XD טלטביז וברני

16 עובדות עלייי D:

1) לא פרצתי לפאט סוסאיטי ויש לי 325,074 נקודות >< 2) אני מכורה לפיסבוקק D: 3) אני מתופפת 4) אני מתאהבתת בשניה [וזה דברר גרועע
) 5) הייתי 25 פעמים בחול ואף פעם לא הייתי בלונדון 6) יש לי יותר מ250 פוסטררים ותמונות של מקפליי 7) מ2007 יש לי את כל העיתונים של ראש 1 ומעריב לנוער P: ואני אוספת פוסטרים אז יש לי יותר מ500 פוסטרים 8) יש לי בערך 25 לקים בצבעים מוזרים (כחול צהוב ירוק סגול ... ) 9) עד חודש אני טסה לקאריבים ולאורלנדו D: 10) קניתי חזיר כזה בשביל לשים שם כסף .. ואבא שלי אמר לי לא לפתוח אותו עד החופש הגדול ... אז יש לי שם רק שקלים ו10 אגורות ואת כל הכסף הגדול אני שומרת שאני יוכל לבזבז D:D:D: 11) אני אוהבת את מקפליי שנתיים ובחיים לא יכולה להגיד מילה רעה עליהם >< 12) אין לי עוד מה לכתוב ... XDD 13)אממממממ אני אוהבת לאכול הכל חוץ מכבד וטחול >< ניראליי 14) זהוו ניראליי P: עד מעטט בטח אני יזכר בעוד P:

m o r 1 0 2

New member
חחחח מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

גמלי היה אוסף פוסטרים,אבל החלטתי שאני צריכה להיפטר ממנו כי היו שם אנשים שלא חיבבתי,אז נשארתי עם האנשים שאני אוהבת בלבד!! אעאעאעא,גמאני רוצה קארייבים!@#$%^ תהני
היי,כמה זמן את מתופפת? אני מתה על תופים,חברה שלי מתופפת גם
זה מדהים!@#$

חח את גם אוהת את ליאוו לא? יש לך פוסטרים שלו?

ליי איןן אני מחפשתת מלאאא .. >< אניי מתופפת אממ מכתה ד אבל זה לא היה רצוף כ"כ בכתה ד זה היה שנה .. בכתה ו שנה ואז כאילו ט-י (עכשיו) זה יותר רציני כזה כי יש לי גם תופים P: ומורה חתיכוסס שזה בכלל אש XDD

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifמורה חתיך *גבות* איזה כיף לך!

לי יש מורה רוסי זקן כזה בן 40 ומשו

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאוקיי עכשיו את חייבת להעלות תמונ

ה שלוו! הוא נשמע ממש סקסיי

../images/Emo73.gifגיטרה זה לא כזה קשה ^.^

אני מנגנת כבר שנה וקצת וזה ממש כיף ולא קשה ללמוד את זה.. למרות זאת תופים זה נראה יותר קשה... אני טועה?

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifכן זה סתם כואב בהתחלה באצבעות...

אני מנגנת כבר בערך שלושתרבע שנה [וואי זה עבר כל כך מהר
] ואני אפילו לימדתי את עצמי אני עכשיו סתם אצל מורה כדי ללמוד איך לנגן פריטות
... תופים דווקא נראה דיי קל לדעתי
לסובב את הדראמסטיקס זה נראה קשה! אני פשוט לא מצליחה את זה

../images/Emo73.gifאיזה מגניב לך שישי לך מורה חתיך ../images/Emo152.gif

אני לימדתי את עצמי , אף פעם לא היה לי מורה

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifזה לא כה קשה אני גם לימדתי את

עצמי.. יש סדרת ספרים שקוראים לה "ד"ר גיטרה" או משו כזה שהיא באה עם דיסק שמראה לך איך לנגן את האקורדים וכאלה לי אישית לא היה את הדיסק אז למדתי רק מהספר ומאתרים ועכשיו אני יודעת יחסית טוב
..

../images/Emo73.gifחחחחחח את השתמשת בזה?../images/Emo6.gif

חחחח ישלי את הספרים בבית אבל אני לא מצליחה ללמוד ממנו.. וגם אח שלי מנגן וזה והוא במגמת מוזיקה.. אז הוא לימד אותי את הבסיס...ואת השאר למדתי מהאינטרנט :]

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח כן../images/Emo9.gif תאמת שאם לא היה לי את

הספר אז בטח בחיים לא הייתי מתחילה ללמוד
אני עצלנית מידי כדי להתחיל חיפושים באינטרנט ועד שגם מצאתי אתר טוב כבר ידעתי בע"פ את כל הספר
איזה אח התאום שלך?

../images/Emo73.gifלא .. האח הגדול שלי ^^

באדוק אחי התאום
אין לו רגש ביידים בשיט
הוא יכול להרגיש שהוא מחבק אותך אבל הוא בעצם חונק אותך

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחחח../images/Emo6.gif לפחות הוא חתיך *גבות*../images/Emo6.gif

כאילו לפי התמונה ששלחת לי

למעלה