16 עובדות!

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifלא היא התחילה לבכות רק מלראות את

המחט רק את השפיץ שלא אפילו

אני! D:

1. קוראים לי אריאלה ואני לא חושבת שיש שם שיותר יפה בשבילי! אני מתה על השם שלי! 2. אני גרה בקיבוץ נחשונים ואני גאה בזה! אני ממש מחווברת לכל האנשים שבקיבוץ במיוחד אחרי החזרות והטיול של ה-60 שנה לקיבוץ... 3. אני נכנסת לפורום כמעט כל יום ואף פעם אין לי כוח\על מה להגיב... 4. אולי הפייב שלי הוא דני אבל אני חושבת שהכי חתיך הוא דאגי! 5. יש 2 אחים: שי- בן 25 עוד מעט בן 26. והוא איש צבא... ניר- בן 23 לומד מדעי המזון בקריית שמונה והוא היה המדריך נעורים בקיבוץ... ליאת- שבוע הבא בת 22 והיא סתם אחת שעובדת ולומדת לפסיכומטרי... 6. הייתה לי כלבה שמתה מתי שהייתי בכיתה ו' ותאמינו לי לפני זה הייתי ממש תמימה ומאז אני לא יכולה להקשר לאנשים או חיות כי יודעת שבסופו של אני אפגע... 7. השנה ביומולדת קיבלתי מאח שלי וחברה שלו 2 אוגרים סיביריים ממש חמודים וכעבור חודש אחד מהם ברח (עדין לא בטוח איך) ואז אבא שלי מצא אותו בבית ומאז הם לא ברחו... 8. אני היפוכונדרית
9. יש בעיות בבלוטת התריס...ואני נשאית של חיידק בגרון! 10. ההורים שלי מארגנטינה 11. לכל מי שרואה כמעט מלאכים (לא- אני לא רואה) אז אני קרובת משפחה של אחת שקוראים לה מר 12. אני ואימא שלי רואות טלנובלות בערוץ ויוה (למרות שבזמן האחרון אני כמעט לא רואה...) 13. אין לי שעת שינה אבל אני תמיד נרדמת מול הטלויזיה בסביבות השעה 11. 14. כמו רייבן- אני חולה על כדורעף -אני משחקת בנבחרת של הבית ספר גם עם ז'-ח' וגם עם י'-יב' 15. אני חולה על בנים חתיכים- כל הזמן ברחוב אני מסתכלת לבדוק אולי יש משהו חתיך, אני לא מפסיקה לדבר על חתיכים עם חברות שלי , יש ילדים בקיבוץ שלי שכל הזמן צוחקים עלי בגלל זה, בטיול של הנעורים בחופש הגדול אז היינו בצפון והתחלתי לדבר עם חבורת בנים חתיכים ובריטים ששטו לידינו בקייק (מתי שגם אנחנו היינו בקייק) ועוד ועוד... קיצר בנים חתיכים זה הכי אחי
16. הכינוי שלי- א א אלפחורס התחיל בגלל אח של קרן שקרא לי אלפחורס בגלל שאני ארגנטינאית ואז קרן המשיכה עם זה ואז זה הגיע לא א אלפחורס. 17. אח שלי ניר קורא לי פיגי 18. בתחילת השנה הייתה לי שפעת החזירים... 19. לא היה לי פייסבוק עד מלפני שבוע ששתי חברות שלי החליטו לפתוח לי פייסבוק ומאז יש לי... 20. (אין לי ממש עוד עובדה...) אז אני ארשום שאתמול בבוקר מתי שהתארגנתי לבית ספר ושמתי דורדוראנט (או איך שלא כותבים את זה..) אז הרמתי את היד נתפס לי הצוור בצד ימין כך שלא יכולתי להזיז אותו והראש שלי נשען לצד ימין וכל תזוזה ממש כואב לי.. ובסוף מסתבר שיש מצב שהזזתי את אחת החוליות שלי והשרירים שלי התכווצו בגלל שהם מגינים לי על החוליה... ~איזה חמודים~ וזהו.. וואו חפרתי

אני לא יודעת בדיוק

אבל אימא שלי היא קרובת משפחה של משהיא מהמשפחה שלה... טוב דיי מסובךXDD אבל ראיתי את אימא שלה במסיבת 50 שנה נישואין של סבא וסבתא שלי...

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifהוו גאד, אריאלה OO

חיחי, שתינו חולות כדורעף עם בעיות בלוטת התריס
איזה חמודות אנחנו

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifבטח מר קשורה אלייך בזה

שאת הדודה של האחיינית של הסבא של הדוד של הצד שני בכלל XDDDDDD חחחחחחחחחחחחח אני לא בטוחה שזה הגיוני אפילו מה שאמרתי ^^^

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמידי פעם אני לא מבינה אותך >.>

איך את גאה בזה שאת גרה בקיבוץ!?! *נאנחת* -ניר
- ~שתקתי~ פיגי זה לא מאגניב, אלפחורס זה הרבה יותר מאגניייייב
אריאלה, את תיחי ביום ראשון לדעתך? O: מצבך היה נורא אתמול!
עם הכרית הורודה XD אוי, מסכנה שלי, תרגישי טוב במהירות
'קיי?

איך אפשר שלא להבין אותי??

אני מתה על הקיבוץ!
נראלי שכן... כאילו זה הרבה יותר טוב ממה שהיה לי ביום חמישי אבל זה עדין כואב...
חח אויי והכרית הורודה זה כרית שג'ודי הביאה לנו אותה פעם אבל עדין לא החזרנו אותהXDD ותודה

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אניאניאניD:

1. יש לי פוביה מתולעים. 2. העתיד שלי כבר מתוכנן ^^ 3. יש לי כלבה הכי חמודה בעולם!@#$%^ 4. אני כבר שנה וחצי בפורוםD: 5. ארבעת הלהקות [הכי] אהובות עליי הן: McFLY , Simple Plan , 30 Seconds To Mars , Three Days Grace. 6. אני אסמטית. 7. אחי מתגייס יום ראשון
8. אני מתה על עפר שכטר [כבר 6 שנים]!@# 9. אני ממש לא אוהבת את השם שלי, והחלטתי לשנות אותו לג'נסן [ולא, לא בגלל ג'נסן אקלס, כי זה שם יפה, וזה שם לבת בכללXD] 10. אני שונאת שמעשנים לידי. 11. אני בכיתת מצויינות. 12. אני שונאת סטיגמות, במיוחד שזה מכיל אותי בהן. [דוגמא: בת ים - עיר הערסים והפרחות, אז זה נכון שיש פה ערסים ופרחות אבל בכל מקום יש ואני לא אחת מהן
] 13. לא פספסתי מפגשי פורום מאז שנכנסתי לפורום! 14. אני משחקת, רואה, הולכת למשחקי כדורגל
15. המוטו שלי לחיים הוא: "תנצל ותהנה מכל דקה בחייך!" 16. אני ממש רגישה ואני שונאת את זה>.< ^____^"

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifאת רוצה לשנות את השם שלך?

במשרד רישום וכל זה? ג'נסן שם חמוד ^^ אני חובבת שמות לועזים בישראל

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifמה הבעיה עם זה? גמאני רוצה

לשנות אותו אני פשוט לא אוהבת את השם שלי.. כשהייתי קטנה הייתי מכריחה את כולם לקרוא לי AJ אין לי מושג איך הגעתי לזה אבל אם מישהו היה קורא לי ניצן פשוט לא הייתי מתייחסת

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifאמרתי שזה מוזר?

גמאני רוצה לשנות את השם שלי.. לא אמרתי שזה מוזר

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifגמאני לא אמרתי שזה מוזר...

ובאמת מי שלא מרוצה מהשם שלה זה זכותה המלאה לשנות אותו הדבר היחיד שאני אוהבת בשם שלי זה שאנשים קוראים לי ניצצ אבל זה הכי מחרפן אותי שמעוותים לי את השם לניצה ידיד שלי נדלק על זה אז הוא קורא לי ניצה פיצה או פליצה
מעצבן!

למעלה