16 עובדות!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כן, בערך.

עדיין לא הגעתי להחלטה של ממש, אני גם מקווה שזה לא יפגע בהורים שלי או משהו, למרות שכבר שאלתי אותם :]

m o r 1 0 2

New member
ג'נסן,נשמע מגניב:p../images/Emo168.gif

לא ידעתי שזה שם לבנות.... סחטיין על הכדורגל
את מי את אוהדת? ולאיזה משחקים את הולכת בארץ? גם המוטו שלי הוא כזה^^ יש לך כלבה מושי!@#$%אני מאוהבת בפקינזים!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מהארץ את מכבי ת"א

למרות שהם גרועיםXD תמיד אהדתי אותם
אז אני הולכת למשחקים שלהם ולפעמים גם של נבחרת ישראל. ומהחו"ל אני אוהדת את מילאן וברצלונה. ומהמדינות אני אוהדת את איטליהD: את מי את?

m o r 1 0 2

New member
איכסס חחח../images/Emo168.gif

לא סתם,יש לי ילד בכיתה שהוא אוהד מכבי ואנחנו תמיד יורדים עליו חחח אני לא אוהדת מהארץ בכלל,אני חושבת שכדורגל ישראלי הוא פשוט חובבני ומעפן,זו דעתי.... מחו"ל את מנצסטר יונייטד
אין על רוני!@#$

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כן, לגמרי חובבני ומעפן..

חח אבל אני אוהבת לראות משחקים אז צריך לאהוד מישהו כדיי שאני אראה משחקים שלו ויצרח שיש גול חח, אני מתכוונת לראות באיצטדיוןP: וואי מנצ'סטר תותחים גם, כ"כ כיף לראות משחקים מחו"ל!

../images/Emo73.gifאני דווקא ממש אוהבת את השם ספיר ^.^

ואיי ג'נסן זה שם של בת ? XD מאגניב ^-^ אני כמוך ב 10 , 12 ,14

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif יא מגניבD:

איזה קבוצה את אוהדת? וכן, גמאני לא ידעתי עד שאמרו לי.. כאלה שלא מכירים אנשים בשם ג'נסן

../images/Emo34.gif

1. אני ג'ינג'ית, שונאת את השיער שלי הכי בעולם. בגלל זה גם עשיתי גוונים ועכשיו [ ב"ה ._. ] הוא נראה יותר שטני... 2. ישלי עיניים ירוקות שלאט לאט מתכהות לחום
3. אני דתייה ואני בבנ"ע :) לא, אני לא דוסה -.- 4. אני הכרתי לסטפי את מקפליי
5. אני חולה על העיר שלי, אני לא חושבת שיש מקום שיכולתי להנות בו יותר מגבעתיים... 6. בחנוכה אני אוהב את מקפליי שנתיים |: 7. פגשתי את סימפל פלאן [עודמעט כבר שנה עברה
3.12] ביומולדת העברי שלי וזה היה היומולדת הכי מדהים שהיה לי 8. הייתי בארה"ב, בקאריביים, בטורקיה ובולגריה ובעז"ה בחנוכה בברזיל וארגנטינה 9. ישלי יותר מ50 פוסטרים בחדר, הרוב זה מיילי סיירוס ומקפליי. 10. אני חסרת טקט ושונאת שלא מקשיבים לי ועושים מה שאני רוצה 11. אני מכורה להאפי אקווריום בפייסבוק. ולפייסבוק XD 12. אם מישהו אומר משהו על מיילי [בדר"כ לא אומרים דברים רעים על מקפליי] והוא לידי הוא יקבל מכות, ואני יכולה להפסיק לדבר עם אותו בנאדם וזה לא יהיה לי אכפת בכלל :) 13. ישלי 2 אחים [ 18 ו21 ] שבקושי בבית אז רוב הזמן אני לבד בבית עם ההורים שלי וזה מבאס >< 14. היתה לי ראסטה ירוקה ופס ורוד ונשבעתי שאנלא עושה יותר כי זה הרס לי את השיער 15. אני חוווולה על מיילי סיירוס [ לה XD ] פיטר לנצאני, מריאנה אספוסיטו, ג'סטין ביבר ודמי לובאטו [ וברור שגם מקפליי ] 16. אני חשה. כןכן, לפחות אני מודה בזה, אני חושבת שאני מעל כולם מה לעשות ככה אני כפרעליי D: 17. [סתם כי באלי עוד ח6ח6] אני שונאת שנדבקים אליי על הבוקר, אני בקושי מתפקדת 18. כמעט אנסו אותי בכתה ד' .. 19. אני לא יכולה להתחייב לעשות משהו למשך הרבה זמן, התחלתי ללמוד פסנתר, פרשתי, התחלתי ללמוד גיטרה, פרשתי, התחלתי ללכת לחוג ריקוד, פרשתי 20. אינלי בעיה לא לדבר עם בנאדם אפילו חצי שנה, שהוא יבקש סליחה ממני למה מי הוא שאני צריכה לבקש סליחה ממנו ?! 21. לא כדאי לכם לריב איתי אני הבנאדם הכי זבל שרבים איתו. 22. לא אכפת לי מה אנשים חושבים עליי, העיקר שאני אוהבת איך שאני. ואני אוהבת XDDD נראלי זהו XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחח אני בדיוק כמוך ב-20 XD

בן אדם עם אגו וכבוד מה לעשות ^-^

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהאמת שאני לא מסכימה עם שניכן.

כי לפעמים אם עשית משהו צריך לדעת לבקש סליחה D:

גרבע

New member
../images/Emo105.gifכע אבל זה לא באגו שלי XD

זה לא שאני רבה עם אנשים בכוונה.ואם יוצא לריב,אז שהם יבקשו סליחה.בעיה שלהם

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifלא קשור . אולי עשית משהו לא בכוונה

אבל עשית . אז מין הראוי שתבקשי סליחה |:

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifמזתומרת כמעט אנסו אותך?!../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

../images/Emo34.gif אמממ ..

בכתה ד' ... חזרתי מהקייטנה ומישו שאנלא מכירה נכנס למעלית [ ואני מכירה את כל הבניין ] והוא הוציא את הווילי שלו והתחיל לגעת בו ויצא שפיך ._. ואז הוא בא לגעת בי אבל לחצתי על הקומה הכי קרובה שהיתה , ואז שבאתי לצאת הוא חסם לי את המעבר ואז עברתי ממתחת .. ולא סיפרתי לאפחד .. ואז יום אחרי זה הוא שוב חזר אז לקחתי איתי חברה ולא סיפרתי לה , ואז הרבצנו לו ועלינו הביתה כולנו בוכות והלכנו למשטרה .. כולה כתה ד' הייתי שטוחה מה הוא רצה ממני -.-

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאומייגוד! וסיפרת את זה להורים של

ך? מה עשו לו? חתיכת פדופיל! כולה ילדה בכיתה ד'! מה יש לו לרצות ממך כבר?!

../images/Emo73.gifאמיגאד! מור סיפרת להורים שלך?

איזה בנאדם שרוט OO" גם אותי כמעט אנסו... OO" אבל לא כמוך.. >_< מסכנה.. בטח ישלך עוד סיוטים.. איש רשע -_-

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gif../images/Emo45.gif../images/Emo46.gifאיש דוחה וחסר חיים!

מזתומרת תגידו לי אני היחידה שלא כמעט אנסו אותה?

למעלה