../images/Emo25.gif../images/Emo62.gif16 עובדות עליי../images/Emo9.gif
1.אני [כמו בנות רבות פה] פשוט סולל הורס ביום שקניתי את הגיטרה הראשונה לי התישבתי עליה
ואני תמיד יתקע בקיר לפחות פעם אחת ביום[רציני!] אין יום שאני לא נתקעת בקיר לפחות בכתף אם לא בכל הגוף וסולל הורס?! הכינוי שאמא שלי הדביקה לי כשהייתי בת 6
2.אני חפרנית ברמותתתתתתתתת אבל ברמה טובה אני תמיד מתחברת לאנשים ותמיד יש לי נושאים לדבר עליהם
3.אם מישהו אומר לי שפגעתי בו או משו כזה או שרבתי אם מישו שחשוב לי אני ממש לוקחת את זה ללב ומסוגלת לחשוב על זה ימים! 4.אני מתה על בדיקות דם
וביום שני עשיתי את השלישית שלי השנה כבר
5.אני יכולה לחרוש על שיר אחד כל היום בלי הפסקה ואני עדיין ימות עליו
לדוגמא: DGAO 4 שעות רצופות לנגב! ואני עדיין חופרת עליו
6.יש לי ממש אינטואיציות חזקות למשל [צור אני לא מעתיקה זה ממש נכון] אני יכולה להוציא את הפלאפון מהכיס או סתם להסתכל עליו כשהוא על השולחן או משו והוא ישר יצלצל.. או שלמשל חודש לפני שדוד שלי נפטר היו לי חלומות מפחידים כאלה שמישהו בא ואומר לי שהוא אוהב איתי נותן לי חיבוק והולך אל האור, אותו דבר קרה לי גם שבוע לפני שמייקל ג'קסון נפטר [מלחיץ!]
7.אני מנגנת על חליל
, אורגנית, וגיטרה. 8.אני צורחת מכל דבר קטן גם אם סתם איזה מישהו יצעק לידי אני ידפוק צרחה בגלל זה אני צרודה כמעט כל יום
9.אני לא שומעת באוזן ימין
10.אני וכבישים זה לא דבר שמסתדר! כמעט דרסו אותי כ"כ הרבה פעמים מכוניות אופנועים משאיות אפילו המשטרה! ופעם כשהייתי בת 6 נראלי אמרתי לאבא שלי שאני רוצה לנהוג אז הוא הושיב אותי על הרגליים שלו ותפסתי את הגה ואז סובבתי אותו ממש חזק וכמעט התנגשנו בעמוד
11.אני היפר אקטיבית ויש לי הפרעת קשב ברמות מטורפותת! 12.הייתי בחבורת זמר בבצפר שלי שנתיים רצופות ומאז שפרשתי מבר\קשים ממני כל טקס לשיר
13.יש לי גוון ממש רחב במוזיקה למשל אני מתה על להקות כמו מקפליי,סימפל,טוקיו הוטל אבל מהצד השני אני יכולה לשמוע שירים כמו של ליידי גאגא או אפילו מזרחית ולאהוב את זה
14.אני פוטוהוליק ברמות!!! יומיים אחרי שקנו לי את הפלאפון שלי היו לי כבר יותר ממאה תמונות
15.אני חולת פאנפיקים וקוראת מלא! הכי ארוך שקראתי היה "יא בייבי" כןכן זה עם הסיום הטראגי אוו טל או דני
וסיימתי אותו בשלושה ימים של נעילה בחדר
16.אני שונאת כשאנשים אומרים לי שאני פריקית! או בכלל מתייגים אותי בכללי.. 17.[חח אלמוג צדקת
] אני ממש בלגניסטית [נא להתכונן ל18] אם לא הייתי ישנה באותו חדר עם אחותי הוא היה נראה כמו דיר חזירים ולא אני לא צוחקת אתם צריכות לראות את המגירה שלי בבצפר
18.אני ישנה באותו חדר עם אחותי הגדולה ואחי הקטן
19.אני שונאת להיות בלי לק! ויש לי תקופות ממש ארוכות עם כל צבע
בכל החופש הגדול הייתי עם אדום ואז בערך שבועיים אחרי קניתי את הורוד בזוקה שלי ואני לא מורידה אותו מאז 20.אני תמיד ירדם כשאני עושה שיעורים במתמתיקה! בדוק
21.אני תמיד יזכר בדברים מצחיקים ברגעים הכי לא קשורים [אםילו מתוך שינה] ויתחיל לצחוק 22.יש לי התקפי צחוק מפחידים אני נפלי מכיסאות על הרש האמקרןהאמ התנגשתי בברך עם הראש ונפלתי על הגב רק בגלל שצחקתי [מוזר I Know] וההתקף צחוק הכי ארוך שהיה לי היה 15 דקות רצופות אין לי מושג איך אני יודעת את זה
23.אני לא יכולה לבלוע כדורים ובפעם היחידה שאבא שלי ניסה ללמד אותי אני כמעט ירקתי לו את זה בפרצוף
איזה מזל שהיה חלון בול לידי