16 עובדות!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifרייבן, י'חולת מאומציזם שכמותך D:

~יותר נכון זונת מאומציזם
, תפסיקי לבגוד בהם! :(~ אני חייבת, רוני ספורסטאר?! XD
פאק, י'מכניסת דברים לתת מודע שאח"כ גורמים לי לחלומות הזויים שכמותך. LOL. *נאנחת* ~הגבתי, את מוזמנת להתלהב עם עוד פאפיפייס~ XD לאב יא

../images/Emo204.gifזקנת השבט? לול.

גמני פה מלא זמן. הידד! |כיף ווירטואלי| [זה כלכך מוזר לראות שכלכך הרבה אנשים עזבו, נכון?
]

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifאת גם הרבה, זמן- אבל אני יותר..

בדקתי את זה
כןכן, היה לי משעמם

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גאד, אני חייבת לדבר איתך כבר במסן ><" דחוף OO בקשר לסיפור הערפדי שלי :$ ~כלכך חסר לתפוז את האייקון המסמיק~

../images/Emo204.gifאו! ../images/Emo9.gif

אני אשמח.
הבעיה היחידה היא שאין לי ממש זמן למסנ; אני עסוקה 24/7 (יש לי להעביר שיעור לכיתה ו' ביום שלישי). אבל בשבילך אני אפנה לי זמן~! ^^ [ואני אתחבר דרך המיבו, לא דרך המסנ הרגיל, כי המחשבים במכללה דפוקים לאללה, והמחשב שלי יחזור אליי רק בחנוכה. ;;]

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gif16 עובדות עליי../images/Emo9.gif

1.אני [כמו בנות רבות פה] פשוט סולל הורס ביום שקניתי את הגיטרה הראשונה לי התישבתי עליה
ואני תמיד יתקע בקיר לפחות פעם אחת ביום[רציני!] אין יום שאני לא נתקעת בקיר לפחות בכתף אם לא בכל הגוף וסולל הורס?! הכינוי שאמא שלי הדביקה לי כשהייתי בת 6
2.אני חפרנית ברמותתתתתתתתת אבל ברמה טובה אני תמיד מתחברת לאנשים ותמיד יש לי נושאים לדבר עליהם
3.אם מישהו אומר לי שפגעתי בו או משו כזה או שרבתי אם מישו שחשוב לי אני ממש לוקחת את זה ללב ומסוגלת לחשוב על זה ימים! 4.אני מתה על בדיקות דם
וביום שני עשיתי את השלישית שלי השנה כבר
5.אני יכולה לחרוש על שיר אחד כל היום בלי הפסקה ואני עדיין ימות עליו
לדוגמא: DGAO 4 שעות רצופות לנגב! ואני עדיין חופרת עליו
6.יש לי ממש אינטואיציות חזקות למשל [צור אני לא מעתיקה זה ממש נכון] אני יכולה להוציא את הפלאפון מהכיס או סתם להסתכל עליו כשהוא על השולחן או משו והוא ישר יצלצל.. או שלמשל חודש לפני שדוד שלי נפטר היו לי חלומות מפחידים כאלה שמישהו בא ואומר לי שהוא אוהב איתי נותן לי חיבוק והולך אל האור, אותו דבר קרה לי גם שבוע לפני שמייקל ג'קסון נפטר [מלחיץ!]
7.אני מנגנת על חליל
, אורגנית, וגיטרה. 8.אני צורחת מכל דבר קטן גם אם סתם איזה מישהו יצעק לידי אני ידפוק צרחה בגלל זה אני צרודה כמעט כל יום
9.אני לא שומעת באוזן ימין
10.אני וכבישים זה לא דבר שמסתדר! כמעט דרסו אותי כ"כ הרבה פעמים מכוניות אופנועים משאיות אפילו המשטרה! ופעם כשהייתי בת 6 נראלי אמרתי לאבא שלי שאני רוצה לנהוג אז הוא הושיב אותי על הרגליים שלו ותפסתי את הגה ואז סובבתי אותו ממש חזק וכמעט התנגשנו בעמוד
11.אני היפר אקטיבית ויש לי הפרעת קשב ברמות מטורפותת! 12.הייתי בחבורת זמר בבצפר שלי שנתיים רצופות ומאז שפרשתי מבר\קשים ממני כל טקס לשיר
13.יש לי גוון ממש רחב במוזיקה למשל אני מתה על להקות כמו מקפליי,סימפל,טוקיו הוטל אבל מהצד השני אני יכולה לשמוע שירים כמו של ליידי גאגא או אפילו מזרחית ולאהוב את זה
14.אני פוטוהוליק ברמות!!! יומיים אחרי שקנו לי את הפלאפון שלי היו לי כבר יותר ממאה תמונות
15.אני חולת פאנפיקים וקוראת מלא! הכי ארוך שקראתי היה "יא בייבי" כןכן זה עם הסיום הטראגי אוו טל או דני
וסיימתי אותו בשלושה ימים של נעילה בחדר
16.אני שונאת כשאנשים אומרים לי שאני פריקית! או בכלל מתייגים אותי בכללי.. 17.[חח אלמוג צדקת
] אני ממש בלגניסטית [נא להתכונן ל18] אם לא הייתי ישנה באותו חדר עם אחותי הוא היה נראה כמו דיר חזירים ולא אני לא צוחקת אתם צריכות לראות את המגירה שלי בבצפר
18.אני ישנה באותו חדר עם אחותי הגדולה ואחי הקטן
19.אני שונאת להיות בלי לק! ויש לי תקופות ממש ארוכות עם כל צבע
בכל החופש הגדול הייתי עם אדום ואז בערך שבועיים אחרי קניתי את הורוד בזוקה שלי ואני לא מורידה אותו מאז 20.אני תמיד ירדם כשאני עושה שיעורים במתמתיקה! בדוק
21.אני תמיד יזכר בדברים מצחיקים ברגעים הכי לא קשורים [אםילו מתוך שינה] ויתחיל לצחוק 22.יש לי התקפי צחוק מפחידים אני נפלי מכיסאות על הרש האמקרןהאמ התנגשתי בברך עם הראש ונפלתי על הגב רק בגלל שצחקתי [מוזר I Know] וההתקף צחוק הכי ארוך שהיה לי היה 15 דקות רצופות אין לי מושג איך אני יודעת את זה
23.אני לא יכולה לבלוע כדורים ובפעם היחידה שאבא שלי ניסה ללמד אותי אני כמעט ירקתי לו את זה בפרצוף
איזה מזל שהיה חלון בול לידי

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifיש לי עוד אחת../images/Emo6.gif

אני ממש גבוהה לגילי 1.68 ובגלל זה חושבים שאני גדולה יותר בהמגיל שלי והכי גדול שחשבו שאני היה סטודנטית
וגם הייתי הילדה הכי גבוהה בכיתה שלי עד כיתה ז' שאז כל הבנים התחילו לצמוח *גבות* ואפילו שאלו אותי עם נמכתי לפני כמה ימים
...

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחחחח תקשיבי!

כשהיתי קטנה ראיתי סרט אימה עם מלא צרחות, ועכשיו יש לי פוביה ענקית לזה,באמת אני לא נבהלת מכלום,אבל כשבאים וצורחים לידי[וחברים שלי עושים לי את זה כל יום כל היום בכוונה] אני דופקת חתיכת צרחה ונבהלת,כל פעם מחדשXD "אאעאעעאעאעא!" "אעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעעאעאאע!!!!!" XDD ^^.

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחחח זהו שאצלי זה טבעי../images/Emo6.gif

אני לא פוחדת או משו רק מג'וקים
חחח אני פשוט צורחת מכל דבר שזז גם עם סתם יכסו לי את העיינים או משו כזה בלי שאני יידע...אני לא יכולה לראות סרטי אימה זה דוחה\מפחיד מידי
! ובחיים שלי לא ראיתי אחד אפילו הטריילרים של זה מלחיץ אותי

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחח באמת?

אני מסוג האנשים שעצם זה שהם מתים מפחד,קוססים אצבעות,בחרדה,מפוחדים,אבל ממש ממש עושה להם טוב אני ממש אוהבת לפחד. חוץ מהפחד לכלבים.זה שונה,אני פשוט אוהבת את המתח והפחד של אנשים אחרים,לא את שלי חח

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח כן גמאני בול ככה../images/Emo6.gif זה טוב

לפחד זה מצחיק אותי תמיד

../images/Emo73.gifOO" את אוהבת בדיקות דם!?

אני בת פאקינג 14 ואני עדיין בוכה כשאני עושה בדיקות דם !OO איך את יכולה לאהוב אצת זה! אני כ"כ מפחדת ממחטים וכאלה OO"

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאני מתה על זה../images/Emo99.gif

מצידי הייתי עושה כל יום חח לא יודעת עד כיתה ד' הייתי דופקת צרחות רק מלראות את המחט אבל נגיד עכשיו כשהאחות נגיד אומרת לי להסתכל לצד השני [כדי לא להלחץ להתעלף] אני מסתכל ישר על היד כשהיא מכניסה את המחט
פעם אחת אמרתי לאחות של היישוב שאני אוהבת את זה והיא חשבה שאני נרקומנית
חחח

../images/Emo73.gifאת פשוט לא נורמלית OO"

איך!?!?!? ההעאהעא אני רק צורחת מלחשוב על זה >< אבל אותי זה באמת ממש ממש מפחיד.. אני לא מסוגלת באנשים נוגעים לי במקום הזה שתוקעים בו ת'מחט >< ואני בכלל לא יכולה ללחוץ לעצמי על הוורידים שם וזה.. יואו זה מגעיל אותי לדבר על זה בעעע..

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחחח כל אחת והשריטות שלו../images/Emo6.gif

אצלי זה זריקות
כשעשו לנו את החיסונים השנה כולם אמרו כזה שהם רוצים להיות אחרונים ורק אני רציתי להיות ראשונה חח אבל הייתה לנו ילדה שמזה נטרפה מזה הייתי צריכה להכנס כדי להרגיע אותה וזה לא עזר היא לא הפסיכה לבכות ולצרוח..

../images/Emo73.gifחחחחח בידיוק כמוני ../images/Emo6.gif לא הפסקתי

לבכות שעשו לנו חיסון שנה שעברה.. אבל זה לא ממש כאב לי אז ישר הפסקתי לבכות

למעלה