Every second I waste is more than I can take.
שיר השבוע של מקפליי: AAY
שיר השבוע לא של מקפליי: The Scientist - Coldplay
וואו, כלכך. חח החרישה של הלייף. *-* Fix You - Coldplay Grey - Yellowcard Edward Cullen's Warning To Jacob Black חחח נתקע לי בראש כל השבוע. קורע!
- Linkin Park Numb, Crawling, Papercut, Runaway, In The End Tainted Love - Marylin Manson This Is The New Shit - Marylin Manson (אגב מרלין, יש למישהי שירים טובים להמליץ לי שלו? ^^)
אומן/ית/להקת השבוע: ילוקארד, מרלין מנסון וקולדפליי3>.
קליפ השבוע: כ"כ מרגש ויפה.
The Scientist - Coldplay
http://www.youtube.com/watch?v=V3Kd7IGPyeg
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: פשע מן העבר, האי, חברים, בנות גילמור, טינופת, גוסיפ גירל וכו'. הוט שיחקו אותה עם הערוצים והתוכניות החדשות!! טואוב! D:
סרט השבוע: התבגרות שגרתית.
וגם דיוידי של לינקין פארק, אם זה נחשב סרט חח
עיצבן השבוע: היה לי קלקול קיבה. בע. >< & התבטל המסע הישראלי S:
העציב השבוע: המלחמה... החיילים שנהרגו, המצב בדרום.
שימח השבוע: מסיבת יומולדת לBFF וידיד, צ'יינה טאון היום עם חברה, ולא היו מבחנים.D:
ציטוט השבוע: חח כולל כמה משבוע שעבר כי לא היה לי כוח לעשות. ~חברה שלי מסתמסת עם רונן המחנך~ קמי: "מה קורה עם המסע הישראלי בהתחשב בלחימה בדרום?" רונן: "מ'זתומרת? לוקחים נשקים ויורדים להלחם..." חחח די, כפרעליווו XD ~שיעור אזרחות~ המורה: "מישהו רוצה להמשיך?" תלמיד: "כמו כן, קיים עיקרון לסובלנות..." המורה: "שהוא..?" התלמיד: "אני לא יודע, רק רציתי לומר ת'משפט של כמו כן." אור בהברקה על מידנייט סאן XD just... orr אומר/ת (21:31): ואהבתי שלפרקים יש את אותם שמות just... orr אומר/ת (21:31): עד שקלטתי שזה בעצם טוויילייט, רק מהעיניים שלו just... orr אומר/ת (21:31): אז הבנתי שזה לא אמור להפתיע אותי XDDDDDDDD סתיו: "חלמתי שאנחנו משתכרות ממש ואז את אומרת לי: 'ששותים לא נוהגים בשביל זה יש חברים!'" חחחחחח מפיק All human של טוויילייט.
“Hello, Tanya—“ “Jasper, you know I’m more comfortable with you calling me Mrs. Cullen.” “Right…hey, Mrs. Cullen, remember when I was a freshman and you were a senior and we had the same P.E. class? You let me call you Tanya then.” -- Of course he lived in the outskirts of Forks, this house was bigger than Forks.
~סימוסים עם סתיו~ סתיו: "וואי להגיד לי להיות מקורית זה טעות." אני: "חחחחח מי אמר לך ולמה?" סתיו: "המורה שאלה למה אוכלוסית החיידקים ירדה בביולוגיה וכתבתי שהם סובלים מדכאון קליני והם התאבדו סג" ~שיעור מתמטיקה~ תלמידה: "רונן, ה-4 נראה כמו סמיילי ממורמר." רונן: "זה 4 שלא יצא למסע הישראלי."
מתנגן בראש/בפלייליסט: Me Against The World - SP גשם חזק - מוניקה סקס. Breath - Anna Nalick
Numb - Linkin Park I Can Wait Forever - SP
המלצת השבוע: תשמעו קולדפליי. (L)
התמונה הכי חמה: מושלמיייייים!! 3333>