The McWekend

LovE BuSTeD

New member
עונה

שיר השבוע של מקפליי: POV The heart never lies the last song do ya שיר השבוע לא של מקפליי: Where is my mind!! מדהים!!! אומן/ית/להקת השבוע: דני ג'ונס אלבום השבוע: activ קליפ השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה של השבוע: חדשות סרט השבוע: Fight club סרט מדהים! עיצבן השבוע: שהייתי חולה העציב השבוע: שהייתי צריכה לשים משקפיים שימח השבוע: שאני יכולה לעשות לייזר בעניים:))))))) ציטוט השבוע: תנו חיוך הכל לטובה מתנגן בראש/בפלייליסט: where is my mind המלצת השבוע: The pixies- Where is my mind שיר מדהים באמת...והסרט Fight club עם בארד פיט ואדוארד נורטון השחקן המהממם הזה!! התמונה הכי חמה: אין לי תמונות

Charley XD

New member
לא ניתן להוסיף הודעה ללא נושא. נא הקלד/י נושא

שיר השבוע של מקפליי : Down Goes Another One Lies The Last Song Corrupted שיר השבוע לא של מקפליי : Lithium - Nirvana Nirvana - All Apologies Nirvana - Smells Like Teens Spirit The Last Shadow Puppets - I Don't Like You Anymore
אלכס The killers - Human Mark Ronson - Toxic (Radio Edit
| Country House Blue October - You Make Me Smile Blue October - Foiled - Hate Me Acceptance - So Contagious Eddie Vedder - Into The Wild - No More פארל
Manic Street Preachers - A Design For Life Muse - The Supermassive Black Hole DOA ועוד מלאמלא של מיוז ופו פייטרס ><" חבל שאני אכתוב את כולם .. אומן/ית/להקת השבוע : ^ אלבום השבוע : מיוז - ORIGIN OF SYMMETRY
ורדי:ואקטיב קליפ השבוע : Muse - Plug In Baby http://www.youtube.com/watch?v=65Gh0U0wkBs Muse - New born http://www.youtube.com/watch?v=qZrxVng6YBc&feature=related אהה ודאקו של פארמור שראיתי בפעם הראשונה בטלווזיה
תוכנית הטלוויזיה של השבוע : על טבעי, סמולוויל, בנות גילמר עיצבן השבוע : הדלקת ><" העציב השבוע : החיילים שימח השבוע : אחותי חזרה D: ציטוט השבוע : חצי מזה לא תבינו אבל תתגברו XD אור : "זה שאת סנילית לא אומר שאני לא" ילדה : "עשו לי בדיקת הריון בברך" נהג : "איפה זה רחוב הבנאי ?" נהג 2 : "תשאל את בוב" אזהרה : נא לא לשתות יותר מ - 11 ורבע בקבוקים של מיץ תפוזים חצי ליטר. למרות שזאת דרך מתוקה להרעלה .. ילד : "בת כמה הבת שלך אם אפשר לשאול ?" מורה : "ולמה אתה שואל ?" ילד : "מה ? אממ אני רוצה לצאת איתה כמובן" מורה : "זה היה ברור, היא בת 10" ילד : "זה היה בצחוק" ילד 2 : "אז למה אתה מסמיק ?" אור : "איזה זבוב מעצבן ! הוא נמשך אלי ולא על אור ?!" שיעור ביו' : ילדה : "זה לא הגיוני הרמה שלומדים פה ..." מורה : "בואי נתחיל מזה שאת לא לומדת" מורה : "יש עוד אוטוטרופים חוץ מצמחים ?" ילדה : "אצות !" מורה : "לא תאו זה מה שיש בהחולה .." ילד : "אהה ! זה מה שעומד על רגל אחת ?" מורה : "תהיו בבקשה בשקט, אני רוצה לדבר" ילדה : "מה את רוצה ?" כעת, אני ארד ואבדוק את המקום, בזמן שאת תתורי אחר חנייה הולמת למפלצת זוללת שמן-המאובנים הזאת שלך." "קוראים לזה בנזין, אידיוט, ועוף מכאן לפני שאני אתחיל לאבד את הסבלנות שלי אליך." "הו, אני רואה שאני עדיין לבוש לפי צו האופנה." אמר לעצמו בשעה שחלף כפאנטום בקהל הממתינים. וולטר אכן היה לבוש לפי צו האופנה – של המאה השבע-עשרה, וכך גם כל האנשים שסביבו. "הילדים האלה – רק תסתכל עליהם-" "מתועבים. תאוות בשרים בלתי-נשלטת, חסרת כל מוסר." "כן, כן, גם זה, אבל הם לא אנשי-כת. הם רק רוצים להיות אנשי-כת, וגם זה לא באמת. הם לא היו מסוגלים להקריב שום דבר לאף אחד." "חלקם מקריבים חתולים." "אני אוהב חתולים, אינטנדריוס."
ספויילרים ל BD בעיקר
. I was stronger than Edward. I’d made him say ow. “What… did you call her?” “I made a huge mistake. The fact that you are stronger than anyone I’ve ever known doesn’t change that.” Alice rolled her eyes. “Tasteful joke, Edward.” “He’s not telling it right,” I muttered, more embarrassed than before. “He left out the part where I growled at him.” “Did ya get in a couple of good swipes?” Emmett asked eagerly. “No! Of course not.” “No, not really? You really didn’t attack him?” “You stupid mutt! How could you? My baby!” “How dare you imprint on my baby? Have you lost your mind?” “Should I be afraid?” “Terrified.” “That’s a rush order. It will cost twice as—but forgive me. I forgot with whom I was speaking.” Clearly, he knew Jasper. . Shir; Every second I waste is more than I can take אומר/ת: היו היה פעם ביער מרוחק כלבלב בשם ג'ייקוב. ג'ייקוב אהב לקפץ כל היום והיה עליז מאוד. יום אחד נערה יפיפייה הגיעה ליער, וג'ייקוב העליז מאוד רצה למצוא חן בעיניי העלמת החיננית. אך, למרבה הצער, ג'ייקוב הכלבלבון היה מאוד מסריח! אז הילדה הקיאה עליו וברחה! הסוף! "I've got so much to do! Go play with Edward. I have to get to work" המלצת השבוע : תשמרו על עצמכן. התמונה הכי חמה : וויואן

Charley XD

New member
ועוד תמונה כי היא לא פחות 100ממת !

הרגל של שירק על התופים שלי.

Orange Sky

New member
חחחחח../images/Emo58.gif לכל סאגת טויילייט

~עד לאן שהגעת בBD כמובןXDDD~ חחחחח ג'ייקוב כלכלב קטן וחמודXDDDDDDDD איך אהבתי שהיא אמרה i made him say ow.
וכל הציטוטים ההזוים שלךXD
אני שמחה שאחותך חזרה!

Charley XD

New member
גם אני שמחה XD

כפרות על בלוש XD איזה מלכה ! חה ! את לא יודעת מי זאת סקארלט. תפסתי אותך

Orange Sky

New member
חחחDD:

לגמרי מלכה! מלכה כוסית. חחחח באסטד.
אבל תמיד ידעת שאני לא בקיאה בחלף עם הרוחXD

sweet shir

New member
יאא אחותך חזרה? איזה יופי!! DDD:

אויש נכוןןן גם שמעתי השבוע מלא אקספטנס. וגם נכנסתי לדיכאון שגיליתי שהם התפרקו! ><" בכל מקרה~ אחח, כמה שהרגל שלי מסוקסת. שחבלזזז XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים, אני רואה שאנלא הכאפת ביולוגיה היחידה XD BD
גם קורע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די בלההה ואליסס ואדוארד ואמט וכולם מושימושלמים33333333> ובואנה, האגדה שלי 100ממת!!!11 בחיי שיש לי כישרון נדיר.
לאבלאבלאב

Charley XD

New member
XDD

הם התפרקו ? באסוש .. את כישרונית בעלת כפות רגליים 100ממות. אבל לא כמו של ג'סטין XD אני כאפת ביו' ? חס וחסה ! רק כאפת כימיה XD פשוט בביו' יש ילדים מפגרים וקרועים XD אוו והיא חזרה ומחר בבוקר היא חוזרת כבר חזרה ><" לאבלאב 33>

sweet shir

New member
כן :(

חחחחחחחחחחחחחחחח אומגד, ג'סטיןןן די התגעגעתי אליו 33> אוי :\ טוב לפחות אתם יודעים שהיא בסדר.^^ 333>

just orr

New member
מממ הייתי בטוחה שכתבתי לך איזשהו ציטוט

על פתק כשהייתי אצלך XD אבל אני לא זוכרת איזה חחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח האגדה של שיר XDDDD

sweet shir

New member
יאו, חחח הזכרת לי שאני כתבתי ציטוט על פתק!!

שהייתי אצל אורטל כאילו, אני ואת משהו על דו יה. בטח זה נכנס לכביסהXDD

just orr

New member
יו נכון אני גם זוכרת משו כזה! XDDDD

אבל לא את הציטוט עצמו ><

Charley XD

New member
אוו נכון !

צריכים למצוא את זה XD נראה לי שאיבדתי את זה בכל הנייר .. מזכירה מישהי ? לא סיימתי עדין BD !!!! איזה אושר. D: לאבלאב3>

just orr

New member
חחחחחחחחח הפתק עם ה- Twilight לא אוהב אותו.

חחחחחחח נשאר לך כלכך קצת. את תסיימי את זה בטח היום או מחר

sweet shir

New member
Every second I waste is more than I can take.

שיר השבוע של מקפליי: AAY
שיר השבוע לא של מקפליי: The Scientist - Coldplay
וואו, כלכך. חח החרישה של הלייף. *-* Fix You - Coldplay Grey - Yellowcard Edward Cullen's Warning To Jacob Black חחח נתקע לי בראש כל השבוע. קורע!
- Linkin Park Numb, Crawling, Papercut, Runaway, In The End Tainted Love - Marylin Manson This Is The New Shit - Marylin Manson (אגב מרלין, יש למישהי שירים טובים להמליץ לי שלו? ^^)
אומן/ית/להקת השבוע: ילוקארד, מרלין מנסון וקולדפליי3>.
קליפ השבוע: כ"כ מרגש ויפה.
The Scientist - Coldplay http://www.youtube.com/watch?v=V3Kd7IGPyeg
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: פשע מן העבר, האי, חברים, בנות גילמור, טינופת, גוסיפ גירל וכו'. הוט שיחקו אותה עם הערוצים והתוכניות החדשות!! טואוב! D:
סרט השבוע: התבגרות שגרתית.
וגם דיוידי של לינקין פארק, אם זה נחשב סרט חח
עיצבן השבוע: היה לי קלקול קיבה. בע. >< & התבטל המסע הישראלי S:
העציב השבוע: המלחמה... החיילים שנהרגו, המצב בדרום.
שימח השבוע: מסיבת יומולדת לBFF וידיד, צ'יינה טאון היום עם חברה, ולא היו מבחנים.D:
ציטוט השבוע: חח כולל כמה משבוע שעבר כי לא היה לי כוח לעשות. ~חברה שלי מסתמסת עם רונן המחנך~ קמי: "מה קורה עם המסע הישראלי בהתחשב בלחימה בדרום?" רונן: "מ'זתומרת? לוקחים נשקים ויורדים להלחם..." חחח די, כפרעליווו XD ~שיעור אזרחות~ המורה: "מישהו רוצה להמשיך?" תלמיד: "כמו כן, קיים עיקרון לסובלנות..." המורה: "שהוא..?" התלמיד: "אני לא יודע, רק רציתי לומר ת'משפט של כמו כן." אור בהברקה על מידנייט סאן XD just... orr אומר/ת (21:31): ואהבתי שלפרקים יש את אותם שמות just... orr אומר/ת (21:31): עד שקלטתי שזה בעצם טוויילייט, רק מהעיניים שלו just... orr אומר/ת (21:31): אז הבנתי שזה לא אמור להפתיע אותי XDDDDDDDD סתיו: "חלמתי שאנחנו משתכרות ממש ואז את אומרת לי: 'ששותים לא נוהגים בשביל זה יש חברים!'" חחחחחח מפיק All human של טוויילייט.
“Hello, Tanya—“ “Jasper, you know I’m more comfortable with you calling me Mrs. Cullen.” “Right…hey, Mrs. Cullen, remember when I was a freshman and you were a senior and we had the same P.E. class? You let me call you Tanya then.” -- Of course he lived in the outskirts of Forks, this house was bigger than Forks.​
~סימוסים עם סתיו~ סתיו: "וואי להגיד לי להיות מקורית זה טעות." אני: "חחחחח מי אמר לך ולמה?" סתיו: "המורה שאלה למה אוכלוסית החיידקים ירדה בביולוגיה וכתבתי שהם סובלים מדכאון קליני והם התאבדו סג" ~שיעור מתמטיקה~ תלמידה: "רונן, ה-4 נראה כמו סמיילי ממורמר." רונן: "זה 4 שלא יצא למסע הישראלי."
מתנגן בראש/בפלייליסט: Me Against The World - SP גשם חזק - מוניקה סקס. Breath - Anna Nalick
Numb - Linkin Park I Can Wait Forever - SP
המלצת השבוע: תשמעו קולדפליי. (L)
התמונה הכי חמה: מושלמיייייים!! 3333>

sweet shir

New member
../images/Emo23.gif

הוא אשכרה נראה טוב במציאות. אדוארד מכער אותו. XD

למעלה