החתונה של אמא של דאגי+עדכונים

O0NoNi0O

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

כאילו בר רפאלי בכלל פה. והאמת? יותר טוב בלעדיה כלבה מטומטמת><" שתשאר לה שמה בלוס אנג'לס, עדיף.

O0NoNi0O

New member
גמאני שונאת אותה.

לפעמים אני נכנסת לפורום שלה וכול כך בא לי להגיב נאצהXDDDD ולבעוט במעריצים שלה. כאילו ווטפ?!?!? היא שונאת את המולדת שלה, יורקת לכול מי שאי פעם העריץ אותה ואתן עדיין אוהבות אותה? מה הקטע? איכ. טפו על בר רפאלי. סתם אהבלה.

Sharon Kez

New member
חחח תקשיבי אם נפתח עליה דיון

באמת שזה לא יגמר. היא כל כך דפוקה. לירוק לבאר שאתה שותה ממנה = פשוט ביטוי עליה... היא התחילה פה. ולפתוח עלינו פה כמו שהיא פתחה זה טמטום, אין מילים אחרות. וכל החרא שלה ושל אמא שלה ש'הכתב עיוות את המציאות' - לא קונה את זה. כמה כבר הוא יכל לעוות?! את הבסיס לכל השטויות היא הייתה צריכה להגיד. ובכלל, מאז הכתבה הענקית הזאת היא פתחה עלינו תפה עוד 10 פעמים ככה ש...חח ואין פה שום בעיה של פירגון, אגב. היא מדהימה, מושלמת.....שיהיה. אבל האישיות? נעל.

אמא של דאגי נראת מפחידה בתמונה הזאת ..

העיניים של דאגי נראות פוזלות ונפוחות =/ זה נראה כאילו הוא חולהה אבל בכל זאת הוא מדהים , ואני חולעליייוו 33> :) אני כ"כ שמחהה שוב להגיב בפורום , כ"כ הרבה זמן לא הייתי פה ><

purple floyd

New member
זה לא שהעיניים שלו נפחות ופוזלות,

הוא פשוט לא מאופר ולא עבר פוטושופ

m i c k e y 15

New member
תודה מאמי- לא הייתי בטוחה אם לשים

את הדברים מברזיל XD אומייגאדדדדד הדני הזה בתמונה כל כך
!!!!!! מחכה לשיררררר [תהיה שם בשבילי דני
]

גרבע

New member
\= דאגי לא נראה

כל כך שמח... לא יודעת..הוא נראה כזה לא שייך O:

גרבע

New member
אבל זה לא י

כול להיות XD ברך כלל זאת אמא חורגת מרשעת XD

OneStepCloser

New member
אני לא אגיד מה אני חושבת על החברה של דאגי../images/Emo46.gif

חח זאת באמת שמלה מוזרה
דאגי נראה מעולה
תודה רבהD:

Fall Out Inbar

New member
~מיני חפירה~

דאגי נראה לא הכי מרוצה מהחתונה.
דאמ, היופי עובר במשפחה או מה? אחותו ממש יפה!
למה לעזאזל הארי התחפש בליל הקדושים?
חברה שלו באמת לא הכי יפה [טוב, מי אני שישפוט?] , אבל הוא נראה מאושר, כפרעליו!
סתם, שמתי
שלכולם שם יש פוני לצד.. רק דאגי פתאום זנח את שלו וניסה לתלתל אותו [מישהו פה אמר דני בהסוואה?]. אוף, שיבין שהכי שקסי לו אימו בהכחשה.
ושוב-תודה רבה, בוט!

למעלה