בבקשה מאמי...
S shanyz New member 13/1/03 #152 תודה רבה!! את האמת, אני לא זוכרת כלום ממנה חחהה! השם היה מוכר אבל אין לי משוג מה היא ומה היא עשתה.. תסבירי לי בהזדמנות טוב?
תודה רבה!! את האמת, אני לא זוכרת כלום ממנה חחהה! השם היה מוכר אבל אין לי משוג מה היא ומה היא עשתה.. תסבירי לי בהזדמנות טוב?
A anukin claires girl New member 14/1/03 #155 שאלה אחרונה לאביב: בפרק Athens Academy of the performing bards - איך קראו לאבא של אוריון?
A anukin claires girl New member 12/1/03 #13 ../images/Emo13.gif הילונת, שארי בשרשור שלך ../images/Emo3.gif קטגוריה?
S shanyz New member 12/1/03 #14 אממ לא ממש הבנתי... כל אחד אומר איזה קטגוריה הוא רוצה ואז יש שאלה שמופנית רק אלייו? ואחרים לא יכולים לענות עליה? אממ אוקי אני אנסה אבל אני לא יודעת כמעט כלום, אז...טוב נחיה ונארה.. אני בוחרת: אותה גברת בשינוי אדרת- שאלות על הדמויות.. אממ שלא יהיה קשה
אממ לא ממש הבנתי... כל אחד אומר איזה קטגוריה הוא רוצה ואז יש שאלה שמופנית רק אלייו? ואחרים לא יכולים לענות עליה? אממ אוקי אני אנסה אבל אני לא יודעת כמעט כלום, אז...טוב נחיה ונארה.. אני בוחרת: אותה גברת בשינוי אדרת- שאלות על הדמויות.. אממ שלא יהיה קשה
A anukin claires girl New member 12/1/03 #15 שאלה לשני קודם כל, כן, לכל אחד יש את השאלה שלו בשרשור שלו, ורק לו מותר לענות... שאלה בשבילך: איך קראו לאל שהופיע בפרק Punchlines ומה היה תפקידו?
שאלה לשני קודם כל, כן, לכל אחד יש את השאלה שלו בשרשור שלו, ורק לו מותר לענות... שאלה בשבילך: איך קראו לאל שהופיע בפרק Punchlines ומה היה תפקידו?
S shanyz New member 12/1/03 #22 אמממ אין כזה פרק, נראה לי הסתכלתי בכל הפרקים שיש ואין אף פרק שקוראים לו ככה! את מתכוונת אולי לפרק Altared States ? אמאלה....
אמממ אין כזה פרק, נראה לי הסתכלתי בכל הפרקים שיש ואין אף פרק שקוראים לו ככה! את מתכוונת אולי לפרק Altared States ? אמאלה....
A anukin claires girl New member 12/1/03 #27 ממש לא... זה פרק בעונה החמישית... המממ... תנסי אולי Punch lines... יש כזה פרק.
S shanyz New member 12/1/03 #30 אהה!!! אוקי לשם האלה קוראים: לצ´רימוס (אין לי משוג אין כותבים בעברית, אבל הנה בנאגלית :Lachrymose והתפקיד שלו זה אל הייאוש!! =) נכון?
אהה!!! אוקי לשם האלה קוראים: לצ´רימוס (אין לי משוג אין כותבים בעברית, אבל הנה בנאגלית :Lachrymose והתפקיד שלו זה אל הייאוש!! =) נכון?
A anukin claires girl New member 12/1/03 #51 דיסקליימר הוא: הציטוט בסוף הפרק שההפקה רושמת על הפרק עצמו. מופיע בסוף, מתחת לכתוביות.
A anukin claires girl New member 12/1/03 #44 שאלה לשני: שאלה מספר 2: נכון או לא נכון? אתינה ואפרודיטה הן אחיות.