יפה מאוד! קטגוריה?
A anukin claires girl New member 12/1/03 #53 ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif יפה מאוד! קטגוריה?
A anukin claires girl New member 12/1/03 #57 שאלה לשני! שאלה מספר שלוש: מי כתב/ה את הפרק Coming Home?
A anukin claires girl New member 12/1/03 #85 ציטוט לשני: "You´d like that, wouldn´t you?" מי אמר למי ובאיזה פרק?
S shanyz New member 12/1/03 #89 אממ טוב אז ככה אני קצת מנחשת.. זינה אמרה לארס... עכשיו אני לא בטוחה בפרק, זה או ב: soul posession או PATH OF VENGEANCE אני ממש לא בטוחה אבל אם משהו נכון, אז, תעשי כאילו צדקתי טוב? חחהה
אממ טוב אז ככה אני קצת מנחשת.. זינה אמרה לארס... עכשיו אני לא בטוחה בפרק, זה או ב: soul posession או PATH OF VENGEANCE אני ממש לא בטוחה אבל אם משהו נכון, אז, תעשי כאילו צדקתי טוב? חחהה
S shanyz New member 12/1/03 #96 ייווו אני ממש לא יודעת ציטוטים! אוף למה בחרתי את זה..=) יווו אפשר אולי רמז? אוף טוב אין סיכוי שאני אדע... אממ אז מה קורה עכשיו? אני עדיין ממשיכה או שלא?
ייווו אני ממש לא יודעת ציטוטים! אוף למה בחרתי את זה..=) יווו אפשר אולי רמז? אוף טוב אין סיכוי שאני אדע... אממ אז מה קורה עכשיו? אני עדיין ממשיכה או שלא?
A anukin claires girl New member 12/1/03 #100 אוקיי... רמז. גבריאל אמרה את זה. עכשיו חסר לך להגיד לי למי היא אמרה את זה ובאיזה פרק.
S shanyz New member 12/1/03 #103 אמממ טבו אני עושה עוד ניחוש.. היא אמרה את זה לזינה....? טוב אין לי מוששששששששג... מה קורה עכשיו?
A anukin claires girl New member 12/1/03 #105 יש לך שתי אפשרויות. או שתקחי עוד ניסיון לנסות לענות על השאלה (היא לא אמרה את זה לזינה) או שתוותרי על השאלה ולא תקבלי את הנקודות.
יש לך שתי אפשרויות. או שתקחי עוד ניסיון לנסות לענות על השאלה (היא לא אמרה את זה לזינה) או שתוותרי על השאלה ולא תקבלי את הנקודות.
A anukin claires girl New member 13/1/03 #121 שאלה לשני: אני רוצחת ללא שלווה מנסה כל יום נקמה חדשה מנסה למות, ולא מצליחה עד שתגיע הסכין עם דם האיילה מי הדמות?
שאלה לשני: אני רוצחת ללא שלווה מנסה כל יום נקמה חדשה מנסה למות, ולא מצליחה עד שתגיע הסכין עם דם האיילה מי הדמות?