../images/Emo26.gifשבת שלום!3>, תכנסו ולא תתחרטוXD
סתם אין לכן סיבה להכנס ואולי תתחרטו אבל למי אכפת?
שיר השבוע של מקפליי
: באבל וורפ.
שיר השבוע לא של מקפליי
: David Guetta- Baby when the light System Of A Down - Lonely Day Natasha Bedingfield - Soulmate Maroon 5 - Won't go home without you Busted - Losing You Michelle Branch - Everywhere Soulja Boy - Crank That
להקת השבוע
: מקפליי, באסטד
אלבום השבוע
: ממ אין אחד מסוים
קליפ השבוע
: אין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
:ערוץ 10: ה י ש ר ד ו ת !! (נועםנועםנועם
) וגם הטופ מודל (ברוק3>כזאת מושלמת!)
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: המורים הדפוקים שיש לנו בבצפר. כולם מעלים לי את העצבים. גם עוד מעט יש מבחן בגאומטריה&אלגברה ואני בא'1 אז זה אחד הקשים, ואני לא מבינה כלום כי המורה שלנו מסביר כמו הצרות שלי, והמבטא שלו כ"כ כבד שאני משוכנעת במאה אחוז שהוא לא מסביר אלא מקלל אותנו ברוסית. ברצינות, אני לא מצליחה להבין מילה. וקפאתי למוות בגלל המורה 'המדהימה' שלנו לספורט והיא חושבת שאנחנו הולכים לאולימפיאדה אז היא נותנת לנו בערך 10000000 כפיפות בטן לעשות בשיעור ואני לא יכולה לצחוק בלי שהבטן תכאב לי! היא כ"כ תפוסה! טוב, סיימתי להעביר ביקורת XD
משהו ששימח
: - אני וחברה שלי כתבנו שיר על נועם חחחחחחחח והשיר התגלגל בכל השכבה וכל אחד כתב על הדף תגובה סטייל 'נועם שולט! אתן מדהימות! השיר ענק!' אפילו הבנים כתבו 'נועם סקסי!!!' [לא כי הכרחתי אותם! באמת!
] וזה בערך איזה 10 עמודים! ואני מתכוונת לסרוק את זה למחשב חח זה פשוט ענק!! היה שבוע כל כך מצחיק. -משצים זה דפנטלי הדבר הכי כייפי בעולם.
-הייתה מסיבה בבצפר לשכבה XDDD והייתי בטוחה שיהיה יבש כמו שנה שעברה, אבל היה ממש כייף, ברצינות חח ידיד שלי היה די.גיי XDD אז הייתה מוזיקה ממש טובה. והמקום היה ענק וכולם ממש התפרעו, נשבעת לכן האומן 17!!
-חבר שלי מתוק יותר מיום ליום חח אני תמיד מתלוננת שהוא לא מספיק רומנטי, אז בימים האחרונים הוא לגמרי מתעלה על עצמו [הוא גם התחיל לשלוח אסמאסים מתוקים כאלה חח שממש לא הסטייל שלו! כפרה.3>] וגם בסילבסטר. היה כל כך טוב!!
משהו שעיצב
: -משהו שקרה לחברה שלי
[בכל מקרה אני לא יכולה לכתוב פה...] -ריב של 2 בנות שממש אכפת לי מהן ואנלא יודעת מה לעשות כדי לסדר תעניינים.. -התמכרתי לפרנץ' ונילה!!!!!
אני לא צוחקת איתכן, זה נוראי!! חחחח זאת חתיכת התמכרות! לא עובר יום בלי שאני קונה בבצפר. וזה לא ממש בריא וגם משמין [זה ממכונה וזה ממש מתוקXD]
ציטוט השבוע
: **אני רוצה לנצל את מעמד זה בשביל לבקש ממכן להצביע לנועם! XD**
http://survivor.nana10.co.il/Category/?CategoryId=200531&typeID=3 והנה השיר הכככככככככי פתאטי שתראו בחיים שלכן [ההוא שאני וחברה שלי כתבנו חח]
Survivor can be pretty lame Without Noam in it it's kind of a shame He is like the sweetest guy we all ever seen [Lucky bitches are the girls that he had ever been [with… All we're writing here is a fact You can agree and you can reject He is gorgeous and nothing less And we ain't talking about his SEXY ass
You gotta love him, there's nothing to do If he won't win you better run too…. He is so strong, help he doesn't need I SWEAR GOD I WANNA DO HIM A KID!!! We fell in love, he is so cute and gentle There's nobody that with him he can't handle. Noam is the FAVE Noam is the BEST Vote him and do it FAST!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDD [כן כן היה ממששש משעמם בספרות חחח]
מתנגן בראש / בפלייליסט
: בלידינג לאב [חח ואז אני ישר נזכרת בבליץ' הקטן וביציאות שלו!!!...אח של אורקי...]
תמונת השבוע
:נו, איך לא? חח זאת לא תמונה כ"כ טובה שלו. בסדרה עצמה הוא ממש יפה.