מיקוויקאנד

Sharon Kez

New member
חח אז את גם אוהבת אותו?תשנני תשיר!../images/Emo6.gif

זה ה'אני מאמין' שלנו מהיום. זה ההמנון. צריך להלחין אותו ולשיר אותו בכל רביעי ושבת לפני התוכנית.
זה בסדר, גם אמא שלי מטורפת עליו!! מתחילה להרצות לי שזה הטיפוס שהיא רוצה שאני אתחתן איתו. כאילו מה?!
חח קבלי כל האנשים שלא ידעו מי הוא וראו תשיר ורצו שאני אסביר להם מי זה, אז הם שאלו אותי 'מה רגע הוא בהישרדות? שניה אז מה המקצוע שלו?' [כדי להיזכר] ואני כזה 'כוורן! אבל לא ב-ק'! אהה וגם לא ב-ב'!' XDD

מאיושSP

New member
שררררוניק3>

השיר שהמצאתן פשוט ג-א-ו-נ-י! חחחחח נשפכתי כאן מצחוק את לא מבינה!!
והצבעתי לו מלא אל תדאגי=] the sweatest guy? מה עם עומר אהובךךך?? חח בכל מקרה קוקי אני ממש שמחה בשבילך על כל הקטע עם עומר=]] וממש כייף לדבר איתך אחרי מלא זמן.. את מעלה ת'מצברוח ותמיד עוזרת לי ואת החברה הכי טובה בעולם למרות שלא נפגשנו אף פעם.. אוהבת אותך הכי שיש קוקי.

Sharon Kez

New member
חחחח עומר לא ראה תשיר!והוא גם לא יראה!../images/Emo6.gif

[^הוא לא בבצפר שלי חח] תודה כפרעלייך.
תמשיכי להצביע! אנחנו נביא אותו למקום הראשון!! XDD אני אוהבת אותך הכי הכי בעולם, באמת. גם את תמיד מעלה לי תמצברוח גם כשאין לך במה לעזור, סתם לדבר איתך מעלה תמצברוח פלאים 33> את הככככככככככי מדהימה שיש!

just orr

New member
חחחחחחחחחחח שרוניייייי ../images/Emo23.gif

הנה התגובה החופרת שלי
בקשר למורה למתמטיקה- אני מבינה אותך כל כך :X בקשר למורה לספורט- #%$^%# כנ"ל. >< כמו שאמרתי כבר
חחחחחחחחחחח שיר ענק!!! XDDDDDD אגב, הצבעתי לנועם
אני שמחה שנהנית מהמסיבה D: חעחע הפרנץ' ונילה
אולי זה טוב שאין לנו קפיטריה בבצפר XD חחחחחחחחח נדבקת לבלידינג לאב חזק, אה?
כפרעלייך. [ועל חבר שלך! (אז מה אם זה לא קשור עכשיו.) XD] מתעלייך
333>

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחח אורקייייי../images/Emo23.gif

מתה על התגובות החופרות שלך.
מורים הם כל כך מעצבנים XDD [היו לנו דיונים שלמים על זה במסן חחח] נו טוב, לפחות הבטן שלך לא תפוסה יותר. עכשיו זה סתם כל הגוף! חחחח חחח אני שמחה שאהבת.
זה יהיה מקום ראשון במצעדים, אני אומרת לך! ישר למאה אף אם... לא לא, זה לא טוב שאין לך קפיטריה בבצפר! תפסיקי לשכנע את עצמך!
ס'חמודה את, כפרעלייך 33> חולעלייך! [XDD]

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחח שרון בגללך התחלתי לראות הישרדות!

ועכשיו ממש התמכרתי לזה (למרות שזה כל כך גרוע וישראלי חחחחחח ) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרועות חחח השיר XDDD אומיגאד, נראה לי שעליתי על משו
זה בקשר לג'ונס בראדרז, חייבת לדבר איתך!! אעעע ששלחת לי את ההודעה במסן לא הייתי בבית, ועכשיו את לא מוברת, שיט
טוב כשאת מתחברת ישר שלחי לי הודעה חחחחחח אני חייבת לדעת אם זה נכון (המשו שעליתי עליו נו
)

Sharon Kez

New member
נו עכשיו מתחת אותי../images/Emo2.gif זה ממש לא לעניין טל.../images/Emo11.gif

אני רוצה לדעת מה גילית על הג'ונס בראדרז! XD מותק המשפט שלך לא מנוסח נכון. זה לא - 'בגללך התחלתי לראות הישרדות' אלא 'ב ז כ ו ת ך התחלתי לראות הישרדות! כפרה עלייך!' XDDD נכון זה ממכר?!
ראית את כל הפרקים שהפסדת? יש לך באתר XD אוף, עכשיו את זאת שלא מחוברת למסן =( מה יהיה?! שלחי הודעה שאת פה 333>

N e r d y

New member
עכשיו אני מחוברת~שולחת לך הודעה~

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו אני מודה, התמכרתי
איזה מוזר, אני תמיד מחוברת למסנג'ר, כי אני משאירה את המחשב דולק כל הזמן
טוב בטח היתה הפסקת חשמל או משו... יופי עכשיו את לא פה

Sharon Kez

New member
מממממ כן יש מצב XD

בכל מקרה, עכשיו אני פה. ונחשי מה??? את לא פה!!!! חחחח אני מתחילה לאבד תקווה >< תרשי לי להזכיר לך ממכורה אחת לאחרת, שהיום ב-9 יש הישרדות. סוי, דו נוט פורגט האני.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומג, נועם../images/Emo99.gif$#%@%

חולה עליו, הוא היחיד הנורמלי מג'יבארו D: אבל סבאנה עד הסוף מווווולימולימולימולי

Sharon Kez

New member
אומג גם אני ככה וזה ממש מציק כי

מצד אחד, אני אוהבת את סבאנה וממש רוצה שהם ינצחו במשימות. האנשים שם ממש עדיפים על גיבארו. מצד שני בג'יבארו יש את נועםםםםםםם שהוא שווה בשבילי קבוצה שלמה! אז אני בדלימה רצינית את מי לעודד
למה נועם לא יכל להיות בסבאנה?! XD אה ו..מולי בהחלט שווה. וגם גיא. 3>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסבאנה רולז מה קרה לך?!

ועוד עכשיו שהם העיפו את טינה אז בכלל3333> תותחי על תוסיפי אותי למסנ
[email protected] D:

Sharon Kez

New member
ראית עכשיו?!../images/Emo2.gif מה קרה לנועם???=(

אני בלחץ מטורף פה!!! חחחחחחח אם קרה לו משהו אני מפסיקה לראות תסדרה. זהו.
חברה שלי התקשרה אליי כולה בהיסטריה שהוא אולי נפצע חחחח אבל את יודעת מה חשבתי? שיכול להיות שהעבירו את נועם לסבאנה. וכולם נלחצו כי הוא היה הכי טוב אצלהם. אם זה באמת מה שקרה, אלוהים אוהב אותנו! XD ויש לי אותך. אני אשלח הודעה. 3>

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כן נראה לי הוא עבר לסבאנה

גם ראיתי בפרומו שהוא בסירה האדומה

baril

New member
../images/Emo119.gif|טיפ|אומג, הלוואי שיעבור!!!!!!!111

ביחד איתו סבאנה קורעים את כולם D: שרון, מחכה להודעה3>

MyTearsDontFall

New member
שניםלא הייתי פפפפפהXD

בואנהאחרי שהמחשב שלי שבק חיים לא נכנסתי לפה חודשייםXD אבל חזרתיD: שיר השבוע של מקפליי: אין שיר השבוע לא של מקפליי: Maroon 5 - Won't Go Home Without You Leona Lewis - Bleeding Love Timbaland & One Republic - Apologize AvriLavigne - Innocence
Take that - Rule the world Paramore : My Hero Oh Star SunRise Avenue - Fairytale Gone Bad להקת השבוע: Maroon5 & Paramore אלבום השבוע: הראשון של פרמור. קליפ השבוע: HOT
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: פלקון ביץ' אהובתי
, RunAway שנגמר.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שיו ככ' הרבה! גם המבחן הדפוק בהיסטוריה ולשון...והוא, ככ' הוא.
משהו ששימח: כמעט אין. חוץ מיומולדתשלנוצ'קה.
משהו שעיצב: הרבה.
ציטוט השבוע: "תפסיקי לצרוחחחחחחחחחח!@#@!#@!#@!" "אוקיי הוא כוסון תירגעיXD" "אם הוא היה עושה לי את זה הייתי דופקת לו כזאת נעל בראש!#!@!$!@"
"נועהנועהנועהנועהנועהנועה ראיתי את הכוסון של הלייף#@!!@$!@#!@"
היום בבית ספרר ראיתי את הכוסון של העולם!#!@ הוא מלונדוןןןןן והוא במודיעיןןןןןןןןD::: קוראים לו דניD::
מתנגן בראש / בפלייליסט: BleedingLove תמונת השבוע: דניאל.

Sharon Kez

New member
עדי../images/Emo98.gif

אני מסכימה בקשר ללהקות השבוע שלך!! חח
וגם בקשר לשירים..XD אני מבולבלת. ההוא שמופיע ב'משהו שהכעיס בשבוע' וב'משהו שהעציב השבוע' זה הוא הוא [ששלחת לי תמונה שלו XD] או ההוא החדש? [חח מה נסגר עם שפת הרמזים שלי?! דניאל יעני! חח] ו...תפסיקי כבר. דפקתי לך הרצאות למה את לא צריכה להיות עצובה בגלל המניאק החתיך הזה! אז תיישמי!!!!11 XDDD

למעלה