מיקוויקאנד

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifיאפ

שיר השבוע של מקפליי: THNL ignorance כןכן שיר השבוע לא של מקפליי: Braile- Bring Me The Horizon Higinia- Blessthefall להקת השבוע: ברינג מי, סילברסטיין אלבום השבוע: קאונט יור בלסינגס של ברינג מי קליפ השבוע: בוהו תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אע משהו שהכעיס אתכם השבוע: הבצפר משהו ששימח: קניתי ג'ינס וסווטשרט ועוד דברים השבוע D: משהו שעיצב: נמנ. לאדעת ציטוט השבוע: no soup for you!!! חחח מתנגן בראש / בפלייליסט: The Ides Of March- Silverstein
תמונת השבוע: אני ואחשלי קצת השתעממנו DD:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח מה קרה השבוע?

שוחחי עימי.

N e r d y

New member
היי את! סקרימו, ממתי את שומעת מקפליי?

~למרות שהסקרימו שהשמעת לי היה בסדר גמור, אנלא מבינה מה כולם רוצים..
~ חחחחחחחח זה הפתיע אותי, וגם אמרת לי פעם שאת לא אוהבת את איגנורנס
אעעעעעעעע רושי את צריכה לראות איתי את טיקט! קפרא על אחשלך:] איזה חמוד חחחחחחחח שהוא ביקש ממך שירים של באסטד לאמפיXDDDD את לא יצאת משו אבל הוא חמוד:] סתם את יודעת שאני חולת עלייך נכון?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיוק נזכרתי ב- "בואי גבי הולכים" חחחחחח היא הזכירה לי את זה היום ונקרעתיXDDDDDDDDD

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifחחחחחחח

זה היה לייט סקרימו
ואת איגנורנס כן אהבתי!!!! את השניים האחרים שיצאו לא אהבתי ><" אני אראה את טיקט, אל תדאגי |גבותגבות| ואחשלי באמת כפרעליו!!@#!@#1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ווואי יצאתי כזאת סתומה הזכרת לי את זה עכשיו!!!XDDDDD אחרי זה נשכבתי על הרצפה מרוב צחוק ויהודה בא להרביץ לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

N e r d y

New member
אני זוכרת שאמרת שלא ../images/Emo69.gif

חחחחחחח איזה כייף זה בטח שאת יכולה להגיד על האחים שלך כפרעליו, כי נגיד אני לא יכולה (דם אם אני ממש ממש רוצה
) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הרביץ לך?! כמה אופיני לו הוא כזה יהודה! ~חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו אני שוב נקערת מזה~

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifהוא לא באמת הרביץ לי

הוא עשה לי את הרבצת יהודה. נו את יודעת XDDDDDDDDDDDDDDDDDD דיש דיש דיש דיש XDDDDDDDDDDDDDDDD

Bleed for Me

New member
Your lovesick melody is gonna get

the best of me tonight
שיר השבוע של מקפליי:--- שיר השבוע לא של מקפליי:בעיקר The Klaxons - Golden Skans Avril Lavigne - Innocence Carrie Underwood-You Won't Find This Carrie Underwood - Ever Ever After Bring Me The Horizon - A Lot Like Vegas Pappa Roach - Scars Blake Lewis - Break Anotha Leona Lewis - Homeless Paramore - Stop This Song (Lovesick Melody) Death Cab For Cutie - Transatlanticism One Night Only - Just For Tonight להקת השבוע:פראמור אלבום השבוע:Carrie Underwood - Carnival Ride
קליפ השבוע:Carrie Underwood - Ever Ever After תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:בעיקר טופ מודל,השרדות..כאלה..קייל XY חוזר השבוע!!!! ביום ראשון!!! משהו שהכעיס אתכם השבוע:שומדבר משהו ששימח:כלום..הכל רגיל אצלינו משהו שעיצב:אין ציטוט השבוע:^ מתנגן בראש / בפלייליסט:paramore - Stop This Song (Lovesick Melody) תמונת השבוע:לרגל חזרתו של קייל XY לעונה שנייה---->

Charley XD

New member
אוי את לא מאכזבת ..

את תמיד שמה מישהו חתיכי אחר .. ואיך אפשר בלי קייל ?

yaelsee

New member
הווו, שנים [כן בטח] שלא הייתי פה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיר השבוע של מקפליי
: ממ וואו, תנו לי להיזכר She Falls Asleep Part 1 פשוט אני כנראה עושה עם זה חלק קטן מהריקוד לערב מחול ולא יצא לי לשמוע כל כך הרבה חוץ מזה...
שיר השבוע לא של מקפליי
: המממ כל מיני שירים של All Time Low וכל מיני שירים של אליוט מיינור והשיר שלא יוצא לי מהראש, אפילו שלא שמעתי אותו כבר מלא מלא זמן: SOD - We're Not Alone SOD - Little things [אכן, רייבן
] ו... פוקימון
להקת השבוע
: מקפליי
ן All Time Low
אלבום השבוע
: הווו, כל כךךך וונדרלנד!
קליפ השבוע
: ממ... לא ממש יצא לי להיות על המחשב/לראות קליפים אז ---
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: שנות ה-70! העונה החדשה פשוט קורעת!
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: וואו, שאני כל יום בחזרות לערב מחול, ואני כל הזמן עייפה... אה כן, ושלמדנו היום
משהו ששימח
: הממ... ידידים שלי שהופכים את השיעורים ללא כל כך נוראיים כמו שהם באמת
אה, ושקיבלתי 95 בהיטוריה כשכל הכיתה קיבלה 60
זה פשוט יצא בפוקס ><"
משהו שעיצב
: שאני כנראה נכשלת במבחן במתמטיקה, כמו כל הכיתה. ת'אמת שזה יותר מצחיק מעצוב
ציטוט השבוע
: הפעם יש לי אחד ממש מצחיק!! היו לי מלא, אבל שכחתי את כולם, ורק את אחד הממש טובים אני זוכרת... ידיד *עושה עם היד שאני אתן לו כיף* אני *נותנת לו כיף* הוא: "מה זה הכיף הזה? תני אחד חזק, כאילו שהרגע תפסת פוקימון
" אני: XDDDDDDDD ואז התחלנו לשיר בקולי קולות את השיר של פוקימון בכיתה [ישבנו איפה שהמורה] וזה היה סופר דופר מצחיק.
מתנגן בראש / בפלייליסט
: וואי, יש לי שיר, שאני לא זוכרת של מי זה, והוא לא יוצא לי מהראש. הוא הולך ככה: אהובתי, אהובתי, נהנהנהנה מבין זרועותייך שלושה שבועות ובמהרה נהנהננהה ואל נשיקותייך בקרוב את תדברי אליי שוב וגופי נהנה את גופך ואת נהנהנה תייך ><" כמו שאתן רואות, אני יודעת את המילים פשוט מעולה!
תמונת השבוע
: טוב נו, אני אחפש משהו. כאילו, יש תמונה אבל היא על הפלאפון. אמא שלי החליטה שיהיה נחמד לעשות לי ארוחה כמו של ילדות קטנות ><" ואני אהיה נחמדה ואפילו אשים תמונה שלי[
]

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifואוו.. השתנת הרבה מאז הפעם האחרונה ש

שראיתי אותך
והשיר.. לא ממש עוזר! צריך לכתוב לכתוב לכתוב ולכתוב
אבל את לא מתחברת לי
ואם לא שמת לב כבר עברנו את הסילבסטר ואם לא נעשה משהו דברים קטנים יהפכו שוב לפקצ"ה ואסור שזה יקרא! *נ.ב - תראי את התמונה השלישית שלי
לזכר הדברים הקטנים*

למעלה