הווו, שנים [כן בטח] שלא הייתי פה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
שיר השבוע של מקפליי
: ממ וואו, תנו לי להיזכר She Falls Asleep Part 1 פשוט אני כנראה עושה עם זה חלק קטן מהריקוד לערב מחול ולא יצא לי לשמוע כל כך הרבה חוץ מזה...
שיר השבוע לא של מקפליי
: המממ כל מיני שירים של All Time Low וכל מיני שירים של אליוט מיינור והשיר שלא יוצא לי מהראש, אפילו שלא שמעתי אותו כבר מלא מלא זמן: SOD - We're Not Alone SOD - Little things [אכן, רייבן
] ו...
פוקימון
להקת השבוע
: מקפליי
ן All Time Low
אלבום השבוע
: הווו, כל כךךך וונדרלנד!
קליפ השבוע
: ממ... לא ממש יצא לי להיות על המחשב/לראות קליפים אז ---
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
:
שנות ה-70! העונה החדשה פשוט קורעת!
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: וואו, שאני כל יום בחזרות לערב מחול, ואני כל הזמן עייפה... אה כן, ושלמדנו היום
משהו ששימח
: הממ... ידידים שלי שהופכים את השיעורים ללא כל כך נוראיים כמו שהם באמת
אה, ושקיבלתי 95 בהיטוריה כשכל הכיתה קיבלה 60
זה פשוט יצא בפוקס ><"
משהו שעיצב
: שאני כנראה נכשלת במבחן במתמטיקה, כמו כל הכיתה. ת'אמת שזה יותר מצחיק מעצוב
ציטוט השבוע
: הפעם יש לי אחד ממש מצחיק!! היו לי מלא, אבל שכחתי את כולם, ורק את אחד הממש טובים אני זוכרת... ידיד *עושה עם היד שאני אתן לו כיף* אני *נותנת לו כיף* הוא: "מה זה הכיף הזה? תני אחד חזק, כאילו שהרגע תפסת פוקימון
" אני: XDDDDDDDD ואז התחלנו לשיר בקולי קולות את השיר של פוקימון בכיתה [ישבנו איפה שהמורה] וזה היה סופר דופר מצחיק.
מתנגן בראש / בפלייליסט
: וואי, יש לי שיר, שאני לא זוכרת של מי זה, והוא לא יוצא לי מהראש. הוא הולך ככה: אהובתי, אהובתי, נהנהנהנה מבין זרועותייך שלושה שבועות ובמהרה נהנהננהה ואל נשיקותייך בקרוב את תדברי אליי שוב וגופי נהנה את גופך ואת נהנהנה תייך ><" כמו שאתן רואות, אני יודעת את המילים פשוט מעולה!
תמונת השבוע
: טוב נו, אני אחפש משהו. כאילו, יש תמונה אבל היא על הפלאפון. אמא שלי החליטה שיהיה נחמד לעשות לי ארוחה כמו של ילדות קטנות ><" ואני אהיה נחמדה ואפילו אשים תמונה שלי[
]