מיקוויקאנד

OneStepCloser

New member
../images/Emo34.gifHey hey, ho ho../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif

homophobia has got to go!
שיר השבוע של מקפליי
McFly - The Heart Never Lies McFly - Rockin Robin McFly - No Worries McFly - Happy Christmas (War Is Over) McFly - Born To Run McFly - Don't Wake Me Up McFly - We Are the Young
שיר השבוע לא של מקפליי
V - Blood Sweat And Tears Sugarcult – Memory Sting & Police - Message In A Bottle Queen - Love Of My Life New Found Glory - Cry Me A River Matt Willis - Who You Gonna Run To Limp Biskit - Behind Blue Eyes Jet - Look What You've Done Guns N Roses - November Rain Goo Goo Dolls – Iris Goo Goo Dolls - I'm Still Here Alanis Morissette – Ironic Ronan Keating - The Way You Make Me Feel
להקת/אלבום השבוע
McFly – Motion In The Ocean
קליפ השבוע
לא כל כך ראיתי ערוצי מוסיקה בזמן האחרון חח
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
תוכנית – Queer As Folk
, סדרה מושלמתD: סרט – רוקדים
משהו שעיצבן
אני חולה, שוב ><'
שימח השבוע
ממ, שנה חדשה התחילהD: חח
ציטוט השבוע
אין O:
מתנגן בראש/פלייליסט
McFly – We Are The Young
תמונת השבוע
2 D: ס'חמוד

N e r d y

New member
וואי איזה תמונה יפה של דאגי :]

ונכון שממש בא לך להעלות לי את Guns N Roses - November Rain :-} פליזפליזפליז? ותרגישי טוב

sweet shir

New member
פעם זה היה השם שלך במסןXDDDDD

(היי היי הו הו) דאגי ממש יפה בתמונה שלך. :)

ענבז

New member
שלייי :) אני כבר שבוע מתפקעת מהציטוט הזה XDDD

jj
שיר השבוע של מקפליי
: אמ.. hyptnotise! בנות זה כבר שבוע שני והכל בגללכן! ובעקיר כל הגרסאות שלטרנסי באקוסטי - ובמיוחד הגרסה הכל כך מדהימה שמישהי שמה פה לפני כמה ימים (מתוכנית רדיו) ההתחלה שם כל כך מדהימההה :)
שיר השבוע לא של מקפליי
: אווו יש אחד עיקרי: won't go home without you - maroon 5 i'm gay - bowling for soup
להקת השבוע
: מקפליי. אני אוהבת אותם פשוט הרבה יותר מדי :) אני אשכרה חושבת שאני מכירה אותם וזאת כל כך טעות =\
אלבום השבוע
: אלבום הקאוורים של מקפליי אם יש כזה - פשוט לא הפסקתי לשמוע קאוורים השבוע
קליפ השבוע
: נמנמ.. אני חושבת שהקליפ הזה של NEYO וריהאנה.. לא זוכרת איך קוראים לשיר והקליפ של גוון סטפני ומה שמו מארלי ! קליפ מאגניב ביותר :)
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: שנות השבעים עונה 6!!! העונה הכי טובה עד עכשיו, בחיי
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: אני כל כל שמנה , גאדדדד
משהו ששימח
: אמ...לא היה הרבה רק הציור שציירתי אתמול (העלתי תמונה שלו לפה כבר.. בשברשור שהכותרת שלו זה "קיילי מינוג מתארחת בתפוז" )
משהו שעיצב
: שוב - שומנים אכזבה מחברה טבוה פווווווווווווול ריבים עם ההורים הזבלים ביותר ביקום
ציטוט השבוע
: אמא חוזרת הבייתה וגם סבא בבית ... סבא מספר לאמא שהיו היום מלא טלפונים מהסופר ואמא מספרת לי ולסבא איפה היא הייתה ושנינו אל ממש מקשיבים.. סבא מדבר על זה שזה מעצבן כל הטלפונים ואמא מדברת לעצמה.. אני כזה :"למה מי מת?!" אמא שלי:"אוי זה עצוב, זאת אמא של המזכירה בבית ספר בלה בלה " היא הייתה בפאקינג ניחום אבלים!!! ואני שאלתי אותה למה מי מת על זה שהיו כל כך הרבה טלפונים ומה כל כך דחוףף חחחחחח
מתנגן בראש / בפלייליסט
: war is over - mcfly
תמונת השבוע
:

עדן XD

New member
../images/Emo185.gifחסכת עבודה ../images/Emo3.gif אניניני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי
:
שיר השבוע לא של מקפליי
: Avril Lavigne - Tomorrow
להקת השבוע
: Simple Plan
אלבום השבוע
: Let go- Avril Lavigne
קליפ השבוע
:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: תוכנית- הבובות סרט- צ'אקי
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: העומס של המבחנים
משהו ששימח
: אח שלי השתחרר מהצבא!
משהו שעיצב
:
ציטוט השבוע
:
מתנגן בראש / בפלייליסט
: Timbaland - Apologize
תמונת השבוע
:כלב כ"כ מאמי שראינו בחנות חיות..יו איך הוא בכה כשהלכנו..

Charley XD

New member
../images/Emo26.gif אני ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: McFly -Room On The 3rd Floor McFly - She Loves You McFly & Busted - Lola McFly - Obviously McFly - Not Alone McFly - Please Please McFly - Rockin' Robin Mcfly - no worries McFly - Met This Girl McFly - Ignorance McFly - Easy Way Out McFly - Friday Night McFly - Easy Way Out mcfly - down by the lake McFly - Help שיר השבוע לא של מקפליי: Nickelbeck - Savin' Me Nickleback - some day Nickelback - why don't you and i Nickelback - Side Of A Bullet Nickelback - Next Contestant Teddy Picker Semisonic Secret Smile Say a Little Prayer for you XDD כל כך נדבקתי לזה ... LOL Bon Jovi - its my life להקת השבוע: מקפלי וניקלבק
אלבום השבוע: !!Room On The 3rd Floor על הבוקר (צהריים) צ'רלי המלכה הזאת שמה לי אותו ! (כןכן מקורי והכל) קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Oyr7x2aaok4 וואי איך הייתי רוצה להיות שם תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בוסטון ליגל ! אנטומיה של גרי והכי גאים שיש XDDDDDD משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ היה שבוע ממש עמוס משהו ששימח: היה כל כך כיף אתמולללללללללללל ובסילבסטר (וופל עם סירופ זה דבר שליטה...) ואצל צ'רלי (בשבילכן אור ..)
משהו שעיצב: אנשים עושים דברים מפגרים ורק אחר כך אחרי שקרה משהו הם מצטערים על זה ... אני רק מקווה שזה לא יקרה שוב ציטוט השבוע: אוקי היינו במסיבה ודיי כולם היו במצב רוח קוקו לגמרי (תראו מה קצת ענבים ותוספות עושים...) אז זה הלך ככה: ילדה אחת : "עדי תביאי תמצית" (היא לא מעשנת היא רק רצתה שהשניה לא תעשן) עדי(הילדה השניה) : "מדוע ולמה ?" ילדה : "הזברה לובשת פיג'מה" עדי : "לא היא לא... היא באחו !" ילדה : "מה עוד באחו ? (צועקת) ב-א-מ-ב-י " אני לאחותי (הגדולה
): וואי בבית הזה אין מזלגות ! אחותי : "מה את רוצה ממני ? לי יש מזלגות בבית.. תגידי לאמא" אני : "אמא לא פה" אחותי : "טוב מה אני נראה לך ? החבר שלי עדין לא שראגה מזלגות !!" XDDDDDDDD אוי מהאנטומיה של גרי : "תמיד חלמתי ופינטזתי על להיות חצי ערום בחדר עם 3 בנות, המציאות עולה על כל דמיון" XDDDDDDDDDDDDDD המ"י גנבה משיר כי לא שמרתי את זה ><" JENNIFER: He says he's spending the night at Daphne's, but I know he's not. And I found things. THERAPIST: What sort of things? JENNIFER: Um, drawings, sketches, that he did... of men. [long pause] Naked. JENNIFER: I just have... to know... THERAPIST: If Justin might be gay? XDDDDDDDDDDDD JENNIFER: He's only seventeen. He's too young to be having those feelings to be... Justin, how can you possibly know now who you are? THERAPIST: Justin. Do you have anything to say? JUSTIN: [licks his lips] I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And I'm good at it, too. THERAPIST: Well... that's a start.. טוב זה היה הכי מצחיק ומלוכלך .. טוב ממש לא .. לא ראיתם את מה שהיא שלחה לי אבל הבנתן את הרעיון ><" מתנגן בראש / בפלייליסט: McFly - 5 Colours In Her Hair תמונת השבוע : אממ שאלה ... א' זה ומה שיש בתמונה השניה לא אותה חולצה ? ב' עם כן ... מי גנב לי את החולצה ?XDD

Charley XD

New member
דיי זה לא אותה חולצה ??

זה הורג אותי ><" והארי נראה פה גרר במיוחד

just orr

New member
חחחחח "ענבים ותוספות" XDD

אוף, אני לא אוהבת מיץ ענבים >< חעחע אני מלכה
DDDDDD: סתםסתם, את המלכה שכותבת דברים מאודמאודמאוד יפים ומאודמאודמאוד מחממים. והקטע שצוטטת באנטומיה היה ממש מצחיק XDD היה כל כך כייף אתמול!! חחח

Charley XD

New member
טוב נו מה את רוצה אני אכתוב ?

זה בניגוד לחוק אז שש... אוו זה כלום .. חכי להמשך D: את תאהבי אותו
ואממ גם את מלכה שקסית שמנגנת בפסנתר (שזה קשה בפני עצמו...) וגם גוזרת ציפורנים ! איך את מצליחה ? וואי היה מעולה אתמול ! תודה הצלת אותי .. אבל באמת ! הייתי עוד שנייה נופלת ולא קמת .. (ולא אני לא הייתי שיכורה הייתי מתה מעייפות !) וואי הייתי בשוק בקטע של אנטומיה XDD זה היה כזה מה הן עושות !??!?

כןכןכן היה מטורף! D: ../images/Emo98.gif

נמ אוקיי, עכשיו את צריכה להתחיל לדבר.
ואמ החולצה? לא הבנתי על מה את מדברת.
אוהבתותך, טיפשה שלי (אני כ"כ רואה מה תעני על זה XD).

Charley XD

New member
החולצה של הארי ודני ...

זאת לא אותה חולצה ? ועל מה אני צריכה להתחיל לדבר? לא הבנתי ><" ואממ איזה תגובה את יודעת שאני יענה לזה ? שאת זונה לסבית ? שאת נמשכת אלי ? שאת טיפשה בעצמך ? לא דווקא התכוונתי להגיד שאת חמודה
(למרות שאני לא טיפשה ... אני רק מפגרת)

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

הציטוט עם ג'סטין ממש משעשע.
וגם זה עם אחותך!!!! XDDD יש משהו שלא ברור לי את ואור שתיכן קוראות אחת לשניה צ'רלי?? חח הייתי בטוחה שזה סתם שם חיבה לך [יעני אורטלXD] ואז פתאום אני קולטת 'צ'רלי המלכה הזאת שמה לי אותו' ו'היה כייף אצל צ'רלי' ואני כזה - פיצול מישהו.....?
סתם נו אני לא כזאת סתומה, הבנתי שאת לא מדברת עם עצמך ^_^ *תפסיקי לחפור שרון* XDD משהו שהעיצב: אנשים עושים דברים מפגרים ורק אחר כך אחרי שקרה משהו הם מצטערים על זה ... אני רק מקווה שזה לא יקרה שוב ^מזדהה איתך, אם זה עוזר...?3> הוספתי אותך למסן אגב חחחח *שרון את עדיין חופרת* אגב, מי אלה ניקלבק? =]

just orr

New member
XDDDDDDD

חחחחחחחחחחח יא חופרת!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDD 3>

Charley XD

New member
XDDDDDDDD

גם לאור אני קוראת צ'רלי XDD ולא אין לי פיצול ><" עוזר עוזר
אממ שאני אתחבר אני אאשר אותך .. ואשלח לך שירים של ניקלבק עם תרצי ...><" אני אוהבת
וחפירות לא באמת משנות לי כי אני חופרת המווווווווון D-:

למעלה