שרשור הכרות

A N I g M A

New member
../images/Emo26.gif שרשור הכרות ../images/Emo36.gif

שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: זמר/כותב/מלחין/מנגן: ממתי?: מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? ממי אתם מושפעים?: השיר שנתקע: תהנו

אוקיי

שם : אדם גיל: 18 תאריך לידה: 11.3.88 מקום מגורים: יבנה זמר/כותב/מלחין/מנגן: הכל. (מנגן על גיטרה ופסנתר) ממתי: מנגן מכיתה יא' נדמה לי. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? : אממ, לא יודע, כל דבר שתעשה יהיה מיוחד אם תעשה אותו באמת מתוך עצמך, אז אני לא אתחיל להגיד פה 'אני אמיתי' או שטויות כאלה.. ממי אתם מושפעים? : מוזיקת הרוק מתקדם. NEIL YOUNG, DAMIEN RICE, אביתר בנאי, אפרת בן צור, עמיר בניון, REGINA SPEKTOR, אלו העיקריים.

אה , שכחתי 'שיר שנתקע'...

מממ , כרגע זה Prisoners של Regina Spektor אבל זה משתנה ממש כל כמה ימים

אני לא באמת מוזיקאית, אבל..../images/Emo3.gif

שם:אביה גיל:בספט' אהיה בת 17 תאריך לידה:20.9 מקום מגורים:איזור חיפה זמר/כותב/מלחין/מנגן:מנגנת בגיטרה ופסנתר, ולפעמים מלחינה מנגינות ושירים של חברות שלי
ממתי?:מגיל 14 בערך. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים?טחח באמת שאין לי מושג
ממי אתם מושפעים?:בעיקר ברי סחרוף, סונטה ארקטיקה והאמרפול. השיר שנתקע:Shy- Sonata Arctica

orbiti

New member
ובכן

אייל עמיר, בן 21 (3.4.1985) מת"א. פסנתרן\מלחין\מעבד. התחלתי לקשקש קצת על גיטרה ובס באיזור גיל 15, אבל מגיל 17 עברתי לקלידים והתחלתי ללמוד את העניין יותר ברצינות, מה שהוביל אח"כ ל3 שנים של לימודים ברימון. מה מייחד אותי משאר המוסיקאים? קשה לתת תשובה לזה בלי להישמע מתנשא. אני מניח שצורת המחשבה שלי קצת אחרת משל אנשים אחרים, אבל זה לא באמת אומר שום דבר. השפעות: מוסיקה קלאסית, רוק מתקדם, ג'אז פה ושם, ביטלס, ודברים אחרים מדי פעם. השיר שנתקע: Junk - פול מקרטני.

O Twenty

New member
2 שאלות:

1. מה קורה ברימון? אני רוצה להירשם אחרי הצבא. יש להם תנאי קבלה, מבחנים משו? 2. שירתת בצבא?

inbal287

New member
אני../images/Emo79.gif

שם: ענבלירון גיל: 17 תאריך לידה: 2/8 מקום מגורים: ירושלים זמר/כותב/מלחין/מנגן: הכל
[עם דגש על שירה וכתיבה] ממתי?: שרה - 6, כותבת - 12, מלחינה - 13, מנגנת - 9 מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? אני לא יודעת, אני חושבת שמי שמקשיב למוזיקה שלי הוא זה שצריך לשפוט מה מייחד אותי מהשאר, כי עובדה שהוא בחר לשמוע אותי. ממי אתם מושפעים?: בכתיבה מאוד מוילה ואלו [HIM], יונה וולך, אדגר אלן פו, ג'ון רזניק ובון ג'ובי... אלו אנשים שאני מעריכה והשפיעו עליי בצורת הכתיבה או שנתנו לי השראה. בשירה זה מאוד תלוי, אני לא מצליחה לסווג את הקול שלי, הזמרת האהובה עליי היא מאריה קארי, אבל אני לא בהכרח מושפעת ממנה, יותר מלהקות כמו נייטוויש, אוונסנס, לאקונה קויל, וויד'ין טמפטיישן וכאלה... אולי עדיף לומר שאני לא ממש מושפעת מאמן כלשהו בצורה כ"כ חזקה מבחינת שירה. השיר שנתקע: Evanescence - Solitude וואו, חפרתי :$

noosh

New member
אם אינ כבר פה

אבל אני לא באמת מוזיקאית (כבר לא). שם: נועה גיל: 20 תאריך לידה: 6.7.86 מקום מגורים: שרון זמר/כותב/מלחין/מנגן: אממ, ניגנתי על חליל צד 9 שנים.. הפסקתי לפני שנתיים-שלוש. אני מקווה לחזור, אם אני אצליח. והחלום זה פסנתר, ואני עוד אגשים אותו. ממתי?: בכיתה ב' היו לנו שיעורי חלילית בבי"ס. מאז, פחות או יותר
מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? מה שמייחד אותי משאר האנשים באופן כללי, אני משערת. ממי אתם מושפעים?: איאן אנדרסון?
סתם, לא רק. המון מוזיקה, כל מה שאני מקשיבה לו - רוק, פרוג, פסיכדאליה, ג'אז, בלוז, סונגרייטר סינגרס (מישהו אמר טורי / פיונה?) וכד'. וגם מאמנויות אחרות (קולנוע, אמנות פלסטית, מחול וכו') השיר שנתקע: הירומי די נחרשת אצלי לאחרונה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Dark Spike

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: אלון גיל: 14 תאריך לידה: 20.7.92 מקום מגורים: ראשון זמר/כותב/מלחין/מנגן: מנגן בחצוצרה ומתחיל בבס, כותב, ומנסה לשיר אבל זה לא הולך
ממתי?: 4 שנים חצוצרה, שנה וחצי כותב.. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? לא חושב שמשהו מיוחד...לא מנסה להתייחד בצורה מוסימת. ממי אתם מושפעים?: המון. מבחינת כתיבה אגדות הרוק למינהן, מבחינת נגינה בעיקר מלהקות סקא בסגנון ריל ביג פיש. השיר שנתקע: Anoter day - Dream Theater

feel so low

New member
אחלה רעיון של פורום

שם:בן גיל:19 בקרוב תאריך לידה:10-10-1987 מקום מגורים: בקרוב מאוד ת"א, כרגע חיפה. זמר/כותב/מלחין/מנגן:הכל, גיטרה.. ממתי?:כ3 שנים מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? לא אוהב את זה ממי אתם מושפעים?:אביב גפן, אלג'יר, אביתר בנאי,pink floyd, placebo. השיר שנתקע:כדור הרגעה בדבש/ גבריאל בלאחסן

yuval k

New member
יששששש שאלון ../images/Emo3.gif

שם: יובל גיל: 17 תאריך לידה: 13.5.89 מקום מגורים: Newton, MA זמר/כותב/מלחין/מנגן: ניגנתי בפסנתר (וצ'מבלו
) מגיל 7/8 בערך עד השנה, שזה בין 9 ל-10 שנים. בארה"ב (השנה וחצי האחרונות) לא היה לי מזל מי-יודע-מה עם מורים, ויחד עם לחץ בלימודים זו הסיבה שאני גרוע ממש מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? אהבתי את התשובה של נועה לזה ממי אתם מושפעים? פחות או יותר, מכל מה שאני שומע, אבל דווקא מאז שהתחלתי לשמוע יותר ניגנתי פחות

eran377

New member
../images/Emo3.gif

שם: ערן. גיל: 17. תאריך לידה: 10.3.89. מקום מגורים: חיפה. זמר/כותב/מלחין/מנגן: מלחין, נגן גיטרה. ממתי?: מגיל 13. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? אני אוהב לנגן, להלחין ולעבד כמעט כל סגנון מוסיקה שאני מכיר. ממי אתם מושפעים?: בעיקר מסלאש ושמוליק בודגוב. השיר שנתקע: אלה - היהודים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

A N I g M A

New member
הופ הופ

שם: סיוון גיל: 19, בעוד שבועיים
תאריך לידה: 26/7/87 מקום מגורים: ירושלים זמר/כותב/מלחין/מנגן: כן כן, כולם. ממתי?: אני שרה מגיל ארבע בערך, כותבת מגיל 13. מלחינה.. נו, זה פחות או יותר, וזה מגיל 14. מנגנת מגיל 6 על פסנתר (עם הפסקות
) וגיטרה מגיל 18. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? הא. תכנסו לדף שלי (תראו בחתימהD:) ותשמעו. ממי אתם מושפעים?: מג'אז, מרוק, מפופ. מזמרות שיש להן קול גבוה
השיר שנתקע: קרן פלס - אם אלה החיים.

Karma Killer

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

להתייחס בעיקר למלל:) ההקלטות די ישנות ולא תואמות את הסגנון המוזיקלי שאני אוהב שומע ויוצר :)

למעלה