שרשור הכרות

אממ.. היי ?

שם: לינוי גיל: 12 וקצת יותר מוחצי... תאריך לידה: 14.11.93 מקום מגורים: קרית שמונה זמר/כותב/מלחין/מנגן: אני שרה (במקלחת) ניגנתי בפסנתר, לומדת גיטרה (אצל דוד שלי לעיתים רחוקות) כותבת שירים (וגם סיפורים.. אבל זה לא מעניין אף אחד..) למגירה ולפעמים גם מלחינה ממתי?: מתמיד. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? אממ.. אף פעם לא חשבתי על זה... ממי אתם מושפעים?: אבריל לווין, בלאק אייד פיז ועוד כלמני... שיר שנתקע: bed day, שיר שמתאים למצב ומשום מה הוא לא יוצא לי מהראש.. מקווה להשתלב ..

sok777

New member
סער

שם: סער גיל: 15 תאריך לידה: 11.6.91 מקום מגורים: אזור הצפון זמר/כותב/מלחין/מנגן: הכל
.. כותב, מלחין, שר ומנגן [פסנתר וגיטרה]. ממתי?: שר, כותב ומלחין כבר שנתיים [כמעט, עוד פחות מחודש] ומנגן על פסנתר כמעט שנה ועל גיטרה אני מנגן 3 וחצי שנים
מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? לא יודע, אני מניח שזה שהתחלתי להלחין מגיל צעיר ושיש לי הרבה מאוד שירים.. ממי אתם מושפעים?: לא הרבה אבל מדי פעם מכל מיני להקות שאני שומע.. Oasis יצא לי להיות מושפע פעם.. השיר שנתקע: אממ.. אמנם זה אחד מהמפורסמים ואני אוהב שירים איכותיים שלא הרבה מכירים אבל- Oasis - Hello

noam the ninja

New member
אני

שם: נועם גיל: 16 תאריך לידה: 3.7.1990 מקום מגורים: עין איילה זמר/כותב/מלחין/מנגן: מנגן גיטרה, כותב שירים לגיטרה ולבאס ממתי?: מאז גיל חמש עשרה מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? שום דבר ממי אתם מושפעים?: סליפנוט, A DOZEN FURIES, קאליבן, לינקין פארק, לימפ ביסקיט, אמסטפ, נירוונה וקצת בלאק סאבאת' השיר שנתקע: כל שיר שאני שומע נתקע לי עד שאני שומע את השיר הבא

למעלה