שרשור הכרות

ItamarAvni

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

שם: איתמר גיל: 17 תאריך לידה: 23.4.1989 מקום מגורים: כפר תבור זמר/כותב/מלחין/מנגן: הכל
ממתי?: שנתיים. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? השם שלי מתחיל ב-א'
.. חוץ מזה..סגנון משלי.
ממי אתם מושפעים?: Our Lady Peace השיר שנתקע: Gypsy Kings - Volare
תהנו

imry100

New member
היי../images/Emo70.gif

שם:אמרי זגורי גיל:החודש בר מצווה (13) תאריך לידה:93|7|27 מקום מגורים:קריית שמונה זמר/כותב/מלחין/מנגן:הווו זה סיפור ארוך, פעם שרתי, עד ששמעתי את עצמי, אנימת לנגן בגיטרה, כותב שירים למגירה ומלחין אותם בראש ממתי?:מאז שאני זוכר את עצמי מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים?זה שאני לא ממש מוכשר אלא רק עושה את זה לעצמי
ממי אתם מושפעים?:זה די בולשיט אבל אני לא מנסה לחקות ולהיות "מושפע" מאף אחד השיר שנתקע:בעיקר בלאק אייד פיז נתקעים לי תמיד!@

kuroi tsuki

New member
hi everyone

שם: סנדרה גיל:14 תאריך לידה: 3.2.1992 מקום מגורים: מרכז זמר/כותב/מלחין/מנגן: כותבת ומנגנת בגיטרה ממתי?: כותבת, נראה לי 6-7 שנים... למרות שפעם זה היה סתם... מנגנת, אממ, שבועיים... חח מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? הטעם שלי במוסיקה... השירים שאני אוהבת שונים זה מזה בצורה קיצונית למדי... ממי אתם מושפעים?: מרוק יפני... השיר שנתקע: infra red-placebo

eloshi

New member
נעים מאוד

שם:אילון גיל:15 תאריך לידה: 16.8.91 מקום מגורים: יבנאל זמר/כותב/מלחין/מנגן: כןץב,מלחין ומנגן על גיטרה ועכשיו מתחיל ללמוד על פסנתר ממתי?: כותב ומלחין מאז שאני זוכר את עצמי וגיטרה מלפני 3 שנים מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? אממ..לא יודע.. אולי זה שאין היום הרבה אנשים שכותבים שירי אהבה לארץ. ממי אתם מושפעים?: יוני בלוך השיר שנתקע: "זה לא אני"

orbu7

New member
מעניין

שם:אור גיל:16 תאריך לידה:3.3.1990 זמר/כותב/מלחין/מנגן:זמר וכותב שירים מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים:לא יודע ממי אתם מושפעים:אומנים לועזים {בעיקר של פופ} ואומנים ישראלים השיר שנתקע:ניסים-עברי לידר

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

שם: תומר גיל: 16 וקצת תאריך לידה: 21/6 מקום מגורים: פ"ת זמר/כותב/מלחין/מנגן: כותב ומנגן ממתי?: כותב מהשנה, מנגן כבר שנתיים נראה לי מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? לי יש גיטרה של בילי מארטין =], אממ אני בין היחידים שאוהב פאוור קורדס.. ממי אתם מושפעים?: הרבה מאוד מגוד שארלוט, אנדראוט', דה יוזד ובולט בסגנון של המוזיקה. השיר שנתקע: Rooftops של lostprophets וmiss murder של AFI איזה תזמון לפתוח פורום כזה, בדיוק היום גייסתי ללהקה שלנו מתופף- מה שאומר שאפשר להתחיל לעבוד סוף סוף =]

Beautiful Scar

New member
אני אני אני../images/Emo199.gif

שם: בתאל
זמר/כותב/מלחין/מנגן: מנגנת וכותבת.. :) ממתי?: אני התחלתי לנגן מגיל צעיר מכיתה א'.. בפסנתר ואז עברתי לאורגן שלמדנו בבצפר וקצת על טרבוקה בלעע.. ועכשיו על גיטרה
מתכוונת לעבור לבאס! מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? שאני מתחברת לכל הכלים.. שאם המוזיקה לא מרגשת אותי, אני לא יוכל לנגן אותה באמת מהלב ובאמת ברמה ובגאווה. ממי אתם מושפעים?: אני מושפעת מפאוור מטאל ומאבא שלי
חח. השיר שנתקע: AVANTASIA - FAREWELL שיר פאור מטאל מדהים

Beautiful Scar

New member
שלום../images/Emo9.gif ../images/Emo199.gif

אתה באמת קרוב אלי D: כפר תבוא D: ח אבא שלי מתופף וישלנו אותו טעם בלהקות :p סו. אני לא כלכך מושפעת XD אני חברתו הטובה

Beautiful Scar

New member
*כפר תבור LOL ../images/Emo199.gif

חחחחחחחחחח סורי חשבתיח על מישהו שהבריז לי היום :p

Beautiful Scar

New member
לא.. אני אלמד בקרוב בעין חרוד../images/Emo199.gif

זה הבצפר האיזורי שמה ליד יקנעם? ... אני עיפה

eloshi

New member
לא, זה הבית ספר האיזורי בכדורי

מוזר שאת לא יודעת כי הבנתי שחצי מכפר תבור לומדים שם וחוצמיזה מה אפעם לא נסעת בכביש כפר תבור-גולני?

Double U

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: שי גיל: 15 תאריך לידה: 15/11/90 מקום מגורים: כפר סבא זמר/כותב/מלחין/מנגן: סקסופון טנור. ממתי?: מלפני 3 שנים. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? לא יודע:X ממי אתם מושפעים?: אני עדיין לא יוצר:X השיר שנתקע: שירים תקופתיים
פעם ג'אז, פעם משהו משנות ה70-80...הכל!

עכשיו אני (כי ההוא הלך...חחחח)

שם: יאיר בן-חור גיל: 31 עוד חודשיים תאריך לידה: 9/9/1975 אני: כותב מילים, מללחין, מנגן, לפעמים גם שר ממתי: שר - מגיל 6-7, כותב: מגיל 12, מלחין: מגיל 24 בערך מה מייחד אותי משאר המוסיקאים: טוב, אני לא מגדיר את עצמי מוסיקאי, אני סתם חובב כזה...אז, לא יודע, אצלי חשובות המילים. ממי אני מושפע? מה לא ברור (מהחתימה שלי?) פוליקר, פוליקר ועוד הפעם פוליקר!!!!! השירים והנעימות שלו מד-הי-מים!!!!! השיר שנתקע: "מה יהיה יהיה" של פוליקר, אבל יש עוד המון...... אני נהנה מכל יום...חחחח

אממ מעניין

אני אורי בן 16,מנגן על גיטרה ופסנתר/אורגן.התחלתי לנגן אורגן בגיל 12,גיטרה-13,מה שמייחד אותי משאר המוזיקאים,אני חושב שזאת העובדה שאני מסתדר ומנגן כל סגנון מוזיקלי שנתקלתי בו,לדוגמא: אני מאוד אוהב מוזיקה ישנה (בעיקר ישראלי),יחד עם זה אני גם מאוד אוהב פופ מתקדם,כמו מאיה בוסקילה (מביך?)..אני מושפע ממתי כספי,ומהמעבד יעקב למאי בעיבודים..וזזזהו..נראה לי..

Miss Murder

New member
בא לי גם

שם:ענבר גיל:13 תאריך לידה:17.7 מקום מגורים:ירושלים זמר/כותב/מלחין/מנגן:זמרת כותבת מלחינה,מנגנת על פסנתר,גיטרה,חלילית מפוחית ובקרוב סקסופון. ממתי?:ניגנתי על אורגן מגיל 9,לפני חצי שנה עברתי לפסנתר,מנגנת כמה חודשים על גיטרה וחלילית מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים?אני עדיין לא מוזיקאית ממש,אבל אם תהיה לי להקה,אני רוצה שהמוזיקה תהיה מיוחדת,לא סתם רוק של גיטרה-בס-תופים,אלא מוזיקה מכל הסוגים,עם כלים מגוונים ממי אתם מושפעים?:לא חושבת שמושפעת בצורה מיוחדת. השיר שנתקע:נירוונה-smells like teen spirit תהנו

Miss Murder

New member
בעצם

קצת מושפעת מבק והאומנים האהובים עליי ביותר הם:בק,פרינס,מדונה,ג'ק וויט(כל הלהקות הקשורות אליו),דפש מוד,אאוטקאסט,טושיו 609,ועוד ועוד

למעלה