שרשור הכרות

בדם פם ץ'

שם: שחר תאריך לידה: 21/7 מקום מגורים: חור ענקי זמר/כותב/מלחין/מנגן: ארבעתם גם יחד. ממתי?: כותבת כבר 7-8 שנים, בצורה רצינית ממש כבר 4-5 שנים. שרה כבר 7 שנים, מנגנת כבר 3 שנים, ומלחינה כבר שנתיים וחצי. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? אני חושבת שאני מספיק מיוחדת גם ככה, הטקסטים, הלחנים. בעיקר הלחנים, הם הכי מיוחדים שיש ;) ממי אתם מושפעים?: מעצמי. אני לא מוצאת השפעות מודעות לאף אחד. השיר שנתקע: [כרגע נתקע לי בראש השיר האחרון שהלחנתי. רק כי הוא מרגיע אותי מהמצב הבטחוני] חוץ מזה נתקע לי בראש פלג ין בייבי של MUSE

אז אני זקנת הפורום?

וגם לי קשה לקרוא מוזיקאית. אולי כדאי להבהיר מה הכוונה במילה "צעירים". שם: אורלי גיל: 23 (זקנה
) מקום מגורים: שכנה טובה של ת"א. זמר/כותב/מלחין/מנגן: הכל ביחד. בעצם, זמרת קצת פחות. ממתי: מאז שאני זוכרת את עצמי בערך. מה מיחד אותי משאר המוזיקאים? המ. אני לא מוזיקאית. אני יוצרת. יש הבדל גדול. לדעתי לפחות. ואם כבר, אז אני מניחה שבסגנון. ממי אני מושפעת? בעיקר מכל מיני אמנים ולהקות שאף אחד לא שמע עליהם חוץ ממני ומעוד כמה, וכולם כמעט מופיעים בבמה חדשה.
השיר שנתקע: וואלה, כרגע אין כזה. כשיהיה אדווח.

רייל

New member
שלום.

שם: ריילי. גיל: 16 ו4 חודשים. תאריך לידה: 3.3.90 מקום מגורים: איזור השרון. זמר/כותב/מלחין/מנגן: זמרת. ממתי?: מאז שאני זוכרת את עצמי. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? אני חושבת שאני די מיוחדת באופן כללי, ולכן אני די שונה משאר המוזיקאים. ממי אתם מושפעים?: אמנדה פלאמר, בעיקר. האנרגיות והתשוקה שלה פשוט עוטפים אותי במעטפת שלפעמים קשה לי לקרוע אותה. היא מדהימה, והייתי רוצה כל כך להיות כמוה. איכויות ווקאליות מדהימות אולי אין לה, אבל זה לא תמיד הדבר הכי חשוב בזמר. השיר שנתקע: Somedays של רג'ינה'לה.

אני

שם:אלה ורמה גיל:12 תאריך לידה: 20.5.94 מקום מגורים: ברמת הגולן, קיבוץ אל-רום..איפה שיש את סכנת ההבגזות.. זמר/כותב/מלחין/מנגן: כותבת ממתי?: משנה שעברה מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? זה שאני אמיתית..אבל אני חושבת שאולי יש את זה לכל אחד.. ממי אתם מושפעים?: מאף אחד..אולי מעצמי. השיר שניתקע: כמעת כל שיר..אבל בזמן האחרון בעיקר "breakway" של קאלי קלארקסון, שאותו כתבה והלחינה אבריל לווין.

hagarshtar

New member
שלוםםם../images/Emo118.gif

שם:הגר גיל:13 תאריך לידה:5.8 מקום מגורים:רעננה זמר/כותב/מלחין/מנגן:כותבת ומנגנת ממתי?:כותב מכתה ה' מנגנת פסנתר ממזמן אבל הפסקתי וגיטרה מממש לא מזמן מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים?אמממ.. ממי אתם מושפעים?:מעצמי השיר שנתקע:ואוו המון!! וזה ה
השקבי שלי ואוי למי שגונב אותו!

שלום שלום :)

כמה נחמד לפתוח שרשור של "פורומים חדשים בתפוז אנשים" ולגלות שקיים פורום שכזה. האמת, אני די מופתע להיות אחד האנשים היותר מבוגרים פה בינתיים. שם: אלי גיל: בן 23 בדיוק מחר תאריך לידה: 14.07.1983 מקום מגורים: ירושלים זמר/כותב/מלחין/מנגן: כל הדברים ביחד. אני שר מאז שאני זוכר את עצמי, כותב מסביבות גיל התיכון (חוץ מכמה דברים סתמיים לפני זה), כנ"ל לגבי הלחנה (מנגינות הסתובבו אצלי בראש עוד בתקופת היסודי אבל אני לא ממש מחשיב את זה), מנגן על גיטרה מכיתה ח', ניגנתי גם על פסנתר לתקופה קצרה לקראת סוף היסודי - לא משהו רציני וזנחתי אחר כך. אולי אחזור אליו בעתיד הקרוב. מה מייחד אתכם משאר המוסיקאים? אני לא ממש קורא לעצמי מוסיקאי, אלא יותר בכיוון של חובב מוסיקה. ממי אתם מושפעים: בעיקר מרוק של הסיקסטיז (במיוחד הביטלס), מוסיקה ישראלית של שנות ה70 (למשל כוורת, תמוז, מתי כספי), ועוד כמה כיוונים אחרים של רוק. השיר שנתקע: זה מתחלף נורא מהר, אבל השיר התורן הוא "עוד לילה עבר" של הדורבנים והוא אפילו משמש אצלי כצלצול פלאפון ראשי.

rAtA Bool

New member
אני

שם:חן גיל:14 תאריך לידה: מקום מגורים:תל מונד זמר/כותב/מלחין/מנגן: הכל חוץ מזמר אני גיטריסט כותב מלחיןממתי?: מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? ממי אתם מושפעים?: השיר

Ellabll

New member
:)

שם: אלה גיל: אוטוטו 16 תאריך לידה: 10.10.90 מקום מגורים: ת"א זמר/כותב/מלחין/מנגן: הכל ככה בערך...גיטרה ובאס...פעם ידעתי צ'לו וכינור ממתי?: 2 וחצי +- ממי אתם מושפעים?: ג'וי דוויזן, הקיור, סוויד, דיוויד בואי, נילא יאנג, איגי פופ, בק, רדיוהד, קייט בוש, טלוויזן, סופר פרי אנימלז, פאיית' נו מור, אקו&דה באנימן, פסיקדליק פרז, ג'יזס והמריי צ'יין, הג'אם, רולינג סטונז...הרבה קשה לתמצת

YuviR

New member
עכשיו תורי ../images/Emo9.gif

שם: יובל גיל: 14 וחודש :X תאריך לידה: 2.6.92 מקום מגורים: יישוב בצפון זמר/כותב/מלחין/מנגן: אני שרה וטיפה מנגנת ממתי?: תמיד הייתי שרה, אבל בערך בכיתה ד' התחלתי ללמוד. אחר כך הפסקתי, והתחלתי שוב בתחילת ח'. גיטרה אבא שלי מלמד אותי ככה לפעמים. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? אממ.. הרצון להפיק מעצמי מוסיקה שתייחד אותי ולא תחכה אף מוסקאי אחר [?] ממי אתם מושפעים?: פרדי מרקורי השיר שנתקע: עכשיו זה bobby brown של פראנק זאפה

gabrielr

New member
יותר מדי זמן זנחתי את הסצינה הזאת..

ואחרי שנים שהייתי תקוע בפורום להפקה, לא שמתי לב שיש את הפורום הזה :) גאוני פשוט... (מודה, גם בגדתי עם אהבתי לקולנוע וכתיבה) אז ככה... שם: ליאור ר. (בואו נשאיר את זה ככה נכון לעכשיו) גיל: 21 תאריך לידה: 13.5.1985 מקום מגורים: כפר-סבא (עד שהקסאמים יגיעו גם לכאן) זמר/כותב/מלחין/מנגן: מנגן כבר 12 שנים על קלידים, מעוניין להשתשעשע יותר בגיטרה (אני חייב ללמוד לנגן את plug in baby של מיוז!!!). מלבד זאת, גם כותב לא מעט (יש ספריות שלמות של שירים מוכנים+טקסטים ב"הבמה החדשה", אבל להלחין אני יכול רק טקסטים של אחרים. ממתי: עניתי על זה בעצם ממקודם (מנגן מכיתה ב', ועכשיו אני מסיים את הצבא). חבל ש3 השנים האחרונות בצבא קצת דיכאו את היצר המוסיקלי שבי. מה מייחד אותי בלה-בלה-בלה: אממ... כי לא באמת אכפת לי? כי אני יותר רוצה להיות קולנוען? כי אני מדמיין גיטרה אבל מנגן על קלידים? השפעה מוסיקלית: מצד אחד - רוצה להיות כמו מיוז, גרינדיי, מוניקה סקס (אם נדלג על האלבום השני שלהם). מצד שני - סביר להניח שאני אעשה מוסיקה יותר דומה לפורקופיין-טרי וטורי אימוס. שיר שתקוע בראש: שני שירים של מיוז: plug in baby, Citizen erased

ובכן ../images/Emo98.gif

שם: אסיף. גיל: 12. תאריך לידה: 31 לינואר, 1994. מקום מגורים: אי-שם. זמר/כותב/מלחין/מנגן: מנגנת. לא רציני. אבל אוהבת מוזיקה. ממתי?: למדתי פסנתר כשהייתי אולי בכיתה א'. אח"כ שנים אח שלי לימד אותי גיטרה. אקורדים ובסיס, לא מי יודע מה. היום - מפוחית
. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? פשוט מה שאני, לא? ממי אתם מושפעים?: אף אחד ממש. השיר שנתקע: 'somebody to love' של קווין.

../images/Emo28.gif../images/Emo203.gif

שם: שירה. שלום לכם
. גיל: 15. תאריך לידה: ה-29 למאי 1991. מקום מגורים: חיפה [המופגזת
] זמר/כותב/מלחין/מנגן: כולם^^. אבל כבר לא מנגנת. ממתי? שרה - מתמיד, מנגנת - מכיתה ב' עד כיתה ז', כותבת ומלחינה ברצינות מלפני שנה וחצי בערך. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? מייחד? מי אמר שאני מיוחדת?
ממי אתם מושפעים? מוסיקה ישראלית, יוצרות ישראליות. נורית גלרון, יהודית רביץ, גלי עטרי, חוה אלברשטיין (
), מירי מסיקה, קרן פלס. השיר שנתקע: לונדון לא מחכה לי, גם שם אהיה לבד
.

itoosh2

New member
אני...

שם: איתוש גיל: 15 תאריך לידה: 1.6.91 מקום מגורים: רעננה זמר/כותב/מלחין/מנגן: הכל חוץ מזמר... אבל זה לא מונע ממני לשיר... ממתי?: סביבות כיתה ז' מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? השינוי שעברתי בשנה האחרונה והאנשים שלמדתי מהם... ממי אתם מושפעים?: בעיקר אביתר בנאי ואהוד בנאי ועוד... השיר שנתקע: תתחנני אליי - אביתר בנאי

M o r r r 3

New member
אממ נעים מאוד:)

נעים מאוד אני מור מבת ים,אני בת 17 ממש בקרוב (16.8.89) -אז אל תשכחו לומר מזל"ט=] אני מנגנת על גיטרה ..כבר שנתיים אבל עם מלא הפסקות באמצע... מנגנת באורגן ברמה בסיסית ביותר,אם מישהו מוכן לעשות לי שיעורים באזור המרכז-(אני גרה בבת ים אז כמה שיותר קרוב)אז שיצור איתי קשר אני אשמח.. אני במגמת מוזיקה,והתחום הזה מאוד מעניין אותי,מקווה להמשיך איתו, ולהיות מוזיקאית טובה... מעריכה מאוד כמוזיקאי ויוצר את עברי לידר מה עוד אני יכולה לומר? אממ .. אני שומעת המון המון דברים,ואני פתוחה להרבה סוגים של מוזיקה... בעקבות המגמה אני לומדת הרבה קלאסי וניתוח יצירות וכאלה אז זה נחמד.. יאללה שיהייה לכולכם שבת שלום. מור.

guysahaf

New member
והנה אני

שם : גיא גיל: 17 תאריך לידה: 1.5.89 מקום מגורים: זכרון זמר/כותב/מלחין/מנגן: שר ומנגן. מנסה לכתוב ולהלחין ממתי: גיל 15 מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? : אני לא יודע, אני מושפע ממוזיקה יחסית מיוחדת, אז אני חושב שהסגנון שלי לא רגיל. ממי אתם מושפעים? : במיוחד Jump, Little Children - להקה מדהימה. דמיאן רייס, ג'ייסון מראז, Five for Fighting. אני אוהב מאוד מאוד את Our Lady Peace אבל לא מושפע מהם. השיר שנתקע: כרגע Say Goodnight - Jump, Little Children

אמ...

שם: לינוי גיל: 112 וקצת יותר מחצי... תאריך לידה: 14.11.93 מקום מגורים: קרית שמונה זמר/כותב/מלחין/מנגן: אני שרה (במקלחת) ניגנתי בפסנתר, לומדת גיטרה לעיתים רחוקות אצל דוד שלי, כותבת שירים (וסיפורים גם אבל זה לא מעניין אף אחד..) למגירה ולפעמים מלחינה. ממתי?: מתמיד. כל הזמן עשיתי את הדברים האלה ממתי שאני זוכרת את עצמי. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? אממ... אין לי מושג.. אף פעם לא הגדרתי את עצמי כמוזיקאית... ממי אתם מושפעים?: אבריל לאבין ובלאק אייד פיז בעיקר ועוד כל מיני זמרים-פה-ושם כמו פינק ואחרים... שיר שנתקע: bed day.. שיר מאוד נכון למצב ושאני ממש אוהבת

למעלה