שרשור הכרות

O Twenty

New member
אני מכיר אותך!

זאת אומרת... את הגירסה שלך למישל שכבר שמעתי מזמן בבמה... יש לך קול טוב!

Karma Killer

New member
היי../images/Emo13.gif

אחלה רעיון לפורום, מעולה, בדיוק מה שהיה צריך :) שם: ליעד תאריך לידה: 4 במאי 1987 מקום מגורים: קריות :) זמר/כותב/מלחין/מנגן: כותב המון, מלחין ושר. אבל לא מנגן על כלום כרגע:) ממתי: מאז ומעולם אני חושב. אבל בעיקר בעיקר מגיל 16 והלאה... מה מייחד אתכם משאר המוזיקה: each to his own. להרבה יכול להיות טעם משותף אבל כל אחד הוא עולם ומלואו לדעתי, וזה מתבטא בכתיבה, ברעיונות, במוזיקליות וכו' ממי אתם מושפעים?: וואיי זה ארוך. אמממ... אלאניס מוריסט, קולדפליי, ג'ף באקלי, אביב גפן, ג'וש ראוס, ג'ון מאייר, רובי וויליאמס, קין, קרן פלס, וכו' וכו' השיר שנתקע: נכון לעכשיו, "אם אלה החיים" של קרן פלס :)

Drorrrrrr

New member
איך מלחין אם לא מנגן?

שר מנגינות באמבטיה? הניק שלך הוא שיר גאוני.

אפשר להלחין גם בלי לנגן

הלחן הוא המנגינה, ובשביל מנגינה לא חייבים גיטרה או פסנתר או כל כלי אחר

Karma Killer

New member
אמממ לא צריך לנגן כדי להלחין

כי המוזיקה מתנגנת בראש, הלחן הוא דרך המילים ורק אח"כ מתרגמים אותו למוזיקה וכו' ואני שמח שאתה אוהב את השיר הזה הוא בהחלט גאוני

INNA121

New member
אני

שם: אינה גיל:14 תאריך לידה: 26.1 מקום מגורים:ראשון זמר/כותב/מלחין/מנגן: לומדת לנגן בגיטרה וקצת כותבת ממתי?: התחלתי ללמוד לנגן מלפני כחצי שנה מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? כלום.. השיר שנתקע: כרגע זה dani california של Red Hot Chili Peppers

Drorrrrrr

New member
נמנמ

שם
דרור. גיל
עוד מעט 19. תאריך לידה
21.9. מקום מגורים
ר"ג. זמר/כותב/מלחין/מנגן
הכל. ממתי
מנגן על קלידים ממש מעט, ועל גיטרה כחמש שנים. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים
לא יודע, תגידי את. ממי אתם מושפעים
מניח שמהמוזיקה הישראלית שאני שומע: מתי כספי, אביב גפן, ברי סחרוף, שמוליק קראוס, סשה ארגוב, יוני רכטר. השיר שנתקע
מביך לומר, אבל "חושב עליה", כל היום יש את החרא הזה ברדיו. דפיוצר.

O Twenty

New member
הייי

שם: אור וקסמן גיל: 20 תאריך לידה: 05.07.86 מקום מגורים: אור עקיבא (איזור חדרה) זמר/כותב/מלחין/מנגן: מפיק מוזיקלי (דנסר) שגם שר את החומרים. ממתי?: כיתה ט' (6 שנים) ממי אתם מושפעים?: מה-כ-ל. בכל דבר אפשר למצוא משהו שאוהבים ושנותן השראה. השיר שנתקע: Nelly Furtado - maneater

מממ..

שם:נופר גיל:16 תאריך לידה:4/6 מקום מגורים:מרכז זמר/כותב/מלחין/מנגן:ממ שרה, כותבת, ומנגנת. ממתי?:לא הכי זוכרת מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים?- אין לי מושג ממי אתם מושפעים?:שמעתי מגיל צעיר סלין דיון, מראיה קארי וויטני יוסטון. השיר שנתקע: לא ממש נתקע לי שיר כרגע

NecroSight

New member
\\\

שם:תומר גיל:17 וחצי תאריך לידה:15 בדצמבר מקום מגורים:פ"ת זמר/כותב/מלחין/מנגן:ממתי?:הכול חוץ משירה...גיל 16 בערך מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים?אין לי מושג..אני אוהב מוזיקה!! חח ממי אתם מושפעים?קלאסית,ג'אז,רוב סוגי המטאל למיניהם.. השיר שנתקע: Dream Theater - The Dance of Eternity

קשה לקרוא לי מוסיקאית,

אבל גם אני רוצה!
שם: דרור גיל: 14 (וחצי, האהא!) תאריך לידה: 8.11 מקום מגורים: רמת גן
זמר/כותב/מלחין/מנגן: מנגננת, כותבת כשמתחשק, מלחינה קישקושים לעתים רחוקות. ממתי?: מנגנת על חליל 5 שנים, גיטרה שנה ובאס חצי שני
. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? אני בספק אם יש משהו כזה. ממי אתם מושפעים?: ביטלס, פלויד, ג'ופלין ורוקנרול פיפטיזי :) השיר שנתקע: See Emily play-פינק פלויד

../images/Emo9.gif

שם: עמי גיל: 18 תאריך לידה: 10.1.88 מקום מגורים: חיפה זמר/כותב/מלחין/מנגן: כותב ממתי? מגיל 6, אבל אתם יודעים... שירים של גיל 6 :/ מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? אני לא מוזיקאי, רק כותב ממי אתם מושפעים? עמיר בניון, אביב גפן, עברי לידר, ובועז שרעבי השיר שנתקע : ''אם אתה כאן'' הסינגל החדש של נינט טייב

Funky Giraffe

New member
סיוון אני אפרה אותך

שם:עידו גיל:15 תאריך לידה:16.4.91 מקום מגורים:כפ"ס זמר/כותב/מלחין/מנגן: מנגן סקסופונים (טנור באריטון ואינשאללה סופרן בקרוב), שר, מרפרפ, מלחין, כותב טקסטים, מעבד, מפיק מוסיקלית. ממתי?:כתה ה' מנגן סקסופון טנור, תחילת ט' יוצר, אמצע ט' סקסופון באריטון. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? הגרוב |סמיילי של משקפי שמש בקוליות אבל אין לי כח לחפש אותו| ממי אתם מושפעים?:הדג נחש, יוני רכטר, פאנק'נ'שטיין, פורטרט, שב"ק ס', ג'יימס בראון אריק איינשטיין וכאן זה רק מתחיל השיר שנתקע:עכשיו עכשיו- Guru and the jazzmatazz projecct III - Keep your worries אריק איינשטיין - שמור על עצמך

הליפה!

שם: יואל כליפה גיל: 18 תאריך לידה: 18.07.88 מקום מגורים: רמת השרון זמר/כותב/מלחין/מנגן: זמר, כותב, מלחין. מנגן על גיטרה, תופים ופסנתר. ממתי?: 3 שנים גיטרה, שנתיים פסנתר, שר 4 שנים ותופים היה שלב חמוד שעברתי (שנה כזה בכיתה ט') מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים? הליפה? לא יודע. חוש ההומור? ממי אתם מושפעים?: כל הברורים, גאנז, ביטלז, פינק פלויד וכו. אבל הכי הכי מBare Naked Ladies השיר שנתקע: כל שבוע שיר אחר? והיום - Los Lonely Boys - Heaven

mmmbam

New member
אהלן אנשים! :)

שם: מעיין גיל: 14 בקרוב תאריך לידה: 18 לנובמבר מקום מגורים: קיבוץ במרכז זמר/כותב/מלחין/מנגן: אני כותבת, ואנשים טוענים שאני יכולה לשיר... לכו תבינו את אותם אנשים
ממתי?: לא יודעת, מזמן. מה מיחד אותך משאר המוזיקאים?: אני לא מצפה לכלום, וזה לא התחום שמושך אותי. אני כותבת לעצמי ושרה לדיסקמן שלי, וזהו. אני בפורום הזה פשוט כי הוא נשמע לי מעניין... אבל אני ממש לא רואה את עצמי בתור מוזיקאית יחודית... ממי אתם מושפעים?: מעצמי, בעיקר
מוניקה סקס, נטשה בדינגפילד, גלעד שגב, עברי לידר... יש להם מילים חזקות שאני מאוד אוהבת. השיר שנתקע: כל השירים של מוניקה סקס, בעיקרון
וגם שירים שאנחנו ממציאים בבי"ס
["כשהנהג הוא מסומם... נוסע כמו מופרע מושלם... אז עידו צועק לו: 'תם גז משה!'... טה דה דם..."
לא המצאה שלי, אבל זה היה מצחיק
מהטיולשנתי].

alon136

New member
תכירו אותי../images/Emo3.gif

שם:אלון גיל:14 תאריך לידה:27.9.91 מקום מגורים:פתח תקווה זמר/כותב/מלחין/מנגן:כרגע אני בשלבי פיתוחי קול,אני מלחין שירים על ידי פסנתר,וכמובן איך לא מנגן בפסנתר ובאורגן משוכלל דרך המחשב עם תוכנה מקצועית לכל מיני סוגי כלים שאפשר לשלב כיום. ממתי?:מאז שאני מכיר את עצמי
בערך לפני 5 שנים התחלתי עם כל זה. ייצא לי להקליט עד כה שני שירים שנכתבו ע"י וביצוע שלי והולחנו ע"י. מה מייחד אתכם משאר המוזיקאים?שכל עוד שיש סגנונות מוזיקה שאנשים לא שומעים לרוב ,זה עוזר לך בכך שאתה מביא משהו שלך מקורי,ש90% אנשים לא שמעו כזה סגנון של שיר. ממי אתם מושפעים?:שי גבסו,ובני דודים שלי שהם זמרים,כבר באמצע דרכם הוציאו דיסק אחד לא מזמן והשני בדרך.. השיר שנתקע:השיר שנתקע:במקומי-שיי גבסו

למעלה