יא-בייבי!פרקים 14+15

butbut

New member
../images/Emo126.gif חלק ||| ../images/Emo126.gif

דאגי וטל בהו בדני בשנייה, ואז שכבו על המזרון שלהם בשקט. החדר נותר שקט עם שוכבם במזרונים, כול אחד שכב שקט ונפל אל תוך אגם המחשבות הקסום שלו. הבלאגן נשאר באי-סדר, והנוצות נותרו מפוזרות ברחבי החדר ושיוו לו מראה קסום. אור הירח הנשקף מן החלון שטף את גופם של דני ודאגי. טל הסתובבה והביטה אל השניים. היא לא הצליחה להירדם, אך שמעה את תחילת הנשימות הקצובות של דני ודאגי. הם נרדמו, היא חשבה. מחשבות לגבי ה-מחר החלו להציף את ראשה. היא הרגישה במערבולת חושים משתנת. הביטה על דני, ראשו היה בצמוד לספה, וכך גם ראשו של דני. הוא עצם את עיניו והחליף לפתע צד. ואילו דאגי לעומתו סתם שכב ונראה כמו מומיה, ידיו היו צמודות אל גופו. "איזה מין חיים אלו?" היא שאלה את עצמה, וניסתה לראות את כות המצב האור חיובי. את סיפוריו של דני, את הפריצה אל חדרי ליבה. את הסיפורים שלה עצמה, את חברה של טום. את הפלירטוטים על הארי, ואת הדיברוים עם דאגי. הכול התערבב לה בתוך ראשה, היא לא ידעה שקט מהו. ***** לאחר חצי שעה עברה לטל השינה, היא הרגישה עירנית ביותר. ראשה היה טרוד מכדי להשתיק את סיערת המחשבות שחלפו בראשה כמו רוחות. היא התרוממה מעט וסידרה לעצמה את הכרית, כך שתוכל לשבת. היא החלה להביט סביבנ ולפתע הבחינה בדני ממצמץ בעיניו, ובוהה בתקרה בשקט. "דני" היא לחשה "אתה ער?". דני סובב את ראשו והביט בה,הוא התיישב גם כן במזרון שלו ואמר "כן, אני לא יכול לישון. אני מרגיש ערני מידי". "תגיד--" היא התחילה לומר בשקט, אך מיד השתפנה ותפסה את עצמה. "מה?" הוא שאל בשקט וסידר את הכרית שלו בצורה שסידרה היא. "לא,ב עצם זה לא חשוב כבר" אמרה טל ומיהרה להסוות את החיוך שהתנוסס על שפתיה האדומות. "את בטוחה?" שאל דני, וכיווץ את פיו לכדי כדור-שפתיים בשרני ומצומק. טל הרגישה בהתחלתו של הסומק שהחל להציף את לחיה. אפילו באור הקלוש שהיה בחדר,היא הצליח להבחין בהבעות פניו. "כן" אמרה טל, והביטה בו. עיניה היו פקוחות לרווחה, ושפתיה מפוסקות. הייתה, לרגע מהיר, שתיקה מביכה. טל גיחכה בשקט, ודני נשך את שפתיו ואמר בפתאומיות "וואו, את יודעת. חשבתי על זה, אנחנו מכירים כבר די הרבה זמן,לא?". "כן, חודש" אמרה טל והביטה בו, מנסה להבין לאן הוא חותר. הוא היה נראה ממש חמוד כשהשיער שלו פרוע בצורה כזאת,ופיו מפוסק לכול אורכו בזמן שהוא מדבר.שפתיו התהדקו , ונראו דשנות, וקיבלו גוון אדמדם. השמיכה שלו כיסתה רק חצי מגופו,וחשפה את החזה השרירי שלו.היא יכלה להבחין גם ברגליו שצצו מסופה, אך התמקדה בפניו בכול אותה בעת. הוא שם את ידיו מאחורי ראשו, וכך שכב והביט אל טל. היא הסירה את עיניה מעליו, כשראתה את מבטיו חוזרים אל עיניה. "כן, בדיוק חודש. היום, לפני חודש את פגשת את דאגי בפעם הראשונה" הוא אמר והרים את עצמו. הוא נשען על המרפקים שלו, וגרם לשמיכה לעטוף את רגליו בלבד. "נכון, ליד הסופר. זה היה היום הראשון ללימודים שלי" השיבה טל בשקט, מעלה זכרונות מאותו היום. רואה אותה ואת דאגי, יושבים זה על יד זה ומדברים. היא דיברה בצורה עילגת באותו היום, הפריע לה לדבר באנגלית. ועכשיו היא שולטת בשפה מצויין. היא באה עם שליטה כבר מישראל, אך הידע שצברה במשך החודש הראשון שלה בלונדון, משום רצונה הרב ללמוד. גרם לכך שלבטח ציוניה היו מורמים לשחקים בישראל. "אז מה באמת הלך בניכם שם?" הוא שאל ונראה מסוקרן. מבטו הכלבלבי הופנה אליה. שיערה השווה לו מסגרת נחמדה מאוד לפניו, ועיניו הגדולות רק תרמו לעצם המראה הצעיר שעדיין נותר בו. טל חייכה, הביטה אל דאגי שישן על יד דני ואמרה בקול חולמני "אמא שלי הכריחה אותי ללכת לעשות קניות בסופר. וכשסיימתי הלכתי אל מאחורי הבניין, שזה בערך המקום שאני הכי אוהבת. הוא מאוד שקט" אמרה טל ובחנה את פניו של דני. הוא נראה קשוב,וסימן לה עם עיניו להמשיך. "ואז דאגי ישב שם עם הרגליים מתוחות קדימה, ומרוב שהייתי עסוקה בעצמי. פשוט לא שמתי לב, ונפלתי עליו". דני צחק וראה את החיוך מתפשט גם על פניה של טל. הוא הניד עם ראשו ואמר "את יודעת שבאותו היום הוא רב עם אמא שלו, והאקסית שלו עשתה לו בעיות". טל חייכה והשיבה "כן, הוא סיפר לי". "הוא גם היה צריך ללכת אל הסופר ולקנות לי בטריות,כי עשינו הגרלה מי ילך הפעם. ויצא שדאגי הולך, אז הוא היה עוד יותר ב'באסה'. תמיד יוצא לבסוף שהוא או טום הולכים, לי ולהארי יש מזל" אמר דני וטפח על חזהו החשוף. טל חייכה וחיכתה את דני. הוא הביט בה במבט משועשע ואמר "זה כי הוא הכי קטן, הוא צריך לדעת לפעמים לעזור לגדולים ממנו". "מסכן, הוא באמת היה מבואס. ברגע שראיתי אותו הלב שלי קפץ. לא חשבתי שאני אי פעם אזכה לראות אחד מכם, כמובן שעכשיו זה יותר סיוט .אתה יודע, לדבר איתך בצורה גלויה שכזאת. זה באמת לא כמו שציפיתי" הודתה טל, וכשראתה את החיוך שהיה מרוח לדני על הפרצוף היא הוסיפה "אל תתלהב, אחרי שמכירים אתכם כבר לא חושבים עליכם אותו הדבר". "למה את מתכוונת?" שאל דני והתיישב על ישבנו בכדי להיטיב לשמוע אותה. טל חייכה והשיבה "אתה יודע, זה שונה.אני לא יודעת איך להסביר לך". דני פתח את עיניו ואמר במבטא כבד "אם לא תסבירי לי אני לא יבין". טל צחקה בשקט, וחשבה על מספר מילים שיכולות לעזור לה."אוקי אני ינסה" היא אמרה וגיחגחה בגרונה. "הנה אנחנו מתחילים" אמר דני וחייך. "מה?" שאלה טל ,והרימה את גבתה. "התכוונתי, שאני מחכה". "אוה, אוקי. אז זה די שונה כי לפני שידעתי שאני יגיע לכאן. אתה יודע אל לונדון," אמרה טל והסתכלה על הבעת פניו. הוא הנהן עם ראשו ואמר "כן". "אז,לפני שהגעתי לכאן לא ידעתי שכול זה יקרה. אתה יודע למה אני מתכוונת. תמיד הייתם נראים לי הרבה יותר חוצפנים, סנובים ויותר מכול "מחזיקים מעצמכם". ואז גיליתי שאתם לא כאלה, לפחות לא האחרים אתה כן". דני הנהן עם ראשו, ואז הבין על מה היא מדברת ואמר "אני חוצפן?" "סנוב?" הוא חזר אחר מילותיה. "טוב, כן" אמרה טל.
יש המשך~~

screamin pittas

New member
XDD

"ואז גיליתי שאתם לא כאלה, לפחות לא האחרים אתה כן". אני מכורה לפיק שלך!
את כותבת ממש מדהים! ד"א-את בכוונה כותבת אל במקום לא?><

butbut

New member
חחחחחחחחחXDD לא:] זאת אומנות-טעויות-המקלדת

שלי.. חחח זה קורה לי בטעות.

butbut

New member
../images/Emo126.gif חלק ||||-סוף!!!!!!!!!!!!! ^^ ../images/Emo126.gif

"את בטוחה שאת מתכוונת אלי?" שאל דני ופתח את עיניו. "כן, בהתחלה חשבתי שאתה בהחלט 'סנוב',ש 'מחזיק מעצמו' "אמרה טל והטיחה את ראשה בכרית בזהירות. היא הרגישה עייפות, אך עם זאת גם עירנות. "אני אוהב את הכנות שלך" אמר דני וחייך. טל צחקה ואמרה בשקט "תודה". "ועכשיו מה את חושבת?" התגרה בה דני, וחוך ניצחון התנוסס על שפתיו הדשנות. טל סובבה את ראשה אליו, והורידה את ידה מן הספה אל הרצפה. היא נשפה אויר ואמרה "אני חושבת שאתה לא באמת מה שאתה מראה". דני קירב את עצמו אליה עם המזרון ואמר "תנסי להגיד את זה שוב-פשוט יותר, את מסתירה בתוך המשפט הזה יותר מידי סודות". טל בלמה את צחוקה עם ידיה וחייכה אליו. \ "טוב,אני מודה. אתם כולכם הרבה יותר יפים, נחמדים, מצחיקים, ומוזרים..חוץ ממך". "למה חוץ ממני?" הוא שאל ובחן את פניה בריכוז רב. טל בלעה את רוקה, והמשיכה להביט בו. היא לא רצתה לתת לו את ההרגשה שהוא יכול לגרום לה להיות מובכת בצורה שכזאת. "כי אתה מיוחד, אני חושבת שבמציאות אתה הרבה יותר מצחיק מאשר בסרטונים,או מול המצלמה. ואתה גם ביישן, את זה לא יכולתי לדעת אם לא הייתי מכירה אותך" היא אמרה ונראתה מרוצה מעצמה עד מאוד. דני צחק בקול רם והעיף את השמיכה שלו מעליו. הוא חשף את הבוקסר שלו, אך מיד חייך ועטף את מותנו בשמיכה. "אני יודע שאת עדיין לא רגילה" הוא השיב בסלחנות וחייך. "כן" אמרה טל בשקט. היא עקבה אחריו עם עיניה, כול אותו הזמן. דני הלך לכיוון המטבח לכמה זמן, וחזר כשבידיו נמצאות שתי כוסות חלב לבן ומזוכך. הוא הגיש כוס אחת לטל, וחייך חיוך כלבבי. טל החזיקה את הכוס בידה, ונזהרה שלא לשפוך אף טיפה מתוכנה. כבר זמן מה שהיא לא שתתה חלב כמנהגם של הילדים בלונדון. היו מחנכים אותם מגיל צעיר לחלב בתוספת עוגיות. בישראל דבר זה לא היה נפוץ, לקח לטל זמן להתרגל למנהג. "תודה" אמרה טל בשקט ולגמה מן החלב. "איך ידעת שהתחשק גם לי?" היא שאלה ולקחה עוד לגימה. "לקחתי סיכון" אמר דני והוסיף "טעיתי?". טל חייכה ואמרה "לא". הם לגמו מן הכוסות, דני גמר את כול תכולתה של הכוס שלו במספר שניות, ואילו טל נשארה רק במחצית הדרך אל הסוף. הם התיקו את שפתיהם מן הכוסות, והביטו אחד על השני, ומיד החלו לצחוק נמרצות. "יש לך שפם לבן" זעקה טל בשקט, וחנקה את הצחוק שהתגלגל מגרונה. "גם לך" אמר דני ומיהר לנגב את שלו. הם המשיכו לצחוק, והניחו את הכוסות בצד. טל נרגעה ושאפה אוויר, היא שוב הרגישה שהיא מצליחה להיפתח אל האנשים סביבה. מזמן היא לא חוותה את החוויה שבהכרת אנשים חדשים, והפיכתם לחברים טובים. בישראל היא הייתה רק סביב חברותיה, אך כאן הן לא היו לצידה. הידיד היחיד שהצליחה היא להשיג לה במשך החודש הראשון בלונדון.. היה זה ליאו, חבר לספסל הלימודים, וכיתת האולפן של העולים החדשים בה למדה. "טל, את יודעת שאת הבחורה הראשונה שבאמת צוחקת, וכנה איתי מכול הלב.ובמיוחד שלא עושה את עצמה, מי שהיא לא-בכדי שאני יחבב אותה. או בכדי שהיא תוכל להיות חברה שלי ליומיים, ואחר כך לזרוק אותי בתירוץ של "זה לא אני זה אתה" " אמר דני, ונראה מוטרד. טל לא יכלה לחסום את החיוך הקטן שהשתרבב משפתיה,ואמרה "אתה מספר לי? אני כבר הפסקתי לנסות להיכנס לקשרים. לפעמים אני חושבת שזאת באמת הבעיה בי, אני לוקחת קשרים ברצינות,לא אוהבת משחקים.או במי שלוקח אותי לא ברצינות" השיבה טל, ונגעה בקצוות שיערותיה שריקדו על מיצחה. "לפעמים יש לי הרגשה--" אמרו שניהם יחד, והביטו אחד על השני במבטים נוגים. דני פסק מלדבר, וגם טל עשתה כמוהו. האודם איים להציף את לחיה, היא רצתה רק להמשיך להביט אל תוך עיניו. משהו בתוכן משך את מבטה. טל חשבה לרגע שהוא נותן לה רגע בכדי לסיים את מה שהתחילה לומר, וכך גם חשב דני. שניהם פצו את פיהם בו זמנית ואמרו "שאני מוזר\ה". טל צחקה בשקט ואמרה "אנחנו יותר גרועים מן השחקנים בסרט 'אלאדין' ". דני חייך ואמר "כן, אני יודע. ואני חושב שזה דווקא טוב, אני מתכוון במובן הפשוט יותר.שזה פשוט כאילו, את מבינה אותי לא?". טל הסיטה את הפוני שלה אל מאחורי אוזניה ואמרה "אני מבינה אל תדאג". דני חייך ואמר "אני אוהב את זה שיש לנו 'אותו ראש' ", ונגע קלות בידה בזמן שסידר את הכרית שלו. טל הביטה לעברו ופלטה בשקט "היד שלך קרה". דני הרים את פלג גופו העליון ואמר לה "לא היא לא, תרגישי אותה שוב". הוא לקח את ידה והחזיק אותה בתוך ידו הגדולה, שכיסתה את כול כף ידה. באותה השנייה דאגי הסתובב,והחליף צד בשנתו. וגרם לטל לקפוץ, ולהשמיט את ידה מידו של דני. "מצטערת נבהלתי" היא אמרה לדני, ושכבה בזמן שעיניה מביטות אל התקרה. "זה בסדר גם אני" השיב דני בהרהור ושכב על המזרון כשפניו פונות לכיוונה. טל הסתובבה והביטה על דאגי בזמן שישן. הוא היה נראה כמו ילד קטן, הוא ישן כשחיוך מקשט את פניו. שפתיו האדומות היו חתומות, וסגורות. טל לקחה לגימה אחרונה מן החלב שלה, ניגבה את שאר החלב משפתיה ואמרה "תודה, זה היה טעים". "או, זה בסדר" אמר דני בשקט והתרומם. "אפשר?" הוא שאל והצביע על הכוס שהייתה בידה. "בוודאי" השיבה טל בשקט. דני נטל את הכוס מידה ואמר "אל תחשבי שאני כול הזמן מתנהג ככה. בדרך כלל אני הרבה פחות נחמד". "אתה סתם אומר לי את זה, כי זה מגניב לומר דברים כאלה" העמידה אותו טל במקום וחייכה אליו חיוך גאוותני במקצת. "טוב,נכון" אמר דני וצחק. אגב..אפשר לשאול אותך משהו?" שאל דני,ושכב גם כן הוא באותה התנוחה שטל שכבה בה. "כן,בטח" אישרה טל,ולא התיקה את עיניה מן התקרה. "את..מרגישה אליו משהו?" שאל. ************************************************************************************ עכשיו-כולן! לקחת נשיהמ עמוקה לאמר לי מה דעתכן??
פרק 15 לא קצר! הוא ממש ארוך [4 חלקים] אל>> תשוו<< אותו לפרקים 14 ו-13 כי שניהם חריגים
אני לא בטוחה שאני יעשה עוד פרקים כאלו שהם באורך כזה-עיפות שלכן-
אולי יש כאן בנות שלא אוהבת לקרוא רבה!
אני מחכה לתגובות
בונות במיוחד [אהמפסיכוגםלתגובתךאהמ]. מקווה שנהינתן-והצלחתי להלהיב
, להצחיק
, להנעים את זמנכן
, למתוח
,ולגרום לכן לבכות
[בין השאר] בקריאה
.
בוט.

Little Sapir

New member
פרקים יפים ../images/Emo23.gif

ההתחלה של פרק 15 הייתה הזויה ביותר! XDD אבל האמצע והסוף
דני כזה חמוד... וכל התיאורים של הגוף שלהם XD אבל עדיין אני חושבת שזה לא פייר ומסכן דאגי :[ הוא כזה צלע שלישית... מחכה להמשך

butbut

New member
../images/Emo191.gifחחח אכן-היו המונים של תיאורי-גוף ^^

XD יש משהו בדברייך-הוא באמת סוג של צלע שלישית-אבל אל תפקפקי! יש מצב שזה ישתנה:]

lirazraz

New member
יאווו את פשוט מלכההההההההה../images/Emo47.gif

חחחחח הרג אותי הקטע של המומיהXDDDDDDDDג דימיינתי לעצמי את דאגי דאגי באותו רגע והתאפקתי לא לצחוק בשביל שאחותי לא תחשוב שאני מפגרת חחח וכמובן שהיו עוד מלא קטעים מרגשים/מצחיקים וכ'ו.. אם אני אפרט אותם כאן זה יהיה כמו להעתיק את כל הפרקים XD ואיי אני לא יכולה לחכות להמשךךך זרקי כמה ספויילרים :p

butbut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo58.gifאני רק יכולה לומר שהארי נכנס

לתמונה-ומגלה את טל ודני..ברגעים מאוד אממ..מיוחדים[בואו נגדיר את זה ככה]. כשהם באמצע שיחה מאוד מעניינת. אואו-והתשובה של טל לשאלתו של דני:] חחחחח כשמדמיינים את ה"מומיה" של דאגי- זה נראה כול כך מצחיק!!XDD XDD זה בסדר=] עצם זה שאת אוהבת את זה, זב כבר מרגש
חחח איזו קיצ'ית אני >< :]

butbut

New member
../images/Emo58.gifט'חח כן הארי יצא מגעיל:]+העניינים בין

טל לדאגי יתחממו..^^

lirazraz

New member
טל ודאגי?!../images/Emo2.gif

טוב יש בזה צד חיובי וצד שלילי... חיובי- בשביל דאגי.. הוא רוצה אותה..
שלילי- דני....

butbut

New member
חח כן טל ודאגי:]../images/Emo99.gif ואחר כך יהיה בום!

בום רציני ויפה ^^. יואואו איזה בלאגן זה עושה כששני אנשים רוצים משיהייא אחת..או כשהיא רוצה את כולם..XD

butbut

New member
אממ..אני מתה לגלות לך..אבל מה שבטוח זה

שדאגי יריב קצת עם הארי ודני=]] כול שאר הקטעים שמתחממים-זה כתוצאה מכך..

kelly7i

New member
חח אני כזה קוראת באמצע הלילה

פתאום יוצא לי קול צחוק כזה קטן ואני כולי מאפקת את עצצמיXDDD

yaelsee

New member
הווו בוט זה כל כךךך יפה!

באמת שאין לי מילים לתאר את הכל!! ריגשת אותי ממש! [*איך אני רוצה שדני וטל יהיה וביחד*
] חוץ מזה, באמת שאין לי עוד מילים לתאר! מדהים (נו, אני תמיד אומרת את זה, כי אין לי מילים אחרות XDD) טוב, עפתי לי לישון, אחרת איך אני אצליח לעלות על הפוינט מחר? חחח
שוב, מ-ד-ה-י-ם-!

butbut

New member
../images/Emo205.gifדני וטל?ומה עם דאגי?XDD../images/Emo24.gif

תודה-גם מדהים זאת מילה.יש בתוכה עוצמה=]
חחח=] אני שמחה לשמוע שריגשתי אותך!

kelly7i

New member
וואההה ה-נקודה שמעוררת פה מלא שאלות!

על הקטע של דני-דאגי! כבר אמרתי כמה מבלבל זה, שעם כל אחד היא כזהנפתחת ונרתעת, ועם דני יש לה בכלל משו ואז שבא דאגי זה מבלבל הכל כי היא כביכול אמורה להיות שם בשבילו, וזה לפעמים רואים שהוא שם לב שהיא לא איתו, ולפעמים זה כיאלו הוא לא מתיחס, אני מחכה כבר לפרקיםם הבאים, ואין שום בעיה עם פרקים ארוכים
אל תמנעי את עצמך מלזרום עם הכתיבה!

למעלה