יא-בייבי! פרקים 27-28

screamin pittas

New member
מה?../images/Emo12.gif

חשבתי שסוף-סוף היא תחליט עם מי היא רוצה להיות>< ממתי היא התחילה לחלום? ומה היא סיפרה לרון וליאו? אני מבולבלת

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||| ../images/Emo126.gif

טל הרימה את גבתה ושאלה בהתגרות "ומדוע אתה לא עוזר לה? שוב רבתם?". "לא," אמר ליאו "הנושא שהיא בחרה לעשות עליו זה על דו-מיניים ופמיניסטיים". "אה, הבנתי כבר עכשיו" אמרה טל במהירות, וחייכה לעצמה. "טוב, זה לא שלא הצעתי את עצמי לעזור לה עם הדו-מיניים. היא רצתה שאני יחפש בשבילה דו-מיניים כאן, במחלקת הבנים. אני חושב שהיא השתגעה לגמרי!" אמר ליאו. טל פרצה בצחוק והשיבה "כמה מתאים לה". "או, בהחלט," הסיכם ליאו ומיד אמר "אחרי שאמרתי לה שהיא מטורפת אם היא חושבת שמישהו יכריז על עצמו שהוא דו-מיני היא משוגעת. והיא זרקה עלי ספר". "כנראה שקרה לה משהו" אמרה טל בשקט ופלטה בצחקוק מהיר. "קרה? היא מטורפת...מטו-רפת" אמר ליאו ברוגז, ושילב את ידיו. הוא היה נראה רציני, בכעס שלו. טל ידעה שכשאיימי כועסת על ליאו, זה רק משום שיש לו דעות שונות משלה. אבל רוב הזמן הם מסתדרים יפה מאוד. מי שמפריע לה יותר מכול זה רון, רון הוא הטיפוס האחרון שהיה עולה בדעתו של מישהו, שיצטרף ל'חבורה' הזו. הישראלית שמסתובבת עם מפורסמים, הצרפתי העמוק, הבריטית חמת המזג, והסנוב העשיר. מי היה מאמין. "מה איתך? אתה מתגעגע לפעמים לחברים שלך מצרפת?" שאלה טל במהירות בכדי להחליף נושא. ליאו עיקם את אפו ואמר "תשמעי אותי, אני כבר מדבר אנגלית שוטף, יש לי חברים חדשים, ובכול זאת אני לא שוכח את החברים שלי". "כן, לפחות אתה הצלחת לשמור איתם על קשר" אמרה טל בשקט. "ואת לא?" שאלה ליאו והרים את גבותיו כלפי מעלה. הוא העביר את אצבעותיו בשיערו השחור והחלק, וגרם לטל להביט בו בזמן שעשה זאת. זה היה מנהג שהיה עושה בכול פעם, הוא היה מעביר את אצבעותיו בשיערו, ומסרק אותו לאחור. אך מיד היה השיער גולש שוב כלפי פניו, וחוזר למראה הרגיל והפרוע שלו. שיעור השחור היה חלק יותר מכול שיער אחר שהכירה טל, ושחור יותר מן החושך. "לא ממש" היא אמרה בשקט, והריגשה את תחושת האשמה מבצבצת לה מבין הרגשות האחרות שהציפו את ראשה. "חבל מאוד, זה לא טוב" אמרה ליאו. טל פלצה צחוק עצבני ואמרה "כן, נכון. זה לא טוב, אבל מה אני יכולה לעשות כבר?". "להתקשר? לסמס? לשלוח הודעה למייל...יש המון תוכנות במחשב שדרכם תוכלי לדבר איתם" אמר ליאו כאילו היה הדבר מובן מאליו, מה שהוא היה. "אני יודעת, אני יודעת, אני לא נולדתי במערה, תודה לאל" אמרה טל בציניות, וחייכה חיוך מריר. "אבל כשאני בא לעשות את זה, אני מיד—" "משתפנת?" שאל ליאו במהירות. "בהחלט" השיבה טל. "מכיר את זה" אמר ליאו, והשפיל את פניו אל עבר אצבעותיו. "אתה רוצה לבוא איתי לראות אותה? מישהו חייב לבדוק מה עובר עליה" שאלה אותו טל במהירות. "אני לא חשוב, אני צריך לצאת מן הקמפוס היום לגמרי. אני הולך עם עוד כמה חבר'ה במסגרת הפרוייקט לקטדרלות הישנות" השיב ליאו ושפשף את עיניו. "אוה, השיבה טל בשקט. תגיד יש לך כוח להסביר לי כאן על החיבור יש לנו להגיש. לא הבנתי בפעם שעברה על מה הזעפנית דיברה" אמרה טל בשקט. "את מתכוונת לעבודה האחרונה?" שאל ליאו ונגע בגבותיו. "בהחלט" הישבה טל. "אה, זה קל. תסתכלי היא ביקשה שזה ילך ככה"אמר ליאו והדגים לה על הדף שהיה מולו. ***** יצאה מן הכיתה העמוסת של העולים החדשים שלמדה להכיר. היישר לכיוונה של איימי, ששהתה בסיפריה. על פי דבריו של ליאו. טל קיוותה שאיימי עודנה שם, היו לה מליוני דברים לומר לה. בעיקר לבקש ממנה שתבוא איתה לפגוש את סבתא של דני. היא החליטה שהיא לא רוצה ללכת לשם לבד, ובמילא היא בספק כי איימי לא תרצה להתלוות אליה. היא מיהרה אל עבר דלתות הבניין, ויצאה אל האוויר הצלול והקריר של לונדון. היא צעדה לכיוון בניין הסיפרייה הישן, שדי הזכיר לה טירה עתיקה. אך יותר מכך, טירה עתיקה וגוטית. היא אהבה להתבונן בה, עד שהייתה מקבלת צמרמורת עזה. אך הפעם היא לא השתרכה בבנין בכדי הלביט בו, אלא שהפעם היא נכנסה במהירות לתוכו. היא עברה את המסדרון הענק, ונכנסה אל תוך בניין הסיפריה. היא לא ראתה את הספרנית, ולא המוני תלמידים שצעדו לתוכה או ממנה. הדבר היה נראה מוזר בעיניה, ובכול זאת היא נכנסה. בעזרת עיניה תרה היא אחרי דמותה של איימי, אך הסיפרייה הייתה גדולה כול כך. כך שחיפוש על ידי הראייה היה חסר תועלת בהחלט. היא החלה להסתובב סביב המדפים. עוברת מן מחלקת המדע, אל ההיסטוריה. כאשר הגיע אל מחלקת ספרי הקריאה היא הופתע הלגלות שם את רון. היא מיהרה לעברו, וראתה שהיא טומן את ראשו בתוך ספר. היא הביטה אל הכריכה, היה רשום שם שם כלשהו לא ברור. היה נראה לה מוזר שרון קורא ספרים, הוא האחרון שקורא ספרים. טל נגעה בכתפו בזהירות ושמה לב שהוא אינו זע ולא נע. "רון?" היא שאלה בשקט, במיוחד מפני הספרנית הזקנה שהייתה מסתובבת כאן מידי פעם. היא הייתה קטנת קומה, ועם זאת קולה כשהשתיקה עלה על גובהה. טל ניער את רון מעט, וראתה שהוא אינו מגיב. היא הרימה מידיו את הספר, וראשו נפל מיד על השולחן במכה די חזקה. "זה בטח כאב" היא לחשה לעברו והרימה את ראשו. היא הביטה אל עבר עיניו העצומות ואמרה "רון, הלו...תתעורר!". לאחר שהוא לא הקשיב היא החליטה לנסות משהו אחר. היא הוציאה את האמ-פי4 שלה מכיסה, ושמה את האוזניות באוזניו של רון. היא הפעילה את השיר הכי רועש שהכירה, וחיכתה לתגובתו של רון. לאחר שהיא הגבירה את הסאונד לרמה הכי גבוהה הרים רון את ראשו בבהלה וצעק "יא-מאן". טל נרטעה ממנו, ומיהרה ללכת לאחרו בכמה צעדים. לאחר מכן היא מיהרה אל פיו וסתמה לו אותו עם ידה. רון הרים אליה את עיניו הירוקות ונראה זועף, היא הסירה את ידה מפיו וסימנה לו לשתוק. הוא הוריד את האוזניות מאוזניו ולחש "מה קורה כאן?". "אתה נרדמת" אמרה טל בשקט. "בסיפרייה?" שאל רון במהירות. "כן" אמרה טל בשקט. רון פלט קול של גועל ומיהר לפרוע את שיערו. הוא הביט אל הספר שהיה מודבק לפניו ואמר "אני קראתי את זה?זה...זה...למה לי לקרוא על השמלות של הנשים במאה ה-18?". "לא יודעת" אמרה טל והרימה את כתפיה. לפתע הם שמעו מישהיא צועקת בקול מחוספס ועמוק "שקט שם!". הם שמעו צעדים מהירים, והביטו אל עבר פקעת השיער שהתנוססה מקצה המדפים הנמוכים.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||| [6!!!] ../images/Emo126.gif

אוקי-ממש ממש ממש מומלץXDD Darin- Step Up Remix: http://www.youtube.com/watch?v=W6-3jECVNRY LOL ************************************************************************************************************** "אוי לא" אמר רון וכיווץ את מיצחו שקט!" זעקה טל והוסיפה "בוא אחרי" אמרה טל במהירות ומשכה את ידיו אליה. הם התכופפו שניהם, חטפו את תיקו של רון והחלו לרוץ מן המחלקה שבה ישב רון, אל המחלקה הסמוכה. הם הביטו אלע בר פקעת השיער האפורה שזזה במהירות לעברם. אך את שאר הגוף למזלם הם לא ראו. רון פלט ציוץ של פחד ואמר "היא תאכל אותי,היא תמיד בסופו של דבר צועקת עלי. הזקנה ה—" "שתוק רון!" אמרה טל בלחישה, ומשכה את ידיו אחריה. כולם פחדו מן הספרנית, היא לא אהבה למצוא אנשים שמשוטטים בסיפרייה מחוץ לשעות שהיה מותר להם להיות שם. הם שמעו את צעדיה מתגברים, ומיהרו אל עבר מחלק המדעים שוב. רון לא ממש עזר למצב המלחיץ, הוא פלט ציוצים ונראה כמו עכברוש מפוחד. "די רון" אמרה טל בשקט ומשכה אותו אליה. "אם לא תשתוק עכשיו שנינו נהיה בצרות. תסתכל על השעון שלי? לפני חצי שעה נסגרה הסיפרייה לבוקר, זאת אורמת שהיא תיפתח בעוד כמה שעות לאחר הצהריים. איזה יום היום?" אמרה טל במהירות והביטה אל תוך עיניו הירוקות. הוא בלע את רוקו ואמר "כבר 10 וחצי, והיום יום ראשון". "אתה מבין? אנחנו כבר חצי שעה אחרי הזמן כאן, אני לא יודעת איך אני הספקתי להיכנס לכאן, כנראה שהספרנית לא שמה לב אלי" הרהרה טל בשקט. "טל, זה מטורף. איך נצא?" שאל רון במהירות ונראה אדום מעט. "דבר ראשון, בוא נעוף מכאן, אני חושבת שהיא מתקרבת" אמרה טל במהירות, והצביעה אל עבר המדפים התחתונים. "אני שומעת אותך! תעצור במקומך איפה שאתה!" צעקה הספרנית על דמות שלא יכל הלראות, אלא רק לשמוע. טל סתמה את פיו של רון, והפילה אותו על הריצפה. "עכשיו אנחנו זוחלים?" הוא לחש לה בשאלה. "כן, התנסית בזה פעם?" שאלה טל בלחישה חזרה והצביעה אל עבר המדפים שהצביעה עליהם מקודם. רון כיווץ את פניו ואמר באדישות "לא ממש". טל חייכה חיוך צדדי ואמרה בשקט "טוב, תמיד יש פעם ראשונה ?". הם המשיכה אל המאחוריה המדפים, מיד נעמדו. טל ציוותה על רון בצורה אילמת לראות האם הספרנית עודנה רודפת אחריהם. וכשסימן לה רון שהיא אינה, הם המשיכו משם אל החלק החשוך יותר של הסיפריה. "למה אין כאן מנורות?" שאלה טל במהירות ומשכה את רון אחריה בידו. "השריפה לפני שנתיים שהייתה בחלק הזה, כנראה בגלל זה. עדיין לא שיפצו כאן את הכול" אמר רון בהבנה. טל משכה אותו למאחורי כמה מדפים ואמרה "מאין אתה יודע?". הם המשיכו ללכת באיטויות אל עבר החלונות הגדולים, היה נראה על המקום כי באמת עבר בו שריפה או מלחמה, או משהו כדומה. "סתם התעניינות מוקדמת" אמר רון במבטא בריטי מודגש במיוחד. טל סובבה את פניה אליו ואמרה "אני חושבת שברחנו ממנה, בהחלט ברחנו". "היי אתם,שניכם!" קראה לפתע הגמדה השעירה מקצה המסדרון. רון פלט מספר גידופים ופלט את עיניו בבהלה. טל משכה את צווארון חולצתו אורמה "בלי פאניקה רון, תתעשט!". היא משכה אותו אחריה אל עבר החלק הסופי של הסיפרייה, רון התחיל לרוץ עוד יותר מהר, "כנראה שחש במשהו" חשבה טל לעצמה. היא הביטה אליו ושאלה בשקט "קרא משהו?". "היא זורקת עלי דברים" אמר רון והראה לה קליפת בננה שהייתה על גבו. טל פלטה צחוק ואמרה "מהר, לשמאל". אך רון פנה לימין ונתקל באחד המדפים. הוא הפיל מספר ספריםם והביט למעל, אך טל משכה אותו אומרה "אין זמן להיבט על ספרים, בוא". ליבה הלם בתוכה כמו על תופים אינדיאנים, היא הרגישה לשנייה שהיא בתוך סרט. היא ורון בורחים מן אינדיאנית המטורפת, בתוך ג'ונגל או יער עבות. היא מיהרה אל עבר הקצה הדרומי של הסיפרייה וראתה דלת. "רון, יש לנו רק עוד קצת, עד שנגיע לא הדלת" היא אמר אל עבר רון. רון הביט אל עבר הדלת ואמר "עכשיו תורי למשוך אותך, זה לא פייר שאת מגלמת את תפקיד הגיבורה". "טוב, ילד קטן" סיננה טל בשקט מבין שיניה ונתנה לו לעקוף אותה. הוא התקדם ראשון אל עבר הדלת, אך זאת הייתי נעולה. "אוי לא!" זעקה טל. רון מיהר לסתום את פיה ושאל "החלפנו תפקידים או מה?". "זה היה חד פעמי, ברשותך" אמרה טל בגאווה והביטה ימינה ושמלאה. וכשלא ראתה את הגמדה הרצחנית באופק היא התקדמה אחרי רון אל עבר חלקת המדע שבו היו מקודם מספר פעמים. "אני אתפוס אותכם! גנבים! פושעים!" זעקה הספרנית קטנת הקומה, והמשיכה לזרוק חלקי בננה מעל. היא לא ראתה אותם, ובכול זאת המשיכה לפזר חתיכות אוכל. "מה עובר עליה?" שאלה טל בשקט. "היא מטורפת תמידית" אמר רון במהרות, והצביע אלע בר דלת הכניסה שנראתה באופק. "הנה אתם!" צעקה הספרנית שראתה רק את גבם רק לכיון הדלת. "בבקשה אל תעצור עכשיו" אמרה טל במהירות לרון כאשר ראתה שהוא מתכוון לעצור בו במקום. "אוקי" אמר רון ורץ לפניה. הוא עקף אותה, פתח בשבילה את הדלת, ושניהם מיהרו לכיוון היציאה מן הבניין הגדול. הם הגיעו אל הדשא ולא פסקו מלרוץ, לבסוף כאשר עמדו על יד בניין המעונות של הבנים הם עצרו על יד הפסל שניצב באמצע והביטו אחד אל השני. "אני חייבת לומר," אמרה טל בהתנשפות מופרזת "שהספרנית הזאת מטורפת לגמרי". "לחלוטין!" הסכים רון, ומיהר לפרעו את שיערו לאחור. "נראה לך שהיא ראתה אותנו?" הוא שאל אל טל, והשתעל מספר שיעולים כבדים. "לא, היא ראתה רק את הגב שלנו בכול פעם" אמרה טל במהירות, והשתעלה גם כן. "אז, מה עשית שם בעצם?" שאל מיד רון, והתיישב בכבדות לרגלי הפסל. טל התיישבה על ידו ואמרה "חיפשתי את איימי". "היא אמרה שהיא יושבת היום במדשאות, היא מציירת את בניין הסיפרייה" השיב רון במהירות, ושם את ידו על חזהו. "אני חושב שהלב שלי לא יחזור למקומו גם בעוד כמה שעות" הוא רטן, ופלט אוויר מראותיו. "אוה, אז ליאו אמר לי שהיא בסיפרייה. יש לך מזל שהוא טעה ובאתי להעיר אותך" אמרה טל וחייכה חיוך מתוק. "אני יודע, תודה על זה" אמר רון ובלע את רוקו בכבדות. "טוב, אני מוכרחה ללכת עכשיו, אני יחפש את איימי בדשאות" אמר טל והתרוממה ממקומה. "אולי היא בחדר שלה, היא מבלה בו את רוב זמנה" העיר רון מזווית פיו והתרומם גם כן. "יש לכם שיעור בשעה 3 לא? שיעור אדריכלות...משהו כזה לא?" שאלה טל, והביטה אל עבר רון.
יש המשך~~

Decay Dance

New member
אני לא אהבתי את הרמיקס

אני מעדיפה את הגירסה הרגילה שלו. והגעתי למסקנה שהוא חתיךךך

screamin pittas

New member
XDD

אבל אסור לאכול בספרייה! ככה היא מטנפת לעצמה את הספרייה בקליפות בננה?XD רון נשאר ג'נטלמן אפילו כשהם בורחים ממנה והם בלחץ מטורף^^ השיר ממש מתאים:)

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||| ../images/Emo126.gif

אם חשבתי שאני יאכל לסיים כאן-טעיתי: Busted & McFLY mix http://www.youtube.com/watch?v=ftYlaEUJr-M ************************************************************************************************************** שיעור הבלונדיני התנופף ברוח הקרירה , וגרם לפניו הלבנות לקבל גוון ורדרד. רון היטה אל פניו לעברה ואמר "כן, תגידי לה שלא תבריז היום". "אין בעיה" אמרה טל ונפרדה ממנו, היא צעדה אל עבר המדשאות, ונתקלה במספר בנות מן כיתת האומנות של איימי. היא שאלה אותם היכן היא, וגילתה כי היא עזבה מזמן את המדשאות, והלכה לכיוון מגורי הבנות. "אני מבינה, תודה" אמרה טל במהירות ורצה לכיוון מגורי הבנות. היא עמדה על המדרגות המובילות אל עבר המגורים, ועצרה בתחילתן כאשר השומר שעבר במקום ביקש לדעת לאיזה חדר היא הולכת. "455" אמרה טל במהירות וחיכתה לאישורו. "מכאן" אמר השומר והצביע אל עבר המסגרון השמאלי. טל ראתה את הדלת לאחר מספר דקות ודפקה עליה. איימי פתחה לה ומיד הרעיפה עליה חיבוק ענק וחמים במיוחד. היא לבשה מכנסי טרנינג, והביטה אל עבר טל בציפייה מסויימת. טל נכנסה אל תוך החדר הלא- מסודר שלה, וסגרה את הדלת אחריה. "מה קורה?" היא שאלה אותה, והתיישבה על מיטתה. איימי התיישבה על המיטה הנגדית ואמרה "חבל שלא באת אלי אתמול, רציתי שתישני אצלי". "מצטערת על זה" אמרה טל במהירות "הייתי עייפה מידי, אבל ניסתי להתקשר אלייך". "טל, אני ממש ציפיתי שתבואי, איכזבת אותי" המשיכה איימי, והשפילה את מבטה אל רגליה היחפות. "אני מצטערת באמת איימי, את יודעת שזה בגלל שחזרתי מאוחר" אמר טל בשקט. "תמיד זה אותו התירוץ, אולי תיקחי יום חופש מן הסרט הזה יום אחד!" התרעמה איימי, והרימה את מבטה אל טל. "זה מה שהתכוונתי לעשות" אמרה טל, אך לא היה נראה שאיימי שמעה דבר מכול משפט זה. היא המשיכה בשלה ואמרה "את כול הזמן מסתובבת עם מפורסמים, ושוכחת מאיתנו. זה כאילוש החלטת כבר סופית שאת לא רוצה בנו כחברים שלך" "איימי, התכוונתי זלה, אני רוצה שתבואי איתי לראות את סבתא שלו" אמרה טל במהירות. "ואת משנה עכשיו נושא...כמו תמיד...מה אמרת?" שאלה איימי והרימה את עיניה הכחולות אל עבר טל. "שאני רוצה שתבואי איתי לראות את סבתא של דני" אמרה טל וחיכה אליה חיוך מתקתק. "רגע, רגע, רגע...חכי שנייה! תעצרי! אל תזוזי!" קראה איימי וחייכה חצי חיוך. "לא זזה" אמרה טל והרימה את ידיה. "מה אמרת? אני?...סבתא של דני?...אתם מתחתנים? טל את קטנה! מתי נהפכת בכלל להיות בחרה שלו? אוקי, מה קורה כאן?...ברור שאני פספסתי אותך!" זעקה איימי בצרחות, וכבשה את חיוכה בכרית. "לא, לא לא, מה פתאום מתחתנים? אנחנו בכלל אל חברים. אני חייבת לספר לך הכול מן ההתחלה!" אמרה טל וחייכה אליה חיוך קורן. היא אספה את שיערה ושאלה "יש לך כוח לשמוע?". "בוודאי!" קראה איימי וכיווצה את שפתייה באדומות לכדי כדור של בשר ורדרד וקטן. "אוקי, רק תפסיקי עם הפרצופים, זה מוזר" אמרה טל ופרצה בצחוק. "טוב, טוב" אמרה איימי, וחיבקה את כרית הלב שהייתה על מיטתה. טל פתחה את פיה ומארה "אתמול כשהייתי אצל דני, פתאום דאגי הגיע. הוא היה לבוש רק במכנסי ספורט כאלו קצרים- כמו שהמאמן הכריח את רון ללבוש. והוא היה עטוף שפוך, בקיצור הוא נכנס, דני הלך להתקלח, ולבינתים התחלתי לספר לדאגי שהוא נישק אותי פעמיים כשהוא היה שיכור". איימי פלטה קללה עסיסית אומרה "אני מדמיינת את הפרצוף שלו, וואו זה בטח היה מגניב. הוא היה בהלם נכון?". "רק בהלם?" שאלה טל וחייכה חיוך ממזרי "הוא התחיל להגיד שהוא כבר, ולשאול אותי אם הוא יכול לנשק אותי שוב". איימי פלטה צווחה ושאלה בהתרגשות "ומה ענית לו טל? מה ענית לו?". טל כיווצה את פיה ואמרה "למען האמת, אמרתי לו שכן, כי בכולז את דני עמד בכול רגע לצאת מן המקלחת. אבל דאגי התעקש, ושכנע אותי שאני פחדנית". היא הביטה אל עבר עיניה של איימי שנראו צוחקות. היא ידעה שבזה הרגע היא מחכה לשמוע את המשך הסיפור שלה. אבל טל לא ידעה אם כדאי לה לספר, ובכול זאת איימי נהפכה להיות חברה ממש טובה של טל. "ומה קרה אז?" שאלה איימי. טל חייכה ואמרה "הוא התקרב אלי לגמרי, ואני כבר שמתי את הראש על הכריות של הספה. פחדתי שבכול רגע דני ייצא, פחדתי שהוא יראה אותנו". "למה?" שאלה איימי במהירות. טל הורידה את ראשה ופלטה אנחה "אני לא יודע" היא אמרה בשקט ושמה את ראשה על ידייה. "את צוחקת עלי? את לא מסוגלת לבחור בין שני הבנים?" שאלה איימי ופתחה את עיני העגל שלה. "אני ביץ', נכון?" שאלה טל במהירות, והיטתה את פיה לצד. "כן, מאוד. את עומדת להתנשק עם דאגי על הסלון של דני, בבית של דני, בזמן שדני נמצא בבית, והוא במקלחת! אני לא מכירה יותר ביץ' ממך" אמרה איימי ועשתה מספר סימנים עם ידיה. "תודה רבה" אמרה טל בציניות. "את יודעת שאני צוחקת, ברור שאנחנו מכירות יותר ביצ'ית ממך. בשביל מה יש את סנדי וחברות הבואו-לקפוץ-לי-אני-מוכרת- את-עצמי, בעולם?" שאלה איימי והיטתה את הפוני שלה כלפני מעלה בנשיפות חזקות. טל פרצה בצחוק ואמרה "אני לא משתווה אליהן, אה? אני סוג אחר של ביץ'". "בהחלט" הסכימה איימי. "אגב, אני ורון חיפשנו אותך בסיפרייה. כלומר אני, אבל אז ראיתי את רון. ונתקענו שם, והספרנית הגמדה רדפה אחרינו" אמרה טל ומשכה בצווארון חולצתה ושיחררה אותו מעט. איימי הרימה את גבתה ואמרה "גברת הנזלינג תמיד הפחידה אותי, אבל היא עזרה לי הרבה כשחיפשה בשילי ספרים עם מחקרים מוכנים. מה שהאינטרנט לא מוצא את תימצאי בספרים הישנים". "כן, היא מפחידה" הרהרה טל בשקט, והחזיקה את שפתה התחתונה. "ומה קרה אחרי שהוא התקרב אלייך?" התנשקתם בפעם השלישית?" שאלה איימי לפתע והחזירה את טל לזכרונותיה מן אמש. טל כיווצה את גבתוייה אומרה בשקט "הוא התקרב אלהי לדמרי ואמר "אם אני אנשק אותך שוב, את תוכלי לדעת אם את אוהבת אותי". "ומה ענית לו?" שאלה איימי ונשכה את שפתה במתח. טל הרימה את מבטה אל החלון ואמרה "שתקתי, ושמתי את האצבעות שלי על השפתיים שלו". איימי פתחה את פיה בהלם ופרצה במספר צווחות של אושר. "למה?" היא שאלה במהירות והתרוממה ממיטתה. היא התהלכה בחדר ואמרה "את אוהבת את דני? בגלל זה עצר את דאגי?". טל פרעה את שיערה וסובבה את ראשה מצד שמאל לצד ימין. "דבר ראשון לא אמרתי שעצרתי אותו לגמרי, ודבר שני אני לא יודעת...אני לא חושבת" היא אמרה במהירות, והנחה על הכרית שהייתה על ידה. "אני מבולבלת" היא אמרה בשקט ופלטה אוויר מראותיה.
יש המשך~~

screamin pittas

New member
גם אני מבולבלת../images/Emo6.gif

אז היא לא חלמה את זה? נראה לי שדילגתי על קטע או משהו כי אני עדיין לא מבינה אם היא חלמה או לא
אהה..רגע! אולי היא לא חלמה את זזה ואז פשוט קטעת את הסיפור באמצע והמשכת מהבוקר?
אני ממש מרגישה סתומה

butbut

New member
כן../images/Emo70.gif בדיוק! קטעתי את זה באמצע ועכשיו הכול

מתגלה בפלשבקים של טל כשהיא מספרת לאיימי ובכללי כשהיא חושבת..וזה:] XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||||[8! הסוף!!!!!!!!!!!!!]../images/Emo126.gif

"אין ספק בכך, אבל רגע-" אמרה איימי ופסה מלהתרוצץ בחדר הקטן. היא צנחה על מיטתה ושיכלה את רגליה זו בזו. "אם לא עצרת את דאגי פוינטר לגמרי, אז מה קרה שם באמת?...טל, אני רוצה פירוט!" מחתה איימי במהירות, והרימה את גבתה. "קדימה טל," היא המשיכה לדחוק בה "אני מקשיבה". "טוב, אני אגיד לך. אחרי ששמתי את האצבעות שלי על השפתיים שלו, שאלתי אותו אם הוא מרגיש עם זה שלם, שהוא מתכנן לנשק אותי בבית של דני, החבר הכי טוב שלו". איימי פלטה עוד צווחה ומרטה חלק נכבד משיערות ראשה מבלי ששמה לב למעשיה. "מה הוא אמר? מה הוא אמר?" היא צעקה ונענעה את טל באיטיות. טל התנערה ממנה ואמרה במהירות " דבר ראשון, כדאי שתפסיקי עם הצרחות הללו, זה מבהיל איימי. ודבר שני, תיהי רגועה. יש לנו הרבה זמן בשביל זה". "אני במתח טל" לחשה איימי, ומחצה את הכרית שבידה. "טוב, אני ממשיכה" אמרה טל, ופיסקה את פיה בכדי לומר דבר מה. אך איימי פלטה צווחה קטנטנה ואמרה "תיראי מה השעה, טל תמהרי. אני צריכה להספיק להגיע למקלחות עוד". "אוקי, אוקי, אז תתני לי לסיים" ציוותה עליה טל ומשכה את הכרית שהייתה אל ידה אל ידיה. "נו, אני מחכה, תגידי כבר מה ענית לו, ומה היה אחר כך!" אמרה איימי באיפוק. "זה היה די מוזר, למעשה זה היה יותר מידי מוזר וביצ'י מן הרגיל" אמרה טל בשקט ופתחה את עיניה החומות. ***********************************************************************************************
טל תספרי כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1...>< טוב,
אז חשבתי[
] שאני אוכל לעמוד במשימה של קיצור פרקים ל-4 חלקים..ולא הצלחתי[
] לעשות את זה..מתברר שאני נלחמת בעצמי
. ותראו מה קרה
8-חלקים-לפרק><..
שאלונייה להיום:
האם טל נישקה את דאגי או לא
האם דני ראה[אם קרה משהו
] או שהאם הוא לא ראה
מה יקרה עם סבתא של דני, ברגע שהיא תפגוש בטל
מה עובר על איימי
המוני שאלות!...איפה התשובות?...טוב, רובן בחלק הבא
אז,איך היה הפרק?..
הצלחתן ל-
או שמא חשתן במשהו כמו:
אני אשמח לדעת את זה בתגובות:]]
XD אממ..
בכול אופן-פרק ארוך
ומעייף...שרדן אותו?אתן חיות? אני רוצה לשמוע הכול
תגובות-בונות ולא בונות
תלונות
הערות
תענות
בקשות
המלצות לשירים שאתן חושבות שיתאימו-או שאתן אוהבות
יתקבלו בברכה
אחורה|
בוט.

McGirl For Life

New member
וואי בוט איזה פרק יייפפפפפפפפההההה!!!../images/Emo140.gif

אהבתי את הקטע של טל ודאגי למרות שאני עדיין חושבת שטל צריכה להיות עם דני.. בהתחלה באמת חשבתי שזה היה חלום עד שטל התחילה לספר לאיימי ואז הבנתי שזה לא.. אבל יפה!!! הצלחת לבלבל אותי!!
צדקתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה אכן היה דאגי מחוץ לדלת!!!!!!!!!! XXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDD בחירת שירים ממש טובה!!
איזה כיף שהחזרת את הפרקים הארוכים!!
יש לי שאלה קטנה... כמה פרקים יש בסה"כ???
טוב בכללי ממש אהבתי את הפרק, ואין לי ממש כח לפרט הכל אז אני לא אחפור היום[אבל זה חד פעמי
]

butbut

New member
אממ..פרקים בסה"כ?..שאלה קשה...

ת'אמת מאז שהתווספה שרלוט לפיק-זה גרם לי לבורות ענקיים...עצומים! בפיק. ולכן הפרקים גדלו ונהפכו להיות ל-9 חלקים..ואפילו 8 או 7..
בכללי כנראה שישי 36[לפי מה שספרתי מזמן]...אבל כרגע [בגלל הפרקים אקסטרה כי עונה 2 לא הולכת להיות] זה בטח ייצא 40. ואם זה יקשה לעיכן[לפני שאני יפרסם את האקסטרא] אני יעשה כזה שאלון..ואני ישלא מי בעד שאני יפרסם את הכמה פרקים האחרונים..[כלומר שלא קשורים לעונה הנוכחית]. XDD וזה. ;LOL עדיין טל+דני? אוקי..

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifOOOOOOMMMMMMMGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואו!!!! ממה אהבתי את הפרק!!!!!!!!!!!!!!11 דבר ראשון: אני מתארת לעצמי את דאגי עם הפוך, איזה חמוד הוא
!! דבר שני: איך לעזזל אפר לחשוב בכלל לא לנשק את דאגי???!!(אני מודעת לזה שהיא לא יודעת את מי היא אוהבת, אבל זה דאגי!!1) דבר שלישי: אני כבר מתה לדעת מה קרה!!!!!!!!!
השערה: הם כן התנשקו ודני תפס אותם. * לא נראה לי שאני יכולה לחכות ליום שלישי(משהו נכנס בי היום..אני ממש מתלהבת חח)

butbut

New member
XDDDD חחחחח...נכון שזה דאגי ובכול זאת

היא לא יודעת אם היא רוצה להתנשק איתו. איזה כייף לה שיש לה בחירה בכלל XDDDDD
דאגי+פוך XDD ^^
חכי ותיראי=]

אני שמחה!

יוואו טל ספרי כבר!!!!! הם התנשקו? לא הם לא! הם כן! ייאיי אני אחת מהראשונות [פעם ראשונה!] אני מכורה לפיק הזה.. היה קטע שרציתי לבכות.. טוב אני שתוק גם ככה אפאחד לא קורא..

McGirl For Life

New member
אני קוראת!! :) חמודה שכמותי..

אני די ברגע של חירפון עכשיו אז אני קוראת בערך את כל התגובות בפורום מרוב שיעמום.... אל תתיחסו אלי.... ><" הקטע שכמעט רצית לבכות בו היה הקטע בין טל ודאגי?!?! האם אני צודקת?!? האם אני לא!?! האם אני שוב יוצאת ממש טיפשה עכשיו?!? כל התשובות בהמשך.... -אני צריכה להפסיק עם היציאות המטומטמות האלה... ><-

butbut

New member
לא נכון!! אני קוראת! אני מתיד קוראתת../images/Emo99.gif

XDDD טל מותחת את כולם.. גם את איימי.. XDD

Charley XD

New member
>< ככה לגמור ?

אוףףףףףףףףף אני רוצה עוד פרק ! יום שלישי >< זה יפה כרגיל .. כל הקטע של הספרנית קרע אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואני במתח ! דיי ... אוף אוף אוף !

למעלה