../images/Emo109.gif../images/Emo27.gifתגובה תוך כדי קריאה../images/Emo37.gif
אוקיי הפעם אני לא אתעצל ואקרא מתי שאני רואה שפירסמת! האהא!
אז ככה
"לא חשוב," פלטה טל בשקט והוסיפה "טוב, נניח שמישיהא שאתה אוהב ניגשת אלייך..ו...מבקשת שתבעט בשבילה ב...בכדור". "כן" אישר דני. "מה אתה תחשוב?" שאלה טל. "שהיא רוצה שאני אבעט בשבילה בכדור" אמר דני בהתלהבות. דני ממש הצחיק אותי פה, אני יכולה לדמיין אותו עם הפרצוף הזה-->
בכלל, שמתי לב שהרבה מהתפוזונים יכולים לתאר את מקפליי...
זה טום כמובן.
זה דני. דאגי.. הממ..הוא יכול להיות ככה
[בגלל התמונות האחרונות. ><"] וגם
כי הוא טיפש וגם
XD לוידעת למה. אה! איך שכחתי את הטמבל!
! הארי... הוו הארי. וואי תחשבי, הוא יכול להיות
רק בלי הכומתה! כי תמיד יש לו פרצוץ רציני וגם יש לו את הזקן הזה XDD איזה מעולה אני
טוב, נסחפתי! נחזור לסיפור! [וואי באמת קשה לקרוא לו פיק!] בחלק הזה פשוט התחלתי לצחוק DDDDDDD:
דני הביט אל עבר דאגי, שהביט לעברו, ואמר "זה בדיוק מה שקרה לנו". נקרעעעעעעתי.
"לאן אתה הולך?" שאל טום במהירות. "להתחיל עם טל" אמר דאגי כאילו שהדבר ברור מאליו. חהחה דאגי.. נצלן שכמותך...
דאגי הוריד את החולצה שלו, וגרם לדני, טום והארי לשרוק לו בקול ולפלוט צעקות לא מובנות. אוי מה הייתי עושה כדי להיות במקום טל. אח. הפנטזיות. *מזילה ריר* וואי ג'יוואנה וטום מתחבקים ומתנשקים בכל הזדמנות. איזה שובבים!
הוא היה נראה מאוד חושני, הזיפים שלו שנראו בהירים באור של הירח שנשקף מן החלון הקטן. רק הוסיפה עוד 'קלאסה' למראהו הגברי. את צריכה להפסיק לעשות קטעים כאלה. זה יותר מדי בשבילי.
הוא זז קידמה ואחורה, המראה לא היה מלבב במיוחד. אם היה עובר מישהוא מאחורה הוא היה חושב כי משהו חשוד קורה שם. בוט! שובבה.
"טוב, אני צריך ללכת להתגלח, מישהו כאן העיר לי שאני נראה כמו קיפוד" אמר דאגי והכניס את המפתח אל חור המנעול. לא!!!!!!!!! אל תתגלח!!!!!!!!!!!!11 אתה סקסי ככה. !@#$$%%^&&*^#@
"מי זה?" צעק דני. "אני מת" נשמעה זעקה והתחככות בדלת. טל פתחה את עיניה בפליאה אל עבר דני ושאלה "יש לך פסיכופטים בבניין?". "חוץ מדאגי ואני? לא" השיב דני. טל חייכה ואמרה "מי זה נראה לך?". "אין לי שמץ של מושג" אמר דני בשקט, והביט אל עבר הדלת. "מי זה?" הוא שאל שוב. האיש שבדלת התפתל מעליה, וניסה לגעת בידית אך ללא הצלחה. נשמע היה כי היא החליקה מידיו. "אני מת...אני לא יכול!" צעק האיש מבחוץ, ודפק על הדלת בחוזקה. פחד אחז את טל, והיא התחבאה מאחורי גבו של דני. הוו, למה יש לי ניחוש פרוע מי זה? דאגי.
טוב זה לא הוא XD או שזה כן הוא, ודני אמר "אני לא מאמין!" ואז אחר כך הוא יגיד "כמה מפתיע! זה דאגי
" אוקיי. או שלא. ><" יאלה, ממש נהניתי
זה יותר נחמד שזה לא ארוך כל כך
ואני עדיין סקרנית לגבי 'מחלתו המסתורית של דני' מועהעהעהעהעעה.
ורוב הפרק הייתי-->
[בגלל דאגי הערום+הזיפים+הפלרטטן.
] וגם
בגלל שדני ודאגי ממש טיפשים. וגם
בגלל כל מיני דברים שאנלא זוכרת XD אוהבת
האא! הצלחתי לעשות תגובה חופרת! אני גאה בעצמי
דרך אגב, אני שונאת את תפוזבל! שלחתי וזה כתב לי שיש שגיאה! מזל שעשיתי תצוגה מקדימה... אבל הייתי צריכה לכתוב את הסמיילים מחדש XDD