יא-בייבי! פרקים 27-28

butbut

New member
כיכיכי..את אמרת לי לא לקרוא לרוני רונקי כי

כי..כי...כי זה נשמע לא טוב. אז רק שתידעי..שזה שיש לך קורקבן חמוד..ואת חסילונית..וסקסית..לא אומר..ש..ש..ש...שאני לא יקרא לה ככה!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifXDDDDDDDD חולה!!!

תקראי לה ככה חופשי!
רק אל תעליבי תקורקבן שלי... הוא נורא רגיש...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif בכייייייייייייייפ תמשיכי עם זה!

רק ש...התשלום לאחות, על חשבונך!
היא עדיין מחכה, ואין לה את כל היום!
חח הקטע הוא שזאת החפירה הראשונה שלי אז... XDD לונורא...
ואת [או סיון] תסלחו לי אם אני לא ארצה לאכול את הקורקבן שלה?
יש דברים אחרים שאני ארצה במקום זה...

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif פגר פגר פגר פגר ולהלהלהלהלהלה

דבר ראשון כוווווווווווולם לקנא כי אני מדברת עכשיו עם בוטיק [בוטיק זה חנות לא?] במסן D:
וואוויווה P: איזה פרק. איזה אקשן. איזה דני
אז ככה ... וואויואה פרק יפה P: ממש כאילו !!! כאילו באמת ..................
וואו כמעט בכיתי במתח של הפרק שעבר !!! אבל י'דעתי שהוא לא עומד למות , חשבתי שהוא יעבור דירה- טיפשה שכמותי
ממ, נורא צחקתי שהארי אמר לדאגי "תגיד לכוח שלך שגרוע"זה נורא מצחיק
XDD טיפשה אני P: הערה ? ו' אחרי פסיק ויתרתי לך. ו' אחרי נקודה ? להרביץ לך !!! להרביץ לך !!!
מממ מה עוד רציתי לומר ? כשדאגי לא הצליח לפתוח את הדלת והמנעול נתקע זה כמו שקרא לטל בבית שלה P: בגלל זה היא מומחית P: נראלי שזהו ... כן, היום אין חפירה רצינית
פסיכוו.

butbut

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo70.gifLOL בוטיק זאת חנות כעע..XD

לא נורא.. זה גם אחלה של כינוי
אממ...איזה בעסה לבכות יחד עם טל..ולבסוף לגלות שני עבד גם עליה וגם עליכן!! XDD אבל לעבור דירה זה עוד מילא.. LOL XDDDD יש לי בעיה רצינית עם "ו"
זאת סוג של חפירה! אל תידאגי

M C F L Y 1

New member
יייאאאא ../images/Emo99.gif

כל הפרק הייתתי ככה
+ חיווך ענקק על הפניים ! אני פשווט מתה על הפייק שלךך :)) כל ההסבר של טל לדני לגבי הבנותבנים כ"כ נכון !!! ודאאגגי הזה כ"כ מוותתק !
מתי אתת מפרסמתת את הפרק הבא ?!? אני מחכה אבל הזמן לא עובר

butbut

New member
כן בנות-בנים היה גם הקטע האהוב עליXD

XDD תודה רבה!-תמיד כייף לקרוא תגובות כמו שלך
מסכימה איתך! לפעמים אני חשובת לעצמי שאם היה פרק יומי...זה היה בודאי מוזר><
XDD

just orr

New member
פיו, איזה הקלה XD

לגבי דני
בהתחלה הייתי בטוחה שהוא עובד עליה, ואז פקפקתי בזה לרגע... אבל לא! כמו שחשבתי, הוא עבד עליה
מזל
בהתחלה.. שהיא בוכה.. איזה מ-ו-ת-ק-! איך רואים שהיא אוהבת אותו
(אני היחידה שלא שונאת אותה? XDDD) וה"מלחמת בנים-בנות" הרגה אותי XDDD בעיקר:
לא חשוב," פלטה טל בשקט והוסיפה "טוב, נניח שמישיהא שאתה אוהב ניגשת אלייך..ו...מבקשת שתבעט בשבילה ב...בכדור". "כן" אישר דני. "מה אתה תחשוב?" שאלה טל. "שהיא רוצה שאני אבעט בשבילה בכדור" אמר דני בהתלהבות. חחחחחחחחח XDDDDDDDDD
דאגי שילב את זרועותיו על חזהו ואמר "אז מה, מה את עושה כאן?". "עומדת" השיבה טל בציניות.
ובלי קשר לזה...
הוא היה נראה מאוד חושני, הזיפים שלו שנראו בהירים באור של הירח שנשקף מן החלון הקטן. רק הוסיפה עוד 'קלאסה' למראהו הגברי. הוא חייך חיוך מאופק ואמר "תמיד ניסיתי להתחיל איתך, ועד שהיה נראה לי שהצלחתי, פתאום התרחקת". דבר ראשון -
. דבר שני- הא? איזה חמוד. אבל למה הוא מבלבל אותי?!? גם ככה קשה לי להחליט עם מי אני רוצה שהיא תהיה
XDDDD אוווו.. מעניין מי היה בדלת
וחבל שלא שמת שירים
אני אפילו שמעתי מוזיקה, וכשהתחלתי לקרוא עצרתי אותה כדי שאני אשמע את השירים שאת בד"כ שמה
[וגם כי אני בד"כ לא קוראת ושומעת מוזיקה ביחד, זה יותר מדי למוח שלי אבל לא חשוב XD] למען האמת אני שומעת Bleeding Love של Leona Lewis עכשיו, וזה דיי מתאים לחצי הראשון בחלק הראשון, אני חושבת
טוב בעצם זה היה יותר מתאים לסוף של הפרק הקודם.. טוב לא יודעת! סתם שיר יפה
טוב חפרתי מספיק
(ובכלל יש עוד פרק. בטח לא יהיה לי כוח לחפור גם עליו, זה מתיש :X טחח סתם, אני רגילה לזה כבר
) טוב זאת כבר מגילה... אז ביי. אהבתי את הפרק מאוד

butbut

New member
חחחחחחחחח כן! את בין היחידות שלא שונאות

את טל. היא די חמודה-אני חושבת שהיא דמות ממש חביבה. חבל לשנוא אותה.. XDD שינאת חינם! LOL קיצקץ...
אחת החפירות הממש טובות שלך! אני מחייכת כמו מפגרת עכשיוXDD

ענבז

New member
מצטרפת באל לי כבר לקרוא ...למרות ש

קניתי את ההארי םוטר החדש ועד שאני לא אגמור אותו אני לא אפסיק לקרוא XDD כמובן שהפסקות לאוכל זה מותר כי אוכל זה חשוב XDD יומנעים 3>

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gifסליחה.

שלא הגבתי לפרק הקודם, המחשב המפגר
שלי
בכל מקרה, ממש יפה
, למרות שהאמת? יש קטעים שהם קצת "יותר מידי קיטצ'" בשבילי
, אבל זה עדיין יפיפה
אולי תחזירי את השירים
, זה היה ממש כיף לקרוא עם זה
האמ... מתי עוד פרק?D:

butbut

New member
../images/Emo24.gifזה בסדר גמור! ../images/Emo9.gif

אני מסכיהמ איתך..אבל תחשבי שאני גם לא יכולה לעשות את הסיפור ממש לפי איך שאני רוצה. יש כאן גם בנות ממש צעירות שקוראות את הפיק..ומה הייתי עושה ללא הקיצ'יות? XD

למעלה