פיו, איזה הקלה XD
לגבי דני
בהתחלה הייתי בטוחה שהוא עובד עליה, ואז פקפקתי בזה לרגע... אבל לא! כמו שחשבתי, הוא עבד עליה
מזל
בהתחלה.. שהיא בוכה.. איזה מ-ו-ת-ק-! איך רואים שהיא אוהבת אותו
(אני היחידה שלא שונאת אותה? XDDD) וה"מלחמת בנים-בנות" הרגה אותי XDDD בעיקר:
לא חשוב," פלטה טל בשקט והוסיפה "טוב, נניח שמישיהא שאתה אוהב ניגשת אלייך..ו...מבקשת שתבעט בשבילה ב...בכדור". "כן" אישר דני. "מה אתה תחשוב?" שאלה טל. "שהיא רוצה שאני אבעט בשבילה בכדור" אמר דני בהתלהבות. חחחחחחחחח XDDDDDDDDD
דאגי שילב את זרועותיו על חזהו ואמר "אז מה, מה את עושה כאן?". "עומדת" השיבה טל בציניות.
ובלי קשר לזה...
הוא היה נראה מאוד חושני, הזיפים שלו שנראו בהירים באור של הירח שנשקף מן החלון הקטן. רק הוסיפה עוד 'קלאסה' למראהו הגברי. הוא חייך חיוך מאופק ואמר "תמיד ניסיתי להתחיל איתך, ועד שהיה נראה לי שהצלחתי, פתאום התרחקת". דבר ראשון -
. דבר שני- הא? איזה חמוד. אבל למה הוא מבלבל אותי?!? גם ככה קשה לי להחליט עם מי אני רוצה שהיא תהיה
XDDDD אוווו.. מעניין מי היה בדלת
וחבל שלא שמת שירים
אני אפילו שמעתי מוזיקה, וכשהתחלתי לקרוא עצרתי אותה כדי שאני אשמע את השירים שאת בד"כ שמה
[וגם כי אני בד"כ לא קוראת ושומעת מוזיקה ביחד, זה יותר מדי למוח שלי אבל לא חשוב XD] למען האמת אני שומעת Bleeding Love של Leona Lewis עכשיו, וזה דיי מתאים לחצי הראשון בחלק הראשון, אני חושבת
טוב בעצם זה היה יותר מתאים לסוף של הפרק הקודם.. טוב לא יודעת! סתם שיר יפה
טוב חפרתי מספיק
(ובכלל יש עוד פרק. בטח לא יהיה לי כוח לחפור גם עליו, זה מתיש :X טחח סתם, אני רגילה לזה כבר
) טוב זאת כבר מגילה... אז ביי. אהבתי את הפרק מאוד