יא-בייבי! פרקים 27-28

Sharon Kez

New member
בוט. ../images/Emo23.gif האמת היא שרוב הפיק הייתי ככה-

\
כאילו עם חיוך כזה XDD כי זה היה פרק ממש קליל, שום דבר שגרם לי להיות לחוצה\עצובה\כועסת וזה. ממש דורש שתשימי עוד פרק LOL אני רואה שהמגע הפיזי מתחיל להתקיים! הפעם השפתיים של טל ודאגי נגעו זה אומר ש.. פרק הבא טל ודני שוכבים?!
XDD

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כבר שוכבים???LOL

תני לטל להתרגל קודם כול למי היא אוהבת. אחר כך נדבר על מגע פיזי מעל נשיקות וחיבוקים. XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo99.gif אני כזאת דיליי.. ><"

הגבתי פרק שעבר בדי חפירה ולא ענית
אז הפעם אין ליכוח לחפור במיוחד חוצמזה שאני בטוחה שהבנת שאהבתי את הפרק.. וגם, להמליץ על שיר שאני העברתי איתו את כל הפרק בלופים: Pink - Who knew
http://uk.youtube.com/watch?v=cJmghwq7k2I ואם זה קטע ממש מרגש אז זה מאוד מתאים: Christina Aguilera - Hurt. http://uk.youtube.com/watch?v=lbcltLf2VHo

butbut

New member
../images/Emo23.gif זה בסדר גמור-ואני מצטערת..>< המחשב שלי

לא עמד בלחץ-וכשרציתי להגיד הוא מת.. ואז כבר עבר הזמן מכדי להקפיץ את השירושור שובLOL
את השיר הראשון אני כול-כך מכירה... וגם ת'שני..אבל לא חשבתי עליהם אף פעם.
טנקס=]

גילולית

New member
בוט..

איפההההההההההההההההההההה הפיק איפההההההההההההההההההההההה????|בוכה| פרק28 אני לא יכולה יותר!! סתם טייק יור טיים..אבל פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז התמכרתי..אבלאנייכולהלהפסיקמתישאנירוצה..באמת(-->גוד לאק לפענחינג את זה)

Decay Dance

New member
ווואאאוווו *התקףלברציני*

זהירות
חפירה רצינית בדרך חלק | דני נשך את שפתו ושאל באי-אמון "באמת האמנת לי? טל?".
מה נראה לך יטיפש!!!
חשבתי אני הולכת למות... דניייייי אני אהרוג אותו!!!!. עשית לי התקף לב...חשבתי את הולכת להרוג לי את דני ואז טל לא תוכל להיות איתו. את לא הורגת לי אותו שמעת?!?!?!?!
"תייבש לי את הדמעות," אמרה טל בשקט והביטה על פניו בריכוז."הן לא יצאו בגללי, הן יצאו בגללך...בשבילך" המשיכה טל בשקט, והביטה אל הבעת פניו המשתנה. "בסדר" אמר דני בשקט. היא אהבה את התלתלים שכיסו את מסגרת פניו, הן השתלבו יפה עם עיניו הכחולות. דני קירב את פיו אליה, ונשק לה על הלחי, בדיוק במקום בו היה שביל הדמעות הראשי לפני שנייה. טל עצמה את עיניה והרגיש את תלתליו מדגדגים את פניה. לאחר מכן את היא חשה שהוא מתנתק ממנה, ותולה בה מבטים עמוקים.
תנשקי אותו כבר לעזאזאל...
[סליחה על הקללות חחח] למה את מחכה שהמשיח יבוא, יתחפש לאישה, יתאפר
, יראה כמוך וילך לנשק את דני?? עד שהיא זזה...אפילו סבתא שלי כבר הייתה מספיקה להגיע אליו מישראל ולנשק אותו עד שהיא זזהההה
"לפעמים נדמה לי, שאם יקרה לי משהו, ממשי, העולם ימשיך לזוז...האנשים ימשיכו לחיות...ורק אני לא אהיה יותר" אמר דני.
אל תדאג דני העולם לא ימשיך להסתובב ואנשים לא ימשיכו לחיות...ועכשיו צריך לשאול את מיקי... נכון מיקי? חחחח
חלק || "טוב, נניח שמישיהא שאתה אוהב ניגשת אלייך..ו...מבקשת שתבעט בשבילה ב...בכדור". "כן" אישר דני. "מה אתה תחשוב?" שאלה טל. "שהיא רוצה שאני אבעט בשבילה בכדור" אמר דני בהתלהבות.
כל כך דניש [כן זאת לא טעות] מצידו לחשוב ככה.
אח דני אל תדאגי יום אחד תהיה בסדר.
אחרי אישפוז במחלקה טיפולית הכל יהיה בסדר. ואני אפילו מבטיחה חלק ||| "גם ללכת בזוגות אל השירותים, ולהיתקע שם שנים רבות זה גם מטומטם, ובכולז את אתן עושות את זה" השיב דני כנגדה. "אנחנו זקוקות לעצות דני, זה בדיוק למה אתה בן. אתה לא יודע מה קורה בדרך ל'שירותים' "השיבה טל.
חחח אהבתי יותר טוב להיות בן שכשהוא צריך עצה הוא או שלא הולך בכלל לחברים שלו כי הם יצחקו עליו או שכשהוא מבקש עצה זה יגמר בתתקע אותה? אני חושבת שלא. בנות שולטות!!!!!!
ג'יו טום והארי פרצו בצחוק, ורק דני ודאגי נראו מהורהרים. "מה קרה?" שאל הארי ופסק מלצחוק. דני הביט אל עבר דאגי, שהביט לעברו, ואמר "זה בדיוק מה שקרה לנו".
חחח טיפשים...
בא לי עוגה
חח אני לא קשורה חלק |||| הוא שילב את ידיו זו בזה, ויצא מהן כמעין רובה. הוא כיוון אותו אל הרכה שלה ואמר "אם לא תצאי איתי עכשיו, אני הורג אותך".
באמת הוצאת אותו חנון... ככה מתחילים עם בחורה? אם כבר היא תוריד לך כאפה ותשבור לך את "הרובה"
חחח הוא היה נראה מאוד חושני, הזיפים שלו שנראו בהירים באור של הירח שנשקף מן החלון הקטן. רק הוסיפה עוד 'קלאסה' למראהו הגברי.
אררר זהו החלטתי סופית היא צריכה להיות עם דני ודאגי צריך להיות שלי... גם אם הוא טיפש שלא יודע להתחיל עם בנות.
הוא זז קידמה ואחורה, המראה לא היה מלבב במיוחד. אם היה עובר מישהוא מאחורה הוא היה חושב כי משהו חשוד קורה שם.
זה בהחלט לא נשמע ונראה טוב חחח זה נשמע כמו סצנה חושנית של דאגי עם הדלת.דאגי אני מבקשת רק לשים
בזמן ביצועייך החושניים עם הדלת, ותשכרו חדר... זה לא יפה ולא יאה לעשות את זה בציבור. חלק ||||| דני מתחת את ידיו ושם אותם מאחורי ראשו, "שתבואי איתי מחר לפגוש את סבתא שלי יחד עם דאגי והארי" הוא פלט וחייך חיוך מתוק. "למה?...כלומר, למה היא צריכה להכיר אותי?" שאלה טל במהירות ונראתה מופתעת. "היא חושבת שאני מסתובב רק עם חשפניות, ואני רוצה להראות לה שהיא טועה. בבקשה! את תעשי לי טובה ממש גדולה אם תסכימי" התחנן דני וחייך חיוך מתקתק למדי.
חחחחחחחח מסתובב רק עם חשפניות..
. טוב זה דני, דני הוא חרמן קטן בעצם חרמן גדול ככה שזה לא מפתיע שהיא חושבת ככה... אבל הוא חמוד אהבתי שהוא הולך לבקר את סבתא שלו. "מי זה?" צעק דני. "אני מת" נשמעה זעקה והתחככות בדלת. טל פתחה את עיניה בפליאה אל עבר דני ושאלה "יש לך פסיכופטים בבניין?". "חוץ מדאגי ואני? לא" השיב דני. טל חייכה ואמרה "מי זה נראה לך?". "אין לי שמץ של מושג" אמר דני בשקט, והביט אל עבר הדלת. "מי זה?" הוא שאל שוב. האיש שבדלת התפתל מעליה, וניסה לגעת בידית אך ללא הצלחה. נשמע היה כי היא החליקה מידיו. "אני מת...אני לא יכול!" צעק האיש מבחוץ, ודפק על הדלת בחוזקה. פחד אחז את טל, והיא התחבאה מאחורי גבו של דני.
מי זה? מיזה? מיזה? (ספויילר שהוא גירסה מיוחדת שלי למה שיהיה בפרק הבא) אולי זה גורג שמת אחרי כל האיחולים שביקשתי בשבילו בפרקים הקודמים ועכשיו הרוח שלו דופקת על דלתו של דני. או אולי זה דאגי שהחליק במקלחת נפל על התחת ועכשיו יש לו סימנים כחולים והוא חושב שהוא מת? ואולי זה טום שהלך לקניות ובגלל שהוא נשי הוא החליט לנסות וללבוש מחוך וגילה שהוא לא יכול לצאת ממנו ואין לו אוויר כי זה לוחץ ועכשיו הוא חושב שהוא מת? כל זה תדעו בפרק הבא.... פרק מצוייןןןןן
אהבתי אותו, את כל הרגשות שיכולים להיות חיווית בו. מחכה לפרק הבא שמקווה שיגיע בקרוב. נ.ב בפרקים הקודמים לא יכולתי להגיב כי המחשב שלי קרס והוא לא היה אצלי הרבה זמן

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDOMG!@!!!!!!

אני צוחקת כאן כמו מטורפת! את לא מבינה כמה!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDD הערות שלך כאלו מצחיקות..
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני מתה כאן XDDD
חיה. זהו.. XD XDDDDDDDDDDDDDDDD
אני סופית מתה על החפירות שלך!! LOL

../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifפרק 28 חלק | ../images/Emo126.gif

אז חשבתם ששכחתי אותכן?
וחשבתם שאני ביץ' כי לא העלתי?
וחשבתן שפרשתי?
וחשבתן שאני יכולה פתוח שירשוירם של תמונות אבל לא להגיב? אבל הנה! אני כאן! והפרק הבא כאן! XDD השרת של תפוזבל לא עלה לי>< במשך כמעט 24 שעות..ועכשיו הוא נ-ז-כ-ר! לעלות! אז הנה הפרק[באיחור] אבל חפיף! יום שבת ושישי הם שלי...זה כמו אותו יום..[נו,באמת]XDD
השיר שאני ממליצה להתחיל איתו:Simple Plan - Vacation http://www.youtube.com/watch?v=jedBQnGpDmM
תהנו:] ******************************************************************************************************************** פרק 28: דני מיהר לפתוח את הדלת כשהוא אומר בשקט "הטמבל הזה, מי היה מאמין?". "מי זה?" דחקה בו טל בכדי שיגיד לה מיהו האיש שדופק ודופק על הדלת בפראות. דני פתח את הדלת, ומאחוריה התגלה האחד והיחיד, דאגי פוינטר. הוא ישב שם על הריצפה, נשען על הקיר. רגליו השיעורת נזרקו על הריצפה, וחלק גופו העליון מכוסה בשמיכת פוך גדולה ועבה. "דאגי!" קראה טל, ומיהרה להושיט לו יד. "מה אתה עושה שם?" שאל דני ומיהר להרים אותו גם כן. דאגי פלט צחוק ואמר "סיפור ארוך". "אני דורש הסבר!" מחה דני, והרים אותו. טל פתחה את הדלת לרווחה בכדי שיוכל דאגי להיכנס, היא שאלה אחר כך "הבית שלך נעול דאגי?". "לא, השארתי את המפתח במנעול, מרוב קור" השיב דאגי. טל הביטה אל עבר דני ואמרה "כבר באה". היא ירדמה במהירות במדרגות אל עבר דירתו של דאגי, היא שמעה את המים במקלחת עוד זורמים ואמרה בשקט "טמבל". היא מיהרה לסגור את זרם המים החמים, ולסגור את דלת המקלחת. לאחר מכן מיהרה לסגור את דלת הבית, לאחר שווידאה שגם הגז והתנור והמקרוגל לא פועלים. והוציאה את המפתח מן החור של המנעול. טל רצה במהירות אל המדרגות, ועלתה בזריזות את כול הקומה. היא דפקה על דלת דירתו של דני, ובמהירות הוא פתח לה וחיוך ענק מופיע על פניו. "מה קרה?" שאלה טל בהתנשפות. דני הצביע אל עבר הספה, והכניס את טל אל תוך הבית. הוא סגר אחריה את הדלת, וחיכה לראות את תגובתה. טל הביתה סביבה, ואז אל הספה. מעליה שכב דאגי, הוא שם את ראשו כלפי מטה, גופו ורגליו תפסו את כול אורכה של הספה. הפוך שלו כיסה רק את החלק העליון של גופו, ואילו החלק התחתון היה מכוסה במכנס ספורט קצר. הוא היה נראה כמו גוש עצום של בשר, משום צבעו של הפוך שהיה בצבע הגוף שלו. "הוא שיכור?" שאלה טל במהירות ובלעה את רוקה בעצבנות. "לא" השיב דני ופרץ בצחוק. "אני מבינה" אמרה טל. היא התקרבה אל דאגי, הביטה אל פניו. היא התיישבה על ידו, מעל הפוך הנפוח שלו ואמרה "דאגי, אם אתה שומע אותי תרים את היד". דאגי הרים את היד שלו כלפי מעלה, ומיד היא נפלה בכבדות. טל חיכה ושאלה "מה קרה?". דאגי פלט צחוק מוזר ואמר "המים במקלחת היו קרים, והברווז קרקר שם". טל הרימה את גבותיה ואמרה "מוזר, לא ראיתי אף ברווז כשהייתי שם". "זה הצלצול שלי בפלאפון, של ברווז, ואז גיליתי שהמים קרים...את מבינה?" שאל דאגי. "לא ממש" השיבה טל בשקט, והרימה את פניה אל עבר דני. "אני גם לא מבין" אמר דני והרים את כתפיו. "אוקי, דאגי אף אחד לא מבין אותך. אם אתה לא שיכור למה אתה כאן?" שאלה טל במהירות, והתרוממה. דאגי סובב את פניו, והוריד מעליו את כול שכבות הפוך שלא איפשרו לו לראות את טל ודני. הוא נלחם בפוך וצעק וקילל אותו, "טמבל, אתה חונק אותי" הוא זעקה בקול, ונופף את ידיו כמו איש מטורף בתוך כותונת משוגעים מוכפלת. "אתה צריך עזרה?" שאל דני מן הצד. "לא תודה" ענה דאגי, והחל להתפרפר על הספה כמו דג סלמון מחוץ למים. טל פלטה צחקוק מהיר, והביטה אל עבר דני שנראה משועשע מאוד. הוא לקח את הפלאפון שלו וצילם את דאגי, בדיוק ברגע שהוא קיפץ על רגליו. "טום והארי חייבם לראות את זה" הוא אמר ופלט צחוק מהיר. טל חייכה ואמרה "כולם צריכים לדעת שדאגי נראה כמו...דג". "בהחלט!" אמר דני. דאגי המשיך להתפתל עד שלבסוף הוא נפל יחד עם הפוך על הריצפה ופלט "קר לי, והצאצאים שלי מחוסלים סופית, אפשר קצת עזרה כאן?". "למה לא ביקשת לפני זה?" שאלה טל ומיהרה לעזור לו. היא ניסתה להרים אותו יחד עם משקולת הפוך שלו ואמרה "אולי ניפתר מזה? זה מכביד עלייך". דאי ניער את ראשו הבולנדיני ואמר "לא, קר לי". "טוב" ענתה טל וסובבה את פניה אל עבר דני. "אפשר קצת זרה כאן דני-בוי? אתה תמיד אומר שאתה חזק, בוא תוכיח" העירה טל בציניות. דני מיד פסק מלצלם, הוא הניח את מכשיר הפלאפון שלו בצד ואמר "מיד". הוא קירב את זרועותיו סביב גופו של דאגי, והרים אותו. כאשר היה דאגי על הספה שוב, הביטה טל לעברו ואמרה "עדיין אל הבנתי מדוע אתה כאן". "כי המים נגמרו! יש לי מים קרים במלקחת, והמזגן לא פועל. דני אני ישן אצלך היום" הסביר דאגי, וחיבק את הפוך שהיה כרוך סביבו. "את זה כבר הבנתי מזמן" אמר דני. "אתם כבר התחלתם להתאמן? או שאני הפרעתי באמצע משהו?" שאל דאגי במהירות וכיווץ את גבותיו הבלונדיוניות. טל העבירה את מבטה מדני אל דאגי ואמרה "לא הפרעת, עדיין לא התחלנו. דני הולך להתקלח עכשיו".
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||[זאת בוט מקודם] ../images/Emo126.gif

פשוט המשתמש של שלי נתקע במחשב הזה>< *********************************************************************************************************************** "כן, נכון" הסכים דני במהירות. "טוב, להתראות, תיעלם" אמר דאגי וחייך חיוך מרושע. "קודם כול חיבוק דוב" אמר דני והרים את מבטו אל עבר דאגי. "זה אחד מן הרעיונות הרעים שלך, ממש כמו הרעיון הרע ההוא, שאמרת לי שאני צריך על האסלה הפוך. כדי שהאני לא אצטרך טישו, ואתה יודע מה? זה לא הצליח, זהרק עשה למנקה יותר עבודה" סינן דאגי, ועצם את עיניו. טל הוציאה את לשונה ואמרה "אוי, גועל!". דני פתח בצחוק מתגלגל ואמר "אני לא מאמין שהקשבת לי". "אני לא מאמינה שדברים כאלו עולים לך לראש" אמרה טל בגועל ונשכה את שפתה. "חיבוק" אמר דני ורץ, הוא קפץ על גוש הבשר בדמותו של דאגי, ומחץ אותו עד כלות נשמתו. "זה כואב" זעק דאגי וניסה להיחלץ מידייו של דני. "אתה שמן, זה כייף" אמר דני וחייך חיוך מתוק. "טל תצלמי את זה, מישהו חייב לתעד את הרגע הזה" אמר דני לפתע, והצביע אל עבר הפלאפון שעמד על השולחן. "בסדר" אמרה טל בשקט וניגשה אל השולחן . היא נטלה את הפלאפון והתקשתה למצוא את הערך "מצלמה" בו יהיה אפשר לצלם את הכול. והחלה להיכנס אל מקומות כמו ההודעות. לאחר מכן נכנסה אל התמונות, וראתה מספר תמונות של דני עם אימו, ועם אחותו. היו שם גם תמונות של בנות מסוימות, ואפילו תמונה אחת שלה. היא מיהרה לצאת מזה ולומר "אני לא מוצאת..". "השמאלי הראשון" אמר דני, וחיבק את דאגי בחום. דאגי בעט ברגליו, ונופף את ידיו בניסיון להעיף מעליו את דני. אך הדבר נראה כבלתי אפשרי. טל מצאה את הכפתור שבו תוכל לצלם, ונכנסה אל המצלמה. היא לחצה על הכפתור ואמרה "לא חייכתם". "אני לא מתכוון לחייך כשהפסיכי הזה מחבק אותי" אמר דאגי. "בטח שאתה תחייך" אמר דני והכניס את ידיו לצד גופו, וסגר אותם יחד עם הפוך. לאחר מכן חיבק אותו ושם את ידו האחת על שפתיו ומתח אותן. "תגידו צ'יז...אני מניחה" אמרה טל וצילמה. היא הגישה את הפלאפון לידיו של דני ואמרה "תראה". הוא הביט על הצג ואמר "תראה דאגי, אני ואתה". דאגי כיווץ את גבותיו ותקע בו מבט אזהרה. היה נראה כאילו בכול רגע הוא עלול להוציא רובה ולירות בפרצופו המחייך של דני. "די, אל תהיה כזה. יצאת כול כך חמ-וד" אמר דני ונישק את המסך. דאגיי התנער ממנו ואמר "לא אמרת שאתה צריך להיכנס להתקלח?" "כן, נכון" אמר דני והתרומם ממנו. הוא שם את הפלאפון על השידה ואמר "טל, תישמרי על זה היטב, הוא עלול לרצות למחוק את התמונות שתיעדו את היום הזה". "כן המפקד" אמרה טל וחייכה לעברו כשומרת-סוד. "זוג שטנים" אמר דאגי, וחייך חיוך מריר. "טוב, אני הולך" אמר דני ונכנס אל תוך המסגרון הקצר. הוא שהה בתוך החדר שלו מספר דקות, לאחר מכן הגיח ראשו מן המשקוף של הכניסה אל הסלון. הוא חייך ואמר "אתם תסתדרו כאן שניכם?". "בטח" אמרו טל ודאגי פה אחד. "מזל רע" אמר דני וקרץ לעברם. "שתוק ולך" אמר דאגי. "בסדר, בסדר. גם אסור לבן-אדם להתבטות בבית שלו" העיר דני ונעלם אל תוך האמבטיה. טל הביטה אל עבר דאגי, שרק שכב ותקע את מבטו בה, ואמרה "מה קורה דאגי? אתה נראה עייף". "כי אני עייף" אמר דאגי וחייך. לפתע נראה לטל החיוך של דאגי מתוק, ולא מפחיד כמו ביום שבו היה הוא שיכור. "טוב לראות שאתה עייף ולא שיכור" היא פלטה והיפנתה את ראשה אל החלון בסתמיות. "מה אמרת?" שאל דאגי והתיישב בספה עליה ישבו שניהם. טל מיהרה להפנות אליו את מבטה ולומר "לא כלום". "זה לא 'לא כלום', זה כן משהו" התעקש דאגי. "טוב, אני חושבת שזה כלום" אמרה טל. "יש לי שאלה" אמר לפתע דאגי. הוא שיפשף את סנטרו והביט על טל במבט מוזר. מבט מלא בציפייה, מבט שעוד לא עטה על פניו, לא כשטל שמה לב בכול אופן. "תשאל" השיבה טל בשקט, ומתחה את רגליה על השולחן שעמד מולם. דאגי מתח את זרועותיו כלפי מעלה ואמר "זוכרת מקודם, כשהיינו באולפנים? מה היה הדבר שרצית לומר לי, שהיה קשור באותו היום שהייתי שיכור?". ליבה של טל הלם ביקרבה בקצב מטורף. "האם הוא זוכר את מה שאירע?" הדהדה השאלה בראשה של טל. "טוב, אני לא זוכרת" התחמקה טל והחלה לשחק עם אצבעותיה. "לי דווקא נראה שאת זוכרת מעולה" אמר דאגי. טל חייכה בהתגרות ואמרה "לא נראה לי". "נראה לי שכן" אמר דאגי גם כן באותו הטון. "אני מבינה," אמרה טל בשקט "אז אתה רוצה לדעת מה הלך שם? אתה לא זוכר דבר ממה שאירע שם?" היא שאלה במהירות. "אני זוכרת שבאת, וישבת לידי" אמר דאגי ושפשף את ראשו. טל הביטה אל תוך עיני-החתול התכולות שלו ואמרה "ומה השאר?". "אחר כך הייתי על העץ, ובתוך הפח...ואז במקלחת של דני" אמר דאגי ומיצמץ בעיניו. "אני מבינה," אמרה טל בשקט "אז יש לך הרבה דברים שתודה לאלוהים שאתה לא זוכר". "יש משהו חשוב, אני מרגיש את זה. ממתי את מפחדת לספר לי דברים?" התגרה בה דאגי והדליק בתוכה ברגשה מזורה. היא הייתה חייבת לספר לו, הוא הצליח לעצבן אותה ולהגדי את ההתפטות שלה לסיפור עוד יותר. "דבר ראשון, כן היה משהו" אמרה טל. "ודבר שני?" שאל דאגי במהירות. "אנחנו...כלומר אתה..." אמרה טל, אך משהו חסם אותה מלומר את ההמשך. היא לא רצתה להמשיך לספר לו, היא לא יכלה. אם זה יהרוס משהו בידידות שלה איתו? או ברגשות שלה?...מה עליה לעשות? "תמשיכי" אמר דאגי והשלים את התשובה למחשבה שלה, ולדבריה. "אתה התחלת להקריב אותי אלייך, ולהכריח אותי להישאר" אמרה טל בשקט. דאגי תלה בה את עיניו הבהירות, שגרמו לעורה להצתמרר מעצם המחשבה עליהן. היא נזכרה באותוה רגע, שנשימותיהם נהפכו לענן של הבל, שנעלם בעין רגע כאילו לא היה קיים שם מעולם. היא נזכרה במבט העמוק שהיה בעיניו, כאשר הייתה היא קרובה אליו. "ופתאום אתה," המשיכה טל כאילו הופנטה על ידי עיניו. "פתאום נישקת אותי, ואני הצטרפתי. הרגשתי כאילו שאני רוצה, אבל בעצם..." "התנשקנו? וואו!" קרא דאגי והוסף במהירות "את רצית את זה? כלומר...את באמת נישקת אותי גם?...אני לא מאמין שהייתי שיכור! איזה טמבל!". "כן, כן" אמרה טל בשקט, והשפילה את פניה כלפי מטה. היא לא ידעה למה, אבל משום-מה השמחה של דאגי היא לא אותה השמחה שגאתה בה. היא אהבה להיפתר מן הדבר שהיה על ליבה, אך לא בצורה שכזאת. "איך הרגשת?" שאל דאגי לפתע ופישק את שפתיו הדקות. "מדהים" אמרה טל, וקלטה מיד את מה שאמרה. היא ישבה בבי של דני, והודתה בפני דאגי שהיא אכן אהבה להתנשק איתו. דאגי העביר את מבטו העמוק עליה, וגרם לה לאי-נוחות מסויימת היא הרימה את ברכיה אליה, ואימצה אותם כנגד חזה. היא קברה את ראשה בניהן, ועצמה את עיניה בחוזקה. "טיפשה!" היא אמרה לעצמה, ונשכה את שפתה.
יש המשך~~

screamin pittas

New member
לא! טל טיפשה!

מה היא אומרת לו? היא צריכה להיות עם דני>< ועכשיו היא תגיד לדאגי שהיא רוצה את דני בעצם ואז דאגי יהיה בדיכאון:(

גרבע

New member
כל הכבוד טל!!!

יאי! זהו?עכשיו היא תהיה עם דאגי והם ישתכרו להם ביחד ויולידו מלאמלא דאגיגים קטנים שיהיו גם שיכורים ?

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

מומלץ:Nickelback - Far Away http://www.youtube.com/watch?v=lU0IAHQ52e4 סורי על הדיליי של החלקים:] ****************************************************************************************************************** לאחר מכן דאגי נגע מעט בכתפה ושאל "קרה משהו?". "לא" אמרה טל במהירות והרימה את פניה. "אגב," היא האמרה לפתע, והעבירה את מבטה אל פניו. "זה לא היה רק זה" היא אמרה בשקט, וראתה את הבעת פניו משתנה בשניות. "אל תגידי לי שעשינו את זה" אמר דאגי ונראה המום. טל עיוותה את פניה ושאלה "את זה?". דאגי חייך ואמר "את יודעת...את זה", וסימן לה מספר דברים עם אצבעותיו שמיד הבהירו לה את העניין. היא תפסה את אצבעותיו והפסיקה אותו. "הבנתי" היא סיננה מבין שיניה ושיפשפה את מצחה. "לא, לא עשינו 'את זה'. אבל התנשקנו פעמיים" אמרה טל במהירות. "פעמיים?!" שאל דאגי ופתח את עיניו לרווחה. "כן" אמרה טל. דאגי פלט צחקוק ואמר בגאווה "אני יותר גבר ממה שציפיתי שאני!". "בפעם השנייה מול הפרצוף של דני" אמרה טל במהירות והצטערה על אותו הרגע. היא הרגישה מלוכלכך, כאילו שרגשות האשם שאפפו אותה לא הספיקו בכיד להכתים את מצפונה האבוד. "מה?!" שאל דאגי באי-אמון, וגרם לליבה של טל לקפוץ כמה סנטימטרים בחזה. "כן" השיבה טל בשקט. היא רצתה לקבור את עצמה, לרסק את גולגולתה, ולהעמיס מעליה כמות של אדמה שלא תוכל היא לעולם עוד לדבר ולספר דברים שגרמו לה לחשוב. עד כמה היא באמת רעה, רעה כול כך. "וואו, אני..." אמר דאגי במהירות "קשה לי להאמין, באמת עשינו את זה מולו? איזה גדולים!". "דאגי, זה היה טיפשי מצידנו" כעסה טל. היא ראתה את ההלהבות שבתוכו מתחילה להגיע למימדים ענקיים, ולשרוף כול דבר שעומד בדרכה. "לא, זה אומר—" "זה לא אומר כלום" אמרה טל בשקט ומיהרה לסגור את פיה. "למה לא?" שאל דאגי בשקט, "את לא אוהבת אותי?" הוא שאל והקשה עליה עוד יותר. "היית שיכור" התחמקה טל משאלתו בדרך עקיפה. "אין קשר, מי אמר שלא הרגשתי אלייך משהו?" שאל דאגי במהירות ופרע את שיערו הבלונדיני. טל נשכה את שפתה ולאחר מכן אמרה במהירות "עובדה שלה זכרת מזה כלום". "זה תירוץ טל, כשאנשים שיכורים, הם אומרים את האמת, כול הרגשות שלהם מתפרצים מתוכם" אמר דאגי. טל פתחה את עיניה ואמרה "דאגי, לא...אסור לך להגיד את זה". "למה?" התעקש דאגי. הוא יצא משמיכת הפוך שלו והתיישב לצידה. "למה לא?" הוא שאל שנית, והביט אל עיניה. טל רצתה להתרחק ממנו, אך לא יכלה. היא לא הבינה מדוע הוא מקשה לעיה בצורה שכזאת, מדוע הוא ממשיך לרמוז לה שהוא אורהב אותה, בזמן שהוא הולך עם אחרות. "אתה עם אחרת" הישבה טל בשקט, והפנתה את פניה ממנו אל הקיר. דאגי פתח את עיניו הקטנות ואמר "לא נכון, אין לי חברה. אם היה לי הייתי אומר לך לא?". "אני לא יודעת" אמרה טל. היא הרגישה את הדמעות שלה מבקשות, ומתחננות, שהיא תתן להן לצאת מתוך העיניים ולהתפרץ מן המחסום. אך היא הקשתה עליהן, וציוותה על עצמה לא לתת פקודה שכזאת לדמעות. "טל, אני לא" אמר דאגי בשקט, והביט עליה במבט מלא משמעות. טל הרימה את עיניה אליו ואמרה "אני כבר לא...כמו פעם". היא רצתה לחסום את פיה ברגע זה! דברים שהיא רצתה לשמו לעצמה נפלטו בזה אחר זה כאילו לא היה מחר. "אז איך את כיום?" שאל דאגי. "אחרת, שונה" אמרה טל בשקט. דאגי תפס את ידיה ואמר "מותר לי? או שגם בזה אחר תפס את מקומי?". טל פתחה את פיה בתדהמה ואמרה בשקט "למה אתה חושב שאחר תפס את מקומך?". "את מתנהגת ככה" אמר דאגי. היא הרגישה את פירפורי ביטנה, ואת הלחצים שהופעלו על ראשה בניסיון למצוא פיתרון למצב המביך הזה. "אני צודק?" שאל דאגי, וגרם לה להכינס אל מבוי סתום. "אני," אמרה טל בשקט "לא יודעת" היא סיכמה במהירות. "את הרגשת משהו כאשר נישקתי אותך, באותו היום?" שאל דאגי במהירות, והתקרב אליה עוד יותר. "בערך" ענתה טל במהירות. "את אוהבת אותי? יותר מידיד?" שאל דאגי את השאלה שממנה פחדה טל ביותר. "מה זה ישנה כבר?" התחמקה טל בזהירות. "אתה במילא בקורב תהיה עם סנדי" היא השיבה, לאחר שחיברה בחוה את כול המידע שצברה במשך כולה זמן הזה על שניהם. "זה לא נכון, אנחנו בסך הכול יוצאים בתור ידידים לבינתיים" אמר דאגי באדישות. "אם הייתי יודע שיש לי סיכוי איתך יותר מלאחרים הייתי כבר מזמן עוטה עלל זה מיד" היא המשיך, והוריד את מבטו אל רגליו. טל ניערה את ראשה ואמרה "המצב הזה ממש מביך, אני לא יודעת מה לומר לך". "מה שהלב שלך אומר" אמר דאגי בדרך שנראתה לטל רדודה למדי. "הוא לא אורמ" היא התעקשה, וניסתה לבר מה אז הוא יגיד. דאגי כנראה הבין את המצב ומיד שינה גישה. "אני אני ינשק אותך עכשיו, זה יפריע לך?" הוא שאל מיד, והביט על פניה המופתעות של טל. "אל תעשה את זה!" היא צרחה בתוכה, אך מי יכל להקשיב למה שליבה אמר לה? אם לא היא, מלבדה. "כן, מעט" השיבה טל בשקט והרגישה את הלמות ליבה שמכה בה בכול שנייה. "למה?" שאל דאגי והתקרב אליה עוד יותר. "בגלל המון סיבות" אמרה טל בשקט, וניסתה להתרחק ממנו. היא ירדה עם ראשה את כריות הסלון, ושילבה את רגליה זו בזו. דאגי התקרב אליה בוכל זאת ולחש "אם תיתני לי הזדמנות, אולי בכול זאת?". "אני לא יודעת, יש יותר מידי סיבות שאני יאמר לך "לא" כרגע" השיבה טל במהירות. היא הרגישה אותו מתקרב אליה, ולא עצרה אותו. היא הרגישה את נשימתו על לחיה, ולא הפסיקה זאת. היא היבטה אל תוך עיניו, והתהפנטה מהן, היא הבינה שהיא אכן נועדה להיות עם דאגי, כנראה. היא נזכרה באותו הרגע שלהם, כאשר היו הם בחנייה. על המילים שלו, על שפת הגוף האדישה שלו. היא כן אהבה אותו באותו הרגע! היא כן הרגישה אליו רגש כלשהו שבילבל אותה. אבל מה עם דני?...האם אליו היא אינה מרגישה כלום?...האם היא יכולה סתם כך לעזוב את הרגשות החלשים שנבעו רק מן הקירבה והצחוק שחוותה היא איתו. "אם דני ייצא?" שאלה טל במהירות ונראתה לחוצה. "שייצא, למה זה מפריע לך?" שאל דאגי, וכיווץ את גבותיו במהירות. "אני לא יודעת" אמרה טל בשקט. היא הרגישה את נשימותיו מתערבות בשלה שוב, את חום גופו מכה בה מכול עבר. האם זה חלום רע? או סתם רגשות מעורבים? *****
יש המשך~~

screamin pittas

New member
זה מוזר לי..XD

אני הייתי בטוחה שהיא תהיה עם דני ועכשיו דני כ"כ חמוד
ואני מאוד אכעס עליה אם היא תהיה עם דני>< אבל גם יהיה לי קשה לראות אותה עם דאגי בזמן שדני מרגיש אליה משהו גם.. בקיצור-אני רוצה שהיא תהיה עם שניהם>< ואני ממש ממש אוהבת את הפיק שלך

Decay Dance

New member
דאגי תמיד היה חמוד

חוץ מכשהו היה "קצת" שיכור... אבל אני תמיד אוהב אותו גם אם הוא שיכור חחח

screamin pittas

New member
ברור שהוא כל הזמן חמוד..

פשוט בסיטואציה הזאת הוא חמוד בצורה שהוא מתאים להיות ביחד עם טל[עזבי גם אני לא הבנתי את עצמי
]

screamin pittas

New member
איך את יכולה לחשוב על זה אפילו?../images/Emo6.gif

זה נורא מרושע! דאגי הכיר אותה ראשון והוא ממש יפגע עם היא תהיה עם דני..>< למרות שהיא ממש מתאימה לדני..טוב היא גם מתאימה לדאגי
אני כבר לא ממש בטוחה אם מי אני רוצה שהיא תהיהXD

Decay Dance

New member
כי כי...

דאגי כזה חמוד ונכון שהיא הכירה אותו לפני שהיא הכירה את דני אבל הדינמיקה בין דני לבינה יותר טובה וזורמת... חחחח חוץ מזה אני רוצה את דאגי לעצמי
חחחח סתם

למעלה