ווואאאוווו *התקףלברציני*
זהירות
חפירה רצינית בדרך חלק | דני נשך את שפתו ושאל באי-אמון "באמת האמנת לי? טל?".
מה נראה לך יטיפש!!!
חשבתי אני הולכת למות... דניייייי אני אהרוג אותו!!!!. עשית לי התקף לב...חשבתי את הולכת להרוג לי את דני ואז טל לא תוכל להיות איתו. את לא הורגת לי אותו שמעת?!?!?!?!
"תייבש לי את הדמעות," אמרה טל בשקט והביטה על פניו בריכוז."הן לא יצאו בגללי, הן יצאו בגללך...בשבילך" המשיכה טל בשקט, והביטה אל הבעת פניו המשתנה. "בסדר" אמר דני בשקט. היא אהבה את התלתלים שכיסו את מסגרת פניו, הן השתלבו יפה עם עיניו הכחולות. דני קירב את פיו אליה, ונשק לה על הלחי, בדיוק במקום בו היה שביל הדמעות הראשי לפני שנייה. טל עצמה את עיניה והרגיש את תלתליו מדגדגים את פניה. לאחר מכן את היא חשה שהוא מתנתק ממנה, ותולה בה מבטים עמוקים.
תנשקי אותו כבר לעזאזאל...
[סליחה על הקללות חחח] למה את מחכה שהמשיח יבוא, יתחפש לאישה, יתאפר
, יראה כמוך וילך לנשק את דני?? עד שהיא זזה...אפילו סבתא שלי כבר הייתה מספיקה להגיע אליו מישראל ולנשק אותו עד שהיא זזהההה
"לפעמים נדמה לי, שאם יקרה לי משהו, ממשי, העולם ימשיך לזוז...האנשים ימשיכו לחיות...ורק אני לא אהיה יותר" אמר דני.
אל תדאג דני העולם לא ימשיך להסתובב ואנשים לא ימשיכו לחיות...ועכשיו צריך לשאול את מיקי... נכון מיקי? חחחח
חלק || "טוב, נניח שמישיהא שאתה אוהב ניגשת אלייך..ו...מבקשת שתבעט בשבילה ב...בכדור". "כן" אישר דני. "מה אתה תחשוב?" שאלה טל. "שהיא רוצה שאני אבעט בשבילה בכדור" אמר דני בהתלהבות.
כל כך דניש [כן זאת לא טעות] מצידו לחשוב ככה.
אח דני אל תדאגי יום אחד תהיה בסדר.
אחרי אישפוז במחלקה טיפולית הכל יהיה בסדר. ואני אפילו מבטיחה
חלק 
"גם ללכת בזוגות אל השירותים, ולהיתקע שם שנים רבות זה גם מטומטם, ובכולז את אתן עושות את זה" השיב דני כנגדה. "אנחנו זקוקות לעצות דני, זה בדיוק למה אתה בן. אתה לא יודע מה קורה בדרך ל'שירותים' "השיבה טל.
חחח אהבתי יותר טוב להיות בן שכשהוא צריך עצה הוא או שלא הולך בכלל לחברים שלו כי הם יצחקו עליו או שכשהוא מבקש עצה זה יגמר בתתקע אותה? אני חושבת שלא. בנות שולטות!!!!!!
ג'יו טום והארי פרצו בצחוק, ורק דני ודאגי נראו מהורהרים. "מה קרה?" שאל הארי ופסק מלצחוק. דני הביט אל עבר דאגי, שהביט לעברו, ואמר "זה בדיוק מה שקרה לנו".
חחח טיפשים...
בא לי עוגה
חח אני לא קשורה
חלק
| הוא שילב את ידיו זו בזה, ויצא מהן כמעין רובה. הוא כיוון אותו אל הרכה שלה ואמר "אם לא תצאי איתי עכשיו, אני הורג אותך".
באמת הוצאת אותו חנון... ככה מתחילים עם בחורה? אם כבר היא תוריד לך כאפה ותשבור לך את "הרובה"
חחח הוא היה נראה מאוד חושני, הזיפים שלו שנראו בהירים באור של הירח שנשקף מן החלון הקטן. רק הוסיפה עוד 'קלאסה' למראהו הגברי.
אררר זהו החלטתי סופית היא צריכה להיות עם דני ודאגי צריך להיות שלי... גם אם הוא טיפש שלא יודע להתחיל עם בנות.
הוא זז קידמה ואחורה, המראה לא היה מלבב במיוחד. אם היה עובר מישהוא מאחורה הוא היה חושב כי משהו חשוד קורה שם.
זה בהחלט לא נשמע ונראה טוב חחח זה נשמע כמו סצנה חושנית של דאגי עם הדלת.דאגי אני מבקשת רק לשים
בזמן ביצועייך החושניים עם הדלת, ותשכרו חדר... זה לא יפה ולא יאה לעשות את זה בציבור.
חלק
|| דני מתחת את ידיו ושם אותם מאחורי ראשו, "שתבואי איתי מחר לפגוש את סבתא שלי יחד עם דאגי והארי" הוא פלט וחייך חיוך מתוק. "למה?...כלומר, למה היא צריכה להכיר אותי?" שאלה טל במהירות ונראתה מופתעת. "היא חושבת שאני מסתובב רק עם חשפניות, ואני רוצה להראות לה שהיא טועה. בבקשה! את תעשי לי טובה ממש גדולה אם תסכימי" התחנן דני וחייך חיוך מתקתק למדי.
חחחחחחחח מסתובב רק עם חשפניות..
. טוב זה דני, דני הוא חרמן קטן בעצם חרמן גדול ככה שזה לא מפתיע שהיא חושבת ככה... אבל הוא חמוד אהבתי שהוא הולך לבקר את סבתא שלו. "מי זה?" צעק דני. "אני מת" נשמעה זעקה והתחככות בדלת. טל פתחה את עיניה בפליאה אל עבר דני ושאלה "יש לך פסיכופטים בבניין?". "חוץ מדאגי ואני? לא" השיב דני. טל חייכה ואמרה "מי זה נראה לך?". "אין לי שמץ של מושג" אמר דני בשקט, והביט אל עבר הדלת. "מי זה?" הוא שאל שוב. האיש שבדלת התפתל מעליה, וניסה לגעת בידית אך ללא הצלחה. נשמע היה כי היא החליקה מידיו. "אני מת...אני לא יכול!" צעק האיש מבחוץ, ודפק על הדלת בחוזקה. פחד אחז את טל, והיא התחבאה מאחורי גבו של דני.
מי זה? מיזה? מיזה? (ספויילר שהוא גירסה מיוחדת שלי למה שיהיה בפרק הבא) אולי זה גורג שמת אחרי כל האיחולים שביקשתי בשבילו בפרקים הקודמים ועכשיו הרוח שלו דופקת על דלתו של דני. או אולי זה דאגי שהחליק במקלחת נפל על התחת ועכשיו יש לו סימנים כחולים והוא חושב שהוא מת? ואולי זה טום שהלך לקניות ובגלל שהוא נשי הוא החליט לנסות וללבוש מחוך וגילה שהוא לא יכול לצאת ממנו ואין לו אוויר כי זה לוחץ ועכשיו הוא חושב שהוא מת? כל זה תדעו בפרק הבא.... פרק מצוייןןןןן
אהבתי אותו, את כל הרגשות שיכולים להיות חיווית בו. מחכה לפרק הבא שמקווה שיגיע בקרוב. נ.ב בפרקים הקודמים לא יכולתי להגיב כי המחשב שלי קרס והוא לא היה אצלי הרבה זמן