יא-בייבי!פרקים21-22

talosh1234

New member
אני בלחץץץץץץץץץץץ

בא לי טל ודניייייייי טל ודני זה תמיד שילוב טוב ;] אם לא הבנתם אני <טל> חחחחחחחחחח אני מתה על הפיר שלך !

דאגי לך מפה!! דניי בוא ../images/Emo10.gif

אני רוצה את טל ודני ביחד
בוטי אני אוהבת את הפיק הזה.. דאמטט הוא רק מסתבך.. לא הייתי רוצה להיות במקומה.. בעצם כן על מי אני עובדת?! :|

butbut

New member
חחחחחחחח-לבסוף כשמגיעים אל המתח פתאום

מבינים שלהיות במקומה[בקטעים האלו] זה הדבר הכי קשה שקיים. XDD אני שמחה לשמוע שאת אוהבת אותו

just orr

New member
איזה מתחחחח ><

הפרקים האלה מדהימים
רון כזה חמודדד XDDDDDD בכלל, יש לטל חברים חמודים.
[אהממקפליי] אבל אנשים מעצבנים בבצפר [אהמסנדיהביץ']
חחחחח הקטע שהיא נתקית מחוץ לבית בגלל אחותה הטיפשה היה ממש משעשע
וראית שגם הכנסת את זה שאת שומעת שירים בפלא במקלחת XDDD אבל זה שהיא כמעט נפלה מהעץ היה מפחיד :| וכל החפירה הזאת זה כי אין לי כוח לצוטט, סלחי לי. אה רק משו אחד- "הוא אמר, והעביר את מבטו הכחול אליה." די.. תמשיכי
וואי כל סוף הפרק [22, החלק עם דאגי] היה כזה מהמם!!!! אבלאבל.. מה קרה לדאגי?
מה עבר עליו שהוא שתה והיה עצוב?
איזה מתוק
אעאע מה דאגי וטל יעשו?!?!?! יום שלישי זה עוד הרבה זמן -________- can't wait!

m i c k e y 15

New member
XDD קראתי סנדביץ' ../images/Emo6.gif במה שרשמת

סנדהיביץ' XDDDDDDD שדאגי וטל יתנשקווווווו וואואו

just orr

New member
חחחח שכתבתי את זה גם אני חשבתי על זה ../images/Emo6.gif

שדאגי וטל יתנשקו? גם טוב
אבל שדני לא יראה. אני לא יכולה לבחור עם מי אני רוצה שהיא תהיה יואוו XDDD

Charley XD

New member
../images/Emo45.gif טוב לפחות אני לא היחידה שחשבתי

על אוכל XDD זה כמו אצלי ! אני מראה משיכה לדאגי ... (אוו אווו) מיקי רוצה להבין ? זה מאוד הזוי ... וגם לא משהו... (לא עזבי לא כדי לך XDD) את פה ?
אוף מה אנחנו עושות ??!!? אני שונאת את ליאור ... מהעושיםמהעושיםמהעושיםמהעושיםמהעושיםמהעושיםמהעושיםמהעושים ???????????????????? התחרפנות !!

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif למה את כ"כ רוצה שדאגי וטל יהיו ביחד? XD

אהה, הבנתי ...
זה כי את רוצה את דני לעצמך הא ? מתוחכמת
סתם חח XDDD כפרעלייך 33>

m i c k e y 15

New member
XD../images/Emo24.gif פשוט כואב לי לראות ככה

איך שהוא מתיחס אליה וזה והיא כ"כ אדישה!! הוא לא מגיע לה! הוא יותר מדיי טוב בשבילה@ אם הוא יהיה עם מישהי ישראלית זו תהיה רק אני

יעליקק

New member
חחחחח XD

בחלומות שלך
כל אחת בפורום הזה רוצה שדני יהיה חבר שלה
אבל רואים שאת מאד רוצה מיקיי, במיוחד בשל הפיק שלך XDDD חחח סתם P = אבל למה לא מגיע לטל ? הוא מתייחס אליה יפה, והיא מתייחסת אליו יפה. בוט פשוט מושכת את הפרקים שעוד לא יהיו סצנות אהבות וחברות אז זה נראה מבלבל .. טועה אני בוט ? XD 333333333>

butbut

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאת אכן צודקת..XDD

טל לא עד כדי כך מכשפה!!..היא חמודה אל דני-אחרת הוא לא היה רוצה בחברתה! LOL מעכשיו מתחילות כול הסצנות של הנשיקות-חיבוקים-אהבות משמעותיים:]]

Yu vi

New member
הווו!! נאו ווי טוקינג!!! D:../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחח לזה אני מחכה!!
~

butbut

New member
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLXDDDDDDDDDD

XDDDD חחחחחחחחחח...הכול יתברר בפרק הבא. ואכן לטל יש חברים חמודים ^________________________________^ יום שלישי קרוב...>< פחות או יותר... טוב הוא לא כזה קרוב><

just orr

New member
לא.. הוא לא קרוב.

ואולי טוב שכך, כי יש לי בוחן בערבית באותו יום
ורק עכשיו שמתי לב שכתבתי "נתקית" במקום "נתקעת" XDDDDD אבל בטח כבר הבנת מהמשך המשפט XDDD

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gifחפירה../images/Emo18.gif וכן, יש לי אישור מהעירייה.

פרק 21
. זה היה כלכך יפה, הפרידה שלה מהלהקה, כל אחד רוצה להגיד משהו, אבל לא אומר בסוף וכל הקטע של ה"גיימס בונד" בשביל להיכנס לבית, היה ממש יפה
קטעים שאהבתי
היא נפלה על המדרגות, ונאחזה בפסל החזיר שעמד שם על ידה. "אני אוהבת חזירים" היא פלטה אחר כך בציוץ, וחיבקה את החזיר החייכן שעמד על ידה.
היא התנשפה ופלטה אוויר, ולאחר שעלתה בחזרה את הענף אמרה "אתה עץ חמוד, מאוד אפילו".
פרק 22
. פרק ממש יפה, היה נחמד לראות איך זה מהצד השני, כאילו האנשים שרואים בתמונות והמורה הזה מלחיץ אותי, אמא'לה, אם הוא נוגע בה אני עולה עליו!
קטעים שאהבתי
"אני זאת אני. ואני לא זוכרת שאמרתי לך לשאול אותי שאלות. אז עכשיו אם תואילי בטובך לפנות לי את המקום,את תופסת חצי חדר".
"אני מבין, התחברת עם מקפליי מאוד אה? ברי-מזל הבחורים האלו" אמר רון וחייך.
ונשארהכמה שניות בכדי להקשיב לצעקותיה אל אימה "שתפסיק לעשות הפגנות".
הם עלו מספר קומות לא רב בכלל, והגיעו אל דלת לבנה שעליה היה רשום "סוטים למיניהם".
טל הפנתה את מבטה אל עבר הגיטרה, והביטה על הדברים שהיו חרוטים עליה. מספר מילים לא בארורות, ומשפט אחד שתופס את רוב המקום "למה נטשת?". בקיצור ממש יפיפה, כמו תמיד

butbut

New member
חחח ../images/Emo152.gif יש הרבה מורים פדופילים..אבל

אני חושבת שהיא כבר עברה מספיק פדופיליה בחיים שלה-ואפילו שהחיים לא הוגנים..זה מה שיש לפעמים:]. אממ..ההמשך עוד יפתיע בקשר לכול הדמויות שם.
שמחה שנהינת-תודה

שוליטה

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

אוקיי אז לפני שאני מתחילה בחפירה הראשית... מגיעה לכל הסובבים אותי בבית פרס. פעם שניה ברצף שאני קראתי את הפרקים בלי הפרעות! כל הכבוד וישר כח.. אמן שככה זה יהיה תמיד >< אז... פרק מושלם! היו קטעים שצחקתי [או יותר נכון התפוצצתי מצחוק] היו קטעים שהיייתי במתח, היו קטעים שפחדתי..
דאגי לא!!!! אל תנשק אותה!! כולם יתחרטו אחר כך על זה! ודני יכנס באמצע ואז כולם יאבדו תקווה ויהיה עצוב! אז מה אם אתה שיכור... ו... אמ.. שיכור! זאת אל סיבה! תתפוס את שאריות השכל שיש לך המח ותתרחק ממנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השארת אותי המתח
וזה לא טוב
ואני מחכה לפרקים הבאים.........

למעלה