יא-בייבי!פרקים21-22

butbut

New member
../images/Emo24.gifאוו כבוד לכול הסובבים בביתך!!XDD ^___^

בקשר לKISS...את עוד תיראי מה יקרה..זאת ה
הפתעה:] XDD שמחה לשמוע לגבי הכול! ממש תודה לך!
.

N e r d y

New member
../images/Emo12.gif

כל כך יפה! באמת! זה ממש אמיתי כזה
היה קטע שלא הבנתי>> עם הסוכריות מנטה באוטו של רון (שדרך אגב, זה רק אני או שהדמות נבנתה על בסיס של רון וויזלי(?)
) מי אוהבת אותן? חחחחחח זה לא האוטו של רון?! (בטח סתם יצאתי כאפב עכשיו) ועוד משו> רק אותי השם ווילי ממש הצחיק? (חחחחחח איזה ראש ישלי
) בוט' תפרסמי ספוילרים!!! אייקנטוויט! אני מעדיפה שלא להתחיל לדבר על הקטעים עם דני-דאגי (
) כי זה סתם יחפור ואני צריכה להתחיל לצמצם במילים

butbut

New member
XDD תיראי בהסבר של אלכס למטה-כתבתי שם

איך נבחר השם "רון"..ולא הוא לא מבוסס על רון מהארי פוטר. רון של הפיק שלי הוא הרבה יותר פתוח- הרבה יותר טמבל- והרבה יותר מצחיק. אממ..הרכב שייך לדודה של רון, שהעבירה לו את המכונית. ולכן הסוכריות[איו] עדיין שם>< XD וספויילרים בקרוב:]

N e r d y

New member
חחחחח טנקס:]

ואני ממש מדמיינת את רון כמו רון וויזלי (זה בלתי נמנע, והוא גם כזה סקסי רופרט הזה
שלא תגידי שלא) חחחחח ובקטע הזה עם הסוכריה אני ישר כזה "אעעע שלא תאכל מזה זו בטח אחת הסוכריות של פרד וג'ורג' (הסקסיים)" חחחחח כן אני קצת חיה בה"פ [במיוחד עכשיו]
אניווי אני אוהבת את רון
(לא יותר מדני ודאגי כה? אבל אני עדיין אוהבת אותו 3> חיחי אני כזאת פגה XDׂ)

Decay Dance

New member
הוא באמת סקסי../images/Emo99.gif

אני תמיד טענתי שהוא סקסי! ואני לא מתה על בנים ג'ינג'ם (לבנות זה הרבה הרבה הרבה יותר יפה) אבל הוא פשוט עושה לי את זה גרררררר
וסתם כי משעמם לי... הסבון בכה מאוד, דני לא רוצה בי ומברשת השניים מתייפחת שבעתיים לה לה לה לה להלה לה לה

butbut

New member
אוו גרינט../images/Emo99.gif הוא בהחלט סקסי! גם לי יש

קראש עליו..XDD הוא כזה חתיך!!
LOL אבל רון של טל הוא לא ג'ינג'י..XDDD הוא בלונטי שטני..

Sharon Kez

New member
רופיייייייייייי../images/Emo99.gif

[חחח מה אני חשה שאני קוראת לו רופי? XDD] יש בו כל כך כל כך כל כך הרבה סקס אפיל! הוא כל כך עושה לי את זהההההההה
עוד מהסרט השלישי ראיתי תפוטנציאל שלו! כבוד! XDDDD והבמאי הבן זונה עשה לו תפקיד מישנה בסרט החמישי.. קיצר אם אני אפתח פה בנאום על הארי פוטר אני לא אצליח לשתוק
בוט, אני רוצה אותה עם רון! 33>>

N e r d y

New member
../images/Emo45.gif

כל כך סקסי
ועוד לא ראיתי את הסרט החמישי =\ אני מפחדת שהוא יהרוס לי את הספר לגמרי! כי החמישי הוא השני האהוב עלי=] ובוט מה עם קצת ספוילרים?

butbut

New member
בקרוב-LOL..המחשב שאני עכשיו עליו[המחשב המהיר]

לבינתיים תפוס[אני רק עכשיו מגיבה]..אבל הוא יחזור להיות שלי יותר מאוחר-ואז אני יפרסם ספויילרים ^^ XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifוור איז מיי ספויילרס וומן? ../images/Emo11.gif

אם הייתי משאירה תגובה לכל מה שהיה לי להגיד לכל חלק זה לא היה נגמר לעולם, לכן החלטתי לתמצת בתגובה אחת: אהבתי!
טחח ועכשיו ברצינות, המתח הזה לא אנושי. איך את מצפה שנחזיק מעמד? למרות שאני מהמרת שלא תהיה נשיקה
היו רק כמה דברים שלא כ"כ הבנתי ואשמח לקבל עליהם תשובות:
כשדני וטל נפגשו לעבוד על השיר אז בעצם ה'עזרה שלו באנגלית' הייתה כביכול רק כתירוץ כדי שלא ידעו שהיא שרה..? כי זה לא כזה מובן מאליו.. לפחות לא לי ><"
מי היה הבחור ששכב בחצר ביתה? ולא ברורה גם מה בדיוק הסיבה לכך. וגם.. האם זה דניאל ואם כן המ הקשר שלו לרון?
למה רוב הדמויות הם גברים? חחח כלומנר מלבד איימי, סנדי [הביץ'
] והמורה בעלת הסנטר הכפול, כל השאר בנים.
מה הקשר של רון לאיימי?
סיימתי לחפור, לפחות להיום.
מחכה לפרק הבא בכסיסת ציפוריים מוגזמת

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוו ועוד משהו ששכחתי להוסיף..><"

קודם כל מה הבועית הנוספת נדחפה בסיום ההודעה הקודמת?!
חצופה.. וגם.. האם הדמות של רון היא השפעה של רון מהארי פוטר..?
וכמו כן גם המורה פראווטי...
שאם אני לא טועה יש בספרים תלמידה בשם הזה.. ************************************ ולסיום, דבר ששמתי לב אליו עכשיו כששמת את נמב של לינקין, הבחורה-סטייל-אימו שמתפקדת בקליפ, האם היא לא סתם אימואית אלא גם חותכת ורידים להנאתה?
אומנם זה לא לכיוון הנכון כי הורידים הם לאורך אבל זה קצת הטריד אותי שהקליפ לא חינוכי בצורה קיצונית ><" וגם תמונה להמחשה
ועכשיו באמת שסיימתי.

butbut

New member
חחח..../images/Emo26.gifתשובות:]XDD

רון הוא בהחלט סתם שם אקראי שחשבתי שיכול להתאים לשכן..התלבטתי בין לוקאס-לרונלד..והחלטתי על רונלד..אחרי הכול בריטים וכול זה ..:] ואאממ..בהחלט-זה מה שעבר לי בראש-בקשר לשם של המורה. ואכן-הילדה שם-מראים שהיא חותכת ורידים כמה שניות לפני שהיא מתחילה את הציור הגדול הזה שהיא מוצאיה עליו את העצבים. היא יושבת על הריצפה [בחדר שלה] ומראים שהיא עושה משהו- ולאחר מכן ממש 2 שניות של הזרועה שלה. עוד לפני שיש את התמונה שאת שמת:]
XD כנ"ל.

kelly7i

New member
למה לא בכיוון הנכון?

הורידים הם באים לאורך, וכדי לחתוך אותם אז חותכים לרוחב. אז היא חתכה טובXDDDDDDDDD

O0NoNi0O

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

צודקת אני לא ידעתי את זה ועכשיו אני יודעת לחתוך ורידים כראוי. מי אמר שהאינטרנט לא חינוכי, נראה אותו עכשיו!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כן אבל זאת לא פגיעה ישירה בוריד

><" כלומר, אם זה היה לאורך זה היה פוגע בכולו ולא בחלקים ממנו, זה חיתוך יותר טוב ><" אוקיי די.

kelly7i

New member
לא נכון

אם היו חותכים לאורך זה היה צריך להיות צלפות כדי לפגוע בדיוק בשביל שבו יש את הוריד, שחותכים לרוחב את פשוט גורמת לחתך בוריד, ופתוח פוגעת בו ובחבריו, אז זהחיתוך יותר טוב.

למעלה