יא-בייבי! פרקים24-25

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDD מצאתי..

אני מקווה שלא קפץ עלייה אחד כזה
XDDDDDD LOL מסכן מה עושים לו? תנו לחתולים לחיות

butbut

New member
OMG זה חתול עם בעיות!! אבהל'ה..בטוח

אחד כזה לא קפץ עליה. הוא נראה פסיכופט רצחני. >< יוו XDDDD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDDDDDDD

חתול פסיכופט..XDDDDD LOL הוא מפחיד אותי..XDDDD למה עשו לו את זה?XDDDDD בוהוו oO מסכן..

GuitarSoundGirl

New member
הפרק מדהים! זה ממש ריגש אותי

בהתחלה עם כל הקטע של החתול היה די מצחיק:] והקטע עם הילדה היה ממש ממש מרגש..אפילו התחלתי לחשוב מה היה קורה אם אני הייתי במקומה...
גם לי קרה פעם שחלמתי על משהו ואז ראיתי את זה...כנראה גם אני אדם ממש הזוי..
ידעתי שזה היה דאגי שהקיא את נשמתו חח, וגם נראה לי עכשיו זה דאגי
זה היה מדהים!!

butbut

New member
חחח:] ../images/Emo24.gif קודם כול תודה רבה! ואני

ממש שמחה לדעת שזה הצליח לרגש=] דבר שני-גם לי זה קרה...אז כנראה את לא ההזויה היחידה
תודה=]

m i c k e y 15

New member
אני אומרת זאת מכונית שבאה להרוג את טל XDDDD

מתנקשת!! וזאת אני
קראו לי...XDD סתם פרק מרגש ביותר...ועצוב עם הילדה הזאת...וואי.. הקטע עם השיר הזה
אני יכולה לשיר אותו בלי הפסקה XDD ואהבתי את זה: "אני רואה משוגע עם...פונפון של מעודדות" אמר ליאו לפתע, והצביע את האדם שרקד ריקוד מוזר ביותר על יד דלת ענקית. "זה אתה שרוקד כמו משוגע?" שאלה טל וחייכה. "כן" ענה דני ופלט צחוק. XDDDDDDDDDDDDD אידיוטטטט XDDD
בוט

butbut

New member
"בלונד, פומלות, ישבן וסוף!"..חחחחחחחחחחחחח...

XDD את רוצה שטל תמות? LOL עדיין לא=]
התגובו לך תמיד קועות אותי..את פשוט אנטי-טל.. XD

McGirl For Life

New member
../images/Emo85.gif איזה כיף שהעלת את הפרקים היום!!!!!!!!!

עשית לי את היום!!!!!!!
אני הכי אוהבת את....... דני!!! הוא ממש חמוד ומצחיק ומתחשב ועוד מלא דברים!!
זה ממש מוזר כל הקטע הזה של טל ושרלוט...הם מדמיינות את את השניה לפני שהן בכלל מכירות, המספר של החדר של שרלוט זה 666, שרלוט לא נפתחת לאנשים אבל לטל דווקא כן וכל הדברים האלה... מוזר....
בכיתי.... שוב!!! אבל תאמת בקטע של טל ודני בכיתי הרבה יותר משום מה....
נכון שהרעיון על שרלוט בא לך מהסרטון הזה של האישה השמנה בלימוזינה שבאה לבית של ילדה שחולה בסרטן ולוקחת אותה לפגוש את מקפליי!??!?! [אם לא אז אני יוצאת ממש ממש טיפשה ברגע זה.. >< ] ונכון שטל תפגיש בין מקפליי לשרלוט והם ישירו לה שיר?? [משום מה יש לי הרגשה שזה נכון.....] וגם יש לי הרגשה שבגלל המכונית שעברה מול טל יש לה עכשיו את כל ההזיות והדברים האלה... אבל זה אני לא בטוחה... מקווה לא לצאת טיפשה בסוף...
לאדעת למה אבל כל הקטע הזה של הסימנים הכחולים וההזיות והחלומות מזכיר לי טיפה את הקטע של יעל מראש גדול בעונה השניה... אבל כמובן שזה רק אני..... בקיצור [לא כל כך קצר...] אהבתי את הפרק מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) וסורי על החפירה....

butbut

New member
../images/Emo26.gifתשובות-כנסי דחוףLOL

לפעמים-דווקא האנשים שאת הכי תיהי אנטי אליהם-את הכי תאהבי אותם בסוף. שרלוט היא ילדה מוזרה גם ככה...וטל היא ילדה שמוכנה להקשיב לאנשים ולחכות שהם יפתחו אליה. היא ושרלוט במצב דומה
שתיהן לא רוצות להכיר אנשים יותר מידי-כי שתיהן חושבות שהן יעזבו בקרוב. אומנם כול אחת אל מקום בהחלט שונה...אבל בכול זאת...
ואיזו ילדה שמנה בלימוזינה?בסרטון שהבאתי לכן?כי אם כן-אז-זה יישמע מוזר- אבל אני אפילו לא ראיתי אותו כי המחשב שלי לא העלה את התוכנה שישי שם,אני צפיתי בתגובות שלמי שהביאה לי את הסרטון:] אז לא-זה לא משם.
ואין לי יס-ככה שאני גם לא ראיתי מימיי את "ראש גדול"..כך שזה לא משם:]
זה בסדר-אני אוהבת חפירות!

yaelsee

New member
../images/Emo2.gif

למה כל תגובה שלי מתחילה ככה? ><" למה את עושה לי את זה
מה עובר במוח החולני שלך?
[בלי להעליב, אני אוהבת את המוח החולני שלך
] ככה את רוצה לפגוע בטל? ועוד מול דני?
וחוץ מזה, זה היה פרק ממש מרגש
ויפה
ו... אני רוצה
ים
ד"א, קראתי את זה ממש אחרי שפרסמת, אבל ממש הייתי חייבת ללכת אז עכשיו אני מגיבה מהבית של החברה הכי טובה שלי ^^

yaelsee

New member
../images/Emo122.gif אני טיפשה

שכחתי לכתוב את מי אני הכי אוהבת... הבעיה היא שאני לא הכי יכולה להחליט
אני חושבת שאני אלך על דני
ואולי תהיי קצת מופתעת, אבל גם את טל אני ממש אוהבת משום מה

butbut

New member
כן,אני יודעת שיש לי מוח חולני ../images/Emo99.gifXDD

LOL זה גם מה שהמורה שלי לספרות אמרה, אחרי שהרצאתי לה במבחן חירבוש על איזה ישר שלמדנו[ואני לא הייתי באותו היום שהם למדו]. ספוילרים בקרובXDD ואני שמחה לשמוע שאת גם מחבבת את טל [את בין היחידות]. XD היא חמודה

yaelsee

New member
XDDD

וואי, אם לי זה היה קורה הייתי מתחילה מתחילה להמציא לה כל מיני דברים הזויים
את זוכרת אולי מה כתבת לה? זה נשמע אממ... מעניין XDDD

butbut

New member
ברור-יש לי את זה במגירה..שנייה אני אלך

למצוא את זה.. אני זוכרת שזה היה חירבוש מהחיים>< בספר "ילדי הצל"
..יש כמה שירים-והייתי צריכה לבחור אחד מהם..ולפרש אותם כביכול. ועכשיו אני לא למדתי אף אחד מה-והכיתה כן.
אז שמעתי מחברות שלי כמה דקות לפני המבחן כמה פירושים-ובעיקר נדבקתי לזה ששרים את אחד השירים כשהם שיכורים בחתונה.XDD קיצר הגיע המבחן.
וזה מה שכתבתי: "בזמן החתונה של יום ונורית, הוא עומד [את מבינה כתבתי לה "הוא" אכי אפילו לא ידעתי מי שר את זהXD]...ומתחיל לשיר אחרי שהוא שתה...הרבה-מאוד מאוד שתייה-כלומר בירות[XD]. השיר הוא מאוד מאשים, בעיקר את האנשים שחיים באותם הימים בארץ. הוא מספר עלל אדם,שהולך, ולא מפסיק ללכת...וכשהוא הולך הוא הוזה הזיות מטורפות, הוא רואה צפרדע, ולא ידוע אם הוא רוצה לאכול אותה, או להוריד את רגליה, או את לשונה. בשיר מוזכר גם שעון, שאין לו מחוגים, כי דרכו תולים אנשים על אשמות, והאדם הוא בעצם הדם של היהודים בשואה. ומלבד זה יש שם גם גופה ששתה לה בנהר, אחר כך היא מרקיבה ונהפכת למשהו רקוב. יש לה ריח מסריח, כי בדרך כלל לגופות שמרקיבות יש ריח של ריקבון, וריח של ריקבון הוא מסריח. ואז יש עוף חוץ, שמת וחי. כמו האיש התלוי שהדם שלו יורד על הנהר,והוא ממשיך חכת,אבל הוא בכול זאת מת"...
ועוד עודו חירטושים כאלו..כמו "האיש תלה את עצמו, וחיבר לעצמו רגליים של צפרדע, כי הוא חשב שככה הוא יוכל"....בלה בלה בלה LOL קיבלתי על זה חצי V...
ועוד הסברתי למורה שלא למדתי
[כמובן שהיא כבר ניחשה את זה בעצמה], והיא התחילה לצחוק
. היא כתבה לי שיש לי מוח חולני
...ושאני אלמד ויעשה את השיר הזה שוב
. ולמדתי- וגיליתי שהייתי פשוט רחוקה מכול מה שרשמתי. XDD ואיי איזו חפירה><

screamin pittas

New member
XDDDDDDDDDDDDDD*נדחפת*

"יש לה ריח מסריח, כי בדרך כלל לגופות שמרקיבות יש ריח של ריקבון, וריח של ריקבון הוא מסריח." XDDDD יש לך עתיד בתור סופרת

butbut

New member
חחחחחחחח...בדרך כלל אני ממש טובה בספרות:]

רק הפעם..שלא למדתי מראש למבחן-ולא הייתי בכיתה כשלימדו ת'חומר..חירטשתיXD אבל זה יצא כמעט נכון..כאילו..בקצת=]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDD למדתי את זה שנה שעברה..

דמיון אממ.. מפותח יש לך.. ><" חחחח רוב הסיכויים אבל שהוא לא יהיה לכם בבגרות השנה כי הוא היה שנה שעברה, וגם עניתי עליו אני זוכרת. גמני חירטטתי על ימין ועל שמאל..

למעלה