ברור-יש לי את זה במגירה..שנייה אני אלך
למצוא את זה.. אני זוכרת שזה היה חירבוש מהחיים>< בספר "ילדי הצל"
..יש כמה שירים-והייתי צריכה לבחור אחד מהם..ולפרש אותם כביכול. ועכשיו אני לא למדתי אף אחד מה-והכיתה כן.
אז שמעתי מחברות שלי כמה דקות לפני המבחן כמה פירושים-ובעיקר נדבקתי לזה ששרים את אחד השירים כשהם שיכורים בחתונה.XDD קיצר הגיע המבחן.
וזה מה שכתבתי: "בזמן החתונה של יום ונורית, הוא עומד [את מבינה כתבתי לה "הוא" אכי אפילו לא ידעתי מי שר את זהXD]...ומתחיל לשיר אחרי שהוא שתה...הרבה-מאוד מאוד שתייה-כלומר בירות[XD]. השיר הוא מאוד מאשים, בעיקר את האנשים שחיים באותם הימים בארץ. הוא מספר עלל אדם,שהולך, ולא מפסיק ללכת...וכשהוא הולך הוא הוזה הזיות מטורפות, הוא רואה צפרדע, ולא ידוע אם הוא רוצה לאכול אותה, או להוריד את רגליה, או את לשונה. בשיר מוזכר גם שעון, שאין לו מחוגים, כי דרכו תולים אנשים על אשמות, והאדם הוא בעצם הדם של היהודים בשואה. ומלבד זה יש שם גם גופה ששתה לה בנהר, אחר כך היא מרקיבה ונהפכת למשהו רקוב. יש לה ריח מסריח, כי בדרך כלל לגופות שמרקיבות יש ריח של ריקבון, וריח של ריקבון הוא מסריח. ואז יש עוף חוץ, שמת וחי. כמו האיש התלוי שהדם שלו יורד על הנהר,והוא ממשיך חכת,אבל הוא בכול זאת מת"...
ועוד עודו חירטושים כאלו..כמו "האיש תלה את עצמו, וחיבר לעצמו רגליים של צפרדע, כי הוא חשב שככה הוא יוכל"....בלה בלה בלה LOL קיבלתי על זה חצי V...
ועוד הסברתי למורה שלא למדתי
[כמובן שהיא כבר ניחשה את זה בעצמה], והיא התחילה לצחוק
. היא כתבה לי שיש לי מוח חולני
...ושאני אלמד ויעשה את השיר הזה שוב
. ולמדתי- וגיליתי שהייתי פשוט רחוקה מכול מה שרשמתי. XDD ואיי איזו חפירה><