יא-בייבי! פרקים24-25

M C F L Y 1

New member
אווו מיי פאקייננג גאאאדד ../images/Emo2.gif

אחחד הפיקיים הכי הכי הכי טובים שקראתי בחיי !! דפנטלי ברממה של ספפפרר :)) טל ילדה מוזרה . מוזרה מאוד . ואאני מקווה שיש הסבר מאוד הגיוני לכל מה שקרה O.0 ואני כ"כ רוצצה שתיהייה נשיקה כבר בין דני לטל !! הם כ"כ מתאימים אחד לשניי ! ואאת גורמת לי להתאהב בדני :| למרות שאני שמוורה לדאאגגי
[ שבן 20 היוםם , אבל זה לא קשור
] .. בכל מקררה , פייק מוששלם ! מכ"כ הרבהה בחינוותת ! ממש תענוג לקרוא
ו .. תפרסמייי עוודד פרקק !!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 כוואב לחכותת

butbut

New member
ואוו תודה רבה! התגובה שלך ממש

גרמה לחייך>< חיוך דבילי..אהמ.. ואממ..XD את בעד טל+דני? אוקי..יהיה מעניין לעסוק סקר בעניין. אני רואה שהרבה כאן מעדיפות טל+דאגי. חשוד
XDD

M C F L Y 1

New member
יייאיי DD: תגובותי גורמות לאנשים לחייךך ../images/Emo9.gif

ממממ .. אני בעד דני + טל רק בגללל שהם סופר מתאימים , נמשכים אחד לשני בטירוף וכ"כ מוושיםם ביחד
למרות שבהתחלה הייתי בעד דאגי + טל .. אבל הקשר של דני + טל יותר עמווק :)) יייאיי פרסממת עוד אחדד !!!!!!!!!!!!!!!!!1111 מעיפה את אמא מהחדר והולכת לקרווא D:

butbut

New member
כן הם נמשכים אחד לשני בטירוף..אבל לא מודים

בזה.. XXDD לבסוף עוד טל תפסיד את דני או דני את טל-אם הם לא יתחילו להתעורר

גרבע

New member
אוי בוט!

זה היה פרק מצוין! את מוכשרת בטירוף
השירים משתלבים מצוין
אני מתה לפרק הבא D: מתי את מפרסמת?.. את צריכה לעשות מהסיפור ספר D:! תארי לעצמך שמקפליי קוראים אותו?XDמה נסגר עם טל?
15:15 D: אוף חבל שלא דרסה אותה משאית ): בנות?מה קורה?XD אם היא הייתה במציאות כבר מזמן היא לא הייתה XD

butbut

New member
חחחחח כן כול הטליות שלנו בפורום

חמודות. במיוחד את
XD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo23.gifוואאווו../images/Emo23.gif

איזה פרק!! oO אני דורשת מייד מטל להחליט את מי היא רוצה.. זה לא פייר שהיא עם שתיהם ובסוף היא תפגע במישהו..
אז מה? להגיד עוד פעם שאני אוהבת את הפיק שלך? להגיד עוד פעם שאני לא רוצה שהוא ייגמר? כן, כן, וכן!! אני אוהבת ממש את הפיק שלך ולפי דעתי כל פעם הוא הולך ונהיה יותר טוב..
ולא רוצה שהוא ייגמר.. עכשיו יש לי שאלה..בת כמה אחות של טל? יכול להיות שרשמת את זה כבר ואני לא זוכרת או שלא רשמת..XDD
ועכשיו ציטוט שממש הצחיק אותי ושממש אהבתי..[אהבתי את ל הפרק אבל אי אפשר להעתיק לפה את כולו..או שכן? לא..XDDD
] "לרוני היפה,והמקסימה. באהבה ענקית...מאוד...דני אלן דייויד ג'ונס, הגיטריסט והזמר של מקפליי, שמכיר את דאגי פוינטר, טום פלטצ'ר והארי ג'אד...ותומך בכך שהם מתנהגים כמו בחורות—" XDD מתנהגים כמו בחורות? ~LOL~ טוב אז ככה לסיום..
פרק הבא בעוד 4 ימים:'( מחכה מחכה ועוד פעם מחכה..
ספיר ~LOL~ איזה חפירה..XDD

butbut

New member
אממ..בערך בגיל 16...אבל נראה לי שאני יוריד

לה ת'גיל ל-15 וחצי.. עדיין לא החלטתי>< XDD איזה 4 ימים:] כבר למטה=]

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifנממ..../images/Emo23.gif

מזל שעשית עוד פרק!! נממ.. ולמה את רוצה להוריד לה את הגיל? XDDD

butbut

New member
אממ...לא יודעת-אני סתם חושבת שכדאי להוריד

לה בגיל:] אבל גם שנה-שנה וחצי הפרש בניהן זה טוב.

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifחח..טוב

זה לא משנה גם ככה הפיק שלך ישאר יפה.. XDD ~חנפנית שכמותי~ XDDDD

למעלה