../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif
לפתע שני אלו נראים לי ממש מתאימים:
McFly - Ignorance: http://youtube.com/watch?v=gUW1D01FVEQ&feature=related
McFly - 5 Colours in her Hair: http://youtube.com/watch?v=h8wcYrqIzhg ************************************************************************************************************************* היא שמעה את דני פולט צחוק ומספר לדאגי את החדשות. לאחר מכן הוא התקרב אל הפלאפון ושאל "איך הגיע אליך חתול?". "מהחלון" קראה טל, ופתחה חריץ בעיניה, והחלה לסקור את הדבר שישב עליה. היא הביטה על עיניו הכחולות שבוהות בה, ועל פרוותו הלבנה והשמנה. הוא היה נראה אצילי וגאה על זה שהוא התיישב על בן-אדם. "חתול שמן יושב עלי" היא צעקה לפתע, והחזירה את אצבעתה אל מקומה כאשר היישר אליה החתול את מבטו. "דאגי אומר שרק לך יכולים לקרות דברים כאלה" אמר דני בלגלוג בפלאפון. "תודה רבה" אמרה טל בציניות ופתחה את עיניה שנית. היא הרימה את מבטה אל עבר החתול, שהתחיל להתעניין בגופייה האדומה של טל, שהתבררה כזרוקה על יד ראשה. "לא, לא, לא" צייצה טל בשקט, וקימצה את גבותיה. "טל, אני חושב שדאגי הפסיק להקיא, אני צריך לפתוח לו את המים המקלחת, כדי שישתוף את הפנים כדי ש—" "דני, תודה על הפירוט!" קראה טל בציוץ. "אוה, כן. בבקשה" אמר דני ופרץ בצחוק. "אני אדבר איתך אחר כך" הוא אמר, והוסיף מיד "אם תרגישי טוב ואף חתול לא יישב עלייך". "בסדר בסדר" אמרה טל, ושמעה את השיחה מתנתקת. טל הישירה מבט אל עבר החתול, שהישיר מבט אל עבר הגופייה, שהתעופפה מעט משום הרוח שפרצה מבחוץ והעסיקה את החתול. "יצור טיפש, אתה בסך הכול יצור טיפש" לחשה טל לעברו, והביטה עליו במבט מתועב. החתול פלט יללה קטנה והישר את מבטו את הגופייה האדומה. "אל תדבר איתי" אמרה טל, והסיטה את מבטה ממנו אל החלון. היא ניפחה את ביטנה באוויר, והביטה על תגובתו של החתול. הוא נעמד על הבטן המנופח והוריד אותה כלפי מטה. טל הרגישה כאב צורם, שגרם לה להרים את ידה בכדי להעיף את החתול ממנה. "בבקשה תרד, אני לא רוצה לריב איתך" אמרה טל בשקט, והחלה לנער את ביטנה. לאחר שהחתול פלט עוד מספר יללות והחל ללקק את עצמו החליטה טל שאם הוא משחק אותה קשוח. גם היא יכולה להשתתף במשחק הזה, היא טובה בו. היא החליטה שהיא תתהפך, משכיבה על גבה, שתהיה על בטנה. ואולי כך ילך החתול. במהירות היא מתחה את ידייה אל הצדדים, והתהפכה. החתול קפץ ממנה והלאה, ונחת על גבה בחזרה. טל פלטה אנחה וקראה "אמא! חתול מכוער יושב עלי", והוריד את ראשה. אך מיד היא הרגישה את רגליו האחורית מתרוממות, הוא בהחלט התכונן לקפוץ, אבל השאלה היא על מה הוא מתכוון לקפוץ? "מיצי, חתולי, חמודי...לא על הראש שלי, ואל על שום איבר מגופי...בבקשה" התחננה וטל והבינה שהיא נשמעת כמו מטומטמת רצינית. החתול פלט יללה מהירה, וחיכך את זנבו ברגליה. הוא כופף את גופו, מתח את ידיו, והרים את ישבנו כלפי מעלה. "בהחלט מתכונן לקפיצה" לחשה טל לעצמה. היא תחבה את ראשה בידיה, וחיכתה לגזר הדין של היצור השמן. החתול קיפץ ממנה במהירות עבר את ראשה, ונפל מן המיטה. "מגיע לך!" צרחה טל והחלה לצחוק כמו מטורפת. "ידעתי שיקרה לך משהו! נפלת!" היא המשיכה, וחייכה חיוך ניצחון. אך החתול פלט מספר יללות, ועלה בחזרה אל המיטה. הוא נעמד על גבה שנית, ופיהק ללא קול. "קשוח!" קראה טל לעברו, ונשכה את שפתה. היא החליטה לעשות את תרגיל ההתהפכות שוב, והפעם היא תתרומם, וכך לא יהיה לו היכן לנחות. היא מתחת את ידיה, והתגלגלה במהירות, והתהפכה על גבה. אך לא חישבה את ההיפוך הקודם שלה, ונפלה מן המיטה. טל פלטה צווחת כאב, וראתה את החתול יושב על המיטה ומוריד את ראשו אליה. "הוא צוחק עלי!" קראה טל, "החתול הזה צוחק עלי". היא נעמדה במהירות על ברכיה, והתרוממה בעזרת רגלי השידה על רגליה. וכאשר הייתה מספיק רחוקה ממנו, היא רצה מן החדר, ירדה במדרגות וחיפשה את הוריה. אך נראה היה שהזמן עבר במהירות, השעה הייתה כבר 8:30. זה אומר שהוריה עזבו כבר לפני חצי שעה. "אוי לא, אני לבד...ויש שק-פשפשים משוחרר בתוך הבית. אוי, אלוהים" פלטה טל בשקט, והחליטה להוציא את החתול מחדרה. הוא היה יכול לשבור לה כמה דברים, ולגרום לנזק בילתי הפיך עם טפריו החדים. טל הגיעה למסקנה שדאגי צודק, הכול קורה לה. בישראל לא היו לה חיים כול כך שמחים כמו שיש לה כאן. זה כאילו שכאן היא בתקופה שונה מזו שיש בישראל, כאילו שהעולם זז בכמה שנים קדימה. היא עלתה אל חדרה במהירות, וראתה את החתול יושב על מיטתה. הדבר הראושן שתקף את ראשה היה כול השיערות שלו שיהיו עכשיו על כיסוי המיטה שלה. "או,לא!" קראה טל, ונכנסה אל תוך חדרה בהפגנתיות. היא לקחה את השמיכה שלה, והחלה לנער ממנה את החתול. "רד משם! יצור טיפש!" היא צעקה, וחיכתה שהוא ירד. אז זה נעזר בציפורניו בכדי להיתלות על השמיכה. טל התעצבנה, ועזבה את השמיכה. היא לקחה את אחד מן הקולבים שהיו בארונה, וניסתה לקלף את החתול מן הסדין. החתול פלט יללה ומיד עזב את החדר, הוא יצא ממנו בריצה. ואילו טל צעקה ויצאה אחריו כמו אינדיאני הרודף אחרי טירפו. היא לא התכוונה לוותר לו, הוא היה זר בביתה, ופיזר את שיערותיו בכול רחבי חדרה. "תעוף מכאן כבר!" היא צעקה כאשר הוא החל לרוץ בכול הסלון. היא רצה אחריו אל הספה, וכמעט שתפסה אותו, אך הוא מיד ירד מתחתיה, וטל נתקעה במזרונים ונפלה עליה. החתול יצא מן הספה ורץ אל המטבח. "אוי לא" לחשה טל, והתרוממה בשנייה כששיערה עף מאחוריה. היא רצה מיד אל המטבח, והחליקה על הריצפה. משום שזאת הייתה חלקה מידי, ורגליה של טל היו רק עם גרביה בלבד. היא מצאה את עצמה על הריצפה, מתלוננת על כאב ומקללת חתול שמן. החתול נעמד על הכיריים, וגרם לטל לחשוב על האפשרות לזרוק עליו משהו. אם הוא יאכל משהו מן הדברים שהכינה אימה והניחה על עדן החלון בכדי שיתייבשו, היא תהיה בצרות. ולא סתם צרות. "קישטא!" היא זעקה, וזרקה לעברו מלח מן המלחיה שלקחה לידה. החתול קיפץ וירד בקלילות ובחן את הריצפה, ורץ משם אל הסלון שנית "לא,לא...לא טוב" זעקה טל, והניחה את המלחיה במקומה. היא רצה, וראתה את זנבו של החתול נעלם כהרף עין מן הסלון אל חדר האורחים הקטן. טל התעשטה, ורצה בעקבותיו, היא לקחה את אחת הכריות שהיו בספה המפוארת שהייתה בחדר. וכיוונה אותה אל עבר החתול, שעמד כפסל על יד החלון. למזלה החלון היה פתוח, וכאשר היא זרקה את הכרית, היא מיד סגרה את החלון ונפתרה מן המציק. "אלוהים ישמור ויציל אותנו מחתולים" היא פלטה בשקט ונשכבה על הסלון בתשישות.
יש המשך~~